şerife nasılsın canım hiç görünmüyon özlettin kendini
sevgili şerife seni anlıyorum...evet kafan karışık olabilir ama yaşın için endişelenmemeni tavsiye ederim sana,çünkü 29 yaş dediğin nedir ki ,bu tedavilerehem ben tedavi için artık çok korkuyorum şuan için cesaretim yok..yıkılmak istemiorum artık ne bilim kafam çorba girbi yaş 29..zamanda geçior
zaman zaman sizlerede oluyordur eminim bu karamsarlık..hem iş hamile kalmakla da bitmiyor benim açımdan riskli gebeliğe giriyorum ne olacağı belli değil kan akışım çok yavaş vs...dielimki kaldım hamile tekrar erken doğum tekrar aynı şeyler yoğun bakım belirsiz bi bekleyiş film biter acılar kapanmaz beşik yerine toprağa koy vs...ben düz yolda yürürken bile düşenlerdenim ne diim daha..size imreniyorum umutlarınızı koruyorsunuz.. denicem elbet ama hiç biri ilki kadar umutlu olmamıştı.
zaman zaman sizlerede oluyordur eminim bu karamsarlık..hem iş hamile kalmakla da bitmiyor benim açımdan riskli gebeliğe giriyorum ne olacağı belli değil kan akışım çok yavaş vs...dielimki kaldım hamile tekrar erken doğum tekrar aynı şeyler yoğun bakım belirsiz bi bekleyiş film biter acılar kapanmaz beşik yerine toprağa koy vs...ben düz yolda yürürken bile düşenlerdenim ne diim daha..size imreniyorum umutlarınızı koruyorsunuz.. denicem elbet ama hiç biri ilki kadar umutlu olmamıştı.
canım benim üzme kendini ne olur.allah o kadar büyük ki bizimde sağlıklı bebeklerimiz olacak inşallah.bu erken doğum için sana sebeb olarak bunu mu söylediler?peki bir tedavi yöntemi falan yok muymuş*
canım evet ikiz annesiyim...3 bebek evet çok zor olacak,ama evde sürekli bir yardımcım var,yatılı değil gerçi sabah gelip akşam gidiyor...hfta sonları annem de geliyor o da yardımcı oluyor kendi çapında ama bir daha doğum yaparsan bana güven me diyor:))yoruldu kadıncağız naapsın:))ya bir de ben hamile kalırsam çocuklarla da pek meşgul olamayacağım,çünkü risk altındayım...şerife ben de sanırım rahim ağzı yetersizliği denen o illet var...28.haftada serviks 2 cm açıldı ve yatarak 33.haftaya geldim...tam 46 gün yatağa çakılı yaşadım,hiç kalkmadan...çok zor günler yaşadım...hastanede yattım yaklaşık 2 ay....tam teşhis konmadı ama ben öle olduğunu düşünüyorum...zira 36.haftada doğum yapan ikiz anneleri de mevcut,ben ise o kadar dayanamadım...aa doras senin ne riskin varki yaa ..hem sen ikiz annesi değilmisin ? 3.bebek zor olmazmı bakım açısından
canım evet ikiz annesiyim...3 bebek evet çok zor olacak,ama evde sürekli bir yardımcım var,yatılı değil gerçi sabah gelip akşam gidiyor...hfta sonları annem de geliyor o da yardımcı oluyor kendi çapında ama bir daha doğum yaparsan bana güven me diyor:))yoruldu kadıncağız naapsın:))ya bir de ben hamile kalırsam çocuklarla da pek meşgul olamayacağım,çünkü risk altındayım...şerife ben de sanırım rahim ağzı yetersizliği denen o illet var...28.haftada serviks 2 cm açıldı ve yatarak 33.haftaya geldim...tam 46 gün yatağa çakılı yaşadım,hiç kalkmadan...çok zor günler yaşadım...hastanede yattım yaklaşık 2 ay....tam teşhis konmadı ama ben öle olduğunu düşünüyorum...zira 36.haftada doğum yapan ikiz anneleri de mevcut,ben ise o kadar dayanamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?