E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Cem Bey c.tesi günü transferimi yaptı,3 civcivim benimle(inşallah öyledir :bbo:) Beklemek sinir yapmaya başladı,bir ara çok ümitleniyorum,bazen de çok karamsar oluyorum.Bu bizim 2.denememiz,sebepsiz infertilite grubundayız.İlk denememiz dış gebelikle sonuçlandı ve 1 tüpüm gitti.(Cem Bey değildi doktorum).İnşallah bu sefer yüzümüz güler,tedavisi süren bütün arkadaşlarıma bol şanslar kaydirigubbakcemile5
Bu arada Zonnetje çok geçmiş olsun canım.
kızlar hastaneden aradılar.15 yumurtam döllenmiş.
iyi sonuç dediler.umarım sonuda iyi olur.
canım iyi haberlerini alırız inşallah...bol şans sana transferde!!!!!!kızlar hastaneden aradılar.15 yumurtam döllenmiş.
kızlar hastaneden aradılar.15 yumurtam döllenmiş.
canım ne güzel,yum toplama günün nasıldı?nasıl geçti lokal mi oldun?transfer için hangi gün gidiyorsun acıbademe?embriyolarının resimlerini de iste ara telefonla..ben de hala duruyo ilk transferimin yumişleri..geriye kalanları da dondurmanı tavsiye ederim inşallah gerek kalmaz ama olsun yine de değerlendir..Şeniz
canım yumurta toplama günüm çok iyi geçti.ağrım sızım kanamam olmadı allaha şükür.
genel anestezi yaptırdım.transfer için cumartesi sabah erkenden arayacaklar.ya o gün olacak ya da pazartesi.bakalım yaaa çookkk heyecanlıyım canım.
tatlıııımmm,heyecanını çok iyi anlıyorum herşey güzel olacak inanıyorum ,sen sadece güçlü ol sakın heyecanına yenilme pozitif ol canım.:1closedeyes:cem bey tam olarak ne dedi sana,transfer günü neden kesin belli olmadı onu anlayamadım ben?fisfisfis normal olanı yum.toplandıktan sonra 3.günü transfer oluyo ama senin biolastit gününe yakın olacak galiba.aslında 3 günden sonra uzaması senin açından çok daha iyi olur neyse cem bey daha iyi bilir bunları...ben de bugün acıbademde idim.rahim kalınlığım 10 mm olmuş.benim transferim de çarşambaya.....hayırlısıyla bakalım inşallah rabbim yüzümüzü güldürür dualarımızı kabul eder...:Saruboceq: pazartesi zonnetje de acıbademde belki görüşürsünüz belli mi olur dimi?kaydirigubbakcemile5
slm benimde c.ertesi yada pazartesi c.ertesi arayacaklar bakalim hakkimizda hayirlisi sana kac tane yumis koycaklar
onuseviyorum, zonnetje buradaymışsınız da ahber vermiyosunuz doktordaşınıza aşkolsun..daha yeni gördüm ben bu topiği..he he buradan da yazışalım buradan daaaaa :)))
evet canım ya nasıl unuttuk....cem beyin dedikodusunu yapıyoz burdandakaydirigubbakcemile3..zonnetjenin pazartesi randevusu vardı ya...ne oldu acaba?bir süre bağlananamam diyordu hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?