Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım tarnsfer günü ya da embriyoların oluşum günleri değil,son adet tarihi baz alınıyor herzaman...son adet tarihinden itibaren hesaplayacaksın...kaç hafta geçtiyse bebekler o kadarlık...doğal gebeliklerde de böyle imiş...

tabiiki normal...zaten çoğul gebeliklerde betahcg hormonu daha fazla salgılandığı için bulantılar da daha fazla olabiliyor canım...ben de hiç olmadı gerçi...gebeliğimin tek olumlu yanı buydu galiba....umarım seni de fazla sarsmaz...merak etme bu arada bebekler senin depoları kullanıyorlar şu aşamada...besinsiz kalmazlar demek istiyorum canım...yine de bişeyler yemeye çalış...

ya bu a rada zonnetje nerelerde ben de merak ediyorum...umarım bir problem yaşamıyordur...dinleniyordur umarım...

meleklerim aç kalmasın da yeterki benim depomden yesinler di mi ...benim de bugün başladı bulantılrım..alışverişe çıktım bugün midem bulandığı için hiç bişeycik alasım gelmedi inan ki...bol bol meyve aldım doldurdum ..sabahları aç karnına bir kaşık pekmez ve gün içinde de taze sıkılmış portakal suyu içiyorum..sen nelere dikkat etmiştin canım...önereceğin bişey varmı bana ...??:icecream::uhm:

dorascıımm ablamda aynı şeyi söyledi bana bir kız bir erkek diyor..eşimin de içine öyle doğuyor...ama dün gece de hep kız isimlerine bakıyordu..hiç erkek isimlerine bakmıyo nedense...canımmm senin ikizlerin ne yapıyo nasıllar???kız mı erkek mi anlatsana biraz??kaç kilo almıştın canım?*bebiklerin kaç kilo doğdu??çok merak ediyorum kendimi herkez bana çok zayıfsın der durur çünkü..boyum da uzun olunca zayıf gösteriyormuşum.

dorascıımmm sen gebelik boyunca toplayıcı korse kullandın mı??

yaaa bu zonnetjeeee nerde hasta mı acaba çok merak ediyorum bişey olmamıştır inşallah ............

ya dün bağlanmıştı forumdaydı ama yazmadı.heralde müsait değildi.inşallah birşeyi yoktur...

ya sorma oxy havada uçuyordum ya.allah herkese nasip etsin inşallah..kısmet böyleymiş ne yapalım.görüşemedik.sağlık olsun...bu arada benim öyle bulantım yok ama yemeklerden sonra rahatsız hissediyorum kendimi.ağırlık basıyor bir uyku hali geliyor..
aman önce cefası sonra sefası değil mi ama?birşey olmaz.bebikler sağlıklı olsunda...kaydirigubbakcemile5

pekmez çok faydalı gerçekten...gebelik döneminde en çok vitamin ve protein ağırlıklı beslenmek gerekiyormuş canm...ben de öle yapmıştım,fakat benim iştahım kapanmıştı,özellikle bazı yiyeceklere karşı çok isteksiz olmuştum hem de önceden o besinleri deli gibi sevmeme rağmen...bol bol sebze meyve ve et tüket cnm,süt iç...ve suyu sakın ihmal etme...fazla şekerli besin yeme...zaten gebelik takibini yapacak hekim de sana söyleyecektir...balık da çok önemli...bu arada cem beye devam edecek misin??ama heralde sen kocaelinde birine gidersin artık...buralar uzak...

hadi ya,demek herkesin içine aynı şey doğmuş...aman sağlıkları yerinde olsun da canım en önemlisi o...benim iki tane prensim var hayatım-yani işim çookkk zorrrr!!!afacanlar beni bir hayli yoruyorlar,ama olsun onlar iyi olsun da ben herşeye razıyım...canım ben minyon yapılı bir bayanım...kilom boyuma göre normaldi gebe kalmadan önce-yani zayıf değildim ama toplu da değildim-tam kıvamındaydım...fakat gebelikte 22 kg aldım...annem bana
-kızım sen evrim geçirdin hamileyken -dedi geçenlerde ...çok güldüm ben de...insanlar bu kız nasıl toparlanacak demişler hep o zaman benim için...minyon olduğum için büyük plaj toplarına benziyodum...ama tüm kilolarımı verdim çok şükür...eski kiloma döndüm ...insanlar şaşırıyorlar aa siz ikiz annesine hiç benzemiyorsunuz diyorlar...1.58 cm ve 50 kg -e böle olunca ,yaşımı da hiç göstermem zaten,sonuç bu...32 hafta 5 günlük doğum yaptım...1750 gr ve 2160 gr doğdular,hiç problem yaşamadık ,sadece çok miniktiler...sen kaç kilosun cnm boyun kaç?sen uzun olduğun için daha iyi taşırsın bebekleri benden diye düşünüyorum...

bebikler olunca uyuyamayız artık yatıp dinlenmeye vakit olmayacak tatlım,en iyisi bu günlerin keyfini çıkarmak bol bol uyumak...:1closedeyes:

cem bey bundan sonraki kontrollerim için gelmenize gerek yok izmitte devam edin dedi.benim izmitte dr.um var zaten ona gitmeyi düşünüyorum.doğuma kadar aksi bir durum olmadıkça ist.gitmeyiz artık.ama cem bey i ziyaret amaçlı yakında gitmeyi planlıyoruz..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

inşallah bir aksilik olmayacak canım...dikkat et kendine...bu arada ikiz bebek bekleyenler forumuna girdin mi hiç???merak ettiğin bazı şeyleri bulabilirsin orda...ben geziniyorum bazen o topikte...senin gibi ikiz anne adayları var orda ...iligini çekebilir...

dorascımm bilgilerin için çok sağol canım..ikiz anne topiklerine de giriyorum bilgi alıyorum çok yararı oluyor şimdiden...en azından bundan sonra ki aylarda nasıl beslenmeliyim nelerle karşılaşırım diye sorularıma cevaplar buluyorum...umarım tüm anne adayları rahat gebelik dönemi geçirir..

canım selm,diğer linkte okudum yaşadığını cevap da yazdım...bol bol dinlen...bu lekelenmeler normal...5 haftalıkken bende de açık kahverengi hafif bir lekelenme olmuştu...ama birkaçgünde geçti...çoğul gebeliklerde daha çok görülebiliyormuş...meleklerini allah sana bağışlasın cnm...

günaydınlar herkese.dün ilaçlarımı aldım.Allahın izniyle yarın başlıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
bu arada kullanılan ilaçların yan etkileri oluyomu,halsizlik falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…