elsi canım allah gönlüne göre versin inşallah. sakin ol ve kasma kendini. inşallah bu sefer meleklerin gelecek sana inanıyorum canım benim.
benim 16 yumurtam vardı 10 tanesine işlem yapılmıştı ve 10 uda döllenmişti. 3. gün 3 tane transfer edilmişti canım.. geri kalanlarıda gerekli aşamayı tamamlayamadığı için donduramamıştık.. yarın yine hastaneye gideceğim orda da kan testi yaptıracağım. hakkımızı kullanalım değil mi:))
yok hemşireyle konuştum. şule hemşireyle. değere göre tekrarlamaya gerek yok dediler ama ben artışı görmek istiyorum. o yüzden yarında yaptırmayı düşünüyorum.. daha önce bi kimyasalım olmuştu o yüzden biraz paranoyaklık var sanırım(
bu arada niye haber vermiyolar arayıpta. böyle beklemektense sen arayıp bi sorsan olmaz mı ki...
canım genelde bi gün öncesinden haber veriyolar. en azından benim öyle olmuştu. bence sen bi ara sor. embriyologla görüşemezsende hemşireyle görüşürsün. en azından ona göre fitillerini kullanırsın.. hemşirelerin direkt numarası vardır sende ama yinede vereyim. 544 44 06..
haa şöyle süper korkulacak bişi yok demekki hayırlı uğurlu olsun şimdiden Allah emeklerini boşa çıkarmasın tek git çift gel elsinnnnnnnnnn...
yasecim çok doğru söylüyorsun.Allah önce sağlık, sonra huzur ve mutluluk versin yeter ki..bak bir örnek de var mesela..babanemin bir arkadaşının yeğeninin de olmuyordu..kız da 5-6 senelik evliydi..tüp bebek yaptılar..ikizleri oldu..bebekler şu anda 3 aylık falan ama boşanıyorlar..neye yaradı şimdi o kızın o kadar istemesi çırpınması..bebekler babasız kaldı.. o yüzden herşeyin hayırlısını istmek lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?