elsinore nasılsın nasıl gidiyor tedavin. hiç haber alamıyorum artık senden
ben de hep burdayım ama hiç denk gelmiyoruz.lucrine devam ediyorum bende haftaya adetim başlar büyük ihtimal. ay artık başlamak istiyorum ilaçlara ya sabredemiyorum biran önce olsun transferim de bebişlerim gelsin dünyama
canım ben 6. vurdum bugün ama şule hanım 7 yada 8 de adet olmanı bekliyoruz dedi ama bende hiçbir belirti yok sen kaçınıda olmuştun
hayırlı olsun kızlar bakıyorumda tatlı bi telaş sarmış ...
elsin haftaya büyük gün dikkat et kendine önerilerimide uygula lütfen pozitif haberini bekliyorum...
dogacım adetlerin düzenli ise olur strese girme ki gecikmesin canım başarılar.
hayırlı olsun kızlar bakıyorumda tatlı bi telaş sarmış ...
elsin haftaya büyük gün dikkat et kendine önerilerimide uygula lütfen pozitif haberini bekliyorum...
dogacım adetlerin düzenli ise olur strese girme ki gecikmesin canım başarılar.
canım ya sagol ama ben böleyim işte takıntılarım daha yeni başlı dur daha neleri takacam kafama stres yapmıyım diyom ama olmuyo
evt cnm ya heyecanlıyız valla..yarın sabah kontrole gideceğim işte..büyük ihtimal çatlatmayı yarın vurdurular ki cumartesi de toplanabilsin..bakalım kısmet artık..sen neler yapıyosun?
hadi bakalım hayırlısıs gelişmeleri yazarsın ...
ben ne yapim yaa bahar temizliği yaptım dip köşe çok şükür bitti..doktor araştırıyorum psikoloğa gitmek için ama randevular dolu bakalım artık kendi kendime atlatmak istmeiyorum yardım almayı düşünüyorum bakalım.
elsin kaç tane yumurtan olmuş sölediler mi
tabi yazmazmıyım..ya bende bugün temizlik yaptım ama yumurtalıklarım sancıdı valla..bikaç hafta yapamayacağım bari bugün yapayım dedim ama yoruldum sanırım..
bu arada boşver psikoloğu cnm ya insan kendi kendinin doktorudur..sen dogaya söyleyeceğine bence sende güzel şeyler düşünmeye çalış bak bahar da geldi al arkadaşlarını gez dolaş kafanı boşalt..psikologlara bir sürü para vereceksin ne gerek var ki..zaten onlar da senin benim gibi insanlar seni dinlemekten başka bişey yaptıkları yok onlara anlatacağına git en yakınındaki birine anlat içinden geçenleri..daha olmadı bizlerle paylaş..ama unutma ki sana faydası olacak tek kişi yine sensin..
kontrollerini deniz hanım mı yapıyo gıcığım ona ya
insanın içi rahat etmiyor bende transferden önce yapmıştım sonra 15 gün hiçbişi yapmamıştım...sende bitirki rahat rahat yatarsın..
buraya yazamayacağım şeyler var neyse beni boşverin ben sizden iyi haberler duymak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?