- Konu Sahibi EU2
-
sevgili şerife dualarım seninle...umarım -tabii yine tekrarlıyorum hayırlısı ile- dileğin gerçekleşir...merhaba arkadaşlar bayadır giremedim yumurtalarım 8 martta toplandı 11 martta transferim oldu ..geride dondurulmuşlarım kalmadı dışarıya ayak uyduramamışlar cem bey dondurmak istemedi 23 martta da sonucu alıcam herşeyin hayırlısı artık pes etmedim devam ediyorum anlıcanız..sizede başarılar dilerim.
Arkadaşlar bugün görüşmem vardı. Yalnız Cem Bey kongredeymiş Deniz Hn ilgilendi. Aslında kısa protokolle başlamak için gitmiştim ancak geçen ay yumurtlama dönemi oluşan kistin bu ay yokolması gerekirken yoklomadığını görüp Cem Beyle de konuşup protokolü değiştirdiler. Micro Doz uygulayacaklarmış. 21 gün doğum kontrol hapı kullanıp bittiğinde 3.gün lucrinle başlayıp 2 gün sonra da gonalf ilave edilerek tedavi başlayacak. Aranızda benim gibi Micro Doz uygulanan var mı? Herkese bolşanslar diliyorum, kolay olmayanla başa çıkmak konusunda hepimiz uzmanlaşacağız yakında:)
arkadaslar bende tedaviye basladım. cumartası yumurta toplama ıslemı yapılcak. bayıltma mı yoksa uyusturmayı mı yaptırtdınız hangısını tavsiye edersınız? sımdıden tsk
cnm ben ilkinde lokal istemiştim öyle yaptılar çünkü geenel anestezi korkum var..zaten işleme girmeden önce bir de sakinleştirici iğne yaptıkları için işlem sırasında hiçbir şey hissetmiyorsun..sersem gibi oluyosun yani o yüzden eğer genel almak istemiyorsan lokali şiddetle tavsiye ederim çok rahat..
teşekkür ediyorum arkadaşlar herşeyin hayırlısı pazartesi kan vericem umut olmakla beraber umutsuzlukta var tabi psikolojim karma karışık bakalım ya kısmet.
ben genel anestesi oldum ve 13 yumurtam toplandı 3 tane transfer edildi deniz hanım topladı cem bey transfer etti.
kıslar hepimiz için hayırlısı olsun.
bugün bende kontrole gittim cem bey yoktu deniz hanım baktı yarın tekrar kontrole çağırdılar. pzt toplayabiliriz dediler. ay birden çok heyecanlandım.hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?