hee hadi hayırlısı olsun ne kadar ara vermiştin ikinciye.
elsin kısa protokoldü dimi senin öyle olursa nisan 5-6 gibi olursun transfer.
şerife senin ilki kimyasalmıydı?
evt kısa protokol..hakikaten kaç gün sürer sence...bak şimdi ben bu sabah gittiğimde 3 gündür iğne vuruyodum ve yumrutalar 8 ve 9 mm olmauşlardı..bu akşam 4.yü vurdum..5-6 nisan gibi transfer mi olur toplama mı sence ?
kızzz ne kimyasalı bomba gibi hamileydim 27.haftaya kadar erken doğum yaptım oğlum 4,5 ay yoğun bakımda kaldı :çok üzgünüm: 8,5 ay önce kaybettim.:çok üzgünüm:
5-6 gibi transfer iğnelere başladığın günden say 14.günü transfer yani tutunmanın en yüksek olduğu zaman.:1hug:
yapma yaaa bilmiyodum yaw çok üzüldüm ay canım benim yaa..demek yoğun bakımdan çıkamadı.offf kötü oldum he şimdi..neden kaybetmişsin peki araştırma yaptılar mı yani neden erken doğum ?
ya benimkini 20 gün yapmışlardı
valla ne diim kadermi alın yazısımı adı nedir sen koy.bende kan pıhtılaşması varmış cem bey araştırdı buldu.hatta bu sitede gün gün bebeğimin hastenedeki yaşam azmini paylaştım premature bebekler ve paylaşımlarınız bölümünde.
erken doğuma bağlı bi sürü şeyler yaşadık ciğerleri gelişmedi solunum cihazındydı gözlerinden ameliyat oldu neler çektim yaaa serhoş gibi dolaştım 4,5 ay yaa hastene kapılarından geri gelmedim ondan bu kadar üstünde duruyorum şimdi tedavinin nasıl olması gerektiğini.
21. günü canım uzun protokolu uygun görmüş dr bey ilki kısaydı
AMİNNNNNN kısada olsa güzeldi şimdi bi anı gülüşleri, mezarlığına gidip hasret gideriyoruz Umut Bakimle..
inşallah sende bu tedavinde hamile kalırsın anne olmak çok güzel bi duygu hiç bilmediğimiz hisler hiç yaşamadığımız bi AŞK bence hiç bişeye benzemiyor hani deriz yaa karşılıksız sevgi tam adıyla bu karşılıksız sevgii..
kaç tneydi benim 21 yumuşim oldu 19 tsne döllenmişti ama transfer günü sadece üç tanesi iyiydi diğerleri devm edemediler kız yoksa benim embriyolar 5. güne kdar ölüyolarmı aklıma herşey geliyo düşündükçe yaa
yeni gelen msjlara nerden bakıyosunuz siz kızlar ben çıkıp çıkıp tekrar giriyo bana da öğretin ya bi bunu yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?