Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oxygencim şu hasta olan ruh halini değiştir bakim hemen..neşeli, mutlu falan bişeyler yap..yakıştıramadım senin gibi bir anne adayına..haksız mıyım arkadaşlar..

ben de acıbademde tedavimi oldum.dondurulmuşlarla 3 embriyo transfer edildi,15.gün beta hcg 660 idi.17.gün 1700 veeee bugün doktora ilk ultrason için gittim.tek bir kese ve kalp atışları görüldü....ama heyecandan benim kalbim o kadar çok atıyodu ki bişey duyamadım sanki.....değerlerim yüksek olduğu için de bana çogul gebelik olabileceği söylenmişti.ama bakın hiçbirşey ultrason öncesi belli olmuyor....ben çok ama çok sevindim....gerçi çogula da çok hazırlamıştım ama hayırlısı artık....değeri yüksek çıkan arkadaşlara bende bilgi vereyim istedim....umarım herkes saglıkla bebeğini kucağına alır....sevgiler

cok tesekkur ederım...ınsallah hepımız ıcın hersey yolunda gıder:)

meliscim ,sana da hayırlısı olsun, inşallah sağlıklı bir gebelik dönemi geçirir,bebeğini kucağına alırsın...inan yazdıkların yüreğime su serpti.çok çok teşekkür ederim bilgilerin içina.s.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2.yüksek değer demek yanıltabiliyormuş,çok büyük bir sürpriz olmuştur senin için değil mi?...benimde yarın ki randevum da belli olacak artık,kese ve kalp atışı,çok heyecanlıyım ...

oxygencim şu hasta olan ruh halini değiştir bakim hemen..neşeli, mutlu falan bişeyler yap..yakıştıramadım senin gibi bir anne adayına..haksız mıyım arkadaşlar..

canımcicim biraz soğukalgınlığı yaşadım,bugün kendimi biraz iyi hissediyorum ama bugün de sabah sabah canım sıkıldı lekelenmeyi görünce,gerçi endişelenmem için çok büyük bir problem yaşamadım ama gün içinde koyu leke ,biraz kırmızı renk olmaya başladı.umarım üzücü bişey olmaz benim için ..cem bey ile görüştüm normal ama hemen gelin dedi bugün gidemezdik zaten ama yarın gelmemizi istedi,bakalım yarın ki kontrolüm nasıl sonuçlanacak...

aa oxygencim se demi yarın ordasın?.ben dokuzda ordayım...
ayy belki de görüşürüz...

elsinore tatlım ne haber?
ya beni bir korku sardı ya off manyaklaştım iyice valla..
dış gebelikte değer yüksekmi olur?
kafamada bu takıldı ya bir türlü inanamıyorum işlerin
yolunda gideceğine be...

canım sakın endişelenme...benim de 5 haftalık gebeyken hafif k ahverengi bir akıntım
olmuştu...ancak olabiliyormuş bu tür lekelenmeler ve kanamalar ilk gebelik haftalarında...sen rahat ol,yarın sevinçle dönersin inşallah hayatım...sağlıcakla kal cnm...

onuseviyorum sen de yarın gidiyorsun demek...hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...ya kafana takma şimdi dış gebelik te nerden çıktı??içini bulandırma böyle şeylerle!!

elsinorecimm kıss yalan diill bugün hep yatıp dinlendim ya o yüzden uykuluyum ....

Son düzenleyen: Moderatör:
onuseviyorum sen de yarın gidiyorsun demek...hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...ya kafana takma şimdi dış gebelik te nerden çıktı??içini bulandırma böyle şeylerle!!

evet yarın gidiyorumm hayırlısıyla...benim kafam bulanmaya proglamlanmış şekerim.:roflol:
elimde değil...benneyaptımki

benim bugün lekelenme olunca yarın gelin dedi cem bey..kısmet belki görüşürüz...

canım inşallah önemli birşey çıkmayacak.içini ferah tut..
yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle.
allah yardımcın olsun canım...:Saruboceq:

oxygencim içini ferah tut,yarın herşeyin yolunda olduğunu görücez inşallah...doktorun bana söylediği dondurulmuş embriyolarda yüksek değerle tek bebiş olabiliyormuş...bi de bana 15.gün beta hcg baktırdılar,size nasıl olmuştu?

cnm çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah..

hmm anladım cnm geçmiş olsun..lekelenme için endişelenme diyeceğim ama ben bunu yazdığım sırada sen zaten doktora gitmiş olacaksın sanırım..umarım herşey yolundadır..bizi merakta bırakma..

elsinore tatlım ne haber?
ya beni bir korku sardı ya off manyaklaştım iyice valla..
dış gebelikte değer yüksekmi olur?
kafamada bu takıldı ya bir türlü inanamıyorum işlerin
yolunda gideceğine be...

iyidiri işte cnm ne olsun hep aynı..
niye korku sarıyo bakim seni dış gebelikle ne alakan var senin güzelim yaa..senin değerin çok iyi merak etme..bu arada sende doktordan gelmişsindir belki..ne yaptın noldu bebişi gördünüz mü..umarım oxygen ve senin için de herşey yolundadır..

Mrb arkadaşlar... Benim başımdan hamile kalmak istediğimden beri kötü olaylar geçti dış gebelik oldum şuan tek tüpüm kapalı 2,5 senedir uğraşıyorum ve normal yolla hamile kalamayacağım heralde... Cem demirel gitmek istiyorum bende... Ssk var ama sanırım orda geçmiyor bana bilgi verirmisiniz..

kıslar geldim doktordan.allaha şükür gördüm meleğimi.bir tane.
kalp atışlarıda normaldi.allaha bin şükür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…