Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar bugün görüşmem vardı. Yalnız Cem Bey kongredeymiş Deniz Hn ilgilendi. Aslında kısa protokolle başlamak için gitmiştim ancak geçen ay yumurtlama dönemi oluşan kistin bu ay yokolması gerekirken yoklomadığını görüp Cem Beyle de konuşup protokolü değiştirdiler. Micro Doz uygulayacaklarmış. 21 gün doğum kontrol hapı kullanıp bittiğinde 3.gün lucrinle başlayıp 2 gün sonra da gonalf ilave edilerek tedavi başlayacak. Aranızda benim gibi Micro Doz uygulanan var mı? Herkese bolşanslar diliyorum, kolay olmayanla başa çıkmak konusunda hepimiz uzmanlaşacağız yakında:)

merhaba arkadaşlar bayadır giremedim yumurtalarım 8 martta toplandı 11 martta transferim oldu ..geride dondurulmuşlarım kalmadı dışarıya ayak uyduramamışlar cem bey dondurmak istemedi 23 martta da sonucu alıcam herşeyin hayırlısı artık pes etmedim devam ediyorum anlıcanız..sizede başarılar dilerim.

sevgili şerife dualarım seninle...umarım -tabii yine tekrarlıyorum hayırlısı ile- dileğin gerçekleşir...

arkadaslar bende tedaviye basladım. cumartası yumurta toplama ıslemı yapılcak. bayıltma mı yoksa uyusturmayı mı yaptırtdınız hangısını tavsiye edersınız? sımdıden tsk

merhaba
benımde ıkı kere ultrasyona denız hanım baktı ben kendısınden memnunm ama cem beymıs benım doktorum bakalım sımdıden sonra nasıl, benım tedavımde senın gıbı basladı cumartesı yumurtalar toplancakmıs sonrada ıcsı yapılcak tek yumurta ve tek spermı bır araya getırme yöntemı sen bunumu bılmek ıstedın acaba?? sana bol sans allah hepımızın yardımcısı olsun :)

Şerife canım kalbim seninle inşallah hayırlısıyla allah bu sefer yüzünü güldürür..

Bende bugün kontrole gittim. cem bey yumurtalık durumuma baktı. 3 tane önden giden yumurtam varmış. gerçi bunu kendi söylemedi. çünkü genelde cem beyle konuşamıyorum ben. ultrasondan bakıyor hemşire not alıyor. sonra ben hemşireyi sıkıştırıp öğreniyorum:)) aşılamada herşeyi biliyordum bişey olmadı belki böylesi daha iyidir.. cuma günü tekrar çağırdılar. ne kadar yumurtam oldu ne zaman toplanır bilmiyom.. allah hakkımızda hayırlısını versin..

Yase canım genelde yumurta toplama işlemini anestezi altında yapıyolar. ama ağrı eşiğin yüksekse ve uyumak istemiyorsan lokal olarak yapıyolarmış. ben local düşünüyorum çünkü bayılma düşüncesi beni nedense korkutuyor. ben rahim filmimi de anestezisiz çektirmiştim. belkide bu güç veriyor bana. ama okuduklarıma göre biraz ağrılı bi işlemmiş toplama işlemi. hakkımızda hayırlısı olsun..

kıslar bu arada kaç yumurtanız oluştu bunlarıda yazarsanız bilgi olur hepimize. ben tam bilmiyorum. ufak tefek varmış ama önde giden 3 yumurta varmış.
öptüm hepinizi

arkadaslar bende tedaviye basladım. cumartası yumurta toplama ıslemı yapılcak. bayıltma mı yoksa uyusturmayı mı yaptırtdınız hangısını tavsiye edersınız? sımdıden tsk

cnm ben ilkinde lokal istemiştim öyle yaptılar çünkü geenel anestezi korkum var..zaten işleme girmeden önce bir de sakinleştirici iğne yaptıkları için işlem sırasında hiçbir şey hissetmiyorsun..sersem gibi oluyosun yani o yüzden eğer genel almak istemiyorsan lokali şiddetle tavsiye ederim çok rahat..

tm canım cok tsk, benımde genel anestezıden korkum var ama bende lokalı ıstıycem heralde

teşekkür ediyorum arkadaşlar herşeyin hayırlısı pazartesi kan vericem umut olmakla beraber umutsuzlukta var tabi psikolojim karma karışık bakalım ya kısmet.

ben genel anestesi oldum ve 13 yumurtam toplandı 3 tane transfer edildi deniz hanım topladı cem bey transfer etti.

hadi bakalım cnm güzel haberlerini bekliyoruz..

kıslar hepimiz için hayırlısı olsun.
bugün bende kontrole gittim cem bey yoktu deniz hanım baktı yarın tekrar kontrole çağırdılar. pzt toplayabiliriz dediler. ay birden çok heyecanlandım.hayırlısı olsun

hadi hayırlısı canım cem bey niye yokyaa
nedense ben ondan başkasına baktırmak istemiyom..

hayırlı uğurlu olsun wayy seninki uzun mu kısa protokolmü?

selam..sanırım bende yarın orada olacağım çünkü biraz önce hafif bir pembelik geldi sökülür herhalde yakında..2.gün çağırdı çünkü..yarın sabahtan randevu alacağım sen kaçta gideceksin? bu arada cem bey yarında mı yok ?

Herkese şimdiden kolay gelsin arkadaşlar, umarım birbirimize güzel sonuçlar veririz. Cem Bey olmazsa benim de içim rahat etmiyor , ama çok yoğun adam bazen üzülüyorum haline. Deniz Hn da bana güven verdi tabi, ama Cem Bey'i yıllardır tanıyor olmanın verdiği güven başka tabi. ınşallah bizi küçük mucizelerimize kavuşturacak olan kişi de o olacak. Herkese bolşanslar.

merhaba,
benım de yarın toplama ıslemı yapılıyor. hayırlısı olur ınsallah. bende heycanlandım allaha emanet. banada denız hanım bakıyor aslında cem bey denmıstı ama neyapılm ben denız hanımıda sevdım tıtız bır doktor güvenıyorum. arkadaslar hepınıze kolay gelsın... hayırlı haberlerle görüsmek üzre....

Ben Acıbadem'de 3 olumsuz mikro yaşadım. Cem Bey evet iyi bir insan ve iyi bir dr. Ama beni bu 3. denemede hayal kırıklığına uğrattı desem yalan olmaz. Bütün kontrollerimi kendisi yapmasına rağmen transferi Deniz hanım yaptı. Olumsuz sonuç aldım Tabiki buna bağlamıyorum sonucu. Ben kan testini başka bir yerde yaptım O gün akşam üzeri hemşire hanım hastaneden aradı ne yaptınız diye . Cem Bey sizi arar dediler İnanmamıştım hoş aramadı zaten de arasa ne olacak ne diyecek

kızlar az önce sonucumu aldım negatif kan sonucu değerim 1.0

bu ikinci denememdi 1.tutmuştu 2.tutmadı benimd eherşeyimi cem bey yaptı yumarta toplamı hariç artık inancım kalmadı 3.deneme bedava onuda ne zaman deneriz Allah bilir bi mucize olsada kendiliğimden kalsam sorun yok diolar ama olmuyor kaderrrrrrrr.

canım hayırlısı olsun üzme kendini bidaha denersin öpt

Canım çok üzüldüm. O kadar zor ki o an Negatif kelimesinden nefret ediyorum Umarım dediğin gibi olur kendiliğinden gelir bebeklerimiz Benim de artık inancım kalmadı açıkcası. 5. denemeyi başka bir merkezde yapıcam.

teşekkür ederim kızlar hiçte üzülmedim valla insan hissederya hissetmiştim ...

3.denemeyi cem beyde yapıcam oda bedava olduğu için mecburum çünkü maddi gücümüz fazla yok biliyorsunuz çok maliyetli.

3.denemeyi ne zaman yaparım bilmiyorum vücudumdan hormanlar bi gitsin bi kendime gelim bakarız belki 2 ay belki 3 ay belkide daha fazla delik değişik olan vücudumdaki yaralar kapansın önümüze bakıcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…