kızzlaarr kese görmek için göbekten ultrason mu? yoksa vajınal mi??
onuseviyorumcuumm şekercim ,senin randevun cuma günü mü??benim bu kontrol de bi sorun çıkmazsa artık kontrollerimi izmit te yaptıracağım.inşallah herşey yolunda gider bi sorun çıkmaz tatlımm..
ya kızlar ben bişeyi merak ettim..Cem beyin çocuğu var mı biliyo musunuz ? onca senedir gidiyorum kendisine hiç sormak aklıma gelmemiş :)))
Lekelenmem durdu zaten canimcim..alaha sukur yani...Cem beyle gorustuk dun aksam..normaldir olabilir dedi..yeterki parca dusmesin dedi oda...parca felan gelmedi canim..insallah boyle birseyle karsi karsiya kalmam buyuk yikinti olur benim icin...anca yakalayabilmisken hani ....ama takdir Allahtan..ne derse nasil isterse oyle olur.
Sanada gecmis olsun canim..aman sende dikkat et kendine...misafir agirlamak iyi hosta..baya yoruyor insani..hele helede bizim bu durumumuzda...nekadar yardimci olsalarda yinede evsahibi yoruluyor iste. Gelmeyinde denilmiyorki:)))))
aman ilaclarina dikkat et..onlari hic ama hic ihmal etme canimmmmmmm...kizarim bak heeeeeeeeeeeeeklava:
bu arada ne meraklısının kızlar ya!!!hadi ben sizin merakınızı gidereyim bari...cem beyin bir kızı var...sanırım başka çocuğu da yok...rahatladınız mı şekerlerrr????
onuseviyorum canım senin nasıl gidiyorr gebeliğin???hiç görünmüyorsun...dinleniyorsun sanırım canım...
kızlar ne habersiniz bakalım???oxygencim umarım ikiz gebelik olur seninki...tüm kalbimle yazıyorum canımm bunu...redüksiyon işlemine girmeni hiç istemem..üçüz gebelik te çok zor,çok riskli ...hele bir de ince yapılıysan mmkün değil...
canım ikiz gebelik ve üstü yani hepsi risk taşıyor...kulağa çok hoş geliyor -ikiz gebelik-hatta bebekler doğunca da sürekli ilgi odağı oluyorlar,ancak gebelikte pekçok zorlukla karşılaşıyor insan...en başta erken doğum,gebelik şekeri vs...allah yardım ediyor,daha sonra değerli hekimler sayesinde doğuruyoruz ama gel birde sor neler yaşadığımızı...neyse mutlu sona ulaştım ben...fetal redüksiyon işlemine gelince...maalesef kötü bir deneyim oluyor hamile bayan için,üçüz gebelik saptandığında 12.hafta civarında bebeklerden birtanesi-en uygun konumda olanının yaşamına son veriliyor...kısaca anlattım sana...ama sen şimdi bunları düşünme ,çünkü senin üçüz gebe olduğuna dair bir kanıt yok elimizde..evet değerin yüksek ama ikiz olma ihtimali de var...içini ferah tut,bunları kafana takma canım<<<canımcıımm,ben en az, ikiz olur diye düşünüyorum.kafamçokkarıştıçoğul gebelik risk olarak cem bey söyledi ama çoğuldaki anlam kaç tane olur bilmiyorum işte bu beni çok korkutuyor ...bilmemek ayıp değilmiş ,tatlım redüksiyon işlemi ne demekkk..??ince yapılıyım boyuma göre ama rahimim çok iyi olduğunu söyledi dr.um..:lepi:
iyigeceler:)canim daha once sormustum ama mesajlarin arasina karsiti sanirim..bende tedaviye yeni baslayacagim ozelliklemerak ettigim bir konu var acibademe en az izmit kadar uzaktayim avrupa yakasinda belkide daha uzun bir yol..transferden sonra bir gece falan kaldinmi acaba?yoksa yola cikmanda bir sorun gormedilermi?hamileligin hayirli olsun insallah hersey sonuna kadar yolunda gider canim:)canımcım,ben bu kez transfer öncesi,vajınal tablet ve hap kullandım rahim kalınlığı için..iğne hiç kullanmadım ..son kontrolumden sonra da aynı ilaçlara devam ettim .zaten rahim istenilen kalınlıkta idi...
iyigeceler:)canim daha once sormustum ama mesajlarin arasina karsiti sanirim..bende tedaviye yeni baslayacagim ozelliklemerak ettigim bir konu var acibademe en az izmit kadar uzaktayim avrupa yakasinda belkide daha uzun bir yol..transferden sonra bir gece falan kaldinmi acaba?yoksa yola cikmanda bir sorun gormedilermi?hamileligin hayirli olsun insallah hersey sonuna kadar yolunda gider canim:)
canım inşallah ikiz olacak!!daha da önemlisi senin hakkında hayırlısı ne ise o olsun hayatım...ister 1 ister 2 ister 3 bebek...hangisi hayırlı ise sen ve eşin için ,o gerçekleşsin ...dualarım seninle...
cumartesi kese ve kalp atışı görmek için randevum var canım..bakalım kaç kese görülecek ? değerimin yüksek oluşu beni çok endişelendiriyor...
bu arada ne meraklısının kızlar ya!!!hadi ben sizin merakınızı gidereyim bari...cem beyin bir kızı var...sanırım başka çocuğu da yok...rahatladınız mı şekerlerrr????
herkese merhabalar.destek olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.bizim sorunumuz eşimin sperm sayı ve hareket problemi.bu yüzden hemen tüp bebeğe başlamak istedik.ayın 31inde iğnelerime başlayacağım Allah nasip ederse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?