Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canim bendede 6 tane dondurulmus vardi, malisef hicbiri bölünmedi, ama sende öyle olcak diye bisey yok, cünkü cok okudum dondurulmuslarla ikizleri olanlar bile var.. kismet demekki...

merhaba arkadaşlar ben de bu cuma için Cem beyden randevu aldım..2.tedaviyi planlayacağız..adetimin 21.günü olan 10 martta da başlayacağız inşallah..bana ilk denemede hiç test yapmamışlardı.2.denemede yapıyorlar mı bilgisi olan var mı?

arkadaslar ilk randevumu aldim 6 martta cem beyde, kismet bakalim....ama kafam karma karisik, heycan korku hepsi birarada, sanki hic 3 kere icsi yapilmamis gibi... hayirlisi olur insallah...

yase canım tedavin hayırlı olur inşallah. bende 4 martta tedaviye başlıyorum. aynı gün olsa belkide karşılaşırdık.:))

canım bende 4 martta başlıyorum. o gün lucrine başlanacak dediler. herhangi bi testten bahsetmediler banada .daha önce uygulayan arkadaşlar bize bi fikir lütfen.. bugün cem beyle konuştum tek bildiğim lucrine başlarken kanda gebeliğe bakmıyolar. canım seninde tadavin hayırlısıyla başarılı olur inşallah.

sağol cnm senin de tedavin hayırlı olsun..belki karşılaşırız bir gün orada..gideceğimiz günleri söylersek neden olmasın..mesela ben bu cuma saat 9 gibi orada olacağım :))

insallah, negüzel olurdu süprizzzzz, hayirlisi olsun, burdan haberlerimizi aliriz artik, hepinize bol sans, sabir, kuvvet, hersey.... diliyorum tabiki banada allah yardimcimiz olsun....

sağol cnm senin de tedavin hayırlı olsun..belki karşılaşırız bir gün orada..gideceğimiz günleri söylersek neden olmasın..mesela ben bu cuma saat 9 gibi orada olacağım :))

canım bu seferki randevunda karşılamayacağız ben 4 mart saat 10 da orda olucam.
kızlar duyurulur :)))))
insallah, negüzel olurdu süprizzzzz, hayirlisi olsun, burdan haberlerimizi aliriz artik, hepinize bol sans, sabir, kuvvet, hersey.... diliyorum tabiki banada allah yardimcimiz olsun....

amin canım allah hepimizin yardımcısı olsun. hayırlı güzel sonuçlarımızı paylaşmayı nasip etsin..

Son düzenleme:
arkadaşlar bende dün ikinci deneme için görüşmeye gittim..benden sadece trioid testi istedi Cem Bey o da normal çıktı çok şükür..ilk denemede ilaçlar yüzünden E2 değerim çok yüksek çıktığı için hiperstimülasyon olmasın diye ilaçlarımı değiştirdi bir de bu sefer adetin 21.günü değil 2.günü gel dedi..bakalım bu da martın 20'sini falan bulacak gibi..bu sefer olacak gibi bir his var içimde ama hayırlısı bakalım

Merhaba, 2.denemende inşallah bebeğine kavuşmanı dilerim. Kafama birşey takıldı, ilk denemede ilaçların etkisinden bahsetmişsin ve olumsuz olmuş peki yine de para aldılar mı ilk denemenden, aldılarsa ne kadar ödediniz? İkinci denemen için ne kadar istediler? Ben de kısmetse Mart ortası başlayacağım Cem Bey'e tedaviye.

güzel dileğin için sağol cnm..ilaçların bana aslında hiçbir yan etkisi olmadı..fazla yumurtadan dolayı ve kullanılan iğneler sonucunda E2 değerim 7 bin küsur çıktı..ama dediğim gibi bana hiçbir rahatsızlık vermedi bu..bu değeri düşürmek için 2 tane olgalutran yaptılar ve ertesi gün değerim 2744'e düştü ondan sonra toplama işlemini yaptılar..Cem Bey'in demek istediği yumurtalarım iyi geliştiği ve fazla sayıda kaliteli embriyo oluştuğu için bu sefer de E2 değerimin yükselmemesi için ve hiperstimülasyon oluşmaması için ilaçlarımı değiştireceğiydi..ve bu sefer kısa protokol uygulayacağını söyledi..bunun sebebini ben de bilmiyorum buna muayeneden sonra karar verdi..ilk denemede herşey çok iyiydi hatta 5 tane 1.kalite embriyom vardı 3'ünü transfer ettiler ama tutunamadılar maalesef..ilk deneme için ben daha önce de onun hastası olduğum için ve orada 2 tane aşılama geçirdiğim için 3500 TL ödedim..ikinci deneme için de 3000 TL cşvarı ödeyeceğim..ama şu anda fiyatları yeni yaptıracak olanlar için sanırım 3900 TL..
umarım senin tedavinin sonucu da hayırlı olur..Cem bey çok iyi bir doktor ve ekip de oldukça ilgili..bol şanslar dilerim..

mrb elsinore benimde ikinci denemem olcak belkide orada karşılaşırız bile çünkü benim tedavimde martın sonu gibi başlıcak birbirimizi haberdar edelim belki orada görüşüp tanışırız canım

Çok teşekkürler canım verdiğin bilgiler için. Cem Bey benim de eski doktorum, bu konuda ben de ona çok güveniyorum. Artık hakkımızda hayırlısı diyelim. İnşallah buradaki her isteyen anne adayının mutluluğuna şahit oluruz. Ben de sana bol şanslar diliyorum. Buradan takip edeceğim iyi haberlerini duymak dileğiyle.

mrb elsinore benimde ikinci denemem olcak belkide orada karşılaşırız bile çünkü benim tedavimde martın sonu gibi başlıcak birbirimizi haberdar edelim belki orada görüşüp tanışırız canım

tmm cnm gideceğimiz zaman haberleşelim..senin de tedavin hayırlı olur inşallah..

ne olur özelede yazdım ban bilgi verirmisin sedayıldız bekliyorum en acil tarafından:teselli:

Arkadaşlar ben de 3 deneme yaptım Cem beyle 3. denememin 3. günündeyim 3 adet blast embriyo transfer edildi Yanlız bu sefer transferden sonra hemen ayağa kaldırıp pazar günü olduğu için servisin kapalı olması gerekçesiyle tekerlekli sandalyeyle bir alt kata indirdiler kafam allak bullak oldu hemşireye sordum 6 aydır böyle yaptıklarını söyledi.

Ayrıca trnsferde Cem beyi beklerken Deniz hanım geldi

Bu seferde olmayacak sanırım....

hemen ümitsizliğe kapılmayın...ayrıca deniz hanım da uzun süredir orada görevli...sonuçta o da bu konuda uzmanlaşmış bir hekim...yüreğinizi ferah tutun...

mrb elsinore ben bu ayın 27sinde başlıyorum lucrinle. sen ne zaman başlıyosun gittin mi görüşmeye

merhaba doga benim de sanırım 21 ini falan bulur çünkü adetin 2.günü gel dedi bu sefer kısa protokol uygulayacakmış..bana puregon verdi..geçen sefer lucrin vermişti çok yumurtam oluştuğu ve bu yüzden de E2 değerim çok yükseldiği için bu sefer kısa protokol yapacak hipersitimülasyon olmasın diye..nisan başı gibi de transferim olur diye düşünüyorum..haberleşiriz yine..şimdiden hayırlı olsun tedavin..

Merhaba Arzum,
ümitsizliğe kapılma. Olumlu düşün ki olumlu olsun. İnşallah bir an önce bebeklerine kavuşursun. Ben de 4-5 gün sonra Cem beyle tedaviye başlayacağım inşallah. Çok okuyorum ilk seferde tutmayanları, tabi ben de biraz demoralize oluyorum ama sonra toparlıyorum kendimi. Bu sizin 3.denemenizmiş gerçekten zor olmalı hem manevi hem maddi. Her seferinde aynı miktarı mı alıyorlar yoksa giderek tutar azalıyor mu? Ben de açıkçası gücümüz kaç denemeye yeter endişeliyim. Umarım hepimiz iyi sonuçlar alır ve daha çok yıpranmayız. Olumlu haberlerini duymak dileğiyle...

canım bişey sormak istiyorum bende dün cem beye gittim adetin 3. günüydü. ultrasonla baktılar E2 testi yaptılar. Test sonucu daha çıkmamıştı. bana yumurta geliştiricelere başlayalım. aynı zamanda lucrini 5 doza indirelim dediler. Sonra saat 5 gibi aradılar E2 testim çııkmış. yumurta geliştiricelere cmt başlayalım lucrinide cmt ye kadar 10 doz kullanmaya devam edelim dediler. benim yumurtalıklarım iyi çalışıyor. Normalde bilebazen 2 yumurta oluşuyor. E2 testim 53 çıkmış. senin kaç çıkmıştı ilk başta. bende de fazla yumurtlama riski olabilir mi acaba. durumumuz benziyor gibi geldi o yüzden sana sorayım dedim:))

merhaba cnm, senin E2 değerin gayet güzel çıkmış benimki 7800 lerde falan çıkmıştı o yüzden iğne yapıp düşürdüler o da ancak 2744'e düştü de öyle topladılar..senin değerin düşük olduğu için fazla yumurtlama riski olacağını zannetmiyorum..ilk yaptıklarında E2 sonucun çıkmamış olduğundan fazla çıkma riskine karşı sanırım lucrini 5 doza düşürmüşler ama 53 çıkınca 10 dozla devam edebileceğine karar vermişler..yani ben öyle anladım..zaten yakında bu işlerde profesör falan olucaz hepimiz :))) sen canını sıkma ve tedavine konsantre ol Cem bey ne yapacağını bilir..her zaman da olumlu düşünmeye çalış ben artık öyle yapmaya karar verdim..ne yapalım ucunda ölüm yok ya önemli olan sağlık..hayırlısıyla hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah..görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…