Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sor tabiki yaa hatta bu akşam eşime dedim ara cem beyi sor nie kaldırmışlar die oda iş işten geçti benimde aklıma takılıyor,ölmüşle olmuşa çare yok deyip kapttık konuyu bi dahamı aslaaa.3.denemeyi düşündüğümde büyük ihtimalle aylar sonra düşünücem o zaman bir bir söylicem vakti gelsin kaldıramazlar bi daha.-tatlicadiarzu-:mymeka:

benide kaldırmışlardı çok safım işte bende sesimi bile çıkarmadan yürüdüm gittim yatağıma. bazı yerlerde ayaklarını biraz kaldırıyolarmış of of benim bu sessizliğim nereye kadar sürecek bilmiyorum

haydaaa sendemi doğa yaa aaaaaaaa şimdi sen 2.desin dimi tedavinin kulağına küpe olsun bunlar ki tecrübelenelim.

evet canım 2. benim transferi deniz hanım ypmıştı kesin ondan omadı adını duyduğum ilk anda olmıcak dedim hatta yanımdaki arkadaş merak etme onlar bu konunun uzmanı demişti ama içime doğdu işte

hakkaten seni de mi kaldırdılar yaa..demek ki bende kaldırılmaya adayım şu anda :)) evt bana aşılama yaptıklarında ayaklarımı yüksek tutmam için muayene koltuğuna ek takmışlardı valla..neden değiştirdiler bunlar yöntemi ki acaba..aklıma gelirse yarın soracağım hemşireye valla..

aşılmlarda banda aynını yaptılar kaldırmadılar ama bunda neyse yürütüyolar valla. hıı kızlar size bişe sorcam hani transferde idrara sıkışık oluyosun ya transferden ne kadar sonra afedersiniz tuvalete gittiniz

evet canım 2. benim transferi deniz hanım ypmıştı kesin ondan omadı adını duyduğum ilk anda olmıcak dedim hatta yanımdaki arkadaş merak etme onlar bu konunun uzmanı demişti ama içime doğdu işte

ya evt nedense bende Deniz hanımın yapmasını istemem ..Allah şükür hiçbirini dEniz hanım yapmadı benim..tabi inşallah buna denk gelmez..ama ben özellikle söylemiştim hemşireye Cem bey yapacak değil mi diye bundan öncekinde..yine söylemeyi düşünüyorum..çünkü benim transferlerim zor oluyo bana çok..onu da bi tek Cem bey biliyo..alıştı artık adam bana :) nedense Deniz'in eli çok ağırmış gibi geliyo bana..bazı kontrollerime o giriyo da bende öyle hissettim ne biliyim..hatta pazartesi de Cem bey yokmuş Deniz bakacak (

doga şimdi sen transferi oldun yani öylemi?

elsin sor bakalım ne dicek evet derlerse içinden siz görürsünüz transger günü de ve ogün sedye iste.

valla cnm bana bu konuyu açtın içim bi fena oldu :))) ne işkenceydi benim için o gün..bana 10 dakika sonra gidebilirsin dediler yanlış hatırlamıyorsam..ben kardeşime saniyeleri bile saydırdım..dolar dolmaz bi koşuşum vardı sormayın :))

eli agır değilde bana güven vermiyo işte bende söylicem cem beyin yapmasını hatta o gün yoksa gitmicem bile bnane ya

ben patlıcak gibi halde olmama rağmen 1 saat sonra gittim gittimde ne oldu hıh.

elsin sor bakalım ne dicek evet derlerse içinden siz görürsünüz transger günü de ve ogün sedye iste.

ya bakalım açıklamaları ne kadar mantıklı..eğer aklıma yatmazsa kimse kaldıramaz beni sedyeden :))

aslında biraz tutabilsek bende duramıyodum helede aklımdaysa of yine oanlrı yşıcam belki bidha olmaz diyodum ama...

yok canım ya ilkini nltıyom bugün başldım ben dh

aslında biraz tutabilsek bende duramıyodum helede aklımdaysa of yine oanlrı yşıcam belki bidha olmaz diyodum ama...

evt ya işkence gibiydi..hemşire başımda beni teselli etmeye çalışıyodu..bi ara şöyle bişey dedi..düşünün ki şu anda otobüstesiniz çok sıkıştınız ama eve de çok yaklaştınız biraz sonra ineceksiniz..sıkın dişinizi biraz dedi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…