Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
27 yaşındayım canım.cem bey sana 2.denemede ne kadar şans verdi.bana ilk denememde % 50 şans vermişti.acaba deneme sayısıyla şans artıyomu?
cem bey bana şanla ve yüzdelerle ilgili hiç bişi vermedi hatta hal ve hareketleri hep olumsuzdu bunu hissedebiliyordum...denemelerde şans arttığı doğru ama kaçıncı denemde %70 lere gelinir biz bilemeyiz.

şerife biz aynı zamanda acıbademdeymişiz.senin transfer olurken ben yumurta toplatmaya gelmiştim.o zaman gözüme kapalı bir bayan çarpmıştı***o sen misin*

hımm keşke daha önce bu sitede karşılaşsaydık orada görüşebilirdik o kız ben değilim ve açığım hepte jeen giyerim

şükür kafuşturana çatladım kızım yaa aman sen iyi olda gelme :CüvCüv::CüvCüv:
transferin güzel geçmiş ve kriterlerinde süper ben inanıyorum sende başaracaksın:CüvCüv:
sancılar çok normal canım takılma onlara hatta normal yolla kalındığında bile ağrılar daha fazla oluyor kendine dikkat et ve bizi sevindir görüşürüz.:CüvCüv::CüvCüv:

Cem Bey bana da yüzde vermedi, %80 derim tutmaz, %5 derim tutar yanlış yönlendirmek istemem dedi. Ama şaşırdım bazı arkadaşlara yüzde vermesine. Bu arada Elsinore transferin için bolşanslar, bu işlemin ağrısız olduğunu söylüyorlar ama ben de çok tedirginim açıkçası. Transferden sonra ağrı , mide bulantısı olduğunu ilk defa senden duyuyorum. Herkesin böyle mi oluyor acaba? Umarım en kısa zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.

mrb karamel transfer işlemi çok kolay merak etme elsin kasıldığı için sakinleştirici iğne vurdurdu ondan midesi bulanmış korkma

Karamel125 hoşgeldin sanırım tedavi aşamasındasın hala korkmana hiç gerek yok herkeste ağrı olmuyor ben 2 kere yaptırdım bişi olmadı başarılar arkadaşım.

arkadaşlar bende kadıköy acıbademde tedavi olmak istiyorum.2. denemem olacak bana bi kampanya olduğundan bahsettiler, tahliller ve ilaçlar fiyata dahilmiş. ılk denememdede böyle kampanyalı bir merkezde yaptırmıştım, tedavim süresince sadece 1 tane kan tahlili yaptırdılar. Sizler tedavi süresince çok kan tahlili yaptırdınız mı?

ayrıca cem bey konuşan anlatan, anlayışlı birimi, hastanedekiler nasıl davranıyorlar, birde çok kalabalık oluyormu, randevu alındığı halde çok bekleniyor mu, tecrübelerinizi paylaşırmısınız çok sevinirim

mrb melilayda cem bey ve hastane personeli çok iyiler orayı tercih edebilirsin sana ne kadar fiyat verdiler acaba

GEÇMİŞ OLSUN.İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ.TEST GÜNÜN NE ZAMAN?:CüvCüv:BÖYLE OL İNŞALLAH

arkadaşlar bu hastanenin kampanyası varmı eğer varsa nezamana kadar devam ediyor ve nası başvurabilirim beni bilgilendirirseniz sevinirim

selam,uzun bir aradan sonra tekrar burdayım.herkes iyidir umarım.bende dün cem beyle görüştüm 2.deneme için.geçen sefer uzun protokol uygulamıştı,bu kez kısa protokol uygulanacakmış,o yüzden adet olunca başlıycam yani ayın 24ü gibi.inşallah bu kez olumlu sonuçlanır.

Karamel125 hoşgeldin sanırım tedavi aşamasındasın hala korkmana hiç gerek yok herkeste ağrı olmuyor ben 2 kere yaptırdım bişi olmadı başarılar arkadaşım.

Merhaba,
hoşbulduk. Evet bugün 1 hafta oldu. Cem Bey benim doktorum aslında ama bir türlü onu yakalayamıyorum. Deniz Hn'a denk geliyorum hep. İnşallah yumurta toplama ve transferde Cem Bey'i denk getirebilirler. Hepimize bolşanslar diliyorum. Çok zor bir süreçmiş gerçekten umarım sonucunda da bebeklerimize kavuşuruz.

zencefilcim seni buralarda görmek ne güzel aynı zamanda hastanede olcaz galiba ben başladım ama bitürlü adet olamıyorumneyse seninle tanışmak kısmet olcak galiba

Kızlar tÜp bebek denemelerınız arasında kaÇ adet dÖnemı var?bızımkı erkek ınfertılıtesı.ılk denememızde kısa protokol uygulandı Şımdı 2.denememızde uzun protokol mu uygulanır?

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bi kampayadan bahsetmişsiniz nedir ben bilmiyorum bu kadar paraya düşkün bi hastenin kampanya düzenlemesi ilginç..!!

2.denemelerde genelde kısa protokol uygulanıyor ve ilaçları hastane yarısını karşılıyor bilginize..

benim 1.deneme uzundu ve pozitifti
2.deneme kısa idi ve negatifti.

üüüüüüüüüüfffffffffff yakalıyamayorum artık sizi burda yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…