evt tabi cnm ben istemem kesinlikle haklısın..aşılamada bile yarım saat kaldırmıyorlardı kaldı ki embriyo transfer ediyorlar kaldırmaları bana da saçma geldi..kesinlikle sorarım bana da öyle derlerse yani 6 ayır böyle yapyıruz tamam da sebebi ne diye sorarım.
benide kaldırmışlardı çok safım işte bende sesimi bile çıkarmadan yürüdüm gittim yatağıma. bazı yerlerde ayaklarını biraz kaldırıyolarmış of of benim bu sessizliğim nereye kadar sürecek bilmiyorum
evet canım 2. benim transferi deniz hanım ypmıştı kesin ondan omadı adını duyduğum ilk anda olmıcak dedim hatta yanımdaki arkadaş merak etme onlar bu konunun uzmanı demişti ama içime doğdu işte
aşılmlarda banda aynını yaptılar kaldırmadılar ama bunda neyse yürütüyolar valla. hıı kızlar size bişe sorcam hani transferde idrara sıkışık oluyosun ya transferden ne kadar sonra afedersiniz tuvalete gittiniz
doga şimdi sen transferi oldun yani öylemi?
elsin sor bakalım ne dicek evet derlerse içinden siz görürsünüz transger günü de ve ogün sedye iste.
ben patlıcak gibi halde olmama rağmen 1 saat sonra gittim gittimde ne oldu hıh.
doga şimdi sen transferi oldun yani öylemi?
elsin sor bakalım ne dicek evet derlerse içinden siz görürsünüz transger günü de ve ogün sedye iste.
aslında biraz tutabilsek bende duramıyodum helede aklımdaysa of yine oanlrı yşıcam belki bidha olmaz diyodum ama...
yok canım ya ilkini nltıyom bugün başldım ben dh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?