GEÇMİŞ OLSUN.İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ.TEST GÜNÜN NE ZAMAN?:CüvCüv:BÖYLE OL İNŞALLAH
zencefilcim seni buralarda görmek ne güzel aynı zamanda hastanede olcaz galiba ben başladım ama bitürlü adet olamıyorumneyse seninle tanışmak kısmet olcak galiba
elsinnnnnnn nasılsın şekerim cumartesi büyük gün hadi inşallah bebişlerin seninledir benide heyecan sardı kendine iyi bak ...
İki denememi de İstanbul Acıbademde yaptırdım, hijyen ve bilgilendirme konusunda iyiler fakat size özel bir işlem yapmıyorlar artık sıra işi haline gelmiş herkese aynı işlemler herkese aynı ilaçlar sizdeki sorunun ne olduğuna dair hiç bir araştırmaları yok, ya tutarsa mantığı ile gidiyor, (olmazsa bir daha denersiniz canım ne olacak sanki maddi manevi çok kolay bir olaymış gibi) negatif sonucu alınca tüh neden olmadı oysa bir problem yoktu ki diyorlar ama dr'um zahmet edip aramadı bile. Ünlü dr lar iyi hoş bir çok konuda bilgililer belki ama benimle ilgilenmeyip bana gereken hizmeti sunamadıktan sonra hiç bir kıymeti yok. Sanırım her konuda olduğu gibi yine tek öncelik para para para.. Yazdıklarım doğrultusunda benimle ilgilenebilecek bir Tüp Bebek Merkezi varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
selamlar canende,öncelikle olumsuz sonuçların için geçmiş olsun,umarım bir gün anneliği sen de tadarsın...sanırım kadıköy acıbadem de tedavi oldun-bakırköy acıbadem de tüp bebek işlemleri oluyor mu bilemiyorum ama oradaki bir prof.un çok yoğun olduğundan dolayı pek hastalarıyla ilgilenemediğini duymuştum...fakat doktorun cem demirel ise kendisi ilgili bir hekimdir ama olumsuz sonuç alan hastalarını aramadığını okudum bu siteden...herkese aynı ilaçlar ve işlemler diye yazmışsın da zaten topu topu birkaç ilaç ve yöntem var bu tedavide...tabii ki bu ilaçlar kullanılacak...eğer kadıköy acıbademde tedavi olduysan sana diyebilirim ki ilginin,güleryüzün ve hizmet kalitesinin en iyi olduğu yerlerden birinde bulunmuşsun...yazık ki istanbulun en önde gelen merkezleri çok daha fabrikasyon çalışıyor ve memnun kalmayan çok kşi olabiliyor....İki denememi de İstanbul Acıbademde yaptırdım, hijyen ve bilgilendirme konusunda iyiler fakat size özel bir işlem yapmıyorlar artık sıra işi haline gelmiş herkese aynı işlemler herkese aynı ilaçlar sizdeki sorunun ne olduğuna dair hiç bir araştırmaları yok, ya tutarsa mantığı ile gidiyor, (olmazsa bir daha denersiniz canım ne olacak sanki maddi manevi çok kolay bir olaymış gibi) negatif sonucu alınca tüh neden olmadı oysa bir problem yoktu ki diyorlar ama dr'um zahmet edip aramadı bile. Ünlü dr lar iyi hoş bir çok konuda bilgililer belki ama benimle ilgilenmeyip bana gereken hizmeti sunamadıktan sonra hiç bir kıymeti yok. Sanırım her konuda olduğu gibi yine tek öncelik para para para.. Yazdıklarım doğrultusunda benimle ilgilenebilecek bir Tüp Bebek Merkezi varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
33 oldum cnm...
dorascım naber nerelerdesin uzun zamandır görünmüyosun..afacanları büyütüyosun tabi değil mi :)) bende bakalım yolun sonuna geldim cumartesi belli olacak herşey..hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?