evet yaa bende kadın doktorlara karşı bi antipatim var erkek olsun ne olursa olsun düşüncesindeyim deniz hanımdan elektrik alamadım daha yeni bi doktor insan hevesli olmazmı yaa daha atik daha kendinden emin ne bilim gözlemlediğim kadarı ile bunları görmedim bi nahoşluk var kadında ..
yaa inanırmısın beni takip eden bi sürü kişi var hepsini unuttum herhalde o zamanlar kafam yerinde diildi geçmişe baktığımda gördüm aa daha önce konuşmuşuz vs..oldum :)
ben buraya yazdıklarımın hiç birini en yakın arkadaşıma,anneme vs..anlatmadım çünkü anlamıyorlardı kurtuldun işte sakat kalsa ne olacaktı Allah yüzüne güldü çok çekiyorsun yeter vs..öldü gitti hala onumu düşünüyorsun ağlama ..resmen beni oyuncu yaptılar hiç bahsetmiyorum bile bi dünyam var hala yaşıyor o dünyada kapılarıda kilitli ben hala ellerini hissediyorum ellerimde bunu kime söylim anlamıyorlarkii amannn boşver yazacak çok şey varda neyse boğazım düğümleniyor..
yalnız hayatta şunu öğrendim tokat gibi çarptı yüzüme dost dediklerim evimden çıkmayanlar zor günümde yoklardı şimdi yüzüme bakamıyorlar bile kesin tavrımı koydum merhaba o kadar...hayatta bi tek biz varız başka kimse yok..++ tüp bebek tedavisi ile gebe kaldığımı kimse bilmez...neyse yazacak yine çok şey var kesiyorum burada..
sizlerin gerçekten benim iyi olmamı ve güzel bi hamilelik geçirmemi istediğinizden o kadar eminimki en az benim kadar istiyorsunuz bunu hissediyorum..hissetmesem sağol der geçiştirir kısa keserdim inan bana ben hayatta hep doğruyu savunan biriyim ..Allah razı olsun arkadaşım güzel dileklerin için bi gün mutlaka evimin içinde koşan biri olacak olmasada öbür tarafta mis gibi bekleyen biri var..
slm kızlarrr...
elsincim yarın gidiosun dimi keseni görmeye hayırlı olsun inşallah gelince buraya yaz geç olsada bakıyorum kendine dikkat et...
budebe tekrar cesaretlenmem zaman alıcak şuan düşünmüyoruz zaten başka bi doktorla mailleştik erken karamsarlığa düşmüşsün dedi daha dur dedi :)
elsinore sonunda keseyi gördün ve rahatladın değil mi canım?bak boşuna kuruntu yaptın ama sen de haklıydın,yaşadığın deneyimler sonrası aklına olumsuzlukları da getirmen çok doğal...sorunsuz bir gebelik geçirmeni diliyorum canım...sevgiler...cnm ben randevumu bugüne almıştım gördüm çok şükür keseyi..10 gün sonra da kalp atışları için çağırdılar..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
canım ya nasıl hatırlayacaksın yazıştığımızı o günlerde,zaten belirttiğin gibi kendinde değildin ,kim bilir nerelerdeydin ve o kadar çok kişi takip etti ki seni,anımsaman imkansız tabii...oğlunu kaybettikten sonra çevrendeki insanların bu şekilde yorum yapmaları benim yüreğimi dağladı... -giden gitti niye hala ağlıyorsun?ne -demek??!!belki teselli etmek için diyorlar diye düşündüm bir an,ama böyle bir cümle kurmak çok yanlış...bu şekilde konuşanlar anne değil herhalde şerife,çünkü evladı olan hiç kimse bu kadar düşüncesizce laflar sarfedemez...inanamadım ve senin adına gerçekten üzüldüm arkadaşım...duygularımdaki samimiyeti hissetmen beni çok mutlu etti ayrıca,burada hepimiz yanındayız,aynı yollardan geçmiş insanlarız biz,en çok birbirimizi yine biz anlarız ...redüksiyon sonucu yitirdiğim meleğim de beni cennette bekliyor...mis kokulu meleklerimiz onlar bizim...evet yaa bende kadın doktorlara karşı bi antipatim var erkek olsun ne olursa olsun düşüncesindeyim deniz hanımdan elektrik alamadım daha yeni bi doktor insan hevesli olmazmı yaa daha atik daha kendinden emin ne bilim gözlemlediğim kadarı ile bunları görmedim bi nahoşluk var kadında ..
yaa inanırmısın beni takip eden bi sürü kişi var hepsini unuttum herhalde o zamanlar kafam yerinde diildi geçmişe baktığımda gördüm aa daha önce konuşmuşuz vs..oldum :)
ben buraya yazdıklarımın hiç birini en yakın arkadaşıma,anneme vs..anlatmadım çünkü anlamıyorlardı kurtuldun işte sakat kalsa ne olacaktı Allah yüzüne güldü çok çekiyorsun yeter vs..öldü gitti hala onumu düşünüyorsun ağlama ..resmen beni oyuncu yaptılar hiç bahsetmiyorum bile bi dünyam var hala yaşıyor o dünyada kapılarıda kilitli ben hala ellerini hissediyorum ellerimde bunu kime söylim anlamıyorlarkii amannn boşver yazacak çok şey varda neyse boğazım düğümleniyor..
yalnız hayatta şunu öğrendim tokat gibi çarptı yüzüme dost dediklerim evimden çıkmayanlar zor günümde yoklardı şimdi yüzüme bakamıyorlar bile kesin tavrımı koydum merhaba o kadar...hayatta bi tek biz varız başka kimse yok..++ tüp bebek tedavisi ile gebe kaldığımı kimse bilmez...neyse yazacak yine çok şey var kesiyorum burada..
sizlerin gerçekten benim iyi olmamı ve güzel bi hamilelik geçirmemi istediğinizden o kadar eminimki en az benim kadar istiyorsunuz bunu hissediyorum..hissetmesem sağol der geçiştirir kısa keserdim inan bana ben hayatta hep doğruyu savunan biriyim ..Allah razı olsun arkadaşım güzel dileklerin için bi gün mutlaka evimin içinde koşan biri olacak olmasada öbür tarafta mis gibi bekleyen biri var..
budebe bitek sen varsin hos bu saatte baska kim olurki demi ben ilk defa yaziyorum
slm kızlarrr...
elsincim yarın gidiosun dimi keseni görmeye hayırlı olsun inşallah gelince buraya yaz geç olsada bakıyorum kendine dikkat et...
budebe tekrar cesaretlenmem zaman alıcak şuan düşünmüyoruz zaten başka bi doktorla mailleştik erken karamsarlığa düşmüşsün dedi daha dur dedi :)
cnm ben randevumu bugüne almıştım gördüm çok şükür keseyi..10 gün sonra da kalp atışları için çağırdılar..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
tşk ederim..asıl sen gece kuşu oldun doras herhalde kuzular uyuyor anca fırsat buluyorsun..
budebe gündüz hiç yoksun nie? benim vaktim bol işsiz güçsüz biriyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?