Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hepinize çok teşekkür ederim.Allah kimseye yaşatmasın.Evet Meliscim güle oynaya kontrole gitmiştik...

Bebeğimin kalbi durdu,aldılar benden...beni de benden aldılar, bir haftadır nefes alamıyorum.Bu hafta ense ölçümü vardı,yetişemedik...olmadı...

canım allah sabırlar versin çok üzüldüm ..böyle bi acıyı rabbim bir daha göstermesin..

Kızlar size bişey sormak istiyorum.
Sanırım bizde Cem Demirel'e gidicez.
Kadıköy Acıbadem Hastanesi hakkında hiçbir bilgim yok.
Acaba SSK geçiyor mu burda?
Yoksa herşey her işlem özel mi?
Doktor nasıl biri?

Benim 3.transferim bu ve tuttlu.Ben galiba Acıbadem B.koy ve Kadıkoydeki herkesi çok seviyorum.Herkes super guler yuzlu ve yardımcı

merhaba maalesef SSK geçmiyor ama Cem bey çok iyi bir doktordur tavsiye ederim..hayırlısı olsun..

Teşekkür ederim kızlar.

Eğer o hastaneye gidersek sizlerle de tanışırız.

arkadaşlar şuan lucrin kullanıyorum yakında gonal f ye başlıycam sormak istediğim birşey var yumurtalar toplandıktan kaç gün sonra transferiniz yapıldı acaba birde siz kaçıncı gün transferi isterseniz onumu yapıyorlar kim karar veriyor buna

canım benim yumurtalarım perşembe toplanmıştı sanırım cem beye gidiyorsun ve pazar günüde transfer edilmişti doktor kendi karar vermişti biz bişi dememiştik..hayırlısı olsun hakkında...

bu arada bende dondurulmuş embyolarla denicem yarın adetimin 2.günü kontrole gidiyorum dua edin bu sfer sonunu görim...

herkesin bu umutlu yolculuğu hayırlı olsun...

sevgili şerife bu sefer hakkında hayırlısı olur inşallah canım...bu yola baş koyan herkesin allah yardımcısı olsun...

bu arada bende dondurulmuş embyolarla denicem yarın adetimin 2.günü kontrole gidiyorum dua edin bu sfer sonunu görim...

herkesin bu umutlu yolculuğu hayırlı olsun...

şerife birşey daha sorucam sen günlük kaç ünite gonaf kullanmıştın birde kaç yumurtan oldu kaç tane dondurdunuz takriben bir fikir verebilir diye duşundum

donmuşlarla şans daha yüksekmiş inşallah bu sefer :ecrin_bebek::ecrin_bebek:bebişler gelir

Merhaba arkadaslar.Ben Bakuden Gunay.Arkadaslar ben PCO hastasiyim.Ameliyat olundum.Yumurtaliklarimin uyarilmasina ragmen bende gebelik olusmadi.Simdi bana tup bebek oneriyor doktorlar.Arkadaslar bilmek istediyim bir sey var.Mesela ilk kez tutmazsa ikinci sefer yeniden yumurtalar toplaniyormu yani ilk seferde oldugu gibi islemler tekrarlaniyormu?

evet işlem sil baştan tekrarlanıyor...yumurta toplama vs.-ancak 1. denemeden geriye dondurulmuş embriyo var ise onlar kullanılıyor...

Merhaba arkadaşlar,
ben de Cem Bey'in hastasıyım. Kendisi endometriozis ameliyatımı yapan doktordur. Ona çok güveniyorum. 1 yılı aşkın süredir çocuk sahibi olamadık ancak Cem Bey herşeyin normal olduğunu söyledi. Aralık sonu gibi rahim filmi çektirdiğimde inanılmaz bir acı yaşadım. Ağrısız olur demişlerdi ama Sonrasında da Cem Bey 2-3 ay daha normal yolla bekleyelim yoksa tüpbebek yapacağız dedi. Sanırım Mart Nisan arası ben de sizin kervana katılacağım. Yazdıklarınız beni biraz ürküttü aslında, hiç kolay değil gibi gözüküyor. İlkinde tutmayanlar için ikinci, üçüncü denemeler çok pahalı olmuyor mu? Umarım hepimiz sahibi olabiliriz. Herkese bolşans diliyorum. Yaşadıklarımızı buradan paylaşabileceğimiz için çok memnunum. En önemli şeyin UMUDU YİTİRMEMEK olduğuna inanıyorum. Morali yüksek tutmak ve inanmak çok önemli. Görüşmek dileğiyle,

tedavi için aramıza yeni katılan arkadaşlar hepinize,bol şans diliyorum.inşallah tedavileriniz başarılı sonuçlanır ve en kısa zamanda rabbim size de bu mutluluğu yaşatır..benim ilk denemem ile geriye kalan 4 dondurulmuş embiyom ile ikinci transferimde bu mutluluğu yaşadık..şu an 12 haftalık ikizlerime hamileyim.inanın bu duyguyu yaşadıktan sonra ,bebek özlemi içinde bulunan herkez için çok daha yoğun duygular hissettim.hepiniz için dua ediyorum, inanıyorum,doğru zaman geldiğinde sizlerin de bu mutluluğu yaşayacağına eminim..ama çok sabırlı olmanız ve asla unutmayın,ümidinizi kaybetmemeniz gerekiyor..herkeze sevgiler...

Son düzenleyen: Moderatör:
yumurlama ilaçlarından sonraki ilk usg ve ikinci usgde kaç mm kaç folukul vardı

Son düzenleme:

mrb arkadaşlar dondurulmuşlarla serüvenimin 12.günündeyim bayadır giremedim nete cyclo-Progynova die bi ilaç verdi cem bey günde 3 tane kullanımdım bu gün kontrolümde rahim 6.9 mm idi ve ilacın dozunu arttırdı günde 4 tane alıcam ve salı günü kontrolüm var heyecanlıyım ..bana başka ilaç vermedi ilginç ama herkesin bünyesi bir değil demekki...

sevgili bade bende 19 tane yumurta toplanmıştı 3 transfer edilmişti gebe kalmıştım sonrası malum
ve 7 tane dondurulmuş embryom var onlarla deneyeceğim..

gonalf kaç ünite kullanıdğımı hatırlamıyorum 1,5 sene oldu arkadaşım üzgünüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…