Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hee iyi aman başka bişi olmasında senin ilk denemede neden tutmadı cem bey bişi demedimi?

bu arada elsin ne yaptı acaba??

tutmamasının birsürü nedeni varmış tabi önce öyle demiyodu kesin olur diyodu tutmayıncada kıvırıyo işte herkese aynısını söylüyo

elsin annesinde halen msj atmıştım transfer günü sakinleştirici vurmuşlar ona odaya da sedyeyle götürmüşler oh ne güzel bende mi sakinleştirici vurdursam ne

evet haklısın aslında cem beyde haklı elinden geleni yapıyor gerisi Allahın bileceği iş..

demek elsini sedyeyle götürmüşler yaşasınnn baskılarım işe yaradı demek :jeyyar:sende atlama sakın sedyeye yatırsınlar aaaaaaaaa dimi ama:enbuyukkk:

sakinleştirici vurdukları için sedyeyle götürmüşler ama

yok bişe olmamış sadece kasılmasın diye herhalde biraz rahatsız oluyo galiba

hee iyikötü bişi olmasında..

bu arada elsine 40.baskıyı yapmıştım ayağa kalkma die sende kaldırmalarına izin verme olurmu?

dicem ama bakalım kalk derlersede yapacak bişe yok cem bey öyle uygun görüyormuş galiba yurt dışında bir seminere katılmış ve yürümeyi uygun görmüşler

amannnnnnn peki bizim psikolojimiz ne olucak senin 2.denemen tutmazsa hayallerin ne olucak güçleri varsa kaldırsınlar bi sedye çokmu zor valla onlar geçiremiyorsa sedyeye eşimi çağırın de o geçirir ala ala yok yaa seminermiş daha neler valla bizi bağlamaz o kadar para ve emek var boşversene...

biara merkezi bu yüzden değiştirmeyi düşündüm valla beni oraya bağlayan tek sebep üçüncünün ücretsiz olması hiç olmazsa bir kere daha yaptırırım

sinirlenirim tabii ilk defa bi merkezde yürütme işlemi var başka yerlerde kafa bile kaldırtmıyorlarmış karına baskı olmasın diye...

Allah aşkına sen sinirlenmezmiisin...bende orayı sırf 3.deneme bedava diye gidicem tabi nezzaman giderim belli değil..kısmetttttttttttttttttt......

hem cem bey benim acılar yıkımlar yaşadığımı biliyor transfere giderkende söyledik son umudumuz diye vs...şok oldum resmen yaa oldu bari koşsaydımmmmmmm

sinirleniyorum ama elime bişe geçmiyo aslında herkes kalkmak istemediğini söylese belkide vazgeçerler bu yöntemden ama oraya gidenleri tanımıyoruz ki söyleyelim

hasta hakları denen bişi var söylemelisin sen transfere gittiğin zaman...oradakileri tanımıyoruz ve bizi deli sanarlar söylersek-tatlicadiarzu-

ama burada birbirimizi bulduk ve neler yaşadığımızı birbrimize söylememiz lazım diye düşünüyorum:1hug:

evet ilk denememde hamile kaldım:enbuyukkk:

bacakalrını bile kıpırdatma demişlerdi sedyeyi bile aynı hizaya çekmişlerdii...nerde 2.denemede peh...

tabiki de pylaşmalıyız sanki sizleri yıllardır tanıyormuş gibi hissediyorum ya çok alıştım sizlere

aynen bi mukavele inşallah yaşadıklarım kulağına küpe olur sanada 105555000 baskıyı yapimm hehehe ayağa kalkma tamamı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…