Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elsi canım allah gönlüne göre versin inşallah. sakin ol ve kasma kendini. inşallah bu sefer meleklerin gelecek sana inanıyorum canım benim.

elsi canım allah gönlüne göre versin inşallah. sakin ol ve kasma kendini. inşallah bu sefer meleklerin gelecek sana inanıyorum canım benim.

inşallah cnm ya sağolsaın..sana kaçıncı gün kaç tane transfer etmişlerdi?

benim 16 yumurtam vardı 10 tanesine işlem yapılmıştı ve 10 uda döllenmişti. 3. gün 3 tane transfer edilmişti canım.. geri kalanlarıda gerekli aşamayı tamamlayamadığı için donduramamıştık.. yarın yine hastaneye gideceğim orda da kan testi yaptıracağım. hakkımızı kullanalım değil mi:))

hee güzelmiş..benimkilerden hala haber yok bu arada ( 2 gün sonra tekrarla mı dediler ki? 100 aslında güzel bir rakam değil mi? Cem beyle konuşabildin mi?

yok hemşireyle konuştum. şule hemşireyle. değere göre tekrarlamaya gerek yok dediler ama ben artışı görmek istiyorum. o yüzden yarında yaptırmayı düşünüyorum.. daha önce bi kimyasalım olmuştu o yüzden biraz paranoyaklık var sanırım(

bu arada niye haber vermiyolar arayıpta. böyle beklemektense sen arayıp bi sorsan olmaz mı ki...

hmm anladım cnm bende olsam yaptırmak isterdim sanırım benim de kimyasalım var bi tane çünkü evt evt sen yaptır kesinlikle bize de haber ver hee :)

bu arada niye haber vermiyolar arayıpta. böyle beklemektense sen arayıp bi sorsan olmaz mı ki...

ya bilmiyorum ki gelişimlerini takip edip ona göre haber vereceğim dedi embriyolog gülsüm var ya..o yüzden bende aramak istemedim..bu arada belki araralr diye sabahki fitillerimi de atmadım bişey olur mu acaba ?

wayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım hayırlı uğurlu olsun bugün aldığım en güzel haber oldu sabahtan beri seren serengile üzülüyordum 3.bebeğinide kaybetmiş..

canım harika yaa demekki herkes aynı olacak die boşuna dememişim testini tekrarlamanda fayda var ki inşakllah güzelce katlanır darısı elsincimee ıNŞALLAH...

bu arada elsin hala neden armadılar anlamadım sen arayıp sorabilirsin ben aramadılarmı araıyordum bu arada da fitilini kullanacaksın ben transfere gidincede kullanmıştım bize haber vermeyi unutma.

canım genelde bi gün öncesinden haber veriyolar. en azından benim öyle olmuştu. bence sen bi ara sor. embriyologla görüşemezsende hemşireyle görüşürsün. en azından ona göre fitillerini kullanırsın.. hemşirelerin direkt numarası vardır sende ama yinede vereyim. 544 44 06..

canlarım beni dün zaten aradı embriyolog dedi ki yarın da gelişimlerini izleyip haber vereceğim eğer kaliteleri güzel gidiyosa 5.güne gidebiliriz dedi..o yüzden belki de hala gözlemliyolardır diye düşünüyorum..bilmiyorum ki arasam mı ne yapsam ?

şerife canım çok sağol bitanem. yarın sonucu alınca paylaşırım sizinle. inşallah allah son denemende yüzüne güler bitanem. inanıyorum hepimiz hamiş kalıcaz. allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.

ne bilim benim geçenkinde transfer günüm kesin belliydi 3.gündü..hemşire demişti ki transfer olacağınız sabah sadece atmayın fitilinizi demişti ben de o yüzden belki bugün çağırırlar diye atmadım sabahtan ama öğlen oldu umarım bişey olmaz..

tekrar tebrik ederim wayycımm...
Allah nazarlardan korusun...

elsinnnnnnn hala aramadın mı yaaa hemen ara lütfen burda mağdur sensin ve hakkını ara..yoksa ben arıcam hee

aradılar şimdi 5-5,5 gibi gelin bugün dediler..5.gün Cem bey burada olmayacak o yüzden bugün yapmak istiyo dediler..geri kalanları da dondururuz dediler gelişimleri gayet iyi dediler..

haa şöyle süper korkulacak bişi yok demekki hayırlı uğurlu olsun şimdiden Allah emeklerini boşa çıkarmasın tek git çift gel elsinnnnnnnnnn...

haa şöyle süper korkulacak bişi yok demekki hayırlı uğurlu olsun şimdiden Allah emeklerini boşa çıkarmasın tek git çift gel elsinnnnnnnnnn...

off sağolasın amin cnm inşallah..Allah isteyen herkeze en kısa zamanda nasip etsin inşallah..stres batı şimdiden :))

elsi canım gözün aydın bitanem. allahım yardımcın olsun bitanem. inşallah güzel haberler alıcaz senden.
elsi canım transferden sonra çok sıkışık oluyon ya. dsiyolarki 15 dk sonra yapabilirsin diyolar. bence sık dişini tut tutabildiğin kadar tutamıyorsan sürgü iste canım. kalma 1 saatten önce timam mı.
allah yardımcın olsun kalbim ve dualarım seninle..

ay çok güzel bi haber ya sonunda bitane pozitif sonuç duyduk hayırlı olsun darısı bize inşallah

evet canim ama elsinorecim iyi haberim var heralde dün 12 günü doldurdum ve hcg degerim 229 cikti, doktor deniz hanimla görüstum iyi bir sonuc dedi 20 gün sonra randevu aldim hayirlisi ama heralde hamileyim ya insallah oldu tamamina da erdirir rabbim insallah sizde hayirli haberler alirsiniz.... allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…