Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tedavi süreci başlı başına bi sıkıntı insanın aklından acabalar hiç çıkmıyor açıkçası para almalarına şaşırdım ben hiç ödememiştim ilk defa gittiğimde cem beye insanın doktoruna güvenmesi çok önemli cem bey bence iyi bi insan ve pozitif ama doktorluğu hakkında şüphelerim var ileride bende 3.denememi yapıcam bunun zamanı belli değil şuan neden orada yaapcaksın dersen tamamen maddiyattandır çünkü 3.deneme bedava...kafamdaki acabalar ilk gidişimle 2-3 gidişimle görmediğim ilgisizlik ve boşvermişlik transferden sonra ayağa kaldırmalıdır oysaki ilk denememde böle bişi olmadı ve tutmuştu.açıkçası oraya gitmeye mecburum çünkü param bitti ve hala boş yere kredi ödüyoruz ailem ve eşimin ailesi destek olmasa bende çankaya gidip soyunucam-tatlicadiarzu-

canım senin şuan transferin oldu beni hiç düşünme tekrar söylüyorum bazı şeyler olmamasına sebeptir Allah istedi olmadı ben sebepler aradım kendimce haklı olduğum yönler var tabiki ama sen şimdi kendine bak iyice dinlen inşallah tutmuştur ki o kadar zahmete girdin...aynı senin gibi evliliğim dört dörtlük bi eşe sahibim ara sıra konuşuyoruz eksik olduğumuz yönü yani çocuğu hiç olmasada dert değil bana sen lazımsın diyor

elsincim tahminlerim doğru çıktı gibi bu hesaplara göre o zaman çarşamba veya salı aksilik olmazsa transferin olur hayırlı uğurlu olsun inşallah son bulur bu arada belki tekrar yazamam ama dediklerimi sakın atlama ve ayağa kaldırmalarına izin verme transferden sonra başarılar canımcım:CüvCüv:

evt cnm tam tutturdun valla salı olur transfer..çok sağol iyi dileklerin için..hepimiz için hakkımızda hayırlısı artık..

şerife canım benim sonucum henüz belli değil ama hislerini öyle iyi anlıyorum ki anlatamam. ben de ilk gittiğimde muayene parası aldılar benden eğer tüp yaptırırsanız düşeriz demişlerdi. ve düştülerde ama sorun o değil açıkçası. muayene dedikleri 5 dklık bi ultrason ve soru sormasam aydınlatılmayacağım bi görüşmeydi ilk görüşmem. ama hakkında öyle güzel şeyler okumuştum ki cem bey ile alakalı. dedimki tamam fazla konuşmuyor ilgisi fazla yok ama işinde usta dedim. bakalım bu tezim çarşamba belli olacak işinde usta mı yoksa ilgisizliği gibi ustalığıda mı yok(

bende 2.için görüşmeye gittiğimde ücret almışlardı..hatta bana cem bey demişti ki başlamadan önce gel görüşelim tedaviyi planlayalım demişti..ben muayene olacağımı bile bilmiyodum sadece görüşmeye gittiğimi sanıyodum ama muayene ettii trioid testi istedi ve bunlardan para aldı..ama öyle düşeriz ücretten falan demediler o zaman benimde düşmeleri gerekli değil mi ona göre yarın belirtsem mi acaba ..

valla ben hiç bişeye para ödememiştim hatta gebeliğim kesinleştiği dönemde ilk ultrosonda bile ...

herneyse wayy seni takip ediyorum ve merakla sonucunu bekliyorum herkes aynı olacak die bi kaide yok tamamen şanssızlık benimkisi kısmet değilmiş demek belkide en doğrusu!!! ne diimm yaa nelerin arkasına sığınıpta unutayım..

elsinnnnnnnnnnn yaşasınnnnnnnnnn salı günü olursa 12 gün sayalım yani 19 nisandamı sonuç oluyor hesabı şaşırmıyayımda süper yaa yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik başarılar canım tüm şanslar yanında olsun.

Elsinnnnn şuan hastenedesin ve yumişlerin toplanıyor gelince kendini iyi hissedersen haberlerini bekliyorummmmmmm.....

Elsinnnnn şuan hastenedesin ve yumişlerin toplanıyor gelince kendini iyi hissedersen haberlerini bekliyorummmmmmm.....

slm cnm dün toplandı yumoşlar işte..20 tane toplamışlar..ama dün çok sancım olduğu için bütün gün yattım. hatta eve gelince çok fena oldum tansiyonum falan düştü soğuk terler boşaldı birden..şu anda hala sancım var..umarım salı gününe kadar geçer de transfere rahat girerim..gerçi ben ghiçbir transferime rahat giremedim ya orası da ayrı tabi :))

geçmiş olsun elsincim ağrılar bende de olmuştu enteresan 1.denememde hiç bişim yoktu....inşallah salı gününe kadar geçer kim girdi toplamaya sanırım cem bey yapıcak en son kesinleşmişti dimi?

geçmiş olsun elsincim ağrılar bende de olmuştu enteresan 1.denememde hiç bişim yoktu....inşallah salı gününe kadar geçer kim girdi toplamaya sanırım cem bey yapıcak en son kesinleşmişti dimi?

sağol cnm..vala Cem bey son dakika golü attı bana ..kendisi oralarda dolandığı halde bi baktım Deniz girdi..çıkışta gördüm Cemi bişey demedim yanı kalabalıktı..ama transferden önce mutlaka konuşmayı düşünüyorum..gerçi hemşireye sordum transfere kendi girer dedi ama artık ona da emin olamıyorum..bu arada benim hala ağrılarım var ya yarına kadar geçmeyecek sanırım..hastaneden de aramadılar daha kaçı döllendi ne zaman transfer bilmiyorum bekliyorum bakalım..

Elsi canım bence hatırlat ama bankodaki kızlara söyle. çünkü onlar bana söylemişti faturanızı kaybetmeyin. eğer tüp bebek yaptırırsanız muayene ücretini düşeriz diye..inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım benim.

Şerife canım valla içim kıpır kıpır benim.cmt günü evde iki kez pazar sabahıda birkez idrar testi yaptım ikisindede silikten biraz belirgin ikinci çizgi çıktı:)) hastaneyi aradım çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir dediler. bilmiyorum karma karışık oldum. bugün kan testi verdim poliklinikte 2 gibi alacağım. inşallah bebişler bana bi şaka yapmamışlardırda annesine tutunmuşlardır. dua edin benim için:)

ayy ne güzel bugün sonuç alıyosun yani hadi bakalım inşallah pozitif çıkacak..güzel haberlerini bize de bildirmeyi unutma hee..

beni de şimdi hastaneden aradılar..20 tane toplamışlardı 19 tanesi yeterli olgunluktaymış 16 tanesi döllenmiş..gelişimlerini sürdürüyorlarmış..kaliteleri de çok iyiymiş..eğer yarın da büyük çoğunluğunun kalitesi güzel kalırsa 5.güne gideceğiz dedi..yarın öğlene doğru haber verecekler yani transfer tarihini..bakalım beklemedeyim yani..inşallah hayırlısı olur..

süperrrrrr wayyy gebelik olmasa siliğin s çıkmaz bende yapmıştım ilk gebeliğimde çıkmıştı dua etmezmiyiz yaa inşallah tamamdır hayırlısı olsun sonucu alınca lütfen bizi bilgilendirmeyi unutma cnaım.

süper elsincim bence çok güzel bi haber inşallah yarında devam eder ki bence eder 5.günü transferi sanırım daha iyi...ağrıların nie geçmedi anlamadım hafiflemesi lazım bence istersen sor bi hemşirelere benneyaptımki

ne bilim geçmedi işte ya benim de moralim bozuluyo valla..inşallah 5.güne giderler de ağrılarım da biraz hafiflemiş olur..

wayv canım nerelerdesin merak ettim sonucunu..umarım güzel haber verirsin bize..

bende merak ettim valla bakıyom hiç biryere yazmamış

canlarımmmm kusura bakmayın dün haberi alınca neye uğradığımızı şaşırdık hemen ailelere haber vermek için işten çıktık

HAMıLEYııııMMM değerim 100,9:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

olleyyy beeee o kadar sevindim ki canım anlatamam yaa..çok merak etmiştik valla..süper bir haber..Allah tamamına erdiri inşallah..kendine çok dikkat et cnm..tekrar olleyyyyy :))

CANIM ÇOK SAĞOL BıTANEM.. DARISI BAŞINIZA ıNŞALLAH...
Allahım isteyen herkesin karnını doldursun mucizeleriyle..

CANIM ÇOK SAĞOL BİTANEM.. DARISI BAŞINIZA İNŞALLAH...
Allahım isteyen herkesin karnını doldursun mucizeleriyle..

amin inşallah..bende heyecandan öleceğim kalbim küt küt..hala hastaneden aramadılar transfer günü için..ya bugün ya da 5.gün olacak demişlerdi..inşallah 5.gün olur çok istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…