Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arzumun dediği gibi negatifi aldıktan sonra ne arayan var ne sorannn ama ben kendim aradım ve sordum tabiki sebepsiz olmamsı için bi neden yokmuşşşş...

ultrasona gelince arkadaşımdan almışlardı ama benden almamışlardı sen her ihtimal cebine 300 tl koy.

ayy varya sizleri bulduğuma o kadar sevindimki.benim de 15 martta transferim oldu.sonuç negatif.12.gün 7.1 di.28 martta adet oldum sandım.normal 5 günlük adetimi geçirdim.adet bittikten 2gün sonra kahverengi kanamam oldu.sonraki gün yine.giresundaki doktorumu aradım.tekrar bhcg istedi.sonu. 43.6 çıktı.bugünkü sonucum ise 49.6.sizce içimde neler oluyor.az sonra ultrasona gircem.bu arada cem bey negatif haberden sonra beni arayıp çok üzgün olduğunu,beni aradığında aaacaayip ağlıyodum,9 hücreli 3 embriyo yerleştirildiğini söylediler artı hepsinin iyi olduğunuda.ama şanssızlığım heralde.beni de aranıza alır mısınız*cevaplarınızı bekliyorum .ALLAHIM SıZEDE BANADA HAYIRLI EVLATLAR VERSıN.

hoşgeldin canım aramıza almak ne demek direk bağlantıya geç:1hug: ala ala enteresan senin durumun kaçıncı günlerde yaptırdın beta hcg tarih olarak verebilirmisin? ilaçlardan dicem ama bu kadar çıkmaz hem 12.gün 7.1 miş 5 ve üzeri gebelik ama değerin düşük ,sen gelişmeleri bize bildir bakalım neler olucak inş.bebişin vardır canım:enbuyukkk:

bugün girdim ultrasona maalesef yok.15 martta transfer oldu.27 martta7.1 çıktı.28 martta adet oldum ama parça gelir gibi.adet kanaması bittikten 2 sonra tekrar ve sonraki gün tekrar kanama......6nisanda bhcg 43.6 çıktı.doktorum hamile olabilirsin dedi.o gün idrarda baktık 2.çizgi çıktı ama ben ilk 1 dakikadan sonra yok diye attım .bundan 2 saat sonra inanamadım aynı teste tekrar baktım çift çizgiyi gördüm.bugün 8 nisanda bhcg 49 çıktı.doktorum yok dedi.ama benim kanamam devam ediyo.kahverengi ama az.birde benim ilk test günümde acıbademdekiler bana adet olsanda yinede yaptır demişler ama ben o üzüntüyle duymamışım.buradaki doktorum sonradan tutunma olabilir demişti.acaba düştümü ya.ne dersiniz.buradaki doktoruma neden bu kadar çıktı diye sorduğumda bi cevap veremedi.kızlar çok ayrıntılı yazdım.benim durumumda olanınız varmı?şimdi kanamayı geçirmek için ilaç kullancam:1no2:

canım benim dalgınlığım çok kusura bakma.ilgin için çok teşekkürler.inşallah güzel ve bebekli günler bizi bekliyordur.ALLAHIM BURADAKİ BÜTÜN UMUT YOLCULARINA VE DE BAN YARDIM ET.:ecrin_bebek:

wavy canim, ben almanyada yasiyorum. malisef bir bilgim yok.

budebe aramiza hosgeldin, evet burasi insana yanliz olmadigini hissettiriyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun. insallah hayirli haberler alirsin....süprizzzzz

arkadaslar hamile kalanlar acibademde tüpbebek ten sonra sigorta ödemiyormu rutin kontrolleri, hepsi özele mi giriyor tüpbebek gibi???

bence ilaç kullanmak için acele etme azda olsa beta hcg artıyor kese bu değerlerle tabiki gözükmez biraz daha beklemelisin ve 2 günde bir beta hcg baktırmalısın bu benim düşüncem ama doktor sana ne diyorsa onu yap belkide geç tutunma olmuş olabilir ne mucizeler duyuyoruz niye sana da kanat çırpmasın ki dimi ama...

arkadaslar hamile kalanlar acibademde tüpbebek ten sonra sigorta ödemiyormu rutin kontrolleri, hepsi özele mi giriyor tüpbebek gibi???

özel sigortan varsa karşılar ssk kan varsa karşılamaz ben öyle biliyorum ve para ödüyorsun tüm arkadaşlarım ilk ultrasona ödedi orası özel hastane hiç sanmıyorum para almıyacaklarını.

budebe aramiza hosgeldin, evet burasi insana yanliz olmadigini hissettiriyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun. insallah hayirli haberler alirsin....süprizzzzz

HOŞBULDUK CANIM.BENİMLE AYNI YOLDAN GEÇENLERLE BURDA OLMAK ÇOK GÜZEL.YAŞASIN :enbuyukkk:

mrb budebe bende cen beyin hastasıyım ikinci tedavim için başladım şimdi

mrb budebe bende cen beyin hastasıyım ikinci tedavim için başladım şimdi

hayırlı olsun canım.inşallah bebeklerine kavuşursun.ilk denemeni nerede yaptırdın?tedaviye kaç ay ara verdin?çok soru sordum dimi:))eeee nasıl gidiyo tedavin?

aynı yerde yaptırdım 3 defe da aşılama yaptık olmadı hiçbirinde de. ocakta yaptırmıştım ilk denememi iki ay ara verdim şimdi tekrar tedavideyim bu sefer uzun protokol uygulanıyor lucrin kullanıyorum. adet olamadım bi türlü yumurta geliştirici iğnelere başlamak için senin sonucun ne

canım dünkü değerim 49 çıktı.yani 2ye katlamadı hamile değilim.koyu kahve kanamam var.buradaki doktorum 1antibiyotikle 1 ilaç verdi kanamanın kesilmesi için.1 hafta sonra bhcgnin sıfıra düşmesini bekleyeceğiz dedi.biz çıkmasını bekleriz doktor inmesini....ya ne diyeceğim uzun protokole nasıl karar verdiniz?cem bey mi karar verdi?

evet canım cem bey karar verdi.benim ilki kısaydı değiştirdi bu sefer .seninki kimyasal gebelik mi?

düşünüyorum canım kısmetse temmuzda.cem bey 3 ay ara verelim dedi.benimde ilk denemem kısaydı.walla canım neden yükseldiğini pek anlayamadılar.bu durumu cem beylede görüşmedim.ama buradaki doktorumla cem bey bizim için ortak hareket ediyorlar

aslında ben ara vermek istiyordum ama eşim bu sene tayin isticek buranın imkanlarını değerlendirmek için acele ediyorum bundada olmazsa hemen üçüncüyü denicem

budebe geçmiş olsun 2.denemeyi ne zaman düşünüryorsun...+++ ilk denemede neden tutmadığını cem bey bişi dedimi?

doğa87 adet olmadığını söyledin herhelde hemşirelere ve ne diyorlar..

budebe geçmiş olsun 2.denemeyi ne zaman düşünüryorsun...+++ ilk denemede neden tutmadığını cem bey bişi dedimi?

doğa87 adet olmadığını söyledin herhelde hemşirelere ve ne diyorlar..

slm canım evet aradım salı günü bugün gelmemi söylediler gittim bende bişe yokmuş yani kist falan bir hafta içinde adet olcamı söyledi bakalım dört gözle bekliyorum yolunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…