arkadaşlar herkese merhba bende cem beyle bu yola girmeye karar verdim. daha önce bi kaç kez muayeneye gitmiştik. 1 sene denememizi olmazsa görüşelim demişti 1,5 yıl oldu başka yerde yapılan bir başarısız aşılamam var. beni korkutan cem beyin yoğunluğu. çok yoğun olduğu için gerekli ilgiyi gösterebiliyormu bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
canım çok sağol bilgilendirdiğin için. aslında yarın adetin 3. günü randevu alıp başlamayı çok istedim ama malesef çok doluymuş pzt ye randevu alabildim. artık gelecek aya kısmet olacak sanırım.. hepimize bol şanslar ve allah hakkımızdda hayırlısını versin:1hug:daha dün cem beyleydim sevgili wayy hiç endişen olmasın ne kadar yoğun olursa olsun ilgisi alakası bilgi vermesi konusunda şüphen olmasın 12 gündür hasta üstelik o kadar ilgi ve sevecen ki hiç endişe etme canım...
bol şanslar diliyorum başarılar.:1hug:
Canım benim sadece yumoşlarım toplanmasını ve transferimi yaptı ama çok kibar ve sıcak kanlı bir dr. Boyle bir tedaviye gireceksen acıbademi seçmeni tavsiye ederim ki başarısız olursan ( umarım olmazsın) daha sonra avantajları var.
canım çok sağol inşallah hayırlı haberler veririm burdan gerçi daha çoook var sonuçlandırmaya.hadi hayırlısı olsun canım..iyi bi seçim yaptığına emin olabilirsin..
o ilacı ben hiç duymadım maalesef ama cem bey dediyse hiç şüphe etme ...
tedavin için bol şans wavy!!!
selam wavy,bende aralık ayında cem beyle ilk tüp bebek denememi yapmıştım,ama malesef döllenme sağlanamamıştı.cembey çok iyi bir dr ve merkezdeki herkes çok sıcakkanlı.lucrin sadece hormonları düzenlemek için kullanılan bir ilaç,o yüzden sorun olacağını sanmıyorum.ayrıca tedaviye başlarken kan tahlili yapıyorlar,ama gebeliğe bakıldığını sanmıyorum.tedavinde başarılar dilerim.Allah yardımcın olsun.:Saruboceq:kıslar selam herkese noldunuz ya hepiniz kayboldunuz(
geçen sorduğum ilaçın ismini reçetede yanlış okumuşum. Fostimon muş meğer:))
kıslar sizde cem beye gittiğiniz için bilirsiniz. uzun protkolde 21 .gün lucrine başlıcam. ama kafama takıldı yumurtlak dönemim geçmiş olacak bide hamiş kalırsam nasıl anlıcam. bu ilacın yan etkisi olmazmı böyle bi durumda. kullanmadan önce test falan yapıyolar mı biliyonuz mu? teşekkürler hepinize şimdiden..
selam wavy,bende aralık ayında cem beyle ilk tüp bebek denememi yapmıştım,ama malesef döllenme sağlanamamıştı.cembey çok iyi bir dr ve merkezdeki herkes çok sıcakkanlı.lucrin sadece hormonları düzenlemek için kullanılan bir ilaç,o yüzden sorun olacağını sanmıyorum.ayrıca tedaviye başlarken kan tahlili yapıyorlar,ama gebeliğe bakıldığını sanmıyorum.tedavinde başarılar dilerim.Allah yardımcın olsun.:Saruboceq:
teşekkür ederim canım,bizde çok üzüldük,bu kadar erken olumsuz haber almayı beklemiyorduk,hayırlısı böyleymiş,mevlam beterinden saklasın.inşallah en kısa zamanda sende güzel haberler getirirsin.bizim sayı ve hareket problemimiz vardı.eşim ergenlik döneminde ağır bir hastalık ve bir sürü ameliyat geçirmiş.bende hiçbir sorun çıkmadı,hatta yumurta toplamadan sonra yumurtalarında sperminde iyi durumda olduğu söylenmişti,ama malesef döllenme gerçekleşmedi.cem bey sağolsun,telefonda 1 saat sorularımı cevapladı ama bunun bir açıklaması yokmuş malesef.1000 hastada bir yaşanıyormuş.uzun zamandır ilk defa yaşamışlar bu sorunu.neyse kısmet böyleymiş.inşallah birdahakine daha iyi olur.eşimde bende bitkisel kürler uyguluyoruz şimdi.zencefil canım seni erkek infertilitesi topiğinden tanıyorum. yumurtalarının döllenmemsine gerçekten çok üzülmüştüm. hayırlısı buymuş demekten başka bi şey gelmiyor elden:1hug: en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah. sizde ne gibi bir sorun vardı onu hatırlayamadım.
inşallah canım güzel dileklerin için sağol. a.s.
teşekkür ederim canım,bizde çok üzüldük,bu kadar erken olumsuz haber almayı beklemiyorduk,hayırlısı böyleymiş,mevlam beterinden saklasın.inşallah en kısa zamanda sende güzel haberler getirirsin.bizim sayı ve hareket problemimiz vardı.eşim ergenlik döneminde ağır bir hastalık ve bir sürü ameliyat geçirmiş.bende hiçbir sorun çıkmadı,hatta yumurta toplamadan sonra yumurtalarında sperminde iyi durumda olduğu söylenmişti,ama malesef döllenme gerçekleşmedi.cem bey sağolsun,telefonda 1 saat sorularımı cevapladı ama bunun bir açıklaması yokmuş malesef.1000 hastada bir yaşanıyormuş.uzun zamandır ilk defa yaşamışlar bu sorunu.neyse kısmet böyleymiş.inşallah birdahakine daha iyi olur.eşimde bende bitkisel kürler uyguluyoruz şimdi.
inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.yardımcı olabileceğim bişey olursa ben hep buralardayım.sen moralini yüksek tut.a.s.
merhaba wayy bbugün transfer için gittik cem beye dondurulmuşlarla denicektik ama embryolar hücrelere bölünemediği için iptal edildi transfer başka bahara kaldı yani kısacası...adeti bekliyorum sil baştan başlıcaz kısmet.
hayırlısı olsun inşallah,bende nisan gibi 2. denemeye başlamayı düşünüyorum.havuçsuyu birkaç kez içirdim ama tadını beğenmedi.keçiboynuzuna devam:))canım allahtan hayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyor elden. bizde eşimde morfoloji bozukluğu var. bi aşılama yaptırdık malesef başarısız.bide kimyasalım varbizde yaş geçiyor micro deneyelim dedik. benim tedavim 4 martta başlıcak ondan sonra soracağım çok soru olabilir. şimdiden teşekkürler.
eminim bir sürü şey deniyorsundur ama havuç suyunuda tavsiye ediyorum ben eşime içirmiştim iki test arasında sayı olarak bayağı fark oluşmuştu aklında olsun. öpüyorum:1hug:a.s.
merhaba wayy bbugün transfer için gittik cem beye dondurulmuşlarla denicektik ama embryolar hücrelere bölünemediği için iptal edildi transfer başka bahara kaldı yani kısacası...adeti bekliyorum sil baştan başlıcaz kısmet.
sevgili şerife hakkında hayırlısı olsun cnm,belki de taze embriyolarla gerçekleşecek transferin sonrasında başarıya ulaşacaksın...unutma her işte bir hayır vardır...benim de dondurulmuş embriyolarım var ve kullanmayı düşünüyorum - tam karar veremesemde-demek bazen embriyolar bölünemiyor...acaba uzun süre donmuş bi şekilde beklemeleri buna neden olabilir mi??cem bey bu konuda bir açıklama yaptı mı??merhaba wayy bbugün transfer için gittik cem beye dondurulmuşlarla denicektik ama embryolar hücrelere bölünemediği için iptal edildi transfer başka bahara kaldı yani kısacası...adeti bekliyorum sil baştan başlıcaz kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?