Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm çok geçmiş olsun...
evt SSK orada geçmiyor maalesef..önceden ilaçlar için geçiyordu fakat artık anlaşmaları yok..ama şöyle bikaç eczaneyle anlaşmaları var uygun fiyata getirtiyorlar ilaçları..hatta benim için araştırmışlardı rapor çıkartırsak ne kadar çıkartmazsak ne kadara gelecek ilaçlar diye..raporsuz daha bile uyguna geldi..740 ytl vermiştim ben..

valla ben çok erken gittim.hiç kontrole gelen biriylede karşılaşmadım valla.
yalnız ben içerideyken bir çift gelmiş.annem görmüş ama rastlamadım ben.

TŞK EDERİM CNM. BİŞEY DAHA SORSAM PEKİ ÖZEL SAĞLIK SİGORTAM OLSA NEKADARA YAPILIYO BİLİYOMUSUN...:çok üzgünüm:

TŞK EDERİM CNM. BİŞEY DAHA SORSAM PEKİ ÖZEL SAĞLIK SİGORTAM OLSA NEKADARA YAPILIYO BİLİYOMUSUN...:çok üzgünüm:

cnm benim de Acıbadem sigortam var ama özel sağlık sigortası geçmiyo diye biliyorum..yani tüp bebek olduğu için hiçbir sigorta karşılamıyo..bana eski hastasıyım diye indirim yapıldı sigortam olduğu için değil..şu anda fiyat 3900 ytl imiş sanırım ben 3500 ytl'ye yaptırmıştım..

kııızzlaarr ............bugün iki meleğim olduğunu öğrendik.....

çok mutluyum..........tüm korkularım, bu gün meleklerimi görünce son buldu...rahimden myom ameliyatı olduğum için ikiden fazla gebeliği rahimim taşıyamaz ve fetal redüksiyon kararını vermek zorunda kalırım diye çok korkuyordum,ama rabbim bu mutluluğumuzu acıya döndürmeden yüzümüzü güldürdü...yüce rabbime çok şükür dualarımı kabul etti de mutluuğumuz bozulmadı...

kıslar geldim doktordan.allaha şükür gördüm meleğimi.bir tane.
kalp atışlarıda normaldi.allaha bin şükür....

canıımmm hayırlısıyla kucağımıza da alırız inşallah..bu gün endişelerin geçmiştir artık meleğini görünce di mi...:CüvCüv:

ya inanırmısın sormayı unuttum.cem bey de söylemedi unuttu heralde ya aman be....
herhalde 4 haftalık falandır..

cem bey bugün çok stresli geldi bize ,acaba bi sorun mu oldu dedik ...........bize 7 haftalık dedi ama imkansız çünkü 3 aralık transferim oldu 5 gün de blast dönemi 28 günlük oluyor benim meleklerim....

çok sevindim canım.kaçta gittin oraya?
bir sorun olmadığına sevindim.allah tamamına erdirsin inşallah...

canımcımm biz 8.30 olmadan üst kattaydık.köşede bi çift vardı kapalı bi bayandı acaba sen misin dedim sonra yine oturan kapalı bayan çift vardı ama kısa boyluydu ,önümüzde de sadece kısa saçlı tek bayan oturuyodu biz o tek oturan bayanın arkasında oturduk...sonra hemşire bana seslendi..ben henüz kalkmadan o tek oturan bayanın yanına bir çift geldi sanırım sendin ... tam o sırada ben odaya girdim...

Son düzenleyen: Moderatör:
canım uzun boyluyum ben evet kapalıyım kafamda pembeli grili bir türban vardı.
o da annemdi.ayy keşke farketseydim ne güzel.ama canım elimde ultrason resmi vardı ve dünyayı unutmuştum.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…