E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
günaydınlar herkese.dün ilaçlarımı aldım.Allahın izniyle yarın başlıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
bu arada kullanılan ilaçların yan etkileri oluyomu,halsizlik falan?
selam kıslaaarr..nasılsınız bugün?
zonnetje yi çok merak ediyorum ya.
ne oldu acaba?
hamileleik iyi gidiyor allaha şükür.
sen nasılsın?neler yapıyorsun canım..
yaaa zonnetje yılbaşı için almanya tatilinden bahsediyodu ya ....gitmiş olabilir mi acaba...aklıma kötü bişey getirmek te istemiyorum ...
napıyım şekerim evde pinekliyorum işte. dünden beri vücut ısımı ölçüyorum bugün 14.günüm de..ama bişey anlamadım yaw..düşmesi mi gerekiyo yükselmesi mi ?? dün hep 35,5 - 35,8 - 35,9 civarlarındaydı bugün iki kere ölçtüm ilkinde 36,1 ikincisinde 34,7 çıktı kafam karıştı :)) gerçi dijital derece bu belki de yanılıyodur değil mi? siz biliyo musunuz nasıl olması gerekiyo yumurtlayınca düşmesi mi çıkması mı ??
canımcım yumurta çatladığında vücut ısısı yükselir biliyorum ben..
Kimbilir belkide gorusmusuzdur evet..bizim transferimiz 2 eylulde olmustu:))
Bizim ilk denenmemizde 3 embriyo transfer edildi...hepside A kalite...tutmadi malesef...ben birazda kendimede bagladim..yani hic dinlemedim..transfer gunu dinlenmek haric herbiseyi yaptim..zaten 2 gun icinde toparlanip evimize geldik..Hollandaya..butun gun yolculuk yorucu tabii. Aslinda ne dersen de..bilincsizdim anliyacagin!! Gerci Allah verecek olsaydi tutardi diye dusunuyorum bi yandanda..diger seyler birazda bahane!
Benden 18 yumurta toplandi..14 tanesi dollendi...10 adette dondurrtuk..yani baya var dondurulmusumuz! laelaelaelaelae
merhaba bende bu ay cembeyde tedaviye başlıyorum 10 adeti dondurma işlemi kaç ytlye yapıldı acaba acıbademde
ya aslında sizlere sorduktan sonra netten de baktım cnm ama kafam iyice karıştı..zaten şimdiye kadar hiç bu yöntemi denememiştim,deneyenler olduğunu duyunca hadi ben de ölçeyim bari dedim ama daha fazla kafam karıştı :)) 36,7'nin üzerine çıkarsa yumurtladığınızı gösteri diyo ama ertesi gün de yüksekse artık gebe kalma şansınız düşer diyo..bana çok çelişkili geldi..aman neyse 2 günde bi denemeye devam :)))
aaa doğru söylüyosun cnm yaaa gerçekten oraya gitmiş olabilir..valla iyi aklına geldi biraz olsun rahatladım valla..
canım iyi diyorsunuz ama forumlarda onlıne olarak görünüyor ama hiç cevap
yazmıyor.ben
bunun için merak ettim.
Bu arada hepinize iyi seneler....
ben de bir kez online olarak gördüm bir daha görmedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?