yok cnm 12.gün değeri 220,20 çıkınca tekrarlatmadılar..ama keşke tekrarlasaydım ben yine de diye düşünüyorum(
canım içini feraH tut bence değerin çok iyi. eminim kat kat katlamıştır:))
canım içini feraH tut bence değerin çok iyi. eminim kat kat katlamıştır:))
canım benim lekelenmem olmadı ama bazılarında olabiliyormuş. ağrılara gelince geçmedi malesef ara ara oluyor. bazen adet sancısı gibi bazen kramp gibi. buda olur diyolar. ama keseyi görmediğim için hep bi acaba var içimde. çok kızıyom doktora çoook:sende herhangi bir lekelenme falan bişey olmadı değil mi? kasık ağrıların geçti mi bi de ?
canım benim lekelenmem olmadı ama bazılarında olabiliyormuş. ağrılara gelince geçmedi malesef ara ara oluyor. bazen adet sancısı gibi bazen kramp gibi. buda olur diyolar. ama keseyi görmediğim için hep bi acaba var içimde. çok kızıyom doktora çoook:(
bu arad tikcerın hayırlı olsun pek bi şirin olmuş:))
bu arada ppembe yapmışsın yoksa kızmı bebişin içine mi doğdu:)) söylemeden geçemedim:))
kızlar bugün doktora gittim. bebislerin kesesini ve pıt pıt kalbini duyduk:)) ikizlermiş meleklerim:))
kızlar bugün doktora gittim. bebislerin kesesini ve pıt pıt kalbini duyduk:)) ikizlermiş meleklerim:))
Hayırlı olsun wavy çok sevindim senin adına. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim de transferimin 7.günü adet başlayacakmış gibi ağrılarım var hafif ama acaba sende de olmuş muydu? Böyle karın ağrısı gibi şiddetli değil.
cnm güzel bişey ağrıların olması benim hala ara ara devam ediyor..o ağrılar iyiye işaret hadi bakalım pozitifi görücez sende de inşallah :))
Çok teşekkür ederim. Sende de oldu demek adet başlayacakmış gibi ağrılar.Ayrıca tebrik ederim çok sevindim . Özellikle aynı doktora gidiyor oluşumuz ve böyle güzel sonuçlar beni daha da umutlandırıyor.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bakalım inşallah 4 Mayıs'ta belli olacak, beklemek zor gerçekten.
evt evt oldu tabi hiç merak etme..zaten kime olduysa pozitif sonuç aldı..beni de 4 mayısta çağırmışlardı ama ben dayanamayıp 2 mayısa aldım randevuyu :)) inşallah sende pozitif sonuç alacaksın bak görürsün kesinlikle inanıyorum..
Hayırlı olsun wavy çok sevindim senin adına. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim de transferimin 7.günü adet başlayacakmış gibi ağrılarım var hafif ama acaba sende de olmuş muydu? Böyle karın ağrısı gibi şiddetli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?