Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada acıbadem fiyatlarına zam geldi canım senin yazdığın eski fiyatlı ve indirimli şimdikiler çok farklı yeni arkadaşların bilgisi olsun yani kazıklanıyoruz diye düşünmeyin fiyatlar deyişti

canım sen ilk tup denemendemi hamile kaldın peki bilinen bir sorun varmıydı yada daha once gebelik falan

canımcım bizim hiç bir bilinen sebebimiz olmadığından stres teşhisi koyuldu.2 yıl önce tüp bebek kararı ile cem beye gittik ama bize ilaç dahi vermedi normal gebelik çok mümkün herşey normal diyerek beklememizi söyledi ..hiç bir sebeb olmadan beklemek herşeyden zor gerçekten ..ekim ayında tekrar gittiğimizde zaten tüp bebek için hazır bi şekilde gittik ve yum.toplandı arkasından transferim yapıldı.yum sayım 38 tane olduğundan geriye blast dönemine dek 4 embriyo kaldı ,dondurttuk..1 ay sonra dondurulmuşlarımla transfer yapıldı ve sonuç pozitif çıktı.bu yaşadığım ilk gebeliğim daha önce hiç gebe kalmadım tatlım...darısı başınıza inşaalllahhh...

peki bu dondurulmuşlar nekadar bekliyormuş bir suresi varmı mesela 3 yıl bekliyormu diyelim hamile kaldım doğurdum donmuşlarım beni nekdar bekleyecek birde bu 38 taneden 4 tanecikmi cıktı ya ne kotu bukadar azmı çıkıyor bende hani 9 tane filan donduruuz 3 kez daha deneriz diyordum ama oyle olmuyor demek

aman çok şükür cnm..nasılmış, bir daha ne zaman gidecekmişsin, yaptıracağın testler var mı şu anda ? Cem bey kontrolünü yapıyor değil mi?

canım iyi dedi doktor.10 gün sonra tekrar gideceğim.
kan sayımı istedi.diğer testler önümüzdeki aylarda olacakmış..
cem beye gitmiyorum canım malesef karşıda olduğu için.
annemin doktoruna gidiyorum.uzun senelerdir gittiği doktora.

bu arada acıbadem fiyatlarına zam geldi canım senin yazdığın eski fiyatlı ve indirimli şimdikiler çok farklı yeni arkadaşların bilgisi olsun yani kazıklanıyoruz diye düşünmeyin fiyatlar deyişti

ben tedaviye yeni başladım.başlamadan öncede internette arştırmamı yapmıştım zaten.fiyatlar aşağı yukarı aynı.zonguldakta oturduğum için cem bey bizi karaelmas üniversitesindeki bir dr arkadaşına yönlendirdi,ilaç raporu ve yumurtlama takibi işlemlerimi orda hallediyoruz.ilaçlarıda bir hafta önce aldım zaten.

ilaçlar için rapor aldık,cem bey bunun için yönlendirir zaten.ben fazla bile ödediğimizi düşünüyodum,daha az ödeyen arkadaşlar var çünkü.lucrin daily,gonal f,ovitrelle,crinone vag.jel ilaçlarım.şu anda lucrini kullanıyorum,yarın gonal f e başlıycam Allah nasip ederse.sen ne zaman başlayacaksın?

ben tup raporu almıyorum aşılama raporuda sadece 1500 unite yumurtlama ilacı yazıyor diğer ilaçlar cepten zarten bununda ssk ile yüzde 50 sini oduyormuşuz yani çıkardığıma deymiycek gibi peki ilaçların tamamı ssk olmasa nekadar tutuyor yaklaşık

zetn benim sadece ilaç raporum var,diğer raporu almak baya uzun sürecekti,o yüzden onu beklemedik.raporda sadece bu ilaçları alabilir yazıyo.bunu hemen 2 günde verdiler zaten.

heee anladım cnm tabi haklısın uzak bu taraflar..güvendiğiniz de bir doktorsa sorun olmaz zaten..bebişin iyi olmasına çok sevindim..sende kendine dikkat et..

dondurulmuş embriyo 5 yıl saklanabiliyor.tabii yum.toplandıktan sonra blast dönemine dek hayatta kalmaları bile çok büyük bir şans.fazla yum.toplanması kaliteli yum.anlamına da gelmiyo. benim yum fazlalığım ilaç dozumu dr.un söylediği dozdan,yanlışlıkla üç kez daha fazla yapmaktan oldu.gerçekten rabbim ol deyince oluyor benim yum.fazlalığım dr.um tarafından hep endişe ile karşılandı,hatta son 2 gün iğnemin dozunu dr.yaptı. ama sorumlusu bendim tabii yapılacak bişey de yoktu.

zonnetje, kıss sen daha nerdesin ??????

onuseviyorumcum nasıl gidiyo hamişlik ??

oxygen merhaba sanırım dondurulmuş embryo ile hamile kaldın senden bilgi istiyorum mümkünse bende cem beye gidiyorum 7 tane dondurulmuş embryom var bu ay sonu adetin 2.günü gel dedi..sana sorum ne gibi işlemlerden geçicez ve ilaç alacakmıyız bilgilendirirsen çok sevnirim..

hamileliğin sağlıklı ve güzel geçmesi dileği ile sevgiler.

onuseviyorumcum nasıl gidiyo hamişlik ??

allah şükür canım.rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin.10 gün sonra gidicem işte yine.kan sayımı falan istedi doktorum.onu yaptırıcam.vitamin verdi içiyorum.
sen nasılsın nasıl gidiyor?

ardadaslar banada adetin ikinci günü gel dediler ama nasil oluyor anlamadim ilk önce bir bakilmiyormu nedurumdayiz diye ben ilk defa gidiyorum cem beye tamam 3 icsi oldum ama türkiyede ilkdefa bende icsi yapilcak ve bir ay vaktim var sadece regl dönemimle beraber.... yani regl den önce gitsem daha iyi olmassi ilacliari almak icinde zamanim olmus olur sonra ilaclari nasil aliyoruz türkiyede eczaneler hemen verebiliyorlarmi? Nasil yapim? ne dersiniz hanimlar???? bana akil verin!!!

cnm merak etme söylediği şey doğru doktorun..zaten kısa protokolde adetin 2.ya da 3.günü gidiyorsun..rahimin durumuna, kalınlığına vs.bakıp herşey normal ise ilaca hemen o gün başlatıyor...ilaçları da aynı gün sana anlaşmalı eczanelerinden getirtiyorlar..yani herşey o gün içinde belli oluyor ve sen aynı gün ilaca başlayabiliyorsun..o yüzden garip bir durum yok yani..sen doktorun dediği gibi adetin 2.günü mutlaka gel buraya ve o gün de tedavin başlasın..umarım aydınlatabilmişimdir..

cok tsk canim, cok yardimci oldun.... tabiki simdi daha iyi oldum rahatladim varya türkiyede daha rahat böyle seyler.... burda paranla bile böyle rahat degilsin... biryandanda ilaci sikinti etmiyorsun... iyiki varsininiz arkadaslar...allah hepinizin yardimcisi olsun !!!

yumurta toplama işlemini nasıl yaptı cem bey acaba genel anestezimi lokal anestezimi kullandı canınız yandımı nasıl bir işlem anlatırmısınız birde transfer içinde aynı şeyi merak ediyroum ne tur anestezi yada anestezi yokmu acıyyormu vs.

canım yumurta toplama işlemi sen nasıl istersen öle oluyor.lokal ya da genel anestezi.
ben genel anestezi olmuştum.gözümü açtığımda odamdaydım.hiç bir ağrı sızı olmadı
acı da hissetmedim.
transferde sadece 5 dak sürüyor.anestezisiz oluyor çünkü muayene gibi bişey bişi hissetmiyorsun bile...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…