iyi akşamlar arkadaşlar...bugün iğnelerimin 5.günü ve içimde tarif edilemez bir umut ve mutluluk var bunu sizlerle paylaşmak istedim..bu sefer olacağına canı gönülden inandırdım kendimi..ama çok ufak bir ihtimal olarak gördüğüm olumsuz sonucu da alırsam kendimi üzmemeye ve yıpratmamaya karar verdim..kendime sürekli güzel şeyler olacağıyla ilgili telkinlerde bulunuyorum böyle olunca da kendimi daha iyi hissediyorum..sizlerin de kafanızdaki tüm negatif düşünceleri atıp, tedavinize odaklanıp mutlaka olmu-lu sonuçlanacağına inanmanızı gerçekten çok istiyorum..içimdeki bu sevinci sizlerle de paylaşmak istedim...hepimizin güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum...
nerdesin arkadaşım seni pek göremiyorum iki gündür nasılsın bakim
valla iyiyim işte buralardayım...yarın sabah kontrole gideceğim yine..sen nasılsın nasıl gidiyor iğneler ?
ay kıslaaaar valla içim karardı.10 gündür evdeydim. evde internet olmadığı için topiğe giremedim. ah keşke girebilseydim yoksa cuma günü beni transferden sonra kaldırdıklarında garip geldiği halde kalkmazdım. işte bi yere çk güvenince böyle oluyor. valla içim daraldı.
ufff ya çok garip gelmişti başka arkadaşları sedyeyle götürmüş altlarına sürgü sürmüşler başka hastanelerde bana niye yapmadılar demiştim eşime. heralde bi bildikleri vardır profesyonlelelr demişti eşimdi. acep ikinciye gelsinler diye mi yapıyolar uff yaa güvenim sarsıldı(
ayrıca şunuda belirtmek istiyorum. cem beyden tedavim boyunca soru sormadığım sürece hiç bir bilgi alamadım genelde hemşireler kıusa ve öz açıklama yapıyolardı. inanın yumurtalarım nasıl gelişiyor onu bile bilemedim. dedim neyse bilmiyim önceki aşılamada herşeyi bildfim ne oldu. bunda da bilmiyim. profesyonelce yapıyolar vskitleri yok dedim. inşallah iyi niyetim beni yanıltmaz ve sdonucum hüsran olmaz.
allahım hepimize güzel hayırlı haberler vermemizi nasip etsin
yazılarınızdan anladım kadarıyla umutsuzluğa kapılmışsınız ayağa kaldırma meselesinden! sizleri sadece bilgilendirmek istedim ben yaşadım siz yaşamayın diye biliyorsunuz ki bu süreç çok zorlu,sinirli ve stresli herşeyi ayrı bi dert.Allah ol dedikten sonra bunlar bahaneler ben buna inanıyorum şuan ama insan tedbirinide alması lazım diyede düşünmeden edemiyorum.
sonuçta doktorlar vesile yaradan OL demedikten sonra yaprak kımıldamazmış bakmayın biz negatifi aldık nedenleri niçinleri ayağa kaldırmaya bağladık belki etkisi vardır bilemicem ama sonuç ne olursa olsun zamanı gelmeden hiç bişi olmuyor ....
lütfen stresinizi azaltın mucizeleriniz sizleri bekliyordur minicik yürekleriyle döşeğine kurulmaya.Başarılar can yoldaşlarım...
sağol cnm ya biliyoruz senin bilgilendirmek için söylediğini bende onu diyorum işte ümitsizliğe kapılmayalım diye...
rica ederim elsincim valla o kadar yorgunum ki anlatamam size sizden haber almak için açıyorum siteyi gelişme varmı diye çok merak ediyorum acaba ne olacak nasıl bitecek diye herhalde ben sizden daha çok heyecanlıyım ve mutluyum tüm kalbimle söylüyorum şu test günleriniz gelsede içimiz rahatlasada bende tatile gitsem:dance::dance:
sayılı gün çabuk geçer :)))) ben 6 nisanda transferim olur diye düşünüyorum yani test günüm de 17 nisan :)) niye yoruldun bu kadar yaw iş mi yaptın ?
benim tahminlerimde öyle 5-6 nisan gibi transferin olur inşallah hayırlısı ile
ciğerlerimi üşütmüşüm ilaç kullanıyorum oda kronik yorgunluğa çevirdi tabi psikolojide var geçicek inş.benneyaptımki
hadi ya çok geçmiş olsun cnm yat dinlen tabi..psikolojik olan ise senin elinde biliyosun herşey senin kafanda..onu kontrol etmeyi öğrenmek lazım..hep güzel şeyler getir aklına herşeyi olumlu tarafından görmeye çalış..sende daha mutlu olacaksın bak göreceksin..
haklısın kabullendim artık başkada çarem yok olsada olur olmasa da modundayım ...:smiley-cool::smiley-cool:
Allah herkesin hakkında hayırlısını versin
çok iyi çok sevindim senin adına..çünkü bende böyle düşünmeye işkenceli bir şekilde zona olduktan sonra karar verdim..herşeyin başı sağlık..Allah bize ve eşlerimize sağlık verdikten sonra elbet olacak bir gün..hiçbirşey çaresiz değil..
cnm hayırlısı olur inşallah..ne zaman alacaksın sonucunu ? bende umarım toplama ve transferime Cem bey gelir diye düşünüyordum..çünkü daha öncekilerde hep kendisi girdi ama bende arkadaşları okudukça Deniz hanımın girebileceği endişesini taşıyodum..ama şimdi düşünüyorum da zaten Allah hayırlıs ne ise onu verecek yani Deniz hanım girmiş Cem bey girmiş farketmeyecek olması gerekiyosa zaten olacak..o yüzden sen sadece sonucuna odaklan ve güzel şeyler düşün..tutacağı varsa zaten ayakta yatarak tutar bi şekilde farketmez cnm..ama bende bilmiyorum tabi neden böyle bir uygulama yaptıklarını..sen içini ferh tut yine de takılma böyle şeyler fazla..
yazılarınızdan anladım kadarıyla umutsuzluğa kapılmışsınız ayağa kaldırma meselesinden! sizleri sadece bilgilendirmek istedim ben yaşadım siz yaşamayın diye biliyorsunuz ki bu süreç çok zorlu,sinirli ve stresli herşeyi ayrı bi dert.Allah ol dedikten sonra bunlar bahaneler ben buna inanıyorum şuan ama insan tedbirinide alması lazım diyede düşünmeden edemiyorum.
sonuçta doktorlar vesile yaradan OL demedikten sonra yaprak kımıldamazmış bakmayın biz negatifi aldık nedenleri niçinleri ayağa kaldırmaya bağladık belki etkisi vardır bilemicem ama sonuç ne olursa olsun zamanı gelmeden hiç bişi olmuyor ....
lütfen stresinizi azaltın mucizeleriniz sizleri bekliyordur minicik yürekleriyle döşeğine kurulmaya.Başarılar can yoldaşlarım...
haklısın canım. ama napalım bu süreç bizi çok hassaslaştırıyorsenağlama 8 nisanda kan testi vermek için çağırdılar. allahım hayırlısıyla güzel sonuçlar almamızı nasip etsin. bende hem yumurta toplama hemde transfer günü çok tedirgindim cem bey girmeyecek diye . ama ikisinde de cem bey girdi. hayırlısı canım ya...
Şerife canım kendini kötü hissetme ne olur. benimde ogün çok garibime gitmişti.. birazda hassasız sanırım havadan nem kapmak için bahane arıyorum...Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?