Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oh nihayet yaa hadi gözün aydın..tedavin hayırlı olsun şimdiden ..

sagol canım .sen nasılsın bakalım güzel hamiş kaç gündür görüşemiyoz.

canım benim transfer 27 martta yapılmıştı. ben 10. günü öğrendim sonuç 100,9 çıkmıştı. 12. gün 352,5 çıkmıştı.. kese ve kalp atışı için beni 27 nisana çağırdılar. hala kesemi göremedim:S ay bu kadar uzun randevu verilmezki dimi ama1no2:

nasıl yaa hakikaten çok geçe vermişler..gerçi bana da 11 mayısa vermişlerdi ama ben sadece şimdilik keseyi de görsem yeterli diyince 4 mayısa verdiler ama sanırım dayanamayacağım ve 30 nisanda gideceğim ben..sende gelsene o gün :)))

elsi canım hastaneyi bugün aradım 27 si için gel demişlerdi ama randevu saati söylemediler diy earadım. randevu açmamışlar. 27 sinde çok doluymuş. 28 ine verdiler. bende 25 i olsun dedim olmaz dedi keseyi göremezmişiz. 7 hafta olacak hanfendi dedim. evet ancak o zaman görüyoruz dedi. biz salağız ya yedik.. valla cem bey çok yoğun gebelik takibi işkenceye dönüşür. ben ilk kontrolden sonra cem beye gitmeyi düşünmüyorum. şu an için araştırmadayım. sen ne yapmayı düşünüyorsun?

Son düzenleme:

valla bende aynen senin gibi düşünüyorum cnm..bende keseyi kalp atışını falan göreyim başka doktora gideceğim..hem zaten çok pahalılar ya SSK ile anlaşmalarını da bitirmişler 145 TL muayene yazık ya..SSK geçen başka bir özel hastaneye gideceğim..hatta 2 arkadaşım MEdipol'de doğum yaptılar muayeneye yanlış hatırlamıyosam 10 TL mi ne ödüyolardı..10 TL nerede 145 TL nerede..hem de çok yoğunlar..ben oraya gitmeyi düşünüyorum..ama doğumu mecbur Acıbadem'de yapacağım sigortam Acıbadem sigorta çünkü..Allah o günleri gösterir inşallah sağlıkla sıhhatle..

hem cem bey bana 10 gün sonra gelebilirsin dedi nasıl göremiyolarmış 7 haftalık bebeğin kesesini neden salladılar anlamadım yaa..hayret..

elsi diyorum ya canım işlerine geldiği gibi davranıyolar. sonuçta cmt daha yoğun olduğu için randevu veremeyecekler ne desinler. yani şu 20 gün nasıl geçti bilmiyorum. insan kan testi ile gebeliği öğrenmeyle bitmiyorki olay. kesyi görene kadar rahat etmiyor insan. valla bana dokuz doğurttular.: canım benim arkadaşta medipole gidiyor fiyatları uygunmuş. bende diyorum hani en azında 6-7. aya kadar uygun bi yerde ssk geçen bi yerde olsun. sonra john hopkins'e geçeyim dfiyorum bende. benimde allianz sigorta var doğum poliçesi. doğumu %100 karşılıyor. sadece anlaşması olsun ve doktor o hastanenin doktoru olsun yetiyor. bilmiyorum. yoksa bu yoğunlukla gebelik takibi en çok merak ettiğimiz ümitlendiğimiz görmek için çırpındığımız süreç işkence olur gibi geliyor

bide bişey daha sorcam. acep hani doğum başka yerde takip başka yerde olursa sorun olurmu riskleri varmı acaba..ne düşünüyorsun bu konuda..

ay çok uzun yazdım((

ya seni resmen sallamışlar testten itibaren 20 gün mü geçti yaw..valla ben dediğim gibi kontrollere oraya gidemeyeceğim ..arkadaşının gittiği doktor kim acaba memnunsa bize isim verebilir mi ? Bir de ben doktorun erkek olmasını tercih ediyorum kesinlikle kadınlardan daha başarılı buluyorum..bakınız Deniz hn :))) kadınların elleri çok ağır oluyo nedense..onu öğrenebilirsen çok sevinirim..
o takiple doğumun ayrı yerde olma meselesini bende düşündüm ama sonuçta baştan orada doğum yapmayacağını söylersein..ve doğum yaklaşınca da doğumu yapan hastaneyle takibini yapan doktoru konuşturursun..zaten elinde tüm testlerinin çıktısı da olacak..sorun olacağını sanmıyorum..yani ben kesin Acıbadem'e gitmeyeceğim kontroller için ama doğum da kesin orada olacak ...

ya kafalar bukadar bir olabilir bende hep erkek doktor seçmişimdir. iki bayan doktor tecrübem olduki alalh korusun dedirttiler yani:)) canım drun ismini alırım ama bildiğim kadarıyla bayan doktor onun doktoruda. bayağı memnun ama kişiden kişiye değişir. biz bebişlerimizi çok zorlukla sahip olduğumuz için ve artık tabiri caizse kaşarlandığımız için doktor konusunda biraz daha seçici oluyoruz. ben şeyide araştırmayı düşünüyorum. medicalpark göztepeyi. orda tüp bebek bölümünde serdar bey var ben ona gitmiştim bi kaç kez ondan sonra hiç bi doktor tatmin edici gelmedi. adam vagınal ultrosonda bile her ayrıntıyı paylaşıyordu. ne zaman arasdan bilgilendiriyordu. ama tüp bebek konusu biraz hassas olduğu için cem beyi tercih etmiştim. onuda bi araştırcam eğer gebelik takibi yapıyorsa ona da gidebilirim..

medical park mı aman aman hayatta gitmem..

elsi canım sanada ticker yapalım mı yakışır artık annişine bebişinin tickeri :)))

elsi canım sanada ticker yapalım mı yakışır artık annişine bebişinin tickeri :)))

eheh bilmem ki görmeden yapsak mı ? nasıl yapılıyo ki..
bu arada Medical parka hiç gitmişliğim yok gitmeyi de düşünmem..hem sahibi sebebiyle düşünmem hem de çok iyi şeyler duymadım orasıyla iligli yani hastlardan şikayetler vardı..

anladım canım.. hastaneden bende memnun kalmadım personeli biraz acemi ama doktorları iyi.. iki doktora gittim orda ikisndende memnun kaldım. ama dediğim gibi personel tammalatıcı ve eksiklikleri var(

ticker olayına gelince
Lilypie : Pregnancy ticker adresine giriyorsun.Full-size ticker:ı tıklıyorsun ordan bi ticker seçiyorsun.seçtikten sonra step 2 yi tıklıyorsun..ordanda beğendiğin bebişi seçiyorsun...:)sonra step 3 diyorsun. son adet tarihini notunu falan yazıyorsun..sonra create ticker diyorsun:)) sana adresler vercek oorda hangisi kopyalanıyordu onu hatırlayamadım. ama deneme yanılma yaparız.

hmm bi deniyim bakim belki şans getirir :)))

hmm bi deniyim bakim belki şans getirir :)))

amin canım. inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi görür ve sağlıkla kucağımıza alırız. elsi canım bu arada birazdan çıkacağım çıkmadan sorayım testi tekrarladınmı sen ikinci değer ne çıktı. yada değer iyi diye tekrarlatmadılar mı?

yok cnm 12.gün değeri 220,20 çıkınca tekrarlatmadılar..ama keşke tekrarlasaydım ben yine de diye düşünüyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…