merhaba kızlar ben 2. tedavim için merkez araştırıyorum ve bugün cem beyle ön görüşmeye gittim.görüşme ve sadece ultrason muayenesine 225 tl verdim bundan öncede başka 2 yerede gittiğimdede aynı işlemleri gördüm ve hiç ücret ödememiştim. tuhaf geldi bana ve tedaviye orda başlarsam bu ücreti alacakları ücretten düşeceklerini söylediler.açıkcası o kadar para ödemiş olsamda oraya gitmicem.soygunculuk yani başka bişe değil.
canım senin şuan transferin oldu beni hiç düşünme tekrar söylüyorum bazı şeyler olmamasına sebeptir Allah istedi olmadı ben sebepler aradım kendimce haklı olduğum yönler var tabiki ama sen şimdi kendine bak iyice dinlen inşallah tutmuştur ki o kadar zahmete girdin...aynı senin gibi evliliğim dört dörtlük bi eşe sahibim ara sıra konuşuyoruz eksik olduğumuz yönü yani çocuğu hiç olmasada dert değil bana sen lazımsın diyorcanim yaa, neolur üzme kendini hormonlarin yan etkisini var. varya sana öyle yazdigim aklima geliyor bazen bende üzülüyorum neolur okadar ince bir konuki ama biz birbirimizi anliyoriz ayni dert vermis rabbim derman ariyoruz ama istesekte istemesekte hayat devam ediyor bak hep kendime zorlandigimda bunlari söylüyorum ve kuvvet getirmesine saglamaya calisiyorum ben esimle mutluyum biz esimle güzel düzenli mutlu bir hayatimiz var biz bir cocuk cok istiyoruz ama olmassada gene mutluyuz hayata devam biz birbirimizi cok seviyoruz.... inanki eger bunlar yoksa cocuk bile mutluluk getirmez hatta sikintilari, tartismalar getirir... onun icin yola devam esinle mutlu, huzurlu ol rabbim hakkimizda hayirlisini nasib etsin... Şeniz
yasecim çok doğru söylüyorsun.Allah önce sağlık, sonra huzur ve mutluluk versin yeter ki..bak bir örnek de var mesela..babanemin bir arkadaşının yeğeninin de olmuyordu..kız da 5-6 senelik evliydi..tüp bebek yaptılar..ikizleri oldu..bebekler şu anda 3 aylık falan ama boşanıyorlar..neye yaradı şimdi o kızın o kadar istemesi çırpınması..bebekler babasız kaldı.. o yüzden herşeyin hayırlısını istmek lazım..
tedavi süreci başlı başına bi sıkıntı insanın aklından acabalar hiç çıkmıyor açıkçası para almalarına şaşırdım ben hiç ödememiştim ilk defa gittiğimde cem beye insanın doktoruna güvenmesi çok önemli cem bey bence iyi bi insan ve pozitif ama doktorluğu hakkında şüphelerim var ileride bende 3.denememi yapıcam bunun zamanı belli değil şuan neden orada yaapcaksın dersen tamamen maddiyattandır çünkü 3.deneme bedava...kafamdaki acabalar ilk gidişimle 2-3 gidişimle görmediğim ilgisizlik ve boşvermişlik transferden sonra ayağa kaldırmalıdır oysaki ilk denememde böle bişi olmadı ve tutmuştu.açıkçası oraya gitmeye mecburum çünkü param bitti ve hala boş yere kredi ödüyoruz ailem ve eşimin ailesi destek olmasa bende çankaya gidip soyunucam-tatlicadiarzu-
canım senin şuan transferin oldu beni hiç düşünme tekrar söylüyorum bazı şeyler olmamasına sebeptir Allah istedi olmadı ben sebepler aradım kendimce haklı olduğum yönler var tabiki ama sen şimdi kendine bak iyice dinlen inşallah tutmuştur ki o kadar zahmete girdin...aynı senin gibi evliliğim dört dörtlük bi eşe sahibim ara sıra konuşuyoruz eksik olduğumuz yönü yani çocuğu hiç olmasada dert değil bana sen lazımsın diyor
elsincim tahminlerim doğru çıktı gibi bu hesaplara göre o zaman çarşamba veya salı aksilik olmazsa transferin olur hayırlı uğurlu olsun inşallah son bulur bu arada belki tekrar yazamam ama dediklerimi sakın atlama ve ayağa kaldırmalarına izin verme transferden sonra başarılar canımcım:CüvCüv:
şerife canım benim sonucum henüz belli değil ama hislerini öyle iyi anlıyorum ki anlatamam. ben de ilk gittiğimde muayene parası aldılar benden eğer tüp yaptırırsanız düşeriz demişlerdi. ve düştülerde ama sorun o değil açıkçası. muayene dedikleri 5 dklık bi ultrason ve soru sormasam aydınlatılmayacağım bi görüşmeydi ilk görüşmem. ama hakkında öyle güzel şeyler okumuştum ki cem bey ile alakalı. dedimki tamam fazla konuşmuyor ilgisi fazla yok ama işinde usta dedim. bakalım bu tezim çarşamba belli olacak işinde usta mı yoksa ilgisizliği gibi ustalığıda mı yok(
Elsinnnnn şuan hastenedesin ve yumişlerin toplanıyor gelince kendini iyi hissedersen haberlerini bekliyorummmmmmm.....
geçmiş olsun elsincim ağrılar bende de olmuştu enteresan 1.denememde hiç bişim yoktu....inşallah salı gününe kadar geçer kim girdi toplamaya sanırım cem bey yapıcak en son kesinleşmişti dimi?
Elsi canım bence hatırlat ama bankodaki kızlara söyle. çünkü onlar bana söylemişti faturanızı kaybetmeyin. eğer tüp bebek yaptırırsanız muayene ücretini düşeriz diye..inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım benim.
Şerife canım valla içim kıpır kıpır benim.cmt günü evde iki kez pazar sabahıda birkez idrar testi yaptım ikisindede silikten biraz belirgin ikinci çizgi çıktı:)) hastaneyi aradım çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir dediler. bilmiyorum karma karışık oldum. bugün kan testi verdim poliklinikte 2 gibi alacağım. inşallah bebişler bana bi şaka yapmamışlardırda annesine tutunmuşlardır. dua edin benim için:)
Elsi canım bence hatırlat ama bankodaki kızlara söyle. çünkü onlar bana söylemişti faturanızı kaybetmeyin. eğer tüp bebek yaptırırsanız muayene ücretini düşeriz diye..inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım benim.
wayy haklı elsincim girmeden hatta gitmeden söyle cme bey girsin...
Şerife canım valla içim kıpır kıpır benim.cmt günü evde iki kez pazar sabahıda birkez idrar testi yaptım ikisindede silikten biraz belirgin ikinci çizgi çıktı:)) hastaneyi aradım çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir dediler. bilmiyorum karma karışık oldum. bugün kan testi verdim poliklinikte 2 gibi alacağım. inşallah bebişler bana bi şaka yapmamışlardırda annesine tutunmuşlardır. dua edin benim için:)
beni de şimdi hastaneden aradılar..20 tane toplamışlardı 19 tanesi yeterli olgunluktaymış 16 tanesi döllenmiş..gelişimlerini sürdürüyorlarmış..kaliteleri de çok iyiymiş..eğer yarın da büyük çoğunluğunun kalitesi güzel kalırsa 5.güne gideceğiz dedi..yarın öğlene doğru haber verecekler yani transfer tarihini..bakalım beklemedeyim yani..inşallah hayırlısı olur..
süperrrrrr wayyy gebelik olmasa siliğin s çıkmaz bende yapmıştım ilk gebeliğimde çıkmıştı dua etmezmiyiz yaa inşallah tamamdır hayırlısı olsun sonucu alınca lütfen bizi bilgilendirmeyi unutma cnaım.
süper elsincim bence çok güzel bi haber inşallah yarında devam eder ki bence eder 5.günü transferi sanırım daha iyi...ağrıların nie geçmedi anlamadım hafiflemesi lazım bence istersen sor bi hemşirelere benneyaptımki
canlarımmmm kusura bakmayın dün haberi alınca neye uğradığımızı şaşırdık hemen ailelere haber vermek için işten çıktık
HAMİLEYİİİİMMM değerim 100,9:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
CANIM ÇOK SAĞOL BİTANEM.. DARISI BAŞINIZA İNŞALLAH...
Allahım isteyen herkesin karnını doldursun mucizeleriyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?