Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım uzun boyluyum ben evet kapalıyım kafamda pembeli grili bir türban vardı.
o da annemdi.ayy keşke farketseydim ne güzel.ama canım elimde ultrason resmi vardı ve dünyayı unutmuştum.:))

zaten sen geldin ben girdim odaya.fark ettin mi yanından geçtim siyah mont vardı bende.siyah da eşortmanım.eşimde de kırmızı mont vardı belki ben odaya girdiğimde eşimi fak etmişsindir...kısss yanından geçerken fark ettim sormak için sana,rugan büyük çanta mı vardı sende...

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım o bendim :)) ben nasıl seni farketmedim ya ?...
diyorum ya heyecandan dünyayı unutmuşum:))
eşimin dikkatini çekmişsiniz ama sen ve eşin..
görsem tanırım diyor..

kııızzlaarr ............bugün iki meleğim olduğunu öğrendik.....
canımmmm çok sevindim senin adına...bak gördün mü ben demiştim inşallah ikizin olacak diye...sen de benim gibi ikizanneleri kervanına katılacaksın ...ne güzelll!!!sana sorunsuz bir gebelik dönemi diliyorum canım...meleklerini kucağına sağlıklı bir şekilde alman dileğiyle...sevgiler...

kıslar geldim doktordan.allaha şükür gördüm meleğimi.bir tane.
kalp atışlarıda normaldi.allaha bin şükür....
allah tamamına erdirsin canım...sağlıklı bir gebelik dönemi dilerim sana da...bebişini hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah !!!bu arada kızlar gebelik haftanızı son adet tarihinize göre hesaplayacaksnız...diyelim ki son adet tarihi 15 kasım...15 kasımdan bugüne kaç hafta geçtiyse bebeğiniz o kadar haftalık oluyor...ok??hadi kalın sağlıcakla şekerlerr...

ya kızlar bu arada dün gece çok garip bir rüya gördüm -hayırdır inşallah...ben de gebe kalmışım,ama karnım yok hiç...neyseki sıkıntı olmayacak ,çünkü karnı çıkmış gebelik için sıkıntı derler...neyse tahlil kağıdıma bakıyorum 2000 lerde bir değer...aa diyorum gebeyim...ya çok tuhaf ama bir o kadar da mutlu hissettim kendimi rüyamda...tekrar gebelik düşünüyorum bu arada ben...biliyorum delilik ama ikizlerden sonra...istiyorum işte..kısmetimde varsa olacak zaten...olmazsa da olmaz...kader...ama rüyalarıma bile girdi sonunda,çok tatlı bir his uyandı içimde...tıpkı gebe kaldığımı öğrendiğimde olduğu gibi...çok sakin ama mutlu oluyor insan...

defne 5 sana da allah nasip eder inşallah ...sanırım tedaviye başlıyorsun...yolun açık olsun...

kııızzlaarr ............bugün iki meleğim olduğunu öğrendik.....

ay canım benim çok sevindim tebrik ederim..merak etmiştik seni görünmeyince..neyseki çok güzel bir haber verdin bize..Allah tamamına erdirsin inşallah..kendine çok dikkat et..öptüm cnm

teşekkür ederim canım.hesaplama konusunda da kafam karışmıştı gerçekten.
sağol canım...:1hug:

:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ikiz kervanında bana da yer ayır kısss... canımcım nasıl da bildin ikiz dedin ikiz oldu bak...ona göre tecrübelerinize ihtiyacım olacak ...ahhh bi sağlıklı doğsunlar rabbimden başka bi dileğim yok hayırlı evlat olsunlar da...kız erkek hiç önemli değil bence...bakmak için hiç sorun etmiyorum kendime üstesinden gelirim biliyorum tertemiz bakarım bebiklerime ..........şekerimmm yaa yine de merak ediyorum işte hadi bil bakalım kız mı erkek mi nasıl olucak hadi bunu da bil kısss....kaydirigubbakcemile3

kızzlaarr zonnetjeden haberi olan var mı???çok merak ediyorum bişey mi oldu diye ..aklıma başka şeyler geliyo .....kaç gündür ses yok hiç ....

evet canım o bendim :)) ben nasıl seni farketmedim ya ?...
diyorum ya heyecandan dünyayı unutmuşum:))
eşimin dikkatini çekmişsiniz ama sen ve eşin..
görsem tanırım diyor..

o anı nı çok iyi hatırlıyorum tatlım çok mutluydun gerçekten ....elindeki ultrason kağıdını anne ne gösterirken mutluluğunu fark ettim..ama acaba m derken ben kalkıp odaya girdim emin olamadım, anlık bi görmeydi zaten..eşini de gördük esmer di.keşke 2 dak.daha kalsaydım yanına giderdim senin.ama işte çok acele oldu senin gelip benim girmem ....kaydirigubbakcemile3

kıss bunu da bildin bak benim son adet tarihim 15 kasım ...3 aralık transfer oldu bana dolayısıyla 3 aralıkta rahimde oluştular 5 gün de blast var..aklım karıştı nassıll oluyo bu dorascımm açıklarmısın??kafamçokkarıştı

ah canim ya ne guzelallah nazardan saklasin insallah saglicaklakucagina almayi nasip etsincok sevindim gozunaydin:):1hug:

canımcımm çok çok sağol..ben heyecanımdan keseleri gördüm ama kalp atışın eşim dumuş yanıp sönüyordu iki tane dedi.bu mutluluğu rabbim herkeze yaşatsın istiyorum inşallah ....kaydirigubbakcemile3

ay canım benim çok sevindim tebrik ederim..merak etmiştik seni görünmeyince..neyseki çok güzel bir haber verdin bize..Allah tamamına erdirsin inşallah..kendine çok dikkat et..öptüm cnm

elsinoreciiim çok sağol tatlım inşallah senin de haberlerini alacağız buradan ama ne olur ümitsiz olma sakın olumlu düşün bak zamanı gelince rabbim veriyor...dualarım seninle canımm...kaydirigubbakcemile3

kızzlarrr sabah kalktığımda ilk olarak su içiyorum ...bu sabah nasıl bi mide bulantım var..öğlen oldu hala geçmedi kahvaltı bile yapamıyorum ....normal mi sizce???onuseviyorum seninde varmı tatlım ya bebiklerim de aç kaldılar bu gün ..nolcak bakalım ....

yaaa bu zonnetjeeee nerde hasta mı acaba çok merak ediyorum bişey olmamıştır inşallah ............

canım sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın onları inşallah!!!cinsiyet gerçekten de hiç önemli olmuyor anne için...özellikle gebelik döneminde tek düşündüğümüz sağlıklı olmaları...sanki b,r kızın bir oğlun olacak gibi geliyor bana...bakalım hayırlısı ile inşallah hayatım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…