evet cnm antibiyotik olarak ben de monodox kullandım...o ilacı veriyor....
bana kalırsa dr.önermedikçe ilaç kullanma...cem bey ne derse onu yapmalısın cnm...şu an onların kontrolünde olman gerek...
arkadaslar merhaba,
icsi ye baslamadan önce, adetiniz normal veya düzgün oldugu halde, dogum kontrol hapi kullanan varmi aranizda, burda almanyada hep icsi ye baslamadan 1 ay öncesinden baslaniliyor sonra adetin 2 günü doktora gidiyorsun.....ve tedaviye basliyorsun.... ordada öyle yapiliyormu??? aklima takilmiyor degil????
adetime 10 gün var ve 11 gün sonra gonalflara başlıycaz haftayada lucrine bu monodoxtan benim eliimde var şimdi biraz içmek istiyorum acaba 10 günde etksi geçermi yani gonalfları baskılamasın birde
zonnetje onlıne olsa bile cvp yazmıyor canım.
maalesef bir terslik olduğunu düşünüyorum artık ben...
canım,tedavin hayırlı olsun ...dondurulmuşlarınla başarı şansın çok yüksek biliyosun dimi..inşallah ,yakında hayırlı haberlerini alırız ..transfer öncesi yapılan çok ciddi bişey yok ben ,rahim duvarını kalınlaştırıcı vaginal tablet ve oral tablet kullandım..rahim duvarı istenilen kalınlığa geldiğinde, transfer günü kararlaştırılıp, o gün transfer yapılıyo..benim bebeklerim 8 hafta 4 günlük oldu ve transfer öncesi kullandığım vaginal tableti kullanmaya hala devam ediyorum.senin ilk transferin nasıl zor oldu mu??:CüvCüv:
sevgili şerife dilerim allah gönlüne göre verir!!yüce rabbim senin de kucağını boş bırakmıycak buna inanıyorum ben...
Bebeğimin kalbi durdu,aldılar benden...beni de benden aldılar, bir haftadır nefes alamıyorum.Bu hafta ense ölçümü vardı,yetişemedik...olmadı...
Bebeğimin kalbi durdu,aldılar benden...beni de benden aldılar, bir haftadır nefes alamıyorum.Bu hafta ense ölçümü vardı,yetişemedik...olmadı...
aslında cok normal ..onceden bu hapı kullanmak daha cok yumurta olmasını ve daha kalıtelı olmasını saglıyor yanı yaptıkları cok normalarkadaslar merhaba,
icsi ye baslamadan önce, adetiniz normal veya düzgün oldugu halde, dogum kontrol hapi kullanan varmi aranizda, burda almanyada hep icsi ye baslamadan 1 ay öncesinden baslaniliyor sonra adetin 2 günü doktora gidiyorsun.....ve tedaviye basliyorsun.... ordada öyle yapiliyormu??? aklima takilmiyor degil????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?