hadi inşallah diyeceğim de ...canım sen lucrin kullanmıyormuydun ya??yani hem ilaç hem gebelik bir arada olur mu??olursa da bir sakıncası var mıdır acaba??kızlar ya ben halen adet olmadım hiç bukadar uzamamıştı ne oluyor bana ya galiba ben mayıs hamişi olcam inş
hadi inşallah diyeceğim de ...canım sen lucrin kullanmıyormuydun ya??yani hem ilaç hem gebelik bir arada olur mu??olursa da bir sakıncası var mıdır acaba??
arkadaşlar merhaba,
sonucum 220,20 :)))) inşallah keseyi de görürüm..darısı tüm isteyenlerin başına ...
arkadaşlar merhaba,
sonucum 220,20 :)))) inşallah keseyi de görürüm..darısı tüm isteyenlerin başına ...
Elsi canımmm ay çok sevindim bitanem. allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bitanem eyoooooo:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
gözün aydın elsinore,Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah...:teytey::teytey::teytey:
kızlar ya ben halen adet olmadım hiç bukadar uzamamıştı ne oluyor bana ya galiba ben mayıs hamişi olcam inş
çok sağol canım benim inşallah o günleri de görürüz..sen nasılsın ?
kızlar iyiki yaz geldi daha uğramaz oldunuz buralara...nerelerdesiniz geziyosunuz dimi?şerife sen neler yapıyosun*hazirana aynı zamanda acıbademdeyiz dimi: )
iyiyim elsicim. sabahları hafif bulantı gün içinde iştahsızlık öyle idare edip gidiyoruz bebişimle birlikte:)) bana 27 nisanda gel demişlerdi kalp ve kese için seni ne zaman çağırdılar.
doğa nasılsın*doğa adet oldun mu canım?adetinin gecikmesi ilaçlamı ilgili.bana kısa protokol uygulandığından bu ilacı kullanmadım.normal miymiş bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?