Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım doras haklı biraz istirahat et ..
yorma kendini.başlatma beni tezcanına şimdi ha....
kır dizini otur kocişinin yanına...

Kizlar..bugun kan testimi yaptirdim...degerim 2260 cikti..18.ci gun yanii..sizce nasil??

süper kız daha ne olsun :)) tebrikler şekerim..allah tamamına erdirsin inşallah..hadi rahatlat artık şu kafanı ve kendini de fazla yorma..yeğenimize iyi bak yani ..

herkese günaydınlar.ben tedaviye yeni başlıyorum.dün cem beyle görüştük ve adetimin 21.günü yani ayın 31inde başlamam gerektiğini söyledi.şehir dışında oturduğumuz için ilaçlar ve takip açısından bizi karaelmas üniversitesine yönlendirdi.bugün gidip görüşücez.

Cannim hosgeldin aramiza...tedavin hayirli olur insallah..Cem beyde iyi karar kilmissin umarim hersey yolunda giderde kavusursun sende bebegine.

Sakincasi yoksa sorununuz neydi canim?
Bizde burda birkac arkadas cem beyin hastalariyiz, istersen tedavini seninle yurekten paylasiriz.

Gorusmek uzere canim kolay gelsin.

hayırlı olsun arkadaşım..inşallah herşey gönlüne göre olur..iyi şanslar

süper kız daha ne olsun :)) tebrikler şekerim..allah tamamına erdirsin inşallah..hadi rahatlat artık şu kafanı ve kendini de fazla yorma..yeğenimize iyi bak yani ..

Tatlim..cok saol canim...kafami rahatlatmak biraz zor oluyor..su ufak tefek kanamalarim varya o yuzden canim..insallah tamamina erdirir rabbim..bekliyoruz sabirla bakalim ilk ultrasonumuzu.

Sen neler yapiyorsun sekercim bu aralar...havalar iyimi bari istanbulda? Biz artik onumuzdeki sene gelemeyiz..Cok SIK gidip geldik bu 1 sene icinde...ozlicem kis oralari, istanbul bir baska!

canımcım,ben bu kez transfer öncesi,vajınal tablet ve hap kullandım rahim kalınlığı için..iğne hiç kullanmadım ..son kontrolumden sonra da aynı ilaçlara devam ettim .zaten rahim istenilen kalınlıkta idi...

zencefilcimm hoşgeldin aramıza,inşallah senin de tedavin olumlu sonuçlanacak..cem bey e gitmen çok doğru seçim olmuş sakın endişelenme cem bey seni de eninde sonunda meleğine kavuşturacaktır...kaydirigubbakcemile5

zonnetjeciimm canımcım kendine dikkat et yaaa...üzüldüm okuyunca ...ama endişelenme bu durumda olan bi arkadaşım vardı normal gebe kalıpta yanii...kan gelmesi normal ama parça gelmesin inşallah güzelim..ben de bugün rahatsızdım aslında dün akşamdan beri hasta gibiyim bi de üstüne bugün misafir ağırladım zor durdum yaa...saat 3 te vaginal tabletim vardı onu bile almayı unutmuşum az önce aldım..misafir olunca hiçaklıma gelmedi...kasıklarımın ağrısı çok ,sanki adet olacakmışım gibi hissdiyorum ama arada bi geliyo ...inşallah bi sorun olmaz tatlımmm...

Lekelenmem durdu zaten canimcim..alaha sukur yani...Cem beyle gorustuk dun aksam..normaldir olabilir dedi..yeterki parca dusmesin dedi oda...parca felan gelmedi canim..insallah boyle birseyle karsi karsiya kalmam buyuk yikinti olur benim icin...anca yakalayabilmisken hani ....ama takdir Allahtan..ne derse nasil isterse oyle olur.

Sanada gecmis olsun canim..aman sende dikkat et kendine...misafir agirlamak iyi hosta..baya yoruyor insani..hele helede bizim bu durumumuzda...nekadar yardimci olsalarda yinede evsahibi yoruluyor iste. Gelmeyinde denilmiyorki:)))))

aman ilaclarina dikkat et..onlari hic ama hic ihmal etme canimmmmmmm...kizarim bak heeeeeeeeeeeeeklava:

Doras canim...Allah askini kat kat arttirsin canim ya..kac gundur ASIK ruh halindesin...allahim muhabbetinizi arttirsin canim:))

allah korusun canımcım bi daha gelmesin zaten ...sende kendine çok dikkat et sakın yorma kendini,ağır iş yapma,3 ayımız geçsin de o zaman daha rahat ederiz.ilk 3 ay çok önemli bebeğimizin tutunmasıı sağladığı için...gelmek isteyene gelme denmiyo ne kadar hasta da olsam geri çeviremiyorum ,ailemin dışında çevremizde bilen yok o yüzden hiç bişey söyleyemiyorum canım...şutarafagitti tatlım sen kontrollerini artık bulunduğun yerde mi yaptıracaksın?keseleri ne zaman göreceksin? demek artık istanbula gelemeyeceksin. kısss bebiklerinle gelirsin artık..bakarsın buluşuruz bi yerde...:enbuyukkk:

Doras canim...Allah askini kat kat arttirsin canim ya..kac gundur ASIK ruh halindesin...allahim muhabbetinizi arttirsin canim:))
zonnetjecimmm ne yapayım ,yorgun,endişeli,hasta olacağıma aşık olayım dedim...iyi olmamış mı???bu arada aşık ruh halim günlerdir değil aylardır devam ediyor...değiştirmiycem valla-aşık kalayım ben en güzeli...hadi bakalım sizler de eşlerinizle aşk tazeleyin,böylece stresten de kurtulursunuz azıcık...aman dinlenmeyei ihmal etmeyin,yormayın kendinizi kızlar...

olabilir ufak tefek kanamalar cnm endişelenme...tüm endişeleri kafandan atmaya çalış sonuçta böyle şeylerin olabileceğini biliyorsun..

İstanbul'a gelince bugün acayip bir kar soğuğu var hatta arada çiseleme şeklinde atıştırıyor da..sen özlersin buraları tabi ama ben inanılmaz sıkıldım İstanbul'dan..zaman zaman gitme isteğim artıyo valla..aman neyse cnm boşver sen şimdi bunları sen ultrasona ne zaman gireceksin ondan haber ver..merakla bekliyorum ..

ya kızlar ben bişeyi merak ettim..Cem beyin çocuğu var mı biliyo musunuz ? onca senedir gidiyorum kendisine hiç sormak aklıma gelmemiş :)))

inan benimde hiç aklıma gelmedi çocuğu var mı diye hiç düşünmedim...masasının üstünde resim de yoktu ama vardır kıss bence...

onuseviyorumcuumm şekercim ,senin randevun cuma günü mü??benim bu kontrol de bi sorun çıkmazsa artık kontrollerimi izmit te yaptıracağım.inşallah herşey yolunda gider bi sorun çıkmaz tatlımm..

inan benimde hiç aklıma gelmedi çocuğu var mı diye hiç düşünmedim...masasının üstünde resim de yoktu ama vardır kıss bence...

ay ne bilim kıs ööle bi merak ettim valla..bilen arkadaş var mı acabaaa..bizi meraktan kurtarsa diyorum :)))

kızzlaarr kese görmek için göbekten ultrason mu? yoksa vajınal mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…