Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hem ben tedavi için artık çok korkuyorum şuan için cesaretim yok..yıkılmak istemiorum artık ne bilim kafam çorba girbi yaş 29..zamanda geçior

şerife nasılsın canım hiç görünmüyon özlettin kendini

iyiyim canım sen nasınsın çok geç giriyorum nete dışardayım geziom kafa dağıtıyorum sende başlamışsın iğnelere hayırlı olsun kim takip ediyor seni:CüvCüv::CüvCüv:

evet canım başladım.pazartesi toplama işlemim var.ikiside bakıyor valla hangisi olursa.cem bey yoktu bikaçgündür pazartesi gelcek oyüzden deniz hn kont etti

hem ben tedavi için artık çok korkuyorum şuan için cesaretim yok..yıkılmak istemiorum artık ne bilim kafam çorba girbi yaş 29..zamanda geçior
sevgili şerife seni anlıyorum...evet kafan karışık olabilir ama yaşın için endişelenmemeni tavsiye ederim sana,çünkü 29 yaş dediğin nedir ki ,bu tedavilere
35 yaşından sonra başlayıp gebe kalanlar biliyorum...önünde hamile kalma şansının çok yüksek olduğu koskoca 6 yıl var...lütfen rahat ol,sil at bu düşünceleri kafandan...sevgiler...

zaman zaman sizlerede oluyordur eminim bu karamsarlık..hem iş hamile kalmakla da bitmiyor benim açımdan riskli gebeliğe giriyorum ne olacağı belli değil kan akışım çok yavaş vs...dielimki kaldım hamile tekrar erken doğum tekrar aynı şeyler yoğun bakım belirsiz bi bekleyiş film biter acılar kapanmaz beşik yerine toprağa koy vs...ben düz yolda yürürken bile düşenlerdenim ne diim daha..size imreniyorum umutlarınızı koruyorsunuz.. denicem elbet ama hiç biri ilki kadar umutlu olmamıştı.

ben de karamsar bir insanım aslında...bir erken doğum deneyimim var -kısmen çoğul gebelik olmasına bağlanıyor ama kesin olarak bundandır da denmiyor-yani tekrar gebe kalırsam yüzde 50 risk altındayım yine erken doğum yapabilirim,ancak ben eşimi ikna edebilirsem hamile kalmak istiyorum tüm bu yaşadıklarımı unutmuş gibi:)))anlatmak istediğim ne yaşadıysan üzerine sünger çekip mücadele etmelisin-yaşadıkların katlanılmayacak kadar üzücü olsa da maalesef... bir sorum olacak sana ,sen rıza madazlı ya görünmüştün sanırım,nasıl memnun kaldın mı ondan?seni tatmin etti mi söyledikleri??ben bir riskli gebelik uzmanına muayene olmak istiyorum herşeyden önce...

rıza bey zaten doğuma karar vermişti alanında çok başarılı bi doktor bi gün gebe kalırsam ona gidicem zaten özel yeri var nişantaşında ++ cerrahpaşada da çalışıyor salı ve perşembe günleri..bana hamile kal deyip durdu başkada bişi dememişti...

aa doras senin ne riskin varki yaa ..hem sen ikiz annesi değilmisin ? 3.bebek zor olmazmı bakım açısından

canım benim üzme kendini ne olur.allah o kadar büyük ki bizimde sağlıklı bebeklerimiz olacak inşallah.bu erken doğum için sana sebeb olarak bunu mu söylediler?peki bir tedavi yöntemi falan yok muymuş*

canım benim üzme kendini ne olur.allah o kadar büyük ki bizimde sağlıklı bebeklerimiz olacak inşallah.bu erken doğum için sana sebeb olarak bunu mu söylediler?peki bir tedavi yöntemi falan yok muymuş*

yaa ben her işimde böyleyim bi şeye başlar %75 geldiğimde bişiler olur ve biter doktor bile dedi çok şansızsın die..bu dünyada herkesin bi sınavı var benimde buu çekicem mecbur...bi çaresi hergün iğne olmak kan sulandırıcı vs..oda bi risk işim Allaha kaldıı o isterse %100 tamamlarım ben alıştım artık herşeye bana bişi koymuyor bu saatten sonra.-tatlicadiarzu-

aa doras senin ne riskin varki yaa ..hem sen ikiz annesi değilmisin ? 3.bebek zor olmazmı bakım açısından
canım evet ikiz annesiyim...3 bebek evet çok zor olacak,ama evde sürekli bir yardımcım var,yatılı değil gerçi sabah gelip akşam gidiyor...hfta sonları annem de geliyor o da yardımcı oluyor kendi çapında ama bir daha doğum yaparsan bana güven me diyor:))yoruldu kadıncağız naapsın:))ya bir de ben hamile kalırsam çocuklarla da pek meşgul olamayacağım,çünkü risk altındayım...şerife ben de sanırım rahim ağzı yetersizliği denen o illet var...28.haftada serviks 2 cm açıldı ve yatarak 33.haftaya geldim...tam 46 gün yatağa çakılı yaşadım,hiç kalkmadan...çok zor günler yaşadım...hastanede yattım yaklaşık 2 ay....tam teşhis konmadı ama ben öle olduğunu düşünüyorum...zira 36.haftada doğum yapan ikiz anneleri de mevcut,ben ise o kadar dayanamadım...

anlattığına göre rahim ağzı yetmezliği var bi arkadaşımda da vardı bu sitede oda ikizlerini kaybetti 5,5 ayda ama onunda tedavisi varmış seklajmıydı neydi yani rahim ağzını dikiyorlar belirli bi haftada kesin kararın varsa ve bu riskleri göze alıyorsan dene bence arkadaşım..ben senin kadar cesur değilim şuan...söylemeden geçemicem şuan kuzularınla olsan ne bilim onlarla kursan yeni bi bebek veya bebekler için bu kadar şeyi gözardı etmeye değecekmi hem sende kaybettin ilk gebeliğinde içimden geçenleri söylüyorum sonra keşkeler takılıyor insanın aklına ...belkide bişi olmaz bilemiyorum ki hayat süprizlerle dolu ne kadar acı olsada hakkında hayırlısı olsun..maddi gücünde varsa yolun hayırlı olsun arkadaşım...(çokmu karamsarım :çok üzgünüm: )

evet serklaj yapılıyor...gerçi o işlem yapılsa da sancılar çok kuvvetli oluyorsa dikişler patlayabiliyormuş...neyse ya beni boşver,alnıma yazıldıysa olur ,yazılmadıysa olmaz...çok kaderci oldum çıktım:)))ama ne yapayım oluruna bırakmazsak yaşam işkenceye döner bizler için...senin de hakkında hayırlısı olur inşallah arkadaşım-hep tekrarlıyorum biliyorsun....hep duacı ol,dile ama ahıylısı ile de lütfen....

hayırlısı ile de lütfen....gece ilerliyor ,yoruldum galiba ,acayip kelimeler yazıyorum:)))

şerife birde acıbadem de değişen birşeyler var mı sahiden??yani 2-3 yıl öncesi gibi değil mi ??bu da beni düşündürüyor açıkcası??

aayy güldürdün beni hee bu saattekaydirigubbakcemile5 evet canım herşeyin hayırlısı bende çok kaderciyimdir dediğim gibi bu bi sınavv yaşayıp görücez..valla ne istiosan onu yap ne kadar yaşıcazki daha dimi.. evet canım maalesef ben değişim gördüm ilgi var ama ilki gibi değil cem beyi görmek büyük bi mutluluk olur nerde çok yoğun pek fazla bişi açıklamıyor serhoş gibi sürekli hastaydı her gittiğimde..ne bilim dağılmış gibi geldi bana ama çok şirin çok seviyorum onu içinin iyi olduğunu hissediyorum güzel insanŞeniz

evet cem bey gerçekten iyi bir insandır,çok güvenirim kendisine...ama kontrolleri o yapmaz ise ve deniz hanıma bırakırsa ,benim pek hoşuma gitmez açıkçası ,zira deniz hanıma pek ısınamamıştım...onlar da haklılar tabii,çok yoğunlar ve bu bir ekip işi,görevli tüm doktorlar hastaları takip etmeli,sadece bir hekim bu işlerin altından kalkamaz...aman ya karışık işler...biliyor musun tüm içtenliğimle yazıyorum...senin bebeğin osun çok mutlu olacağım inan...çünkü geçen yıldan beri takip etti yazılarını,hikayeni ....allahım yüzünü güldürsün canım...

canım sana iyi geceler,ben yatmak durumundayım,epey yoruldum...yine yazışırız kendine ii bak...sevgiler...

evet yaa bende kadın doktorlara karşı bi antipatim var erkek olsun ne olursa olsun düşüncesindeyim deniz hanımdan elektrik alamadım daha yeni bi doktor insan hevesli olmazmı yaa daha atik daha kendinden emin ne bilim gözlemlediğim kadarı ile bunları görmedim bi nahoşluk var kadında ..

yaa inanırmısın beni takip eden bi sürü kişi var hepsini unuttum herhalde o zamanlar kafam yerinde diildi geçmişe baktığımda gördüm aa daha önce konuşmuşuz vs..oldum :)

ben buraya yazdıklarımın hiç birini en yakın arkadaşıma,anneme vs..anlatmadım çünkü anlamıyorlardı kurtuldun işte sakat kalsa ne olacaktı Allah yüzüne güldü çok çekiyorsun yeter vs..öldü gitti hala onumu düşünüyorsun ağlama ..resmen beni oyuncu yaptılar hiç bahsetmiyorum bile bi dünyam var hala yaşıyor o dünyada kapılarıda kilitli ben hala ellerini hissediyorum ellerimde bunu kime söylim anlamıyorlarkii amannn boşver yazacak çok şey varda neyse boğazım düğümleniyor..

yalnız hayatta şunu öğrendim tokat gibi çarptı yüzüme dost dediklerim evimden çıkmayanlar zor günümde yoklardı şimdi yüzüme bakamıyorlar bile kesin tavrımı koydum merhaba o kadar...hayatta bi tek biz varız başka kimse yok..++ tüp bebek tedavisi ile gebe kaldığımı kimse bilmez...neyse yazacak yine çok şey var kesiyorum burada..

sizlerin gerçekten benim iyi olmamı ve güzel bi hamilelik geçirmemi istediğinizden o kadar eminimki en az benim kadar istiyorsunuz bunu hissediyorum..hissetmesem sağol der geçiştirir kısa keserdim inan bana ben hayatta hep doğruyu savunan biriyim ..Allah razı olsun arkadaşım güzel dileklerin için bi gün mutlaka evimin içinde koşan biri olacak olmasada öbür tarafta mis gibi bekleyen biri var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…