Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eeeeeeee anlat bakalım ne var ne yok bugün kim vrdı orda mesela

canım hastaneye sen ne kadar ödicen sölediler mi

Cem bey bugün yanınada başka bir dktorla girdi ultrasonda yumurtalarımı gösteriyodu..o da hmm çok iyi falan dedi..transferlerimin zor olduğunu söyledi :))) bende tam kontrol bitti dedim ki siz gireceksiniz değil mi dedim '' ben giricem ben '' dedi kesin bir dille...adam da üstüne alınmıştır o girmesin diye söyledim zannetmiştir hemşire de sırıtıyodu çünkü..ama hiç öle düşünerek söylememiştim acaba ayıp mı oldu dedim sonradan..ama neyse ki Cem bey girecekmiş..o da hastaydı öksürüyodu falan inşallah daha kötüleşmez cumartesiye kadar :))

canım hastaneye sen ne kadar ödicen sölediler mi

ya aslında net konuşmadık ama şöyle bir konuşma geçmişti şimdi ben daha öncekine 3500 ödedim bunu da %15 indirimli gibi ödeyecekmişim herhalde 3000 civarı öderim diye düşünüyorum..

cem beyin bünyeside ne kadar hassasmış ne çok hastalanıyo

yumurta toplama işlemini genel anesteziyle mi yaptırcan yoksa lokal mi

ben eylülden beridir tedavi görüyorum 3 4 defa hastalandı hatta birinde bir hafta gelmedi nerdeyse

ben eylülden beridir tedavi görüyorum 3 4 defa hastalandı hatta birinde bir hafta gelmedi nerdeyse

hadi ya :)) senin şansına desene ..ondan mı Deniz yaptı acaba senin transferi..çünkü ben transferlere kendisi giriyo diye biliyodum siz söyleyince şaşırmıştım hatta..

hayır konferansa gitmişti ozaman şansıma baksana durdu durdu ozamana denk geldi işte neyse geçti artık şimdi önümdeki transfere bakmalıyım ben inşallah bundada böyle bişe denk gelmez gerçi benim şansım hiç yok bişe çıkar yine

şansım yok dersen öyle olur olumlu düşün olumlu olsun bence..

merhaba kızlar ben 2. tedavim için merkez araştırıyorum ve bugün cem beyle ön görüşmeye gittim.görüşme ve sadece ultrason muayenesine 225 tl verdim bundan öncede başka 2 yerede gittiğimdede aynı işlemleri gördüm ve hiç ücret ödememiştim. tuhaf geldi bana ve tedaviye orda başlarsam bu ücreti alacakları ücretten düşeceklerini söylediler.açıkcası o kadar para ödemiş olsamda oraya gitmicem.soygunculuk yani başka bişe değil.

canim yaa, neolur üzme kendini hormonlarin yan etkisini var. varya sana öyle yazdigim aklima geliyor bazen bende üzülüyorum neolur okadar ince bir konuki ama biz birbirimizi anliyoriz ayni dert vermis rabbim derman ariyoruz ama istesekte istemesekte hayat devam ediyor bak hep kendime zorlandigimda bunlari söylüyorum ve kuvvet getirmesine saglamaya calisiyorum ben esimle mutluyum biz esimle güzel düzenli mutlu bir hayatimiz var biz bir cocuk cok istiyoruz ama olmassada gene mutluyuz hayata devam biz birbirimizi cok seviyoruz.... inanki eger bunlar yoksa cocuk bile mutluluk getirmez hatta sikintilari, tartismalar getirir... onun icin yola devam esinle mutlu, huzurlu ol rabbim hakkimizda hayirlisini nasib etsin... Şeniz

öyle düşünme canım cem bey gerçekten iyi bi dr. sana şiddetle tavsiye ederim oraya devam et bence

merhaba,
ultrason muayenesine girdiğin için almışlardır..ama bende Cem beyi tavsiye ederim gerçekten iyi bir doktordur..ama karar senin tabi içine sinmediyse başka yerlerle de görüş..güven çok önemli..ben orada 2 aşılama 1 mikro yaptırdım..ilk aşılamam tutmuştu fakat devam etmedi..şimdi 2.denemedeyim yarın yumurtalarım toplanacak..merkezden de doktorumdan da hemşirelerden de çok memnunum..

yasecim çok doğru söylüyorsun.Allah önce sağlık, sonra huzur ve mutluluk versin yeter ki..bak bir örnek de var mesela..babanemin bir arkadaşının yeğeninin de olmuyordu..kız da 5-6 senelik evliydi..tüp bebek yaptılar..ikizleri oldu..bebekler şu anda 3 aylık falan ama boşanıyorlar..neye yaradı şimdi o kızın o kadar istemesi çırpınması..bebekler babasız kaldı.. o yüzden herşeyin hayırlısını istmek lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…