evet eğitimciyim,yani o mesleği okudum ,ama icra etmiyorum,çalışmıyorum yani :)))))boşuna mı okudun diyorlar ama artık çok zor benim için çalışmak...mümkün değil,kendime 2 saat anca ayırabiliyorum...eğitimci yazıyor profilindee :) doras haklısın canım kader herşey...
cem bey gerçekten insanlığı çok hoşuma gidiyor benim için çok üzüldüğüne eminim
eğitimci yazıyor profilindee :) doras haklısın canım kader herşey...
cem bey gerçekten insanlığı çok hoşuma gidiyor benim için çok üzüldüğüne eminim
budebe sen ikinci denemeye mi başlayacaktın?hikayeni tam bilemiyorum ama...
tşk ederim dorascım zaten kriz var..bakalım oda kısmet annem bu sene beni memlekete götürücek temmuzda bizim oralar çok güzel doping toplatacakmış bana ben ordu'luyum karadeniz gidim gelim bakıcaz önümüze :)
sevgili şerife seni anlıyorum...evet kafan karışık olabilir ama yaşın için endişelenmemeni tavsiye ederim sana,çünkü 29 yaş dediğin nedir ki ,bu tedavilere
35 yaşından sonra başlayıp gebe kalanlar biliyorum...önünde hamile kalma şansının çok yüksek olduğu koskoca 6 yıl var...lütfen rahat ol,sil at bu düşünceleri kafandan...sevgiler...
cnm ben randevumu bugüne almıştım gördüm çok şükür keseyi..10 gün sonra da kalp atışları için çağırdılar..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
çok sağolun canlarım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bir an önce..öptüm hepinizi..
karamelcim hadi bi güzel haber de sen ver de sevindir bizi..dört gözle bekliyoruz.
Merhaba canım,
Çok şükür sonucum 190 çıktı yani hamileyim.Gerçi hala inanamıyorum. Bir iki gündür giremedim forum hata veriyordu. 23 Mayıs'ta kese ve kalp atışı görmeye gideceğiz kısmetse. Benim eğer transfer gününü saymazsak 11.gün değerim 190. Sende kaç çıkmıştı? Hemşireler değeriniz yüksek bir daha bakmaya gerek yok dediler.
Buradan tüm arkadaşlara dileğim İnşallah herkesin mutlu haberini alırız. Herkes en kısa zamanda bebeğine kavuşur İnşallah.
Merhaba canım,
Çok şükür sonucum 190 çıktı yani hamileyim.Gerçi hala inanamıyorum. Bir iki gündür giremedim forum hata veriyordu. 23 Mayıs'ta kese ve kalp atışı görmeye gideceğiz kısmetse. Benim eğer transfer gününü saymazsak 11.gün değerim 190. Sende kaç çıkmıştı? Hemşireler değeriniz yüksek bir daha bakmaya gerek yok dediler.
Buradan tüm arkadaşlara dileğim İnşallah herkesin mutlu haberini alırız. Herkes en kısa zamanda bebeğine kavuşur İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?