Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hee hadi hayırlısı olsun ne kadar ara vermiştin ikinciye.

elsin kısa protokoldü dimi senin öyle olursa nisan 5-6 gibi olursun transfer.

evt kısa protokol..hakikaten kaç gün sürer sence...bak şimdi ben bu sabah gittiğimde 3 gündür iğne vuruyodum ve yumrutalar 8 ve 9 mm olmauşlardı..bu akşam 4.yü vurdum..5-6 nisan gibi transfer mi olur toplama mı sence ?

5-6 gibi transfer iğnelere başladığın günden say 14.günü transfer yani tutunmanın en yüksek olduğu zaman.:1hug:

kızzz ne kimyasalı bomba gibi hamileydim 27.haftaya kadar erken doğum yaptım oğlum 4,5 ay yoğun bakımda kaldı :çok üzgünüm: 8,5 ay önce kaybettim.:çok üzgünüm:

yapma yaaa bilmiyodum yaw çok üzüldüm ay canım benim yaa..demek yoğun bakımdan çıkamadı.offf kötü oldum he şimdi..neden kaybetmişsin peki araştırma yaptılar mı yani neden erken doğum ?

5-6 gibi transfer iğnelere başladığın günden say 14.günü transfer yani tutunmanın en yüksek olduğu zaman.:1hug:

hee doğru diyosun bak 2 aşılama odlum unutmuşum..o zaman ben 23 martta başladım evt 5-6 gibi transfer olur..

yapma yaaa bilmiyodum yaw çok üzüldüm ay canım benim yaa..demek yoğun bakımdan çıkamadı.offf kötü oldum he şimdi..neden kaybetmişsin peki araştırma yaptılar mı yani neden erken doğum ?

valla ne diim kadermi alın yazısımı adı nedir sen koy.bende kan pıhtılaşması varmış cem bey araştırdı buldu.hatta bu sitede gün gün bebeğimin hastenedeki yaşam azmini paylaştım premature bebekler ve paylaşımlarınız bölümünde.

erken doğuma bağlı bi sürü şeyler yaşadık ciğerleri gelişmedi solunum cihazındydı gözlerinden ameliyat oldu neler çektim yaaa serhoş gibi dolaştım 4,5 ay yaa hastene kapılarından geri gelmedim ondan bu kadar üstünde duruyorum şimdi tedavinin nasıl olması gerektiğini.

elsin haklı seninki uzun protokol olabilir dogacım.

elsin sen kesin bi aksilik olmazsa 5-6 nisan gibi olur transferin.

21. günü canım uzun protokolu uygun görmüş dr bey ilki kısaydı

anladım cnm gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın..Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın..hele de yüzünü gördükten sonra çok zor olsa gerek..yapacak bişey yok..Allah sana ve eşine sağlık versin başka keder yaşatmasın olur elbet bir gün...

21. günü canım uzun protokolu uygun görmüş dr bey ilki kısaydı

hmm benimde tam tersiydi ilk uzundu..fazla yumurtam oluştuğu ve E2 yüksek çıktığı için bu sefer kısayı uygun gördü bana da..ya da bi öle bi böle deniyo bilmiyorum ki :))

AMıNNNNNN kısada olsa güzeldi şimdi bi anı gülüşleri, mezarlığına gidip hasret gideriyoruz Umut Bakimle..

inşallah sende bu tedavinde hamile kalırsın anne olmak çok güzel bi duygu hiç bilmediğimiz hisler hiç yaşamadığımız bi AŞK bence hiç bişeye benzemiyor hani deriz yaa karşılıksız sevgi tam adıyla bu karşılıksız sevgii..

kaç tneydi benim 21 yumuşim oldu 19 tsne döllenmişti ama transfer günü sadece üç tanesi iyiydi diğerleri devm edemediler kız yoksa benim embriyolar 5. güne kdar ölüyolarmı aklıma herşey geliyo düşündükçe yaa

Allah sabır versin cnm...inşallah hepimiz bir gün bu güzel duyguyu tadarız..zaten tüm çabamız da bunun için değil mi...

yeni gelen msjlara nerden bakıyosunuz siz kızlar ben çıkıp çıkıp tekrar giriyo bana da öğretin ya bi bunu yapamadım

cnm benden de 17 tane topladılar 15 tanesi yeterli büyüklükteydi bunlardan 12 tanesi döllendi..bnların da 5 tanesi 1.kalite diğerleri 2.kalite idi..yani durumları çok iyiydi..3.gün 3 tane transfer ettiler ama 5.gün arayıp dondurulacak seviyede olmadıklarını söylediler..nasıl ya dedim daha 2 tane geriye kalan 1. kalite embriyom vardı onlarda mı gelişmediler dedim evt dondurmayacağız dediler iyi peki dedim..ama daha sonra Cem beye sordum bu 1.kalitelerin blastokist aşamasına gelememeleri bana transfer ettiklerinizin de gelişmeyeceği anlamına gelir mi dedim hiç alakası yok size transfer ettiklerimiz kendilerinden umutlu olduğumuz embriyolardı dedi..dediğim gibi söylediklerine inanamaktan başka şansımız yok ki..keşke dondurulmuş kalabilseydi ama kısmet böyleymiş ne yapalım..biz önümüze bakalım şimdi..

yeni gelen msjlara nerden bakıyosunuz siz kızlar ben çıkıp çıkıp tekrar giriyo bana da öğretin ya bi bunu yapamadım

canım ya F5'e basarsın ya da yukarıda yeşil altlı üstlü ok var ya ona basarsın sayfayı yeniler..hangisi kolayına gelirse :))

Arkadaşlar çörek otu + bal+ tarçın karışımımdan da attım bi kaşık ağzıma ben yatıyorum artık :)) herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…