Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet çok donuk ne bileyim hiç güvenmiyorum ona sanki busefer cem bey yaparsa transferi olcakmış gibi geliyo ama ben söylicem kesinlikle deniz han. girmesini istemicem terk ederim orayı valla yaptırmam transferi

ya evt tabi sonuçta o kadar para veriyoruz doktorumuzu seçmemizin de hakkımız olduğunu düşünüyorum..

ben cem beye tavsiye üzerine gitmiştim hastanenin adına değil oyüzden kendi gelsin istiyorum bunu da ben bi arkadaşa sölemiştim oda gitmiş cem beye söylemiş bu sefer

transferde kendisi olmaya çalışacakmış

ben cem beye tavsiye üzerine gitmiştim hastanenin adına değil oyüzden kendi gelsin istiyorum bunu da ben bi arkadaşa sölemiştim oda gitmiş cem beye söylemiş bu sefer

ee nolmuş sonra ? buradan bir arkadaş mı söylemiş ?

yok bi tanıdığım oda cem beyin hastasıydı iki defa yaptırdı ikisindede oldu şimdi bi kızı bi oğlu var o söylemiş

sana bişe söliyim mi deniz hn. yaptıkları tutmuyo onun birini deniz yapmış tutmamış cem beyin yaptıkları tutmuş sende isteme onu bak benimde olmadı yanımda ogün bi arkadaş vardı onunda tutmadı

inşallah canım bu defa olcak bizimde ben inanıyorum

elsin ben bi arkdaşın tavsiyesi üzerine folik asit kullanmaya başlasım dr. sölemedim bi zararı olurmu sence

sana bişe söliyim mi deniz hn. yaptıkları tutmuyo onun birini deniz yapmış tutmamış cem beyin yaptıkları tutmuş sende isteme onu bak benimde olmadı yanımda ogün bi arkadaş vardı onunda tutmadı

evt evt söyleyeceğim zaten..inşallah o gün hastanede olur tabi..eğer olmazsa mecbur yapacak bişey olmaz (

elsin ben bi arkdaşın tavsiyesi üzerine folik asit kullanmaya başlasım dr. sölemedim bi zararı olurmu sence

hayır cnm iyi yapmışsın hiçbir zararı olmaz aksine yararı olur bende 1 aydan fazladır kullanıyorum..söylememeleri hata zaten..hatta ben bir önceki tedavimde folik kullnaıyorum ama bitti onu da yazar mısınız demiştim yani ben söylemiştim Cem beye o da yazmıştı..aslında onların söylemeleri lazım kullan diye..sen devam et cnm..

kilo aldırmıyodur inşallah zaten başım belada bu kilolarla diyete başladım iki gündür

bu ilaçlar bana kilo ldırıyo tedaviye başladığımdan beridir 4 kilo almışım zaten iri yapılıyım kiloda alınca düşün nasıl olacağımı

bu ilaçlar bana kilo ldırıyo tedaviye başladığımdan beridir 4 kilo almışım zaten iri yapılıyım kiloda alınca düşün nasıl olacağımı

e vücut hormonlarla su topluyor normaldir..neyse cnm ben yatayım artık yarın erken kalkacağım malum kontrolüm var..sana iyi geceler yarın görüşürüz inşallah..

selam kontrole gittim bugün kal aldılar sonuçlar normal cumartesi toplanıyo benimkiler :))

hadi hayırlısı canım inşallah kaliteli birer embriyoya dönüşür yumişlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…