Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba elsinore, tedavine martta baslayacagni yazdin bende kismet olursa ozaman basliycam.... ya biryandan insan paraya düsünmek zorunda, allah yardimcimiz olsun..

evt cnm maalesef hem maddi hem manevi zorlu süreçler bunlar..bizim nazlı bebekler bizi biraz uğraştıracağa benziyo ne yapalım..martta karşılarız belki hastanede..

evt cnm maalesef hem maddi hem manevi zorlu süreçler bunlar..bizim nazlı bebekler bizi biraz uğraştıracağa benziyo ne yapalım..martta karşılarız belki hastanede..

haklisin neyapalim yolumuza devam!!! bakarsin görüsürüz haklisin....sen simdi neler yapiyorsun? hazirlik yapiyormusun?

haklisin neyapalim yolumuza devam!!! bakarsin görüsürüz haklisin....sen simdi neler yapiyorsun? hazirlik yapiyormusun?

hayır cnm hiçbir hazırlık yapmıyorum dinlenmeye çektim kendimi.. belki bir mucize olur da bu arada kendiliğinden olur diye de beklemiyor değilim tabi :))

canım ne guzel anlatmıssın allahım bızede tatırsın ınsallah bu mutlulugu sanada saglıkla bebeklerıne kavusmayı nasıp etsın :)

şimdi böyle düşünmen çok normal ama bence tüm olumsuzlukları unut aklına bile getirme ne kadar korktuğunu anlayabiliyorum tatlım,çok çaresiz ve karmakarışık oluyoruz bu durumda ..ama her ne kadar karışık duyguların olursa olsun ne olur canım asla -- ümitsiz-- olma ,tedavinin olumlu olması da buna bağlı..unutma sakın herşey bizim için önünde aşman gereken bi engel olarak düşün eminim olumlu düşündüğünde herşey daha iyi gelişcek..:1hug:

oxygenciğim naber?nasıl gidiyor canım?
yarın bebişi görmeye kontrole gitmeyi düşünüyorum.
inşallah sorun yoktur canım...vesvese..vesvese..vesvesefisfisfis

oxygenciğim naber?nasıl gidiyor canım?
yarın bebişi görmeye kontrole gitmeyi düşünüyorum.
inşallah sorun yoktur canım...vesvese..vesvese..vesvesefisfisfis

aman da amaan bebişini görmeye mi gidiyomuşş..kıss ne güzeldir o şimdi biz de cumartesi günü gördük bebiklerimi, kalp atışlarını pıt pıt izledik..allahıma şükür bebiklerimin gelişimi iyi dedi dr.um artık onlar iyi ise biz de iyiyiz..benim ,sabahları mide bulantılarım ve halsizliğim oluyo bütün gün evden dışarı çıkmıyorum yatıyorum..telefonlarım hiç susmuyo ,duyan arıyo o yüzden çok rahat uyuyamıyorum.ama hiç şikayetçi de değilim rabbim tüm istyeyenlere yaşatsın bu mutluluğu.. kıss yarın dr.dan dönüşte gelişmelerden haberdar et bizi .. nasılmış bakalım benim güzel yeğenim..

Son düzenleyen: Moderatör:

oxygencim tam takip edemedim ama sen daha önce kalp atışlarını görmek için gitmemiş miydin?ne kadar sıklıkla kontrole çagırdılar onu merak ettimde....bana doktor kalp atışını gördükten sonra 3-4 hafta sonra gel dedi de....kaç haftalık hamilesin?sevgiler

geldim doktordan allaha şükür gördüm bebişimi.
dokuz ay nasıl geçecek bilmiyorum yaa.

geldim doktordan allaha şükür gördüm bebişimi.
dokuz ay nasıl geçecek bilmiyorum yaa.

aman çok şükür cnm..nasılmış, bir daha ne zaman gidecekmişsin, yaptıracağın testler var mı şu anda ? Cem bey kontrolünü yapıyor değil mi?

iyi akşamlar,bugün lucrinin 7. gününde adet oldum.perşembe kontrole gidicem.artık yavaş yavaş yaklaşıyor sanırım mutlu son.inşallah kimsenin çabaları boşa çıkmaz.tahminen ne zaman yumurtalarım toplanır,bilen arkadaşlarım yardımcı olabilirlermi acaba?

meliscim benim 2 hafta süren, koyu lekelenme ve ara ara hafif kanamalarım oldu.o yüzden takip edildi.allahıma şükür 4 gün oldu bişey yok.bebeklerim 8 haftalık oldu tatlım ikisinin de gelişimi çok iyi dedi dr.um.cumartesi tekrar kontrolüm var ...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

arkadaşlar toplam maliyeti yazarmısınız bilgi edinmek istediğim için soruyorum herşey ama herşey içinde kaça patlıyor bu tüpbebek tedavisi aranızda olanlar olduğu için vede aynı doktora gittiğiniz için soruyorum

tup oncesi ofis histeroskopi yaptıran varmı yada sulu usg ile baktıran bana sulu usg ile bakılacakta

canım sen ilk tup denemendemi hamile kaldın peki bilinen bir sorun varmıydı yada daha once gebelik falan

benssenb ilaçlara 758 TL verdik,tüp bebek ilk deneme 3950 TL dediler.bizim acıbadem sigortamız olduğu için 3550 TL ödeyeceğiz.Allah yardımcınız olsun.

benssenb ilaçlara 758 TL verdik,tüp bebek ilk deneme 3950 TL dediler.bizim acıbadem sigortamız olduğu için 3550 TL ödeyeceğiz.Allah yardımcınız olsun.

merhaba acıbadem kadıkoy fiyatımı bu yenimi yaptırdınız siz yoksa tedavi aşamasımı peki ilaçlar neden uygun tuttu acaba raporunuz filanmı var hangi ilaçlara bukadar verdiniz biz şoyle bir hesapladım 1500 u buluyor ilaçlar

canımcım bize de tüp bebek maliyetini 3.900 olarak söyledi acıbadem , cem bey ile görüşürsen fiyat konusunda indirim yapılıyo.biz 3.200 ödedik.tüp bebek öncesi yum.takibimi izmitte bulunan dr.um izledi, o yüzden iğneler için ayrıca rapor düzenlendi 350 tl gibi az bi ücret ödedik.dondurulmuş embriyo için 950 ytl ödedik.

tup oncesi ofis histeroskopi yaptıran varmı yada sulu usg ile baktıran bana sulu usg ile bakılacakta

benim tedavi dönemim de hiç bu testler yapılmadı.açıkçası isimlerini de ilk kez duyuyorum ..neden gerekli bunlar canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…