Arzum78 cem bey hala aramadı dün mesaj attım normalde hemen dönerdi ama tık yok hala cumaya kadar beklicem sonra zırt pırt arıcam..
merhaba,
benım de yarın toplama ıslemı yapılıyor. hayırlısı olur ınsallah. bende heycanlandım allaha emanet. banada denız hanım bakıyor aslında cem bey denmıstı ama neyapılm ben denız hanımıda sevdım tıtız bır doktor güvenıyorum. arkadaslar hepınıze kolay gelsın... hayırlı haberlerle görüsmek üzre....
doga87 ben bu cuma 09:30'da orada olacağım sen ne zaman olacaksın? Belki görüşürüz..:))
hayırlı olsun elsincim inşallah sizler başarırsınız cem beyle konuştuk bugün olmaması için bi neden yoktu dior biraz ara verelim dedi bende zaten düşünmüyorum dedim şuan...:)
elsinore kısa protokolmü uygulayacaklardı sana inşallah hayırlısı olur canım güzel haberlerini bekliyorum başarılar canımcım.
canım ben ilaç için gitcem ya istediğim zaman gidebilirim 10 gibi orda olabilirim belki yada10.30da istersen görüşebiliriz
cnm nasılsın nasıl geçti transferin olmuştur herhalde..hayırlısı olur inşallah..güzel haberlerini bekliyoruz..kendine çok dikkat et bu aralar..
ıyım canım tsk, sen nasılsın? benım transferım olmadı daha, benım ertelendı pazar günü oldu toplamı ıslemı ondan yarın bellı olcak transfer günüm. cok saol duaların ve unutmadıgın ıcın....
hayırlı haberlerle gelin canlarım inşallah yüzünüz gülecek..
doga87,yase29 ve elsincim hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah sağlıkla büyür ve gelişirler nisan ayı sizin olsun başarılar arkadaşlar.
hmm tmm cnm o zaman 3.gün olan yarın ya da blastokist aşaması olan 5.gün yani cuma günü olur senin transferin..haberleşelim cyma günü olursa transferin ben saat 09.30'da orada olacağım ziyaretine gelirim belki :))
hayırlı haberlerle gelin canlarım inşallah yüzünüz gülecek..
doga87,yase29 ve elsincim hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah sağlıkla büyür ve gelişirler nisan ayı sizin olsun başarılar arkadaşlar.
ınsallah saol canım, transfer yapıldı sımdı sabırla 6 nısanı beklıyoruz:bbo: allah hepımızın yardımcısı olsun canım....
elsincim nehaber canım ya
evet elsincim bu gün kontrolün vardı umarım cem bey girmiştir gelişmeleri gelince yazarsın ...
doga87 sen ne yaptn nasıl gidio.
benı carsamba sabahı anıden aradılar ve transfer olcagmı söyledıler gıttık ve 3 tane yerlestıtırldı. ya kısmet sımdı dinlenıyorum 6 nısanı iple cekıyorum. hayırlısı olur ınsallah rabbım herkese hayırlısını nasıb etsın.... denız hanım yerlestırdı cem beyı ben sadece arada gördüm ama nezaman görsem benım durumdan gelısmelerden haberdardı.... öyle ıste canım ınsallah sendede hersey yolundadır hepımızın allah yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?