Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ya ben halen adet olmadım hiç bukadar uzamamıştı ne oluyor bana ya galiba ben mayıs hamişi olcam inş

kızlar ya ben halen adet olmadım hiç bukadar uzamamıştı ne oluyor bana ya galiba ben mayıs hamişi olcam inş
hadi inşallah diyeceğim de ...canım sen lucrin kullanmıyormuydun ya??yani hem ilaç hem gebelik bir arada olur mu??olursa da bir sakıncası var mıdır acaba??

hadi inşallah diyeceğim de ...canım sen lucrin kullanmıyormuydun ya??yani hem ilaç hem gebelik bir arada olur mu??olursa da bir sakıncası var mıdır acaba??

canım lucrini yumurtlak dönemden sonra kullanmaya başladığımız için azda olsa gebe kalma ihtimali var canım. ve ilacın zararlı bi etkisi olmadığı söylenmişti bana. ama şuda var bu ilaç yalancı menepoz etkisi yaptığı için bazı kişilerde adet gecikmesi yapıyor..

Doğacım eğer çok geciktiyse doktoruna yada hemşirelere bildir canım bu durumu. bana öyle demişlerdi çok gecikirse bizi arayın demişlerdi..

kızlar ben hamile olabileceğimi söylemedim sadece tedavim mayısa doğru gidiyor ya onun için mayıs hamişi dedim

ya arkadaşlar kimse gelmez oldu artık buralara sizlerle dertleşmek biraz rahatlatıyordu ama kimseleri göremiyorum bizi yalnız bırakmayın ne olurrrrrrrrrrr

arkadaşlar merhaba,
sonucum 220,20 :)))) inşallah keseyi de görürüm..darısı tüm isteyenlerin başına ...

tebriklerrrr!!!canım çok sevindim senin adına!!!dilerim sorunsuz bir gebelik geçirir ve bebeğini kucağına alırsın!!belki de bebeklerini:)))))))

arkadaşlar merhaba,
sonucum 220,20 :)))) inşallah keseyi de görürüm..darısı tüm isteyenlerin başına ...

ayyy canım tebrikler.inşallah canım bebeğini kucağına almakta nasip olur.ben sana demiştim :CüvCüv: böyle olcan diye: )):teytey:

arkadaşlar merhaba,

ŞenizŞenizharikaaaaaaaaa

senin için hiç umutsuz düşünmemiştim belki anladın bilemicem hep içim umut doluydu ne güzel bi annesin...

sevinç haberini okuduğumdan beri engel olamıyorum kendime çok hüzünlendim duygulandım arkadaşım mutluluğunu paylaşıyorum:enbuyukkk:

Allah kucağına aldığın günleride göstersin inşallah,mutlu mesut bi aile olarak devam edin:enbuyukkk:

canlarım benim hepinize çok teşekkür ederim...daha şimdi hiçbirşey hissedemiyorum nedense hala şoktayım sanırım :)) keseyi de görüp kalp atışlarını da duysam o kadar rahatlayacağım ki..Allah en kısa zamanda size de nasip eder inşallah...

Elsi canımmm ay çok sevindim bitanem. allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bitanem eyoooooo:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Elsi canımmm ay çok sevindim bitanem. allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bitanem eyoooooo:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

çok sağol canım benim inşallah o günleri de görürüz..sen nasılsın ?

gözün aydın elsinore,Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah...:teytey::teytey::teytey:

doğa nasılsın*doğa adet oldun mu canım?adetinin gecikmesi ilaçlamı ilgili.bana kısa protokol uygulandığından bu ilacı kullanmadım.normal miymiş bu durum.

kızlar iyiki yaz geldi daha uğramaz oldunuz buralara...nerelerdesiniz geziyosunuz dimi?şerife sen neler yapıyosun*hazirana aynı zamanda acıbademdeyiz dimi: )

çok sağol canım benim inşallah o günleri de görürüz..sen nasılsın ?

iyiyim elsicim. sabahları hafif bulantı gün içinde iştahsızlık öyle idare edip gidiyoruz bebişimle birlikte:)) bana 27 nisanda gel demişlerdi kalp ve kese için seni ne zaman çağırdılar.

kızlar iyiki yaz geldi daha uğramaz oldunuz buralara...nerelerdesiniz geziyosunuz dimi?şerife sen neler yapıyosun*hazirana aynı zamanda acıbademdeyiz dimi: )

geziyom canım hava çok güzel ..kendime civ civ aldım ama iki gün sonra öldüsenağlama
bugünde tavşan aldım akşama kadar bende sonra yeğenime hediye edicemkaydirigubbakcemile3

canım benim ne zaman tedaviye başlıcam belli değil şimdi temmuz derim eylül olur bilmiyorum ve şuan düşünmüyorum bu yazı bol bol değerlendiricem gecen sene hep hastanedeydim oğlum yoğun bakımdaydı...

temmuzda büyük bi ihtimalle aksilik olmazsa köyüme gidiyom sonrada yazlığa tedaviyi ertelicem galiba ...

iyiyim elsicim. sabahları hafif bulantı gün içinde iştahsızlık öyle idare edip gidiyoruz bebişimle birlikte:)) bana 27 nisanda gel demişlerdi kalp ve kese için seni ne zaman çağırdılar.

beni 4 mayısta çağırdılar kese için kalp atışı daha duyulmazmış sanırım..senin transfer ne zaman olmuştu ki..benim öyle bulantım falan yok yani kasığımdaki ara ara olan sancı haricinde hiçbirşeyim yok..bir de senin değerin kaç çıkmıştı ?

doğa nasılsın*doğa adet oldun mu canım?adetinin gecikmesi ilaçlamı ilgili.bana kısa protokol uygulandığından bu ilacı kullanmadım.normal miymiş bu durum.

canım bugün kanmam hafiften başladı yarın tamamen başlar, perşembede ilaçlara başlarım .adetin gecikmesinin ilaçla alakalı olduğunu söylemediler.konr t gittiğimde hep bir hafta içinde olacağını söylüyordu deniz hanım çok şükür oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…