Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaseeeeeeeee29 çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun bana ikiz gibi geldi değer sonucuna göre yuppiiiii darısı elsin ve doğaya...

Allah kucağına aldığınız günleri göstersin bi zoru atlattınız sırada sorunsuz gebelik dönemi var kısacası sınav bitmiyorrrr takiii doğuma kadar ınşallah sizler alırsınız tebrik ederim arkadaşlar...

CANIM ÇOK SAĞOL BİTANEM.. DARISI BAŞINIZA İNŞALLAH...
Allahım isteyen herkesin karnını doldursun mucizeleriyle..

canim yaaaaaa cok sevindim insallah hepberaber..... benimde degerim iyi cikmis insallah rabbim tamamina erdirir....

sağol cnm ya..evt öncekinde çok sıkışık olduğum için 10 dakika sonra tuvalete gitmiştim bu sefer kesinlikle dayanmaya çalışacağım..zaten az su içmeyi düşünüyorum bu sefer..diğeri işkenceydi çünkü (

Amiiin evet cok haklisin canim ondan fazla sevinmemeye calisiyorum neler duyuyoruz hakkimizda hayirlisi olur insallah rabbim seninde gönlüne göre versin canim....

ay canım benim yaa çok sevindiiiim..Allah tamamına erdirir inşallah..kendine çok dikkat et bu 20 günde bol bol dinlen..güzel haberlerini alırız zaten..öptüm seni

canlarım öptüm sizi ben çantamı hazırlayayım transferden sonra bikaç gün annemde kalacağım...bakar mısınız sanki doğuma gidiyorum çanta falan :))))) inşallah o günleri de görürüz..kendinize iyi bakın..bikaç gün giremeyebilirim..sevgilerimle...

cok saol canim seninde olcak allahin izniyle.... icinden nasil geliyorsa öyle davran....

coook sevindim ama rabbim insallah tamamina erdirsin ama benimle ayni gün aldik haberleri ozaman biz ikimizde transfer günü ordaydik wavy!!! ben haladaha heycanliym uyuyamadim inanamadim korku var hayirlisi olur insallah....

elsin demek bugün transferin yapılacak canım hadi inşallah sendende olumlu sonuç alırız kendine iyi bak dönünce evine yine görüşürüz bol şans sana

ay çok güzel bi haber ya sonunda bitane pozitif sonuç duyduk hayırlı olsun darısı bize inşallah

doğa canım çok sağol bitanem. inşallah en kısa zamanda allahım sizede nasip etsin..

yase canım ben anlayamadım sonucun çok güzel. hamilesin işte. niye heralde dedin. benim 10. gün değerim 100 ve beni tebrik etti hastanedekiler. sen niye emin değilsin güzelim anlayamadım.. emin olmayacak bişey yok allah tamamına erdirsin bitanem tebrik ederim :))a.s.

wavy sende mi yürüyerek odaya gittin bize neler yaptığını anlatırmısın bu defa herşeyi öğrenmem lazım kesinlikle bende busefer hamiş kalmam lazım ya çok üzülüyorum

doğa canım bende yürüyerek odaya gittim.15 dk sonra tuvalete gidebilirsiniz dediler ben sıktım 1 saat bekledim sonra kalktım gittim. toplam 2 saat dinlendim. sonra eve gittim o gün yatarak geçirdim. ertesi gün misafirim gelecekti kalktım evi süpürdüm sildim. pazara gittim. akşam üstü arkadaşlar geldi derken gece yatağa yattım ertesi gün seçim derdine oy kullanıyım diye 1 saat ayakta sırada bekledim. ondan sonrada işe gittim zaten. yani çok dinlenerek geçirmedim. allahıma bin şükürler olsun hamileyim. ama hamileyim diye bunun bi garantisi yok. allahım yüzümüze gülsün sağ salim kucağımıza alalım o zaman rahatlıcam..

günaydin ozaman senin degerinde katlanmistir wavy 200 ye 12 günde insallah. yaa dogru ama nebilim agrilarim var geceleri bir 20 gün gecsin tam belirginlessin daha ozaman insallah....

günaydin ozaman senin degerinde katlanmistir wavy 200 ye 12 günde insallah. yaa dogru ama nebilim agrilarim var geceleri bir 20 gün gecsin tam belirginlessin daha ozaman insallah....

wavy sen nasilsin iyimisin? agrilarin bazen bazen?

yase canım benimde hafif adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor çok şiddetli değil. ama seni çok iyi anlıyorum insanı tedirgin ediyor. biz tüm sülaleye haber verdik. allahım utandırmasın sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

kıslar ikinci kan değerimi öğrendik 352,4 27 nisanda kese ve kalp atışları için çağırdılar.

bu arada dün akşam saat 21,00 da cem bey beni cepten aradı ve tebrik etti hemşireler söylemiş başka yerde test yaptırmış diye.. çok şaşırdım açıkçası hoşuma gitti. umarım olumlu sonuçlar kadar olumsuzlarda da bu kadar ince düşüncelilerdir..

Canım öncelikle çok tebrik ederim. Sağlıkla kucağına al inşallah

Cem bey olumsuzlara aramıyor canım maalesef yani en azından beni aramadı

masallah nazar degmesin insallahhh.... negüzel benide 27 sinde cagirdilar kese ve kalp atislari icin. hadi hayirlisi bakalim....

Arzum canım çok üzüldüm canım. yaşadığın çok zor bişey ne desem boş alalh sabır ve yardımcın olsun bitanem. aslında herkes başarılarıyla övünür bu kolaya bişey. önemli olan başarısızlığında arkasında durmak. çünkü ben gebe kaldığımda onun tebriği benim için önemli değil. ama başarızıken aradığında söylediği şeyler daha önemli manen insanı huzur buldurur..

yase canım bizimde 27 nisan canım ama saat belli değil... inşallah karşılaşırız. bişey daha sormak istiyorum belki bilirsin kalp atışını öğrenmeye gittiğimizde normal muayene sayılıyor dimi. ücret ödeyecekmiyiz bi bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…