Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cumartesi kese ve kalp atışı görmek için randevum var canım..bakalım kaç kese görülecek ? değerimin yüksek oluşu beni çok endişelendiriyor...

kızlar ne habersiniz bakalım???oxygencim umarım ikiz gebelik olur seninki...tüm kalbimle yazıyorum canımm bunu...redüksiyon işlemine girmeni hiç istemem..üçüz gebelik te çok zor,çok riskli ...hele bir de ince yapılıysan mmkün değil...

bu arada ne meraklısının kızlar ya!!!hadi ben sizin merakınızı gidereyim bari...cem beyin bir kızı var...sanırım başka çocuğu da yok...rahatladınız mı şekerlerrr????

onuseviyorum canım senin nasıl gidiyorr gebeliğin???hiç görünmüyorsun...dinleniyorsun sanırım canım...

onuseviyorumcuumm şekercim ,senin randevun cuma günü mü??benim bu kontrol de bi sorun çıkmazsa artık kontrollerimi izmit te yaptıracağım.inşallah herşey yolunda gider bi sorun çıkmaz tatlımm..

ne yapalım sağlık olsunn...belki birgün bir yerde buluşuruz....inşallah...

ya kızlar ben bişeyi merak ettim..Cem beyin çocuğu var mı biliyo musunuz ? onca senedir gidiyorum kendisine hiç sormak aklıma gelmemiş :)))

çok meraklı gördüm seni bebişim....

lekelenmelerin durduğuna sevindim canım.inşallah bir daha olmaz...
kendini yorma yorma yorma...
boşver ya zaten çektiğimiz psikolojik çile bize yeter..
başka dert açma kendine....

bu arada ne meraklısının kızlar ya!!!hadi ben sizin merakınızı gidereyim bari...cem beyin bir kızı var...sanırım başka çocuğu da yok...rahatladınız mı şekerlerrr????

ayy gece uyuyamazdık valla...:roflol:
sağol şekercim..

onuseviyorum canım senin nasıl gidiyorr gebeliğin???hiç görünmüyorsun...dinleniyorsun sanırım canım...

buralardayım canım.bırakırmıyım burayı hiççç..:jeyyar:
iyi gidiyor canım allaha şükür bir terslik yok şimdilik.
cuma kese ve kalp atışı için gidicem ama korkuyom ya göremezsem diye...
inşallah görürüm meleklerimi ya da meleğimi...

inşallah bi sorun çıkmayacak canım...bak problemin yok çok şükür ,demekki gebelik sorunsuz devam ediyor...valla sizleri okudukça tekrar gebe kalasım geliyor benim...zaten düşünüyorum tekrar hamileliği...ancak şu anda eşimi ikna aşamasındayım...gerçi iki bebeğim var,bazen çok zorlanıyorum,ölüyorum yorgunluktan,yardımcım var evde ancak bebeklerle ben ilgileniyorum genelde...bir bebek daha istyorum,dondurulmuşlarım var .onları kullanmayı düşünüyorum...bakalım kısmetimde varsa olur öle diil mi...

canımcıımm,ben en az, ikiz olur diye düşünüyorum.kafamçokkarıştıçoğul gebelik risk olarak cem bey söyledi ama çoğuldaki anlam kaç tane olur bilmiyorum işte bu beni çok korkutuyor ...bilmemek ayıp değilmiş ,tatlım redüksiyon işlemi ne demekkk..??ince yapılıyım boyuma göre ama rahimim çok iyi olduğunu söyledi dr.um..:lepi:

canım ikiz gebelik ve üstü yani hepsi risk taşıyor...kulağa çok hoş geliyor -ikiz gebelik-hatta bebekler doğunca da sürekli ilgi odağı oluyorlar,ancak gebelikte pekçok zorlukla karşılaşıyor insan...en başta erken doğum,gebelik şekeri vs...allah yardım ediyor,daha sonra değerli hekimler sayesinde doğuruyoruz ama gel birde sor neler yaşadığımızı...neyse mutlu sona ulaştım ben...fetal redüksiyon işlemine gelince...maalesef kötü bir deneyim oluyor hamile bayan için,üçüz gebelik saptandığında 12.hafta civarında bebeklerden birtanesi-en uygun konumda olanının yaşamına son veriliyor...kısaca anlattım sana...ama sen şimdi bunları düşünme ,çünkü senin üçüz gebe olduğuna dair bir kanıt yok elimizde..evet değerin yüksek ama ikiz olma ihtimali de var...içini ferah tut,bunları kafana takma canım<<<

dorascıımm, tıp tercümesini henüz bilmediğim, sayende öğrendiğim ama benim en korktuğum fetal redüksiyon umarım,inşallah rabbim karşımıza çıkarmaz..biliyorum hiç bir anne adayı bu kararı sevev seve vermez.....

canım inşallah ikiz olacak!!daha da önemlisi senin hakkında hayırlısı ne ise o olsun hayatım...ister 1 ister 2 ister 3 bebek...hangisi hayırlı ise sen ve eşin için ,o gerçekleşsin ...dualarım seninle...

iyigeceler:)canim daha once sormustum ama mesajlarin arasina karsiti sanirim..bende tedaviye yeni baslayacagim ozelliklemerak ettigim bir konu var acibademe en az izmit kadar uzaktayim avrupa yakasinda belkide daha uzun bir yol..transferden sonra bir gece falan kaldinmi acaba?yoksa yola cikmanda bir sorun gormedilermi?hamileligin hayirli olsun insallah hersey sonuna kadar yolunda gider canim:)

canım ,öncelikle tedavin hayırlı olsun,iyi haberlerinle sonuçlansın inşallah...iki transferim de de acıbadem de 2-3 saat yattım sonra çıktım.şahsi aracımızla gelip gittiğim için aracın ön koltuğunu yatırarak dönüşümü yaptım..yolculuğun bir sakıncası olmadığını söyledi dr.um...tabii sen de dikkatli davran ne olur ne olmaz...sakıncası yok deyip te dikkatsiz davranmak yanlış olur bence...kaydirigubbakcemile5

canım inşallah ikiz olacak!!daha da önemlisi senin hakkında hayırlısı ne ise o olsun hayatım...ister 1 ister 2 ister 3 bebek...hangisi hayırlı ise sen ve eşin için ,o gerçekleşsin ...dualarım seninle...

canımcım olsun da ,hayırlı evlat olsun ,gönlümden sadece hayırlı, imanlı evlat olsun diye dua ediyorum..benim 2yıl önce geçirdiğim myom ameliyatım da olduğu için çoğul gebelik risk oluşturur sanırım..talııımm çok sağol inşallah hepimizin hakkında iyi olanlar gelişsin...öptümmm canımm:1hug:

kızzlar,bu sabah benden koyu renkli bir akıntı gelmiş ve az önce de geldi..cem bey ile görüştüm içim rahatladı ama bişey olmasından korkuyorum..bebek yerleşirken olabiyor dedi bol sıvı almamı ve dinlenmemi söyledi..zonnetjeye de dediği gibi parça gelmedikten sonra bi şey olmazmış..

cumartesi kese ve kalp atışı görmek için randevum var canım..bakalım kaç kese görülecek ? değerimin yüksek oluşu beni çok endişelendiriyor...

neden endişeleniyosun şekerim yüksek ama endişelenecek kadar yüksek değil..bence ikiz olduğu için yüksek senin aklına ne geliyor ki endişeleniyosun böyle..Allah korusun dış gebelik olsa çok çok daha fazla olurdu değerin..bence bu değer çoğul gebelik için çok normal bence daha şimdiden endişelenip bebişleri de üzme..tamam mı cnm ?

ay valla rahatladık şekerim sen de olmasan çatlayacaktım ben :))) kızı büyük mü acep :))) hadi bi de bunu merak edeyim bari :)))))))))))))))))

herkese merhabalar.destek olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.bizim sorunumuz eşimin sperm sayı ve hareket problemi.bu yüzden hemen tüp bebeğe başlamak istedik.ayın 31inde iğnelerime başlayacağım Allah nasip ederse.

tedavin hayırlı olur inşallah cnm...herşey gönlünüze göre olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…