merhaba arkadaslar,
ben 29 yasinda, almanyada yaziyorum. 3icsi oldu bende malisef negativ. simdi 4 insallah türkiyede olcaz.internette almanyada olmak isterken aklima türkiye geldi, kendi vatanim ve sonucta ignelerle ayni ortamda olmiycam. arkadaslar sizi hep okuyarak kuvvet aldim simdi dayanamadin üye oldum. size tesekkürler ve allah yardimciniz olsun....
merhaba arkadaslar,
ben 29 yasinda, almanyada yaziyorum. 3icsi oldu bende malisef negativ. simdi 4 insallah türkiyede olcaz.internette almanyada olmak isterken aklima türkiye geldi, kendi vatanim ve sonucta ignelerle ayni ortamda olmiycam. arkadaslar sizi hep okuyarak kuvvet aldim simdi dayanamadin üye oldum. size tesekkürler ve allah yardimciniz olsun....
elsinorecimmm ,nasılsın neler yapıyosun??
iyiyim hayatım ne yapayım bir arkadaşımızın bebeği 1 yaşına girdi onun doğumgünü var bugün oraya gideceğiz..başka bir arkadaşımız da gelecek bebeğiyle..artık onları seveceğim ben de ne yapayım..inşallah biz de bir gün doğumgünlerini kutlarız böyle bebişlerimizin...sen nasılsın nasıl gidiyor ?
canımcım tedavin hayırlı olsun,aramıza hoşgeldin..kaydirigubbakcemile3.cem bey e gitmekle çok iyi bi karar vermişsin ,cem bey ne yapıp edip eninde sonunda seni de hamile olarak tedavini sonuçlandıracaktır sakın ümidini kaybetme olur mu??... senin için bi sakıncası yoksa tedavi sebebini ve aşamalarını paylaşırmısın ??kaydirigubbakcemile5
tedavin hayırlı olsun sevgili yase 29...sana bol şans ve sabır dilerim cnm...
tabiki artik eskisi gibi icime atmak istemiyorum, daha positiv olmak istiyorum. Ben 7 senedir evliyim. 2 sene sonra bebegimiz olsun istedik ama olmuyordu. Sonra kadin doktoruma gittim biraz daha bekleyin dedi, haladah birdurum yok. en sonunda doktorum kanimi aldi, beni takip etti bir durum yoktu.... sonra esinizi bir gösterelim dedi ve o haberi aldik esimin sperm sayisi cok azmis. sonra tüpbebek daha neoldugnu bilmeden yaptirdim malisef 1. olmadi. 2. inde transfer olamadim, birsey göründü onu almak gerektigini söylediker, embryolar donduruldu, 1 aysonra transfer edilicek dendi ama malisef dondurulan embryolar devam bölünmedi. 3. 3 tane iyi kalitete embryo konuldu ama tutmadi... böyle iste benim hikayem, nebilim yazerken bile bir tuhaf oluyorum yaaa ama neyapabilirsinki. Herseyde bir hayir vardir diyorum.. öyle rahatliyorum.... senin icin cok sevindim seni hep okudum, takip ettim. Zaten yazdigim gibi bana cok cesaret verdiniz. ben internette öyle acibadem hastanesini arastirken siz ciktiniz karsima. Allah yardimcin olsun. heralde ikizlerin oluyor:teytey: cok sevindim!!!! yaa bir arkadas vardi o ne oldu acaba? hani idrar testi yapmak zorunda kaldi 1 hafta sonra doktoruna gidebiliyordu.... kusura bakma neolur, yazilarimda hatalarim vardir.... dogma büyüme almanyadayim..
canım,çok üzüldüm.. çok sabır isteyen bi tedavi içindesin anlaşılan.ama gerçekten herşeyde bi hayır vardır ve ben inanıyorum ,senin cem bey de yapılacak tedavin olumlu sonuçlanacak..sana geriye kalan ümidini hiç kaybetmeden sabırla beklemek olacak tatlım..benim için geçen son 1 hafta çok stresliydi ama eşim bana; olsun biri düşerse diğeri gelişimi iyi ,o kalır dedikçe hayır ;benim bebeğim beni bırakmayacak dedim hep olumlu düşündüm ve umarım yine hayırlısıyla,inşallah bebeklerime kavuştuğum o günü de göreceğim.. valla zonnetje den 10 gün oldu hiç haber alamadık en son kanaması durdu biliyoruz başka da bişey yazmadı umarım kötü bişey yoktur çünkü çok merak ediyoruz ..yazdıklarını ben çok rahat okuyorum sen hiç endişelenme olur mu.???tedavin ne zaman başlayacak ,takiplerin nerde olucak??
badecim senin durumun nedir??
herşey zamanı gelince yaşanıyo tatlım sakın üzülme..bak benim sebebi olmayan bi durumdu.gittiğim her dr.un bekleyin olacak dediği zaman geldi.6 yıl sonra bebeğimizin varlığını hissediyoruz artık..rabbim bu mutluluğu sizlere de nasip etsin inşallah,dua ediyorum inan:Saruboceq: ....benim için zor geçen bi haftaydı ama bugün dr.gittik..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:iki bebeğimden biri diğerine göre gelişimi zayıftı ve kanamam vardı 1 hafta evden dışarı çıkmadan yattım bugün de mutlu haberi aldık dr.dan.gelişimi zayıf olan bebeğim de hızlı bi şekilde gelişmiş ve çok iyi dedi.çok mutlu olduk tam 7 haftalık olmuşlar..çok ilginç ama iki ayrı sabah, erken saatlerde uykumdan uyandım kalp seslerini hissederek..sen de tedavini uzatma sakın bir an önce başla canım...ne kadar erken başlarsan o kadar çabuk kavuşursun meleğine...:ecrin_bebek:Şeniz
evet canım 2 denemem oldu...ilk deneme biyokimyasal gebelik...çok şükür ikincisinde ikizlerime kavuştum...darısı başına cnm...saol canim, birbirimize destek olarak daha iyi gecer insallah. Senin icsi denemen oldumu?
evet canım 2 denemem oldu...ilk deneme biyokimyasal gebelik...çok şükür ikincisinde ikizlerime kavuştum...darısı başına cnm...
Selam arkadaşlar bende Cem Bey in hastasıydım bir zamanlar tüp sonucu bir kızım var.Cem Bey çok iyi bir dr dur,çalıştığım için çok vakit bulup siteye pek giremiyorum Allah sağlıkla bebişlerinizi kucaklamayı hepinize nasip etsin inşallah,bu arada yase 29 senin Melis Hanım dediğin Deniz Hanım dır muhtemelen bence sen direkt Cem Bey den randevu al ve onun hastası ol eğer diğer doktordan randevu alırsan tüm takip ve tedavini transferinde dahil o doktor yapar ve Cem Bey tedavinle ilgilenmez canım kimden randevu alırsan tedavini o üstlenir,inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.
cnm bebeklerinin iyi olmasına çok sevindim..biz de 6 yıllık evliyiz hatta 7.yılımıza girdik..inşallah bu yıl bize de bir bebiş getirir..tedaviye en erken mart gibi başlayabileceğim cnm..malum diğerinin taksidini ödüyoruz henüz..umarım herkes için hayırlısı olur..kendine ve bebeklerine çok iyi bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?