Merhaba arkadaşlar ben geldiiiimm..tabi daha eve gelmedim annemdeyim yarın döneceğim sanırım..şimdi ben size en başından yaşadıklarımı anlatayım..sıkılmazsanız tabi :))
salı günü çağırdılar demiştim zaten biliyosunuz neyse 17.15 gibi gittim hastaneye..tabi evden çıkmadan sadece 1 bardak su içtim..diğerind yaşadığım işkence yüzünden fazla içmemeye karar vermiştim çünkü.neyse bayağı kalabalıktı orası.Arzu hanım dedi Cem bey bugün herkesin embriyolarını kontrol etti bugün hepsi çok iyiymiş o yüzden herkes bugün burada dedi. Neyse ben bu arada tabi hala tuvalet ihtiyacı içinde değilim :)) istediğim de buydu zaten :)) eşimle bizi 18.30 gibi odaya aldılar hemşire eğitim verdi, sonra Cem bey geldi..embriyoların durumundan bahsetti, gelişimlerinin çok iyi olduğunu 3 tane transfer edeceğini ve geri kalanı dondurmak istediğini söyledi..bende dedim nasıl yani 5.gün aşamasına gelenleri mi donduracaksınız dedim..hayır hemen bugün dondurmak istiyorum durumları çok iyi çünkü dedi, iyi dedik bizde..sonra ben ona zaten daha önce de transferde çok stres olduğumu ve sakinleştirici iğne yapıp yapamayacaklarını somuştum zaten neyse tekrar söyledim o da kabul etti..neyse beni odaya aldılar iğnemi yaptılar..tabi iğne hemen etkisini gösterdiği için sedye getirdiler hemen ve ameliyathaneye sedyeyle götürdüler..transfere hem Cem bey hem de Deniz hanım girdi..Deniz hn.ultrasonu tutarken Cem bey de transferi yaptı..ben hiçbirşey hissetmedim tabi..ama çıktıktan sonra hemşire annemlere çok kolay geçtiğini söyledi..çünkü benim transferlerim biraz zor oluyodu.hatta Cem bey acaba bu yüzden mi gebelik oluşmuyo falan demişti ama bence alakası yok tabi..neyse beni aşağıdaki odalardan birine aldılar saat geç olduğu için..2 saat yattım orada..bu arada benim hala tuvaletim yok tabi :)) neyse tam giyinmek için kalkarken fenalaştım yatağa zor attım kendimi hemşire geldi tansiyonumu ölçtü normaldi..ama o sakinleştirici iğne yapıyo bunu bana biliyorum daha önce de yapmıştı çünkü..neyse 2 saat hastanede kaldıktan sonra anneme geldik..o gün sadece sabah kahvaltısıyla duruyordum 1 bardak da su içmiştim..o yüzden birşeyler yiyim dedim..2 lokma almıştım ki hepsini çıkardım..sonra dedim rahatladım devam edeyim..neyse hepsini yedim..yarım saat sonra onları da çıkardım..yani dakika 1 gol 1 zorladım kendimi..ama bu arada hala ısrarla tuvalete girmiyorum :)) neyse saat 23.00'de girdim tuvalete yani transferden 4 saat sonra..biraz önce de banyo yaptım hiç bu kadar yapmadığım olmamıştı :))) bu sefer bayağı dikkat ettim..zaten annemler hiç kaldırmadılar sadece tuvalete kalktım..bu arada hala adet sancısına benzer sancılarım var bu normal mi bilmiyorum..işte böyle arkadaşlar fazla uzun yazdım değil mi :)) umarım hiçbirimizin emekleri boşa çıkmaz..öptüm hepinizi..