Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevindim elsimcim inşallah sorunsuz devam eder.sana söyleyeceğim ek olarak transferde ayağa kaldırıp yatağa götürüyorlar kesinlikle kabul etme üstüne basarak söyle yada adımı söyle şerife ye böyle yapmışsınız de herkes tanır beni.

Benim Cem Bey'e hiç güvenim kalmadı

benimde güven konusunda endişelerim var nerde ilk görüştüğüm cem bey nerdee 2.transferdeki cem bey herneyse benimle konuşup iyi olmadığını söyledi tüm hikayemi bilmesine rağmen birazcık ilgisiz geldi bana ..

neyse 3.cüye karar verdiğimde mecbur gidicem biliyorsunuz 3.bedava MECBURUM.yani.

Şerifecim şu transferden sonra ayağa kaldırma meselesi benim de canımı çok sıkmıştı Ayrıca benim transferim pazar oldu ben Cem beyi beklerken benimle ilgili hiçbir şey bilmeyen Deniz Hanım geldi hemen ayağa kaldırıp tekerlekli sandalyeyle aşağıya indirdiler. Çıkmaları lazımmış. Benim de 3. deneme bedava olduğu için yapmıştım. Olumsuz sonuçtan sonra Cem bey aramadı bile

kızlar cem bey için neden bukadar olumsuz düşündüğünüzü öğrenebilirmiyim çok canımı sıkıyosunuz nerdeyse pişman olcam oraya gittiğim için

Canım ben kimsenin moralini bozmak için yazmadım Kısmet meselesi bu benim olmadı ama senin olur inşallah Ben çok kızgınım sadece

ahh arzuu ahhh biz insanlara çok güveniyoruz heleki ben herkesi iyi niyetli sanıyorum doktordur diyorum bi bildiği vardır da ayağa kaldırdı avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum tel açıp ama sabredicemm.3 cüye gittiğimde sıkıysa kaldırsınlar çıngar çıkartırım valla deniz hanıma gelince hiç iyi elektrik almadım ondan donuk geldi bana hemşirelere kızmıştım kontrolümü deniz hanım yaptığında onlarda deniz hamım iyi olmasa cem bey baktırmazdı dedi PEHHHHHHH..

doga87 hiç canını sıkma belki bunlar bizim sebeplerimimiz negatif yönünde herkes aynı olacak die bişi yok.sadece transferde ayağa kalkma kaldırırlarsa da kalkmaaaaaa.

Deniz hanım bence de çok donuk Ben de aramak istiyorum ama arasam ne olacak boşver diye kendimi tutuyorum. Canım inşallah 3. denemen hayırlı olur Ben başka bir merkez arayışındayım Ama eşim ancak seneye olur diyor. Manevi olarak çok yıprandım Toparlanmamı istiyor Hayırlısı bakalım

seni çok iyi anlıyorum arzum maddi manevi yıprandık nasip ne zaman sa o zaman olacak belki kendiliğinden olurda o iğneleri batırmam-tatlicadiarzu- sen ne zaman yaptıracaksın dersen cem bey ara verelim dedi bende düşünmüyorum zaten dedim kredi borcum var doktorcum borç var.-tatlicadiarzu-

zaten araştırmalarıma göre tüm doktorların yorumu başarısızlıktan sonra özellikle bir kaç denemden sonra merkez değiştirme yönünde bende öyle düşünüyorum yaa nasip:çok üzgünüm::bbo:benneyaptımki

arkadaşlar arada takip ediyorum durumlarınızı...ben de eski bir acıbadem hastasıyım ve benimle aynı kaderi paylaşan sizlere de yardımlarım olursa ne mutlu diye paylaşıyorum yaşadıklarımı...öncelikle sevgili şerife senin adına çok üzüldüm,geçen yıldan beri takip ediyorum yaşadıklarını biliyorsun...ama ne yapacaksın demek böylesi hayırlı imiş,inşallah olacak birgün...allah sana ve eşine sağlık versin öncelikle...olumsuz sonuç alan arkadaşlar da geçmiş olsun,beklemedekilere de bol şans diliyorum...ben de ikinci bir gebelik planlıyorum tabii sağlığım elverirse,ama bazı şeyler değişiyor galiba hastane bünyesinde,sanırım hasta potansiyalindeki artış buna sebep oluyor...güven konusuna gelince sizleri çok iyi anlıyorum...şunu unutmamalıyız ki hiç kimseye yüzde yüz güvenilmez arkadaşlar,her zaman açık bir kapı bırakın....yaşadığım deneyimler bana bunu öğretti maalesef...

elsin, şerife nerdesiniz ya kimse yok mu bu akşam ya nerelere kayboldunuz

selam arkadaşlar bende Cem bey'e olan güvensizliğinizin sebeplerini öğrenmek isterim..yani daha açık anlatabilirseniz sevinirim..çünkü insanın doktoruna güvenmesi çok önemli..

boş ver canım ya araştırma daha fazla gıcıklanırsın valla başlamışız birkere

boş ver canım ya araştırma daha fazla gıcıklanırsın valla başlamışız birkere

ya yok ben zaten güveniyorum..güvenmemem için bana yanlış bir tedavi falan uygulamış olması lazım..ben ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum..sonuçta onlar yapmaları gerekeni yapıyorlar, ilaçları yazıyorlar, 2-3 günde bir durumu kontrol ediyorlar, toplama transfer vs.hepsini yapılması gerektiği gibi yapıyorlar..gerisi Allaha ve bize kalmış..negatif olmasında onların bir suçlarının olduğunu düşünmüyorum..zaten yeterince yoğunlar..kendilerinden ne gibi bir ilgi beklendiğine de bağlı..ben şahsen tedavimi doğru dürüst yapmalarından başka birşey beklemiyorum ..negatif olduğunda da sonuçta söylenecek pek fazla birşey yok teselli etmekten başka..o yüzden hepimiz olumlu düşünelim negatifi, olumsuzlukları aklımıza getirmeyelim..sadece tedavimize odaklanalım ve başka şeyleri dert etmeyelim bence arkadaşlar..sonuçta kendimizi onlara teslim etmekten başka yapacak birşeyimiz yok..dediğim gibi olumlu düşünmek her zaman pozitif olmak herşeyde olduğu gibi bu işte de çok önemli..
unutmayalım ki yaşamımızı yöneten şey aslında düşünme biçimimizdir..düşünme biçimimiz bizi başarıdan başarıya ya da tam bir başarısızlığa götürebilir, bize sevgi ve mutluluk ya da yalnızlık ve mutsuzluk verebilir..işte bu yüzden tedavilerimiz boyunca lütfen ama lütfen tüm olumsuz düşüncelerimizi kafalarımızdan atıp sadece ve sadece olumluya sabitleyelim kendimizi..
offf çok uzun yazdım ya..kusura bakmayın valla kimseyi umutsuz görmek istemiyorum arkadaşlar..hepiniz çok değerlisiniz ve kendinizi küçük şeylerle mutsuz etmenizi istemiyorum..hepinizi öptüm..

iyi akşamlar arkadaşlar.

güvensizliğimin sebebi kesinlikle negatif sonucu alman değildir cem bey insan olarak çok iyi doktorluğun danda şüphem yok hem ben 1.denememde hamile kalmıştım yani o zamanki şartlar ve ilgi daha güzeldi ilk denemede sedyeye yatıran aman bacaklarını kıpırdatmayın diyenler 2.denemede yoktular yürüttüler siz olsanız kafanıza takılmazmı yaa güvendim keşke güvenmeseydim bi bildikleri vardır dedim keşke sesli düşünüp paylaşsaydım ben size sadece uyarı babında söylüyorum ayağa kalkmayın yaa şimdi aklım başıma geldi ogün yani transfer günü eve döndüğümde sıvı aktı gitti ne kadar cahil ve aptalım yaa güvenmicem bi daha kimseye neye yanacağımı şaşırdım psikolojim bozuk.

sadece sizi uyarmak istedim artı cem beyi seviyorum.

teşekkür ederim doras o kadar güzel anlatmışsın ki biliyorsun başımdan geçenleri ben neleri atlattım yaa ama bu durumu hazmedemiyorum arkadaşım.

2.bebek düşünmene sevindim seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlığım el verirse demişsin hayırdır neyin varyaa çok geçmiş olsun görüşürüz.:teselli:

canım sen psikolojini bozma ne olur..bunu yapan hemşireler miydi doktro mu kaldırdı seni..normali de kalkmamak diye biliyorum bende..ben orada 2 aşılama 1 mikro yaptırdım hiçbirinde de yarım saatten önce kaldırmadılar..şimdi neden böyle yaptıklarını bende anlamadım valla..ama dediğin gibi keşke paylaşsaydın düşünceni şimdi kendi kendini yemezdin..istersen ben yarın gideceğim hemşireye sorarım yaptıran arkadaşlarım var burada böyle yapmışsınız nedeni nedir diye..en azından için rahatlamış olur sebebi öğrenince..herşeyin hayırlısı cnm..

valla elsincim ben sordum ayağa kalk dediler hemşireler bende nie dedim 6 aydır böyle yapıyoruz deyince hee bi bildikleri vardır dedim kalktım yürüdüm yatağıma yattım yatak aynı katta olanlar varya orada.

ama üstüne 1500 kere bastırıyorum canımcım lütfen sen yapma bunu isteme hakkın vardır herhalde aaa o kadar emek o kadar çaba boşamı gitsin dimi ama.

evt tabi cnm ben istemem kesinlikle haklısın..aşılamada bile yarım saat kaldırmıyorlardı kaldı ki embriyo transfer ediyorlar kaldırmaları bana da saçma geldi..kesinlikle sorarım bana da öyle derlerse yani 6 ayır böyle yapyıruz tamam da sebebi ne diye sorarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…