Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi geceler canım konuşuruz yine gün doğmadan neler doğaar bellirsiz 10 dk kadar kaçar bende ..iyi uykular..

gecenin bu saatinde şu yazdıkların içimden o kadar şey aldı götürdüki...canım arkadaşım sende benim gibisin karamsar,düşünceli...ne yapalım canım bu bir sınav çok ta zor bir sınav ama bunun tedavisini aramak bize farz..tüp bebeğe gideceğimiz zaman bir arkadaşım şöyle demişti:Allah, sevdiği kullarına dert vermez ismimi adına almasın diye.sevdiği kullarına da derdi verirki benim adımı daha çok ansın.canım biz Allahın sevdiği kullarıyız ki bu kadar büyük bir mücadele içindeyiz,yılmıyoruz yine de duamızı ediyoruz.yorulmayacağız arkadaşım destek olacağız birbirimize paylaşacağız.hatırlarsan ben annemi dahi sana geçmiştim : ))biz anlarız birbirimizin derdinden yalnız değilsin arkadaşım tamam mı*:1hug:

slm kızlarrr...

elsincim yarın gidiosun dimi keseni görmeye hayırlı olsun inşallah gelince buraya yaz geç olsada bakıyorum kendine dikkat et...

budebe tekrar cesaretlenmem zaman alıcak şuan düşünmüyoruz zaten başka bi doktorla mailleştik erken karamsarlığa düşmüşsün dedi daha dur dedi :)

cnm ben randevumu bugüne almıştım gördüm çok şükür keseyi..10 gün sonra da kalp atışları için çağırdılar..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

cnm ben randevumu bugüne almıştım gördüm çok şükür keseyi..10 gün sonra da kalp atışları için çağırdılar..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
elsinore sonunda keseyi gördün ve rahatladın değil mi canım?bak boşuna kuruntu yaptın ama sen de haklıydın,yaşadığın deneyimler sonrası aklına olumsuzlukları da getirmen çok doğal...sorunsuz bir gebelik geçirmeni diliyorum canım...sevgiler...

canım ya nasıl hatırlayacaksın yazıştığımızı o günlerde,zaten belirttiğin gibi kendinde değildin ,kim bilir nerelerdeydin ve o kadar çok kişi takip etti ki seni,anımsaman imkansız tabii...oğlunu kaybettikten sonra çevrendeki insanların bu şekilde yorum yapmaları benim yüreğimi dağladı... -giden gitti niye hala ağlıyorsun?ne -demek??!!belki teselli etmek için diyorlar diye düşündüm bir an,ama böyle bir cümle kurmak çok yanlış...bu şekilde konuşanlar anne değil herhalde şerife,çünkü evladı olan hiç kimse bu kadar düşüncesizce laflar sarfedemez...inanamadım ve senin adına gerçekten üzüldüm arkadaşım...duygularımdaki samimiyeti hissetmen beni çok mutlu etti ayrıca,burada hepimiz yanındayız,aynı yollardan geçmiş insanlarız biz,en çok birbirimizi yine biz anlarız ...redüksiyon sonucu yitirdiğim meleğim de beni cennette bekliyor...mis kokulu meleklerimiz onlar bizim...

bak gördün mü doktorda demiş.sıkma canını.herşeyin bir çaresi vardır.ama bencede kendini toparla öyle başla tedaviye.Allah büyük diyorum ya herşeyde var bir hayır canım

hadi gözün aydın canım.darısı bizim başımıza. değmesin

tşk ederim..asıl sen gece kuşu oldun doras herhalde kuzular uyuyor anca fırsat buluyorsun..

budebe gündüz hiç yoksun nie? benim vaktim bol işsiz güçsüz biriyim..

evet canım ben ancak geceleri fırsat bulabiliyorum,gerçi uykum da geliyor ama ,biraz da kendime zaman ayırayım diyorum...yatmak yerine bilgisayar başında kalıyorum...canım sen neredesin istanbulda?

tahmin ettim dorascım insan bazen kendi ile kalmak istior ..ben hep kendimleyim mesela..ben istanbul kağıthanedeyim sen ?

aaaaa karşı taraftasın yani!!ben seni hep bu yakada hayal etmiştim,acıbademi seçtiğin için...ben aslen ataköylüyüm,yani avrupa yakası...ama evlendim ve suadiyeye gelin geldim:))ama çok seviyorum bu tarafı,daha sakin ve temiz,düzenli geliyor bana...peki neden acıbademi seçtin sen??çok iyi merkezler var avrupa yakasında...ben merkez seçerken ilk etapta iyi olmasına ve evime yakın olmasına bakmıştım...

offf sendemi karşıdasınn ben acıbademifalan bilmem en yakın arkadaşım orada tedavi görüyordu cem beyi çok methetti onun sayesinde oraya gittim...mahvolluyorum işkence gibi yoll 2 saat önceden çıkıodum evden...

tavsiye edilid yani,aslında iyi bir merkez acıbadem...ama kader işte yine kader kısmet diyoruz.olacağı varsa nerede olsa o iş gerçekleşir ....hepsi boş,daha doğrusu herkes ve herşey aracı sadece,allah ne isterse o oluyor....

tşk ederim..asıl sen gece kuşu oldun doras herhalde kuzular uyuyor anca fırsat buluyorsun..

budebe gündüz hiç yoksun nie? benim vaktim bol işsiz güçsüz biriyim..

iyi geceler.sana uydum geziyorum : )bende işsizimmma.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…