kıslar dün pek giremedim nete( karamel canım benim de hafif hafif ağrılarım olmuştu. ve bi çok kişide oluyor. benim en büyük belirtim idrara çok çıkmaydı güzelim. allahım sanada nasip etsin inşallah güael haberlerini alırız burdan..
Elsi canım şimdilik progestana devam folik plus a devam. ben tüm kan testlerimi yapıp gitmiştim. onlarda iyi çıkmış. şeker demir kan sayımı falan..
bu arada ben cem beye gitmedim. normalde salıya randevu vermişlerdi. biraz kızdım açıkçası bende eski doktoruma medical serdar beye gittim. kontrollerimi o yapacak. sonra beni anadoılu sağlık john hopkinse yönlendirecek doğum için. .
hee evt bende diyodum salı gidecekti demek ki çağırmışlar diye düşünmüştüm..kan testlerini kendi doktorun mu istedi? Bi de folicplus'a devam demişsin ama bana cem bey öyle bişey vermedi sadece progestan kapsül kullanıyorum..gerçi ben kendiliğimden folbiol kullanıyorum 2 aydır ama..neyse tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim.neden John hopkins bu arada? uzak değil mi? off bende ne yapacağımı bilmiyorum bi görsem bebişi düşünmeye başlayacağım ama ..inşallah görürüm..senin mide bulantın baş dönmen falan varmı? bende hiçbirşey yok..gerçi sen 7.haftadasın ama benim haftamdayken bi şikayetin olmuşmuydu?
doras canım çok sağol bitanem. amin canım benima.s.sevgili wavy ikizlerin olacakmış!!tebrikler,umarım sağlıklı bir gebelik döneminin ardından bebeklerine kavuşursun canım....sevgiler...
kızlar ben ölüyorum ya kasıklarım acayip ağrıyor aynı sizin dediğiniz o bıçak batmaları gibi acaba yumurtalar büyüdüğü için mi.öncekinde bukadar ağrımamıştı ya
canım hangi aşamadasın?yumurta toplatmadın heralde.bende çok batma olmamıştı.şimdiden hatırlı olun tedavin
slm canım.yok yumurta toplatmadım iğnelere devam bugün 5. günümdü ama çok ağrım var inş kötü bişe değildir bu perşembeye tekrar kont var
kızlar aklıma bişey çok takılıyo özellikle hamile kalan arkadaşlardan cevap bekliyorum.transferden sonra ayağa kaldırdılarmı sizi.yani böyle yapıp hamile kalanınız varmı.kimi hastanelerde ayakları yukarı kaldırıp bekletiyolarmış.ben diyorumki hazirandaki 2. denememde ne yapsamda beni ayağa kaldırmasalar.
kızlar aklıma bişey çok takılıyo özellikle hamile kalan arkadaşlardan cevap bekliyorum.transferden sonra ayağa kaldırdılarmı sizi.yani böyle yapıp hamile kalanınız varmı.kimi hastanelerde ayakları yukarı kaldırıp bekletiyolarmış.ben diyorumki hazirandaki 2. denememde ne yapsamda beni ayağa kaldırmasalar.
canım beni transferden sonra ayağı kaldırdılar. yavaş yavaş yürüterek odama getirdiler. 1,5 saat sonra idrarımı kalkıp yaptım. ama onlar 15 dk sonra yapabilirsiniz demişti. toplamda 2 saat yattım. ne kadar ixstersen o kadar yatırıyolar. o gün evde hep yattım. ertesi gün misafirim gelecekti ve benim tüpü kimse bilmiyor. kalktım bi güael evi sildim süpürdüm. pazara gttim hazırlık yaptım. içini rahat tut yicek lokması varsa bebişin yerleşir sana:))
cnm normalde kaldırıyorlarmış evt ama ben transferde çok zorlandığım için sakinleştirici istemiştim o yüzden beni sedyeyle taşıdılar..ama çok önemli olduğunu sanmıyorum çünkü gideceğin yer 2 adım.bunları kafana takma bence..çünkü bu aşılama gibi değil yani sperm değil sana transfer edilen ki aksın..embriyo olduğu için sorun olacağını zannetmiyorum hem öyle olsaydı yapmazlardı..dediğim gibi sen şimdiden bunları düşünme ve kafanı rahat tut..hayırlısı olur inşallah..
kalp kalbe karşıymış şerifeciğim bende sana msj atcaktım şimdi.napıyosun nerelerdesin*özletttin kendini.dedim şerife de bıktı benden hemde söz vermişti dertleşcekti benle diye.nasıl geçiyo günlerin*göremiyorum artık seni buralarda.çok sağol canım yine yanımdasın....offfffffff canım ben istiyorumki hemen herşey olsun ama allahtan hayırlısı.öpüyorum seni.kendine dikkat et.budebe herşey nasip kısmet işi bizler sebepler aradık kendimize görede doğruydu bu sebepler şimdi geçmişi silip sil baştan başla büyük bi morel topla hazirana kadar inşallah seninde olacak dualarımdasın görüşürüz canım.
ayyy seni gördüğüme sevindimm sen neler yapıyorsun?
ben parçalı bulutlu yaşıyorum bazen hüzün çöküyor bazen sevinç mümkün oldukça dışarı çıkıyorum k.validemin gününe gittim Allahım yaa tam komediarkadaşları kaç yaşına gelmiş şeyden bahsediolar sırıtıp durdum ne edimm
sen haziranda başlıosun çok sevindim cem beye gitcen dimi yine ? senden bıkmadım hatta geçenlerde baktım yoktun burayada bişi yazmamışın işi vardır dedim
allah kısmet ederse haziranın ortasında istanbulda olacağız canım.cem beye gidiceğiz.hayırlı gelin kayın validenin gününe gittin hı: )canım bende kendimi atıyorum dışarı ama senin gibiyim parçalı bulutlu yani.yazın sen neredesin*hadi başlayalım birlikte tedaviye.bakarsın dünür oluruz ileride: ):1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?