budebe geçmiş olsun 2.denemeyi ne zaman düşünüryorsun...+++ ilk denemede neden tutmadığını cem bey bişi dedimi?
doğa87 adet olmadığını söyledin herhelde hemşirelere ve ne diyorlar..
canım temmuz gibi düşüyoruz.bilmiyorum biraz daha ara versem mi?walla canım cem bey beni aradığında tamamen şanssızlık dedi.bana a kalite yumurtalarla 3 kaliteli embriyo yerleştirilmişti.4.gün transferi 9 hücreliydi bebeklerim ama olmadı: (( walla kızlar o kadar üzgünümki hala ağlıyorum.en yakınımdaki insanlar hamile...dayanamıyorum.hatta korundukları halde hamile kalanda var.gerçekten çok şanssızım.inanın hamile görmeye tahammülüm yok.yol ortasına ağlıyorum.ööööffffffff benimle sizinde psikolojiniz bozulacak.bu arada şerifeciğim sende çok zor dönemlerden geçmişsin.Allahım sabrını versin tatlımmm.
geçmiş olsun arkadaşım her erkek te sperm var ama hareketli değil senin eşin hiç test yaptırdımı yapmadıysa hemen yaptırdın ona göre kür uygularsın bu yolla çok var hamile kalan bi araştırırsan çok mucize var inşallah sende en yakın zamanda gebe kalırsın:enbuyukkk:arkadaşlar bizde sorun eşimde normal yoldan hiç siperm gelmiyo ama mikrotese ameliyatı oldu sipermi çok var sadece normalde gelmiyo bu durumda keçi boynuzu yemesine gerek yok heralde çünkü zaten var ama gelmiyo cevap yazarmısınız
kız yoksa hamile mi ne niye çıksın ki ikinci çizgi kaç yaşında annen
geçmiş olsun arkadaşım her erkek te sperm var ama hareketli değil senin eşin hiç test yaptırdımı yapmadıysa hemen yaptırdın ona göre kür uygularsın bu yolla çok var hamile kalan bi araştırırsan çok mucize var inşallah sende en yakın zamanda gebe kalırsın:enbuyukkk:
:roflol::roflol::roflol::roflol:annem 46 yaşında ayy hala gülüyorum sabah aradım sinir ettim :roflol::roflol:sanmıyorum yaa hormonları şaşmıştır boğuk bi çizgiydi menopaza giriyor yada stresten annem çok streslidir de:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?