merhaba elsinore, tedavine martta baslayacagni yazdin bende kismet olursa ozaman basliycam.... ya biryandan insan paraya düsünmek zorunda, allah yardimcimiz olsun..
evt cnm maalesef hem maddi hem manevi zorlu süreçler bunlar..bizim nazlı bebekler bizi biraz uğraştıracağa benziyo ne yapalım..martta karşılarız belki hastanede..
haklisin neyapalim yolumuza devam!!! bakarsin görüsürüz haklisin....sen simdi neler yapiyorsun? hazirlik yapiyormusun?
canım ne guzel anlatmıssın allahım bızede tatırsın ınsallah bu mutlulugu sanada saglıkla bebeklerıne kavusmayı nasıp etsın :)herşey zamanı gelince yaşanıyo tatlım sakın üzülme..bak benim sebebi olmayan bi durumdu.gittiğim her dr.un bekleyin olacak dediği zaman geldi.6 yıl sonra bebeğimizin varlığını hissediyoruz artık..rabbim bu mutluluğu sizlere de nasip etsin inşallah,dua ediyorum inan:Saruboceq: ....benim için zor geçen bi haftaydı ama bugün dr.gittik..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:iki bebeğimden biri diğerine göre gelişimi zayıftı ve kanamam vardı 1 hafta evden dışarı çıkmadan yattım bugün de mutlu haberi aldık dr.dan.gelişimi zayıf olan bebeğim de hızlı bi şekilde gelişmiş ve çok iyi dedi.çok mutlu olduk tam 7 haftalık olmuşlar..çok ilginç ama iki ayrı sabah, erken saatlerde uykumdan uyandım kalp seslerini hissederek..sen de tedavini uzatma sakın bir an önce başla canım...ne kadar erken başlarsan o kadar çabuk kavuşursun meleğine...:ecrin_bebek:Şeniz
geçti canım geçti.allah hepimizi tamamına erdirsin inşallah...
benimdaha once daha ilk dnememizde doğal yolla oluşan bir gebeliğimiz var ama duşukle sonuçlandı ve bir yıldır yumurta takipleri bir negatif aşılamam var arttık tupe karar verdik ama çok ümitsizim çokta korkuyorum okudukça hep 1. kalite embriyo olduğu halde tutmadığını yazmış arkadaşalr eskiden tup son çare ve kesin çozumdu benim için ama şimdi çok umutsuzlaştım ne olucak bilmiyorum bu ay lucrine başlıycam
oxygenciğim naber?nasıl gidiyor canım?
yarın bebişi görmeye kontrole gitmeyi düşünüyorum.
inşallah sorun yoktur canım...vesvese..vesvese..vesvesefisfisfis
aman da amaan bebişini görmeye mi gidiyomuşş..kıss ne güzeldir o şimdi biz de cumartesi günü gördük bebiklerimi, kalp atışlarını pıt pıt izledik..allahıma şükür bebiklerimin gelişimi iyi dedi dr.um artık onlar iyi ise biz de iyiyiz..benim ,sabahları mide bulantılarım ve halsizliğim oluyo bütün gün evden dışarı çıkmıyorum yatıyorum..telefonlarım hiç susmuyo ,duyan arıyo o yüzden çok rahat uyuyamıyorum.ama hiç şikayetçi de değilim rabbim tüm istyeyenlere yaşatsın bu mutluluğu.. kıss yarın dr.dan dönüşte gelişmelerden haberdar et bizi .. nasılmış bakalım benim güzel yeğenim..
geldim doktordan allaha şükür gördüm bebişimi.
dokuz ay nasıl geçecek bilmiyorum yaa.
oxygencim tam takip edemedim ama sen daha önce kalp atışlarını görmek için gitmemiş miydin?ne kadar sıklıkla kontrole çagırdılar onu merak ettimde....bana doktor kalp atışını gördükten sonra 3-4 hafta sonra gel dedi de....kaç haftalık hamilesin?sevgiler
meliscim benim 2 hafta süren, koyu lekelenme ve ara ara hafif kanamalarım oldu.o yüzden takip edildi.allahıma şükür 4 gün oldu bişey yok.bebeklerim 8 haftalık oldu tatlım ikisinin de gelişimi çok iyi dedi dr.um.cumartesi tekrar kontrolüm var ...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
benssenb ilaçlara 758 TL verdik,tüp bebek ilk deneme 3950 TL dediler.bizim acıbadem sigortamız olduğu için 3550 TL ödeyeceğiz.Allah yardımcınız olsun.
arkadaşlar toplam maliyeti yazarmısınız bilgi edinmek istediğim için soruyorum herşey ama herşey içinde kaça patlıyor bu tüpbebek tedavisi aranızda olanlar olduğu için vede aynı doktora gittiğiniz için soruyorum
tup oncesi ofis histeroskopi yaptıran varmı yada sulu usg ile baktıran bana sulu usg ile bakılacakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?