Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınlar herkese.dün ilaçlarımı aldım.Allahın izniyle yarın başlıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
bu arada kullanılan ilaçların yan etkileri oluyomu,halsizlik falan?

canımcım hayırlısıyla ,tedavin başarılı olur inşallah...hangi ilaçları kullanıyorsun??

selam kıslaaarr..nasılsınız bugün?
zonnetje yi çok merak ediyorum ya.
ne oldu acaba?

benim tüm günlerim evde yatıp dinlenmekle geçiyo artık..dün dr.gittim hiç bi iş yapmayacaksın ayakta kalmayacaksın dedi.lekelenme kesildi gibi şimdilik...inşallah gelmez bi daha..iştahım da fazla yok bol sıvı alıyorum ...sabahları yatağımdan kalkmadan kraker yiyorum öyle kalkıyorum ,mide bulantımı önlüyor.biraz zor bi dönem içindeyim açıkçası..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

yaaa zonnetje yılbaşı için almanya tatilinden bahsediyodu ya ....gitmiş olabilir mi acaba...aklıma kötü bişey getirmek te istemiyorum ...

hamileleik iyi gidiyor allaha şükür.
sen nasılsın?neler yapıyorsun canım..

napıyım şekerim evde pinekliyorum işte. dünden beri vücut ısımı ölçüyorum bugün 14.günüm de..ama bişey anlamadım yaw..düşmesi mi gerekiyo yükselmesi mi ?? dün hep 35,5 - 35,8 - 35,9 civarlarındaydı bugün iki kere ölçtüm ilkinde 36,1 ikincisinde 34,7 çıktı kafam karıştı :)) gerçi dijital derece bu belki de yanılıyodur değil mi? siz biliyo musunuz nasıl olması gerekiyo yumurtlayınca düşmesi mi çıkması mı ??

yaaa zonnetje yılbaşı için almanya tatilinden bahsediyodu ya ....gitmiş olabilir mi acaba...aklıma kötü bişey getirmek te istemiyorum ...

aaa doğru söylüyosun cnm yaaa gerçekten oraya gitmiş olabilir..valla iyi aklına geldi biraz olsun rahatladım valla..

canımcım yumurta çatladığında vücut ısısı yükselir biliyorum ben..

canımcım yumurta çatladığında vücut ısısı yükselir biliyorum ben..

ya aslında sizlere sorduktan sonra netten de baktım cnm ama kafam iyice karıştı..zaten şimdiye kadar hiç bu yöntemi denememiştim,deneyenler olduğunu duyunca hadi ben de ölçeyim bari dedim ama daha fazla kafam karıştı :)) 36,7'nin üzerine çıkarsa yumurtladığınızı gösteri diyo ama ertesi gün de yüksekse artık gebe kalma şansınız düşer diyo..bana çok çelişkili geldi..aman neyse 2 günde bi denemeye devam :)))

merhaba bende bu ay cembeyde tedaviye başlıyorum 10 adeti dondurma işlemi kaç ytlye yapıldı acaba acıbademde

arkadaşlar benim acibadem kadıkoyde bir negatif aşılamam var ocak sonu tupe başlıyoruz acaba ilaç maliyeti nekadar tutuyor yaklaşık bir bilgi verebilirmisiniz

merhaba bende bu ay cembeyde tedaviye başlıyorum 10 adeti dondurma işlemi kaç ytlye yapıldı acaba acıbademde

hayırlı olsun tedavin canım..embriyo dondurma 950 ytl.. embriyo sayısına göre ödeyeceğin fiyat değişmiyor ..benim ilaçlarım, rapor düzenlendiği için özel fiyat tutarını bilmiyorum..340ytl gibi bir fiyat ödemiştik sadece..

merhaba arkadaşlar,
Yine yeni bir yıl var kapımızda ..2009 yılına gireceğimiz bugünlerde istediğiniz herşeyin gerçekleşmesi dileğiyle iyi seneler !
Rüya yarın hayaldir...rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugündür..gönlünüz neyin özlemini çekiyorsa yarınlar size onu getirsin..şunu unutmayın; herşeyin yok olduğunu düşündüğünüz anda gelecek hala yerindedir..yeni yıl da geleceğin ilk adımıdır..
Yeni yılınız kutlu olsun...Sevgilerimle..

her yeni bir yıl yeni bir umut ,her umut yeni bir başlangıçtır...yeni yılda tüm umutlarımızın mutluluğa dönüşmesi dileğimle......................yeni yılınız kutlu olsun ......a.s.a.s.a.s.

canımcım bence bu yumurtalama günlerin ve yum çatladığı günlerde şansını kaybetme bence ...denemeye devam tatlım...:1hug:

teşekkür ederim arkadaşlar.lucrin daily kullanmaya başladım bugün,gonal f,ovitrelle,crinone diğer ilaçlarım.
bende bütün arkadaşlara mutlu bir yıl geçirmelerini diliyorum.Umarım yeni yıl hepimize gönlümüzdekileri getirir...

arkadaşlar yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum...2009 da en kötü gününüz 2008 yılındaki en güzel gününüz gibi olsun...sevgiler...

aaa doğru söylüyosun cnm yaaa gerçekten oraya gitmiş olabilir..valla iyi aklına geldi biraz olsun rahatladım valla..

canım iyi diyorsunuz ama forumlarda onlıne olarak görünüyor ama hiç cevap
yazmıyor.ben
bunun için merak ettim.
bu arada hepinize iyi seneler....

canım iyi diyorsunuz ama forumlarda onlıne olarak görünüyor ama hiç cevap
yazmıyor.ben
bunun için merak ettim.
Bu arada hepinize iyi seneler....

aa öyle mi e neden o zaman cvp vermiyo..zonnetjee nerelerdesin bak merak içindeyiz cnm yaa bi ses ver..

ben de bir kez online olarak gördüm bir daha görmedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…