aslında cok normal ..onceden bu hapı kullanmak daha cok yumurta olmasını ve daha kalıtelı olmasını saglıyor yanı yaptıkları cok normal
Bebeğimin kalbi durdu,aldılar benden...beni de benden aldılar, bir haftadır nefes alamıyorum.Bu hafta ense ölçümü vardı,yetişemedik...olmadı...
Kızlar size bişey sormak istiyorum.
Sanırım bizde Cem Demirel'e gidicez.
Kadıköy Acıbadem Hastanesi hakkında hiçbir bilgim yok.
Acaba SSK geçiyor mu burda?
Yoksa herşey her işlem özel mi?
Doktor nasıl biri?
arkadaşlar şuan lucrin kullanıyorum yakında gonal f ye başlıycam sormak istediğim birşey var yumurtalar toplandıktan kaç gün sonra transferiniz yapıldı acaba birde siz kaçıncı gün transferi isterseniz onumu yapıyorlar kim karar veriyor buna
bu arada bende dondurulmuş embyolarla denicem yarın adetimin 2.günü kontrole gidiyorum dua edin bu sfer sonunu görim...
herkesin bu umutlu yolculuğu hayırlı olsun...
evet işlem sil baştan tekrarlanıyor...yumurta toplama vs.-ancak 1. denemeden geriye dondurulmuş embriyo var ise onlar kullanılıyor...Merhaba arkadaslar.Ben Bakuden Gunay.Arkadaslar ben PCO hastasiyim.Ameliyat olundum.Yumurtaliklarimin uyarilmasina ragmen bende gebelik olusmadi.Simdi bana tup bebek oneriyor doktorlar.Arkadaslar bilmek istediyim bir sey var.Mesela ilk kez tutmazsa ikinci sefer yeniden yumurtalar toplaniyormu yani ilk seferde oldugu gibi islemler tekrarlaniyormu?
bu ay dondurulmuş 4 embriyo transferi için pazartesi günü cem bey ile görüşmeye ve ilaç tedavisine başlamak için muayene olmaya gidiyorum.ikinci kez deneyeceğim,ama endişeliyim acaba dondurulmuş embriyo da şansım ne olur ?..CEM bey e giden arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olurmusunuz?
canım hem sana hem diğer arkadaşlara bir sorum olucak yumurtlama ilaçlarını 4 gün kullandım ertesi günü kontrole gittim sizindemi boyle oldu peki yumurlama ilaçlarını kullandıktan sonraki ilk usgde kaç mm ve kaç folukulunuz vardı acaba ve ikinci kontorlde kaçtanelerdi çok onemli lutfen acil yazarmısını
malisef ben 3 icsi yaptirdigim halde bunu bilemiyorum, hatirladigima göre ama bende 4-5 gün sonra ultrasyona gitmistim, kan verib ilaca nasil devam edilcegni ögrenmistim, birde sayisini hatirliyorum ama ilaclara göre, ve hastanin durumuna göre, benim icin en son kactane yumurta oldugu önemli idi birde saglikli olub olmadigi.. bence sende sabirla onu bekle cünkü ben okumustum 20 tane olabilir ama sagliklimi?? hatta az ve öz dedikleri bundada gecerli bence... tabiki spermle birlesince bölünmesi en önemlisi... allah yardimci olsun... insallah herseyi kolaylikla sabirli atlatirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?