cok tesekkur ederım...ınsallah hepımız ıcın hersey yolunda gıder:)canım ,öncelikle tedavin hayırlı olsun,iyi haberlerinle sonuçlansın inşallah...iki transferim de de acıbadem de 2-3 saat yattım sonra çıktım.şahsi aracımızla gelip gittiğim için aracın ön koltuğunu yatırarak dönüşümü yaptım..yolculuğun bir sakıncası olmadığını söyledi dr.um...tabii sen de dikkatli davran ne olur ne olmaz...sakıncası yok deyip te dikkatsiz davranmak yanlış olur bence...kaydirigubbakcemile5
ben de acıbademde tedavimi oldum.dondurulmuşlarla 3 embriyo transfer edildi,15.gün beta hcg 660 idi.17.gün 1700 veeee bugün doktora ilk ultrason için gittim.tek bir kese ve kalp atışları görüldü....ama heyecandan benim kalbim o kadar çok atıyodu ki bişey duyamadım sanki.....değerlerim yüksek olduğu için de bana çogul gebelik olabileceği söylenmişti.ama bakın hiçbirşey ultrason öncesi belli olmuyor....ben çok ama çok sevindim....gerçi çogula da çok hazırlamıştım ama hayırlısı artık....değeri yüksek çıkan arkadaşlara bende bilgi vereyim istedim....umarım herkes saglıkla bebeğini kucağına alır....sevgiler
oxygencim şu hasta olan ruh halini değiştir bakim hemen..neşeli, mutlu falan bişeyler yap..yakıştıramadım senin gibi bir anne adayına..haksız mıyım arkadaşlar..
canımcicim biraz soğukalgınlığı yaşadım,bugün kendimi biraz iyi hissediyorum ama bugün de sabah sabah canım sıkıldı lekelenmeyi görünce,gerçi endişelenmem için çok büyük bir problem yaşamadım ama gün içinde koyu leke ,biraz kırmızı renk olmaya başladı.umarım üzücü bişey olmaz benim için ..cem bey ile görüştüm normal ama hemen gelin dedi bugün gidemezdik zaten ama yarın gelmemizi istedi,bakalım yarın ki kontrolüm nasıl sonuçlanacak...
canım sakın endişelenme...benim de 5 haftalık gebeyken hafif k ahverengi bir akıntımcanımcicim biraz soğukalgınlığı yaşadım,bugün kendimi biraz iyi hissediyorum ama bugün de sabah sabah canım sıkıldı lekelenmeyi görünce,gerçi endişelenmem için çok büyük bir problem yaşamadım ama gün içinde koyu leke ,biraz kırmızı renk olmaya başladı.umarım üzücü bişey olmaz benim için ..cem bey ile görüştüm normal ama hemen gelin dedi bugün gidemezdik zaten ama yarın gelmemizi istedi,bakalım yarın ki kontrolüm nasıl sonuçlanacak...
aa oxygencim se demi yarın ordasın?.ben dokuzda ordayım...
ayy belki de görüşürüz...
onuseviyorum sen de yarın gidiyorsun demek...hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...ya kafana takma şimdi dış gebelik te nerden çıktı??içini bulandırma böyle şeylerle!!
benim bugün lekelenme olunca yarın gelin dedi cem bey..kısmet belki görüşürüz...
ben de acıbademde tedavimi oldum.dondurulmuşlarla 3 embriyo transfer edildi,15.gün beta hcg 660 idi.17.gün 1700 veeee bugün doktora ilk ultrason için gittim.tek bir kese ve kalp atışları görüldü....ama heyecandan benim kalbim o kadar çok atıyodu ki bişey duyamadım sanki.....değerlerim yüksek olduğu için de bana çogul gebelik olabileceği söylenmişti.ama bakın hiçbirşey ultrason öncesi belli olmuyor....ben çok ama çok sevindim....gerçi çogula da çok hazırlamıştım ama hayırlısı artık....değeri yüksek çıkan arkadaşlara bende bilgi vereyim istedim....umarım herkes saglıkla bebeğini kucağına alır....sevgiler
canımcicim biraz soğukalgınlığı yaşadım,bugün kendimi biraz iyi hissediyorum ama bugün de sabah sabah canım sıkıldı lekelenmeyi görünce,gerçi endişelenmem için çok büyük bir problem yaşamadım ama gün içinde koyu leke ,biraz kırmızı renk olmaya başladı.umarım üzücü bişey olmaz benim için ..cem bey ile görüştüm normal ama hemen gelin dedi bugün gidemezdik zaten ama yarın gelmemizi istedi,bakalım yarın ki kontrolüm nasıl sonuçlanacak...
elsinore tatlım ne haber?
ya beni bir korku sardı ya off manyaklaştım iyice valla..
dış gebelikte değer yüksekmi olur?
kafamada bu takıldı ya bir türlü inanamıyorum işlerin
yolunda gideceğine be...
elsinorecimm kıss yalan diill bugün hep yatıp dinlendim ya o yüzden uykuluyum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?