Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet cnm antibiyotik olarak ben de monodox kullandım...o ilacı veriyor....

adetime 10 gün var ve 11 gün sonra gonalflara başlıycaz haftayada lucrine bu monodoxtan benim eliimde var şimdi biraz içmek istiyorum acaba 10 günde etksi geçermi yani gonalfları baskılamasın birde

bana kalırsa dr.önermedikçe ilaç kullanma...cem bey ne derse onu yapmalısın cnm...şu an onların kontrolünde olman gerek...

arkadaslar merhaba,
icsi ye baslamadan önce, adetiniz normal veya düzgün oldugu halde, dogum kontrol hapi kullanan varmi aranizda, burda almanyada hep icsi ye baslamadan 1 ay öncesinden baslaniliyor sonra adetin 2 günü doktora gidiyorsun.....ve tedaviye basliyorsun.... ordada öyle yapiliyormu??? aklima takilmiyor degil????

hayır bana vermedi cnm..zaten uzun protokol olduğu için benimki en son ne zaman hastalandığımı sordu..onun üzerine 21 gün ekledik ve o zaman iğnelere başladık..

adetime 10 gün var ve 11 gün sonra gonalflara başlıycaz haftayada lucrine bu monodoxtan benim eliimde var şimdi biraz içmek istiyorum acaba 10 günde etksi geçermi yani gonalfları baskılamasın birde

hayır sakın kafana göre antibiyotik alma..zaten şu anda alman için bir sebep yok ki..onu yumurtaları iğneyle topladıkları için herhangi bir enfeksiyon olmasın diye veriyor doktor..zaten biliyorsun kafamıza göre hiçbir ilacı almamamız lazım hele ki antibiyotiği asla..

Ya arkadaşlar ben zonnetjeyi iyice merak etmeye başladım valla..noelleri de bitti onların eğer almanya'ya gittiyse çoktan dönmüş olması gerekmiyor muydu ?

zonnetje onlıne olsa bile cvp yazmıyor canım.
maalesef bir terslik olduğunu düşünüyorum artık ben...

ben de sana katılıyorum onuseviyorum...sanırım bir aksilik oldu...yoksa mutlaka paylaşırdı bizimle gidişatı diye düşünüyorum...umarım herşey gönlünce olur...sizlerden naber hamişler???iyi gidiyor diil mi herşey???

zonnetje onlıne olsa bile cvp yazmıyor canım.
maalesef bir terslik olduğunu düşünüyorum artık ben...

allah allah inşallah yoktur ..
Zonnetjeciğim bak biz de olumsuz şeyler yaşadık ama devam ediyoruz işte..hem acılar paylaştıkça hafifliyor gerçekten de..eğer bir terslik varsa ve bizi okuyorsan illa bizimle paylaş demiyorum ama ne olur kendini de fazla yıpratma..bak hepimiz bir şekilde devam etmeye çalışıyoruz..kendine çok iyi bak ..

tşk ederim bilgilerin için Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla..

daha henüz transfer olmadım adeti bekliyorum benim işler çok karışık ilk tüp bebeği 2007 de yapmıştım 7 tane dondurtmuştuk..tutmuştu ilk seferde erken doğdu 4,5 ay yoğun bakımda yaşadı bu temmuzda da kaybettim...

şimdi sanırım şubatın ilk haftasu adet olucam ve 2.günü gel dedi cem bey...bende kanda pıhtılaşma da var iğneler vericez dedi gebelik oluşursa kısmet herşey böyle kısacası

sevgili şerife dilerim allah gönlüne göre verir!!yüce rabbim senin de kucağını boş bırakmıycak buna inanıyorum ben...

Bebeğimin kalbi durdu,aldılar benden...beni de benden aldılar, bir haftadır nefes alamıyorum.Bu hafta ense ölçümü vardı,yetişemedik...olmadı...

canım çok üzüldüm...ne yazsam bilemiyorum ...acını paylaşıyorum...

Bebeğimin kalbi durdu,aldılar benden...beni de benden aldılar, bir haftadır nefes alamıyorum.Bu hafta ense ölçümü vardı,yetişemedik...olmadı...

ah ah canim , cok üzüldüm, neyazcami bilemiyorum:çok üzgünüm:... yanliz degilsin bunu unutma bizde senin gibi, ayni kaderi yasiyoruz.... allah sana sabir ve kuvvet versin...

sabah okudum mesajını ve elim bi türlü bişey yazmaya gitmedi ama....çok çok üzüldüm....allah sabrınıo versin inşallah....kontrol için gittiğinizde mi anlaşıldı?

ah canım cok uzuldum...aynı seyı tam bır sene once ben yasadım aynı zamanda kalbı durdu ve bebegımı aldılar..acını anlıyorum...ne desek bos

aslında cok normal ..onceden bu hapı kullanmak daha cok yumurta olmasını ve daha kalıtelı olmasını saglıyor yanı yaptıkları cok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…