CANIM ÇOK SAĞOL BİTANEM.. DARISI BAŞINIZA İNŞALLAH...
Allahım isteyen herkesin karnını doldursun mucizeleriyle..
elsi canım gözün aydın bitanem. allahım yardımcın olsun bitanem. inşallah güzel haberler alıcaz senden.
elsi canım transferden sonra çok sıkışık oluyon ya. dsiyolarki 15 dk sonra yapabilirsin diyolar. bence sık dişini tut tutabildiğin kadar tutamıyorsan sürgü iste canım. kalma 1 saatten önce timam mı.
allah yardımcın olsun kalbim ve dualarım seninle..
yaseeeeeeeee29 çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun bana ikiz gibi geldi değer sonucuna göre yuppiiiii darısı elsin ve doğaya...
Allah kucağına aldığınız günleri göstersin bi zoru atlattınız sırada sorunsuz gebelik dönemi var kısacası sınav bitmiyorrrr takiii doğuma kadar İnşallah sizler alırsınız tebrik ederim arkadaşlar...
evet canim ama elsinorecim iyi haberim var heralde dün 12 günü doldurdum ve hcg degerim 229 cikti, doktor deniz hanimla görüstum iyi bir sonuc dedi 20 gün sonra randevu aldim hayirlisi ama heralde hamileyimya insallah oldu tamamina da erdirir rabbim insallah sizde hayirli haberler alirsiniz.... allaha emanet olun
canlarım öptüm sizi ben çantamı hazırlayayım transferden sonra bikaç gün annemde kalacağım...bakar mısınız sanki doğuma gidiyorum çanta falan :))))) inşallah o günleri de görürüz..kendinize iyi bakın..bikaç gün giremeyebilirim..sevgilerimle...
canlarımmmm kusura bakmayın dün haberi alınca neye uğradığımızı şaşırdık hemen ailelere haber vermek için işten çıktık
HAMİLEYİİİİMMM değerim 100,9:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canlarım öptüm sizi ben çantamı hazırlayayım transferden sonra bikaç gün annemde kalacağım...bakar mısınız sanki doğuma gidiyorum çanta falan :))))) inşallah o günleri de görürüz..kendinize iyi bakın..bikaç gün giremeyebilirim..sevgilerimle...
ay çok güzel bi haber ya sonunda bitane pozitif sonuç duyduk hayırlı olsun darısı bize inşallah
evet canim ama elsinorecim iyi haberim var heralde dün 12 günü doldurdum ve hcg degerim 229 cikti, doktor deniz hanimla görüstum iyi bir sonuc dedi 20 gün sonra randevu aldim hayirlisi ama heralde hamileyimya insallah oldu tamamina da erdirir rabbim insallah sizde hayirli haberler alirsiniz.... allaha emanet olun
doğa canım çok sağol bitanem. inşallah en kısa zamanda allahım sizede nasip etsin..
yase canım ben anlayamadım sonucun çok güzel. hamilesin işte. niye heralde dedin. benim 10. gün değerim 100 ve beni tebrik etti hastanedekiler. sen niye emin değilsin güzelim anlayamadım.. emin olmayacak bişey yok allah tamamına erdirsin bitanem tebrik ederim :))a.s.
günaydin ozaman senin degerinde katlanmistir wavy 200 ye 12 günde insallah. yaa dogru ama nebilim agrilarim var geceleri bir 20 gün gecsin tam belirginlessin daha ozaman insallah....
kıslar ikinci kan değerimi öğrendik 352,427 nisanda kese ve kalp atışları için çağırdılar.
bu arada dün akşam saat 21,00 da cem bey beni cepten aradı ve tebrik etti hemşireler söylemiş başka yerde test yaptırmış diye.. çok şaşırdım açıkçası hoşuma gitti. umarım olumlu sonuçlar kadar olumsuzlarda da bu kadar ince düşüncelilerdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?