E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
canım uzun boyluyum ben evet kapalıyım kafamda pembeli grili bir türban vardı.
o da annemdi.ayy keşke farketseydim ne güzel.ama canım elimde ultrason resmi vardı ve dünyayı unutmuştum.:))
canımmmm çok sevindim senin adına...bak gördün mü ben demiştim inşallah ikizin olacak diye...sen de benim gibi ikizanneleri kervanına katılacaksın ...ne güzelll!!!sana sorunsuz bir gebelik dönemi diliyorum canım...meleklerini kucağına sağlıklı bir şekilde alman dileğiyle...sevgiler...kııızzlaarr ............bugün iki meleğim olduğunu öğrendik.....
allah tamamına erdirsin canım...sağlıklı bir gebelik dönemi dilerim sana da...bebişini hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah !!!bu arada kızlar gebelik haftanızı son adet tarihinize göre hesaplayacaksnız...diyelim ki son adet tarihi 15 kasım...15 kasımdan bugüne kaç hafta geçtiyse bebeğiniz o kadar haftalık oluyor...ok??hadi kalın sağlıcakla şekerlerr...kıslar geldim doktordan.allaha şükür gördüm meleğimi.bir tane.
kalp atışlarıda normaldi.allaha bin şükür....
ah canim ya ne guzelallah nazardan saklasin insallah saglicaklakucagina almayi nasip etsincok sevindim gozunaydin:):1hug:kııızzlaarr ............bugün iki meleğim olduğunu öğrendik.....
canim seninde gozunaydin insallah saglicakla kucagina almayida nasipetsin allah:)darisi basimiza:)ya inanırmısın sormayı unuttum.cem bey de söylemedi unuttu heralde ya aman be....
herhalde 4 haftalık falandır..
kııızzlaarr ............bugün iki meleğim olduğunu öğrendik.....
allah tamamına erdirsin canım...sağlıklı bir gebelik dönemi dilerim sana da...bebişini hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah !!!bu arada kızlar gebelik haftanızı son adet tarihinize göre hesaplayacaksnız...diyelim ki son adet tarihi 15 kasım...15 kasımdan bugüne kaç hafta geçtiyse bebeğiniz o kadar haftalık oluyor...ok??hadi kalın sağlıcakla şekerlerr...
:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ikiz kervanında bana da yer ayır kısss... canımcım nasıl da bildin ikiz dedin ikiz oldu bak...ona göre tecrübelerinize ihtiyacım olacak ...ahhh bi sağlıklı doğsunlar rabbimden başka bi dileğim yok hayırlı evlat olsunlar da...kız erkek hiç önemli değil bence...bakmak için hiç sorun etmiyorum kendime üstesinden gelirim biliyorum tertemiz bakarım bebiklerime ..........şekerimmm yaa yine de merak ediyorum işte hadi bil bakalım kız mı erkek mi nasıl olucak hadi bunu da bil kısss....kaydirigubbakcemile3canımmmm çok sevindim senin adına...bak gördün mü ben demiştim inşallah ikizin olacak diye...sen de benim gibi ikizanneleri kervanına katılacaksın ...ne güzelll!!!sana sorunsuz bir gebelik dönemi diliyorum canım...meleklerini kucağına sağlıklı bir şekilde alman dileğiyle...sevgiler...
evet canım o bendim :)) ben nasıl seni farketmedim ya ?...
diyorum ya heyecandan dünyayı unutmuşum:))
eşimin dikkatini çekmişsiniz ama sen ve eşin..
görsem tanırım diyor..
allah tamamına erdirsin canım...sağlıklı bir gebelik dönemi dilerim sana da...bebişini hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah !!!bu arada kızlar gebelik haftanızı son adet tarihinize göre hesaplayacaksnız...diyelim ki son adet tarihi 15 kasım...15 kasımdan bugüne kaç hafta geçtiyse bebeğiniz o kadar haftalık oluyor...ok??hadi kalın sağlıcakla şekerlerr...
ah canim ya ne guzelallah nazardan saklasin insallah saglicaklakucagina almayi nasip etsincok sevindim gozunaydin:):1hug:
ay canım benim çok sevindim tebrik ederim..merak etmiştik seni görünmeyince..neyseki çok güzel bir haber verdin bize..Allah tamamına erdirsin inşallah..kendine çok dikkat et..öptüm cnm
canım sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın onları inşallah!!!cinsiyet gerçekten de hiç önemli olmuyor anne için...özellikle gebelik döneminde tek düşündüğümüz sağlıklı olmaları...sanki b,r kızın bir oğlun olacak gibi geliyor bana...bakalım hayırlısı ile inşallah hayatım...:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ikiz kervanında bana da yer ayır kısss... canımcım nasıl da bildin ikiz dedin ikiz oldu bak...ona göre tecrübelerinize ihtiyacım olacak ...ahhh bi sağlıklı doğsunlar rabbimden başka bi dileğim yok hayırlı evlat olsunlar da...kız erkek hiç önemli değil bence...bakmak için hiç sorun etmiyorum kendime üstesinden gelirim biliyorum tertemiz bakarım bebiklerime ..........şekerimmm yaa yine de merak ediyorum işte hadi bil bakalım kız mı erkek mi nasıl olucak hadi bunu da bil kısss....kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?