sedemi yapıyosun onu
Arkadaşlar çörek otu + bal+ tarçın karışımımdan da attım bi kaşık ağzıma ben yatıyorum artık :)) herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere...
bende hazırladım ama yiyemiyorum ya çok kötü oluyorum
sendemi dedim canım
sana da iyi geceler canım bu karışımı banada detaylı anlatırsan sevinirim bi kaç ay normal yoldan denicez..görüşürüz bende kaçar.:1hug:
kızlar ben incir kürü uygulayıcam ibrahim saraçoğlunun belki faydası olur.
arkadaslar,
aramızda olumsuz sonuclar ve tedavıler olumsuz sonuclar yasayanlar var bende kackere yasadım ama umudumuzu kaybetmeyelım. takdır ılahı ne ıse o olur. nelolur ama neolur bırbırımıze kuvvet verelım. ordakı doktorlar bızım yumurta hucremızle spermı bır araya getıren bılen uzmanlar baskası allaha kalmıs bır durum. benım ablam 42 yasında hamıle kalıyor, bırde dogumkontrol hapı ıle üstünede adetde görüyor. demek ıstedıgım rabbım can vermek ısteyınce nelere verıyor hıc ummadıkları embryolar bıle can oluyor ondan arkadaslar neolur ama neolur umudumuzu kaybetmeyelım umuda yenı umud olanlarada sebeb olmayalım.... hepımızın allah yardımcısı olsun..........
doktorlar sebep yasecim onlara suç atmakla elimize bişi geçmez burada kimsenin umudunu kırmak değil amacımız destek ve tecrübelerimizi paylaşmaya çalışıyoruz.
sen ne yaptın transferin olmuştu dimi nasıl gidiyor.:1hug:
evet transfer oldum 3 tane yerlestırdı ve banada aynı sana yapılan yapıldı, ıyı gıttıgne ınanıyordum bunları okuyana kadar:çok üzgünüm: ama hayırlısı herseyde bır hayır vardır. salı günü dönüyoruz ucakla ona endıselenıyorm. hayırlısı. senıde cok ıyı anlıyorum ve kuvvet sabır dılıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?