Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sen neden kısa protokolle baslıyorsun?yanı yas problemınmı var acaba?yoksa adetın 21 gunun den ılac baslaman gerekıyor degılmı?

canım sen neden kısa protokolle baslıyorsun?yanı yas problemınmı var acaba?yoksa adetın 21 gunun den ılac baslaman gerekıyor degılmı?

bilmiyorumki, doktor cem bey öyle demis :sm_confused: birde yurtdisindan geliyorumya, zaman kisitli ondanda olabilir belki... ben 29 yasindayim bir problem yok benim bildigim baska, hayirlisi olsun...
sende oldunmu yoksa olucakmisin??? bana bilgi, önerilerin olursa cok sevinirim....

arkadaslar transferden sonra merdiven cikaniniz var mi??? öyle az degil bizimki de tam 7 inci kat birde basamaklar uzun...nedersiniz, neyapabilirim????

merhaba banada doktorum cem beyı tavsıye ettı 2. denemeden sonra para almıyo dıye duydum dogrumu acaba bıde sıtedekı yorumları okudum kımse ılk seferde hamıle kalamadımı anlamadım sımdıden tesekkurler hihoyyyt

hayırlı olsun canım.
ilk denemesinde hamile kalan birsürü kişi var canım burada mesela ben :)):CüvCüv:

merhaba benımde doktorum cem beyı onerdı gıtmeyı dusunuyorum ıkıncı denemeden sonra para almıyomus dogrumu acaba bıde dıger yorumları okudum ılk denemede hamıle kalan yokmu acaba bu ıs cokmu zor korkuyorum

merhaba benımde doktorum cem beyı onerdı gıtmeyı dusunuyorum ıkıncı denemeden sonra para almıyomus dogrumu acaba bıde dıger yorumları okudum ılk denemede hamıle kalan yokmu acaba bu ıs cokmu zor korkuyorum

hayır canım çok zor değil.tabii bazı meşakkatleri var ama bebiş için değer.
ikinci denemede para almıyor diye birşey yok sadece indirim yapılıyor.
bence cem bey iyi seçim...

canım elbette seve seve yardımcı olurum ama bende daha yenı baslıyorum yanı cembeyde daha once olmadı yumurtatoplama ıslemınde ılaca cevap vermedı ınsallah burada ıyı olur cem bey pozıtıf bır doktor suan ıcın memnunum cokda memnun olan hastası var ınsallah hersey bızım ıcınde guzel olur:)

canım,tedavin hayırlı olsun ...dondurulmuşlarınla başarı şansın çok yüksek biliyosun dimi..inşallah ,yakında hayırlı haberlerini alırız ..transfer öncesi yapılan çok ciddi bişey yok ben ,rahim duvarını kalınlaştırıcı vaginal tablet ve oral tablet kullandım..rahim duvarı istenilen kalınlığa geldiğinde, transfer günü kararlaştırılıp, o gün transfer yapılıyo..benim bebeklerim 8 hafta 4 günlük oldu ve transfer öncesi kullandığım vaginal tableti kullanmaya hala devam ediyorum.senin ilk transferin nasıl zor oldu mu??:CüvCüv:

merhaba arkadaslar,
adetin 2 inci günü tüpbebek icsi ye baslayanlar, hanginci gün transfer olundu size??? yaa zamanim kizitli oldugundan durmadan hesapliyorum, adetim ya gec gelirse diye endisenebiliyorum...yazarsaniz cok sevinirim........

evet bende merak ediyorum adetin 2. günümü başladınız gonal-f lere sonra kaç gün gonal-f kullandınız transferiniz adetin kaçıncı günü oldu

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:birşey daha sorucam toplamda kaç ünite gonalf kullandın ve transferde rahim kalınlığı kaçtı kaçıncı gün transferi yapıldı falan bunların hepsini yazabilirmisin şimdi sen bunları kafana takma dersin ama takmak için sormuyorum:uhm:hani az çok bilgimiz olsun mutlaka herkezde farklıdır ama olsun merak işte

herkese merhabalar.ben yarın son kontrolümü yaptırıcam ve Allah nasip ederse pazar günü yumurtalarım toplanacak,çarşambayada transfer var.

rahim kalınlığı herkezin farklı yapıda olabiliyo ama sanırım 5 ve üzeri kalınlık normal sayılıyo.benim 12 olmuştu transfer günü öncesi ..ilk transferimde 14.gün 2.transferimde 19.gün yapıldı ..ama bak, zaten sen de yazmışsın bence hiç bunları saplantı haline getirme herkezin günü farklı olduğu için cem bey başarıya ulaşmak için ne gerekiyorsa yapacaktır.ikinci transferimin 19.gün yapılması beni çok endişelendirdi açıkçası ümitsizdim ama doğrusu o gün oldu.cem beye güven gerisini de hiç düşünme sakın ..inanıyorum başarılı olacaksın..:1hug:

arkadaşılar cem bey antibiyotik vermedimi tedavi aşamasında tum merkezlerde veirliyor antibiyotik size verdilermi peki hangi aşamada verdiler gonalfları kullnamadan onceki donemdemi

arkadaşılar cem bey antibiyotik vermedimi tedavi aşamasında tum merkezlerde veirliyor antibiyotik size verdilermi peki hangi aşamada verdiler gonalfları kullnamadan onceki donemdemi

cnm antibiyotiği yumurta toplama işleminden sonra vermişti Cem bey bana. Herhangi bir enfeksiyon olmasın diye..1 hafta kullanmıştım..

evet cnm antibiyotik olarak ben de monodox kullandım...o ilacı veriyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…