Benim Cem Bey'e hiç güvenim kalmadı
boş ver canım ya araştırma daha fazla gıcıklanırsın valla başlamışız birkere
arkadaşlar arada takip ediyorum durumlarınızı...ben de eski bir acıbadem hastasıyım ve benimle aynı kaderi paylaşan sizlere de yardımlarım olursa ne mutlu diye paylaşıyorum yaşadıklarımı...öncelikle sevgili şerife senin adına çok üzüldüm,geçen yıldan beri takip ediyorum yaşadıklarını biliyorsun...ama ne yapacaksın demek böylesi hayırlı imiş,inşallah olacak birgün...allah sana ve eşine sağlık versin öncelikle...olumsuz sonuç alan arkadaşlar da geçmiş olsun,beklemedekilere de bol şans diliyorum...ben de ikinci bir gebelik planlıyorum tabii sağlığım elverirse,ama bazı şeyler değişiyor galiba hastane bünyesinde,sanırım hasta potansiyalindeki artış buna sebep oluyor...güven konusuna gelince sizleri çok iyi anlıyorum...şunu unutmamalıyız ki hiç kimseye yüzde yüz güvenilmez arkadaşlar,her zaman açık bir kapı bırakın....yaşadığım deneyimler bana bunu öğretti maalesef...
iyi akşamlar arkadaşlar.
güvensizliğimin sebebi kesinlikle negatif sonucu alman değildir cem bey insan olarak çok iyi doktorluğun danda şüphem yok hem ben 1.denememde hamile kalmıştım yani o zamanki şartlar ve ilgi daha güzeldi ilk denemede sedyeye yatıran aman bacaklarını kıpırdatmayın diyenler 2.denemede yoktular yürüttüler siz olsanız kafanıza takılmazmı yaa güvendim keşke güvenmeseydim bi bildikleri vardır dedim keşke sesli düşünüp paylaşsaydım ben size sadece uyarı babında söylüyorum ayağa kalkmayın yaa şimdi aklım başıma geldi ogün yani transfer günü eve döndüğümde sıvı aktı gitti ne kadar cahil ve aptalım yaa güvenmicem bi daha kimseye neye yanacağımı şaşırdım psikolojim bozuk.
sadece sizi uyarmak istedim artı cem beyi seviyorum.
valla elsincim ben sordum ayağa kalk dediler hemşireler bende nie dedim 6 aydır böyle yapıyoruz deyince hee bi bildikleri vardır dedim kalktım yürüdüm yatağıma yattım yatak aynı katta olanlar varya orada.
ama üstüne 1500 kere bastırıyorum canımcım lütfen sen yapma bunu isteme hakkın vardır herhalde aaa o kadar emek o kadar çaba boşamı gitsin dimi ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?