Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ne güzel bi haberle aramıza geldin inşallah hayırlısıyla bebiklerine kavuşursun.beklemek bu tedavinin en çok sabır isteyen bölümü galiba ama dua edelim sonucuna değsin de tüm yaşadıkların unutulsun tabii herşeyde vardır bi hayır... tatlım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür ..kaydirigubbakcemile5

kızlar hastaneden aradılar.15 yumurtam döllenmiş.
iyi sonuç dediler.umarım sonuda iyi olur.

canım ne güzel,yum toplama günün nasıldı?nasıl geçti lokal mi oldun?transfer için hangi gün gidiyorsun acıbademe?embriyolarının resimlerini de iste ara telefonla..ben de hala duruyo ilk transferimin yumişleri..geriye kalanları da dondurmanı tavsiye ederim inşallah gerek kalmaz ama olsun yine de değerlendir..Şeniz

kızlar hastaneden aradılar.15 yumurtam döllenmiş.
iyi sonuç dediler.umarım sonuda iyi olur.

Canim benim cok ii ya 15 yumosun dollenmis..super bi haber..transferinde hayirlisiyla gerceklesirde biran once beklemeye koyulasin bebilerini.Hayirlisi olucak insallah canim.

Kizlarrr..ben artik bi 10 gun sizlerle gorusemicem..yarin sabah erkenden Istanbul yolcusuyuz. Bugun cok yogundum..hala su saatte valizimi hazirlamadim yaaaaaa...ya hic bitmez benim islerim:))) 2 saat utu yaptim...orayi toparla burayi toparla..iyiki bi 10 gun yokuz he:)))

Ben simdi dogru valiz hazirlamaya..

Canlarim..hepimizin gazasi mubarek olur insallah...kavusuruz teker teker bebeklerimize..Allahim hepimizin yardimcisi olsun INSALLAH!! Ellerimizi bos birakmaz, boynumuzu bukuk komaz.

Dualarim sizinle..sizde bana duanizi esirgemeyin nolur..Allah birbirimize guzel haberler vermeyi nasip eder insallah.

Hepinizi optum...Şeniz 10 gun sonra gorusmek uzere

Hee Oxygenimmm...kizz belki rastlasiriz seninle...Gozlerimin icine bak tanirsin dermisim:))))) Canimm...sanada cok sans diliyorumm..insallah bebek sesleriyle inletiriz tatliskom buralari:)):ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Sende cok ii bak kendine...kayisini ..ananas suyunu vs yaninda eksik etme..bak ben burda hazirladim incir kayisi kara uzum kurusu felan yanima aliyorum valize..senki istanbulda yok:)))))))

optum canimmŞeniz:1hug:

canım yumurta toplama günüm çok iyi geçti.ağrım sızım kanamam olmadı allaha şükür.
genel anestezi yaptırdım.transfer için cumartesi sabah erkenden arayacaklar.ya o gün olacak ya da pazartesi.bakalım yaaa çookkk heyecanlıyım canım.

tatlıııımmm,heyecanını çok iyi anlıyorum herşey güzel olacak inanıyorum ,sen sadece güçlü ol sakın heyecanına yenilme pozitif ol canım.:1closedeyes:cem bey tam olarak ne dedi sana,transfer günü neden kesin belli olmadı onu anlayamadım ben?fisfisfis normal olanı yum.toplandıktan sonra 3.günü transfer oluyo ama senin biolastit gününe yakın olacak galiba.aslında 3 günden sonra uzaması senin açından çok daha iyi olur neyse cem bey daha iyi bilir bunları...ben de bugün acıbademde idim.rahim kalınlığım 10 mm olmuş.benim transferim de çarşambaya.....hayırlısıyla bakalım inşallah rabbim yüzümüzü güldürür dualarımızı kabul eder...:Saruboceq: pazartesi zonnetje de acıbademde belki görüşürsünüz belli mi olur dimi?kaydirigubbakcemile5

hihoyyytkızzzlaaarrr,transfer günüm bugün belli oldu çarşamba günü yumişlerimle buluşuyorum ...yaaa nee güzel bi mutluluk bu....... kaydirigubbakcemile3

slm benimde c.ertesi yada pazartesi c.ertesi arayacaklar bakalim hakkimizda hayirlisi sana kac tane yumis koycaklar

canım embriyolog aradı beni.bana pazartesiye kadar bekletmenin iyi olacağını
düşünüyorum dedi.ama cumartesi de olabilir dedi.ayy eğer pazartesi ordaysanız görüşürüz belki inşallah.

slm benimde c.ertesi yada pazartesi c.ertesi arayacaklar bakalim hakkimizda hayirlisi sana kac tane yumis koycaklar

tatlım hakkımızda hayırlısını isteyelim hayırlı olsun inşallah..benim çarşamba günü 4 dondurulmuş yumişim transferi olacak ama tabii sonra yaşayabilmelerine bağlı sayısı.senin kaçıncı denemen, yumurta toplama günün ne zaman oldu,kaç yumiş toplandı canım anlat paylaşalım.bu stresli zaman ancak beraber paylaşmakla gideriliyor.kaydirigubbakcemile5ilk transferim kadar heyecanlı değilim ama bu kez endişeliyim işteeee....ilk transferimde kesin hamiş oldum diyerek baktık hiç sebebsiz olduğumdan ilk denemem tutar diye düşündük...yaaaa tabii var bişey ama ne dimiii yaaaa :1shok: allah yar ve yardımcımız olur kızzlarrr dualarımızı birbirimizden esirgemeyelim .....:Saruboceq:

herkese merhaba size moral vereyim bende cem beyde tedavi oldum ilk denememde başarılı olduk şu an 17 haftalık ikizlere hamileyim 3 embriyo transfer etmek istediler biz eşimle onaylamadık çünkü 3 tanesi tutarsa diğerini öldürüyorlar embriyo dondurmadık çözüldükerinde canlı olmama riski varmış kısmetse şimdi olur dedik. Transfer günü dahil hiç dinlenmedim asla ve asla ümidinizi yitirmeyin benim hiç sorunum yok sadece 2 dış gebelik sonucu tüplerim alındı tüp bebek dışında başka hiç şansım yoktu ama dünyanın sonu değil yine deneriz diye düşündüm. Başlar yukarı pes etmek yok arkadaşlar çok zor aşamalar ama herşeye değer.

herkese merhabalar.erkek infertilitesi sebebiyle tüp bebek yapıcaz bizde.bu konudaki hiçbir uzman doktoru tanımıyorum,ama tamamen tesadüf eseri cem beyle görüştük.onun hakkında araştırma yapıyorum.sanırım alanında en iyilerdenmiş.bi kaç sorum olacaktı,tecrübeli arkadaşlara.biz istanbul dışında oturuyoruz.tüp bebek işlemi ne kadar zaman alıyor.mutlaka orda kalmamız gerekecekmi,yoksa gidiş geliş yaparak da halledebilirmiyiz.şimdiden teşekkür ederim hepinize...

onuseviyorum, zonnetje buradaymışsınız da ahber vermiyosunuz doktordaşınıza aşkolsun..daha yeni gördüm ben bu topiği..he he buradan da yazışalım buradan daaaaa :)))

arkadaşlar merhabalar. geçen sene bende cem beye gidiyordum. bize beklememizi söylemişti ama hala bebişim yok. bende problem yok eşimde morfoloji bozukluğu var. sperm hareketliliği ve sayısı iyi ama baş belası morfoloji %2 başka bi hastanede 1 aşılamam oldu ve başarısız malesef. cem beye tekrar başlamayı düşünüyorum. belkide aşılamayla uğraşmayıp tüp bebeğe geçeriz. ama tabi maddi olarak kendimizi ayarlamamız lazım. tüp bebek tedavisi ilaç dahil ne kadar tutuyor. paylaşırsanız sevinirim.

laram çok sevindiim :) inşallah bizler de o günleri görürüz.Zencefil ben 8 kasımda regl oldum,9 unda iğnelere başladık,22 kasım da transferim oldu.Kalmanız gerek,transferden sonra dönebilirsin ama :)
wavy,ilaçlar ve hastane masrafları hepsi 5 i buluyor canım.Hepimiz için hayırlısı inşallah.

misi çok sağol canım. hepimizin hakkında hayırlısı olsun.tez zamanda hayırlısıyla meleklerimize kavuşalım..

onuseviyorum, zonnetje buradaymışsınız da ahber vermiyosunuz doktordaşınıza aşkolsun..daha yeni gördüm ben bu topiği..he he buradan da yazışalım buradan daaaaa :)))

evet canım ya nasıl unuttuk....cem beyin dedikodusunu yapıyoz burdandakaydirigubbakcemile3..zonnetjenin pazartesi randevusu vardı ya...ne oldu acaba?bir süre bağlananamam diyordu hayırlısı..

evet canım ya nasıl unuttuk....cem beyin dedikodusunu yapıyoz burdandakaydirigubbakcemile3..zonnetjenin pazartesi randevusu vardı ya...ne oldu acaba?bir süre bağlananamam diyordu hayırlısı..

evt okudum dedikoduları Cem beye ispiyonlayacağım sizi girsin buraya okusun :)))))...gerçi herkes çok güzel şeyler yazmış..bende kendisinden memnunum :)) evt zonnetjeyi bende merak ettim 9 aralık'ta hollanda'ya döneceğini söylemişti herhalde bu aralar transferi oluyordur bakalım artık dönünce öğrenebileceğiz..

bende bu cumartesi görüşmeye gidiyorum dondurulmuş ebroyolar hakkında bakalım neler olucak..

cem beyi çok seviyorum onun pozitifliği bize umut veriyor...

Kızlar bugün test günümdü;hamileyimmmmmmmmm :CüvCüv::teytey:
Şimdi de 15 gün sonra kalp atışlarını görmek için içim içimi yiyor

Durmadan hepimize dua ediyorum kızlar,Allahım inşallah kucağımıza aldığımız günleride göstersin.(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…