Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zencefilcim seni buralarda görmek ne güzel aynı zamanda hastanede olcaz galiba ben başladım ama bitürlü adet olamıyorumneyse seninle tanışmak kısmet olcak galiba

doğacım çok sağol canım,iyisindir umarım.bu adetler bekleyince gelmezler zaten.hayırlısı artık,ama ben 24ü gibi adet olucam.inşallah karşılaşırız tanışırız,çok sevinirim bende.a.s.

elsinnnnnnn nasılsın şekerim cumartesi büyük gün hadi inşallah bebişlerin seninledir benide heyecan sardı kendine iyi bak ...

ılk denememi ıstanbul Acıbademde yaptırdım, hijyen ve bilgilendirme konusunda iyiler fakat size özel bir işlem yapmıyorlar artık sıra işi haline gelmiş herkese aynı işlemler herkese aynı ilaçlar sizdeki sorunun ne olduğuna dair hiç bir araştırmaları yok, ya tutarsa mantığı ile gidiyor, (olmazsa bir daha denersiniz canım ne olacak sanki maddi manevi çok kolay bir olaymış gibi) negatif sonucu alınca tüh neden olmadı oysa bir problem yoktu ki diyorlar ama dr'um zahmet edip aramadı bile. Ünlü dr lar iyi hoş bir çok konuda bilgililer belki ama benimle ilgilenmeyip bana gereken hizmeti sunamadıktan sonra hiç bir kıymeti yok. Sanırım her konuda olduğu gibi yine tek öncelik para para para.. Yazdıklarım doğrultusunda benimle ilgilenebilecek bir Tüp Bebek Merkezi varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
elsinnnnnnn nasılsın şekerim cumartesi büyük gün hadi inşallah bebişlerin seninledir benide heyecan sardı kendine iyi bak ...

evt cnm ya büyük güne az kaldı bende henüz heyecan anlamında tık yok..o gün ölürüm heyecandan herhalde..ama bakalım artık elimizden geleni yaptık gerisi kısmet artık..

Merhaba,
yazdıklarını görmezden gelemedim. Çok acımasızca eleştirmişsin. Olumsuz sonuçları doktorlara yüklememek lazım, kısmet bu tutabilir de tutmayabilir de. Biraz da kadere bırakmak lazım. Ünlü doktorlar demişsin bunlardan biri sanırım Cem Bey. Kendisi yıllardır benim doktorum ve para için bu işi yapsaydı bizi 2 sene bekletmezdi tüp bebek için. Ben de şu an tedavideyim. Cem Beyin hastası olmama rağmen kendisini yakalayamıyorum ama sonuçta onun sorumluluğunda herşey en azından buna inanıyorum. Bu kadar şüpheci olmamak lazım.

selamlar canende,öncelikle olumsuz sonuçların için geçmiş olsun,umarım bir gün anneliği sen de tadarsın...sanırım kadıköy acıbadem de tedavi oldun-bakırköy acıbadem de tüp bebek işlemleri oluyor mu bilemiyorum ama oradaki bir prof.un çok yoğun olduğundan dolayı pek hastalarıyla ilgilenemediğini duymuştum...fakat doktorun cem demirel ise kendisi ilgili bir hekimdir ama olumsuz sonuç alan hastalarını aramadığını okudum bu siteden...herkese aynı ilaçlar ve işlemler diye yazmışsın da zaten topu topu birkaç ilaç ve yöntem var bu tedavide...tabii ki bu ilaçlar kullanılacak...eğer kadıköy acıbademde tedavi olduysan sana diyebilirim ki ilginin,güleryüzün ve hizmet kalitesinin en iyi olduğu yerlerden birinde bulunmuşsun...yazık ki istanbulun en önde gelen merkezleri çok daha fabrikasyon çalışıyor ve memnun kalmayan çok kşi olabiliyor....

bende iyiyim canım başladım tedaviye işte uğraşıyorum

herşey olacağına varır arkadaşım,ve her işte bir hayır vardır...sen elinden geleni yapacaksın nasıl olsa ,gerisini allaha bırak...herşey gönlünce olsun...

tecrübelerini anlatırmısın canım transferden sonra neler yaptığını

canım ben bol bol dinleniyordum..ayaklarımı uzatıp yatıyordum anlayacağın...çünkü titiz bir insanım ve birşey olacak diye çok korkuyordum..sen de transfer sonrası kendini zorlama,yorma...mümkün olduğunca yat ve dinlen ve sıkılmamaya çalış

doras merhaba.bebeklerin kaç aylık?ben bir defa denedim tüp bebek tutmadı yaza tekrar gitceğiz.bişey sorucağım sana bu aklıma takıldı hatta burada da çok konuşuldu.transferden sonra seni ayağa kaldırıp mı odaya götürdüler?canım hamilelerin duası kabul olurmuş bizim içinde dua edermisin*

dorascım naber nerelerdesin uzun zamandır görünmüyosun..afacanları büyütüyosun tabi değil mi :)) bende bakalım yolun sonuna geldim cumartesi belli olacak herşey..hayırlısı..

canım az kaldı dimi.çok merak ediyorum sonucunu inşallah iyi olacak.nasılsın?kasık ağrın falan varmı?1. denemendi dimi*

kızlar nerelerdesiniz: )şerife,doğa,elsinore,doras nerelerdesinizzzzzzzzz

ben burdayım canım arada bir gidip yaprak dökümüne bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…