Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dorascım naber nerelerdesin uzun zamandır görünmüyosun..afacanları büyütüyosun tabi değil mi :)) bende bakalım yolun sonuna geldim cumartesi belli olacak herşey..hayırlısı..

merhabalar elsinore,akşam geç vakte kadar benim bıdıklarla uğraşıyorum inan...çok güzel ama çok zor hayatım:)))evet sende tedavinin sonuna geldin artık,umarım herşey istediğin gibi olur -hayırlısı ile tabii canım...güzel haberlerini alırız inşallah...cumartesiye de bişey kalmadı sahi,sayılı gün işte çabuk geçer...

selam budebe,ben hamile değilim canım ama dualarım sizinle,inşallah birgün sizler de anneliği tadarsınız...benim ikizlerim 15 aylıklar...bu arada ben micro yaptıralı 2 yıl oldu ve benim zamanımda sizin bahsettiğiniz gibi ayağa kaldırma vs.yoktu...hatta ben 1saat wc için yatarak bekliyordum...biraz titizim de:)))bu yeni bir uygulama imiş galiba-6 aydır diye biliyorum...

doras sağlıkla büyüt inşallah...

artık eskisi gibi değil acıbadem ne yazıkki cem beyde öyle soryy

Şerifecim Cem bey bugün beni aradı Üzgün olduğunu ve denemeye devam etmem gerektiğini söyledi.

Şerifecim Cem bey bugün beni aradı Üzgün olduğunu ve denemeye devam etmem gerektiğini söyledi.

aaaaaaaaaaaaa hayrettttt ayy çok şaşırdım valla demekki 1 ay sonra arıyor hehehe-tatlicadiarzu- bencede canım deniceksin tabii hatta araştır bakalım..ama maddi durumda varyaa sizin nasıl ? senin şimdi 1 ay oldu 2 ay daha toparlansan dimi...ayy senin içinde hayal kuruyorum hee :CüvCüv::CüvCüv:

bahar geldi canım geziyoruz sen nasılsın? bence yaza kadar tüp bebek meselesini kafana takma ve enerji topla sil baştan başla:1hug:

iyiyim canım.tek başıma toparlayamıyorum bi destek alcam heralde.aslında ben çok kuvvetli bir insanım ama çevremdeki hamileler o kadar hamileliklerinden bahsediyolarki...hepside ailemde..damla damla kanamam devam edio.ilaç kullanıyorum o da bende sinir yapıyo.ee bu sefer herkese patlıyorm.yaza kadar toparlarım ben.sen nasıl hissediyosun kendini.yaza aynı zamanda başlasak ya tedaviye*:a.s

ayy canım yaa snei çok iyi anlıyorum hani derler yaa istemediğin ot burnunun dibinde biter..çok şükür ben atlattım iyice yaşadım acımı düştüm kalktım sonra yine düştüm ve tamamen kalktım..attım kendimi dışarlara artık takmıyorum hamileleri falan..kardeşimin eşi hamile 8 haftalık onu doktora götürüyorum düşün testlerini bile ben yaptırıyorum istanbulu bilmio çünkü benim burnumun dibinde hamile yaa :)
yaşadıklarını sanki ben yaşıyom midem bulandı onu yemem bunu yemem vs..alıştım artık umrumda bile değil..herkes kısmetini yer bi bizde anne olucaz inşallah geç olsun güç olmasın yaza bomba gibi dönücez..şimdi keyfini çıkarıyorum stres yok morelsizlik yok gez toz..sende böyle ol belki zamana ihtiyacın var inan bana beterin beteri var ve seni kimse anlamaz çok iyi anlıyorum..yoluna bakıcaksın kör+sağır +dilsiz olucaksın takmıcaksın bu hayat senin ve kimse seni üzemez.

canım 1 hafta önce abimlerdeydk.yengem hamile ve annem onun karnını sevdi o kadar kötü oldumki anlatAmam.annem bu benim yaa.yengemde benim doktoruma gidiyo bana dediki p.tesi hadi beraber gidelim.tabi gitmedim gidememde.çünkü ağlarım.insanlar neden ince düşünemiyorlar.düşünsene benim herzaman vajinal ultrason yaptırdığım oadada yengem karnından bakılarak bebeğine bakcak.anneme üzüntümü söylediğimde bana yengenimi kıskanıyosun dedi.bugünde doktoruma gittim.o kadar iyi bir doktorum varki beni güldürmek biraz olsun unuturmak için elinden geleni yaptı.aynı durumlar iki farklı yaklaşım
.ya da karşındakine verilen değer: )

aayyy çok şaşırdım annene yaa kusura bakmasın ama sana destek olması lazımdı..

benim annem sevinemedi bile benim yüzümden ben üzülmiyeyim diye hastaneye gitmem için bile rica ediyor pess valla ....

o zaman sende tavrını koy ve annene üzüldüğünü belli etme hatta hiç yorum yapma ve annenle az görüş bakalım ne olucak meraklanıp seni düşünecekmi..bazen ben yapıyorum ve çok işe yarıyor..üzülme lütfen bu bi sınav ve geçiceksin hayatta herşey bizler için unutma ki sen "seçilmiş bi kulsun" yoksa Allah hemen vermezmiydi ...!!!

selam canım.allah bağışlasın.ne güzel ya.tam sevmeliktir onlar şimdi.benim için öp onları.benim transferim olacakken söyledim ayağa kaldırmayın diye ama cem bey avrupda insanlar transferden sonra evine gidiyo falan dedi.aslında getirecekleri bir sedye neolacakki...ama yaza gittiğimde ayağa kalkmamak için direniceğim: )

bende aramıyorum canım,aslında annem bilinçsiz yapıyo bunu da biliyorum ama çok kırıldım.canım allah inşallah sanada banada ve bekleyenlerede hayırlı evlat verir.sen benimle çok dertleştin burda allah senden razı olsun canım ya.

tamam annen bilinçsiz yapıyorda senide düşünmesi lazım çünkü anne o...sen düşünmezmiyidn yada benim annem neden beni düşünüyor??

ilk defa babaanne oluyor benim yüzümden sevinemedi bile düşün..

herneyse fazla üzülme gün gelir tarih tekerür eder insan insana herzaman muhtaçtır ....annen sonuçta ne olursa olsun sen keyfine bak bi kumar oynadın farzet yada bi kaza !! geçicek bu günler geçicek...

rica ederim yaa her zaman yazabilirsin seni kim anlarki yeri gelio koca bile anlamıyor boşversene biz burdayız ve arkandayız desteğiz...unutma yalnız değilsin...

ben kaçar görüşürüz gene yarın gezmedeyim inş..akşama girebilirim yorgunluktan ölmezsem tabii sende at kendini hiç bişi almasanda vitrinlere bak insan deşarj oluyorr ıYı GECELER......

canım az kaldı dimi.çok merak ediyorum sonucunu inşallah iyi olacak.nasılsın?kasık ağrın falan varmı?1. denemendi dimi*

evt az kaldı valla..benim 2.denemem bu..kasık ağrım da var hala..göğüslerim de felaket..bakalım cumartesi günü belli olaak herşey..

olsun güzel yorgunluk seninki inşallah bizde yoruluruz öyle :)) evt sayılı gün bu sefer çabuk geçti valla zaten ilk 5 günü annemde geçirdiğim için yarısını oyalanarak geçirmiş oldum..bakalım şimdi de çok az kaldı..hayırlısı ne ise o olsun artık..bebişleri öp benim için..

niye kız beni hemen aramıştı :)))))

allah iyiliğinizi versin kızlar!!!her iş bitti de adamın aramasına takıldınız valla!!bana kalırsa cem bey artık çok yoruldu bu işten yani mesleğinden,zaten farkında mısınız bilmem ama sürekli bişeyler düşünüyormuş,aklı dağınıkmış gibi bir hali var...yani sanki başka yerlerde gibi bazen...benim gözlemlerim bunlar...bazen çok neşeli,bazen çok ciddi ,fazla konuşmaz vs...off ben de ikinci bir gebelik istiyorum ama-önce kocişi ve annemi ikna etmem lazım:)))herkes çok yoruldu bizim bıdıklardan:))tabii ben de ama,insnın çok çocuğu olası geliyor kimi zaman...kalabalık aile ortamı çok güzel ve yararlı ,herkes birbirine destek olur ilerde...ben tek çocuğum ve yalnızlık çekiyorum kimi zaman(((ayrıca eşim de tek çocuk,birbirimiz bulmuşuz...tencere kapak misali....

evt az kaldı valla..benim 2.denemem bu..kasık ağrım da var hala..göğüslerim de felaket..bakalım cumartesi günü belli olaak herşey..
canım ya inşallah hamişsindir,göğüslerinin ağrıması iyi bişey sanırım,benim de ikinci denememde 4. günden hafif ağrımaya başlamıştı,özellikle akşam saatlerinde artıyordu ağrısı,akşamları prolaktin seviyesi yükselirmiş,onun etkisi oluyor zannedersem...

valla bilmiyorum ki uzanıyorum ya işte kalktığımda yan tarafları inanılmaz acıyo bu sabah o kadar acıyodu ki bi bakayım dedim çevresi bayağı genişlemiş ve acayip kabarmıştı..alınan hormonlardan da olabilir bilmiyorum ki belki kullandığım fitil yapıyordur belki de kalçamdaki östrojen bantları...tabi belki de bebiş yapıyodur :))) kasıklarımdaki sancı da 1 haftadır falan devam ediyor..bakalım cumartesi öğreneceğiz artık..hayırlısı ne ise o olsun ne diyim artık ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum gerisi Allaha kalmış..inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz..anneliğin zor olduğunu bizler daha bu aşamadan anladık valla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…