Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım şimdi kontrol paneline gir. profil düzxenleye giriyorsun orda en aşağıya in kilo doğum takip çizelge yeri var oraya diğer sitedeki Image URL deki linki kopyala.. sonra kaydet.:)

sende herhangi bir lekelenme falan bişey olmadı değil mi? kasık ağrıların geçti mi bi de ?
canım benim lekelenmem olmadı ama bazılarında olabiliyormuş. ağrılara gelince geçmedi malesef ara ara oluyor. bazen adet sancısı gibi bazen kramp gibi. buda olur diyolar. ama keseyi görmediğim için hep bi acaba var içimde. çok kızıyom doktora çoook:(

bu arad tikcerın hayırlı olsun pek bi şirin olmuş:))

evt valla haklısın seni çok bekletmişler neyse geç olsun hayırlısı olsun..lekelenmen falan olmadığına göre çok şükür göreceksin de bebişi..

evt şirin oldu di mi :)))

elsi ben bir kaç işim var ona bakıp toparlanacağım.. hafta sonu yokum evde net yok( eğer doktor konusunda bi karar verirsen benide bilgilendir canım aynı dertten muzdaribiz çünkü(
kendine çok iyi bak görüşürüz.

bu arada ppembe yapmışsın yoksa kızmı bebişin içine mi doğdu:)) söylemeden geçemedim:))

bu arada ppembe yapmışsın yoksa kızmı bebişin içine mi doğdu:)) söylemeden geçemedim:))

ay ne bilim gönlümden o geçiyo valla doğrusu farkında olmadan yapmışım ama :)))))
doktor konusunda konuşuruz sende arkadaşınla konuşursan adını bir öğren bakalım memnunmuymuş kimmiş? hadi sana iyi haftasonları görüşürüz...

kızlar bugün doktora gittim. bebislerin kesesini ve pıt pıt kalbini duyduk:)) ikizlermiş meleklerim:))

kızlar bugün doktora gittim. bebislerin kesesini ve pıt pıt kalbini duyduk:)) ikizlermiş meleklerim:))

hadi yaa..ne güzel hadi hayırlısı olsun bakalım çok sevindim cnm iyi olmalarına..bende cumartesi için randevu aldım..bi de ben görem o kadar rahatlayacağım ki..senin kaç çıkmıştı 12.gün değerin ki ikizlermiş..unuttum da..

Hayırlı olsun wavy çok sevindim senin adına. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim de transferimin 7.günü adet başlayacakmış gibi ağrılarım var hafif ama acaba sende de olmuş muydu? Böyle karın ağrısı gibi şiddetli değil.

cnm güzel bişey ağrıların olması benim hala ara ara devam ediyor..o ağrılar iyiye işaret hadi bakalım pozitifi görücez sende de inşallah :))

cnm güzel bişey ağrıların olması benim hala ara ara devam ediyor..o ağrılar iyiye işaret hadi bakalım pozitifi görücez sende de inşallah :))

Çok teşekkür ederim. Sende de oldu demek adet başlayacakmış gibi ağrılar.Ayrıca tebrik ederim çok sevindim . Özellikle aynı doktora gidiyor oluşumuz ve böyle güzel sonuçlar beni daha da umutlandırıyor.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bakalım inşallah 4 Mayıs'ta belli olacak, beklemek zor gerçekten.

evt evt oldu tabi hiç merak etme..zaten kime olduysa pozitif sonuç aldı..beni de 4 mayısta çağırmışlardı ama ben dayanamayıp 2 mayısa aldım randevuyu :)) inşallah sende pozitif sonuç alacaksın bak görürsün kesinlikle inanıyorum..

karamel125 hayırlı olsun canım inş pozitif sonuç alıp bizlere umut olursun.buarada transferini kim yaptı?

Teşekkür ederim, inşallah bakalım ağrılarım devam ediyor. Umarım ters giden birşeyler yoktur. Transferimi Cem Bey yaptı ama ondan öncesinde hiç görüşemedik hastanede yoktu hep Deniz Hn bakmıştı. Sadece tansferde görüşebildik. Zor bir süreç gerçekten. Allah hepimize yardım etsin.

İnşallah dediğin gibi olur da burada sizlerle paylaşırım...

kıslar dün pek giremedim nete( karamel canım benim de hafif hafif ağrılarım olmuştu. ve bi çok kişide oluyor. benim en büyük belirtim idrara çok çıkmaydı güzelim. allahım sanada nasip etsin inşallah güael haberlerini alırız burdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…