Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eğitimci yazıyor profilindee :) doras haklısın canım kader herşey...

cem bey gerçekten insanlığı çok hoşuma gidiyor benim için çok üzüldüğüne eminim

evet eğitimciyim,yani o mesleği okudum ,ama icra etmiyorum,çalışmıyorum yani :)))))boşuna mı okudun diyorlar ama artık çok zor benim için çalışmak...mümkün değil,kendime 2 saat anca ayırabiliyorum...
evet haklısın bu arada cem bey gerçekten iyi bir doktor her yönden bakacak olursak çok iyi...iyi bir hekim olmak sadece tıp bilgisinin süper olmasına bağlı değil,aynı zamanda düzgün bir kişilik de gerekli...önce insan olmak diyorum,başka da birşey demiyorum...

evet haklısın şuan nasıl zamanın olsunki 2 bebekle..bende 11 sen aynı yerde çalıştım ticaret lisesi mezunuyum muhasebe işindeyim..acil doğumla hastane işleri nedeni ile bıraktım işi..daha doğrusu kendimi bildim bileli hep çalıştım..şimdi duvar bana ben duvarlara bakıyorum...maddi anlamda bitik gibi bişeyiz kredi çekmiştik 2.deneme için vs..eşim ödüyor oda zorluyor maddi anlamda..hem hastanedeykende çok gitti para tüm birikimlerimiz gitti..devlet hastanesiydi ama herşeyi biz alıyorduk gerek kalsada kalmasada..allahtan küvez parası almadılar yoksa evi satacaktık...

canım ya masraf olmaz olur mu,zaten tüp bebek tedavisi başlı başına yüksek bir rakam tutuyor...peki acaba yeniden çalışmaya başlasan,hem kafanı dağıtırsın,hem de maddi açıdan rahatlamış olursun bir nebze...iyi olmaz mı senin için??bu kadar kendinle kalıp,içini bunaltmazsın belki br meşguliyet olur ...

nasıl anlatsam doras ...kısaca kendime olan özgüvenim gitti...bu kafayla zor çalışırım..

ya bu arada sen budebeye yazdın galiba eğitimci yazıyor profilinde diye...ben de aslen eğitimci olduğum için üstüme almışım:))))tesadüf olmuş:)))eee gece vakti,kafalar azıcık bulanabilir...şimdi gelelim senin iş mevzuna...ya ne demek kendime güvenim gitti...o iş ayrı bu iş ayrı...nasıl bir bağlantı kurdun anlamadım...belki kendini işine veremeyebilirsin bunu anlarım,ama belki de geçmişteki acıyı biraz olsun düşünmezdin...düşünmek istemediğinden değil,vakit bulamayacaktın demek istedim...sen elinden geleni yaptın,zoru başarmak için uğraş verdin,olmadı,,ama dayandın herşeye ...bence senin kendine çok güvenmen gerek artık...ayakta kalabildin..tüm zorluklara rağmen....

aaaa zonnetje!!!!!nerelerdesin sen???şu an topictesin...neler yapıyorsun??hiç haber alamadık senden??merak etmiştik çok??

tşk ederim dorascım zaten kriz var..bakalım oda kısmet annem bu sene beni memlekete götürücek temmuzda bizim oralar çok güzel doping toplatacakmış bana ben ordu'luyum karadeniz gidim gelim bakıcaz önümüze :)

neyse ben kaçar gene görüşürüz kendine bebeişlerine iyi bak canım iyi geceler....

evet canım eğitimciyim ama üniversite okuyanların halleri malum.işsizim

budebe sen ikinci denemeye mi başlayacaktın?hikayeni tam bilemiyorum ama...

merhaba.nasip olursa haziranda 2. denemeye başlayacağız.eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği var.1 aşılama denedik olmadı.zatan bize direkt tüp bebek demişlerdi.

canım bende giresunluyum.gelince görüşsek ne güzel olur walla bol bol konuşur dertleşiriz.deniz kıyısına gideriz.senin biraz uzaklaşmanda iyi olacak,toparlayacaksın.ordunun neresindensiniz?

Evet Şerife'ciğim mesela ben 35 yaşındayım ve bu ilk tüp bebek deneyimim. Ama doktorlar ümitsiz değil. Zamanı gelmeyince olmuyor maalesef. Bugün büyük gün şu anda hastanede kan testi sonucumu bekliyorum. Heyecan dorukta. Bana şans dileyin kızlar...O teste bakacak yüreğim yokkafamçokkarıştı

cnm ben randevumu bugüne almıştım gördüm çok şükür keseyi..10 gün sonra da kalp atışları için çağırdılar..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Elsinore çok sevindim canım tebrik ederim. Ne güzel bir duygudur kimbilir. İnşallah hep böyle iyi haberler veririz birbirimize. Ümit oluyor insana.Sağlıkla kucağına al İnşallah

çok sağolun canlarım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bir an önce..öptüm hepinizi..

karamelcim hadi bi güzel haber de sen ver de sevindir bizi..dört gözle bekliyoruz.

çok sağolun canlarım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bir an önce..öptüm hepinizi..

karamelcim hadi bi güzel haber de sen ver de sevindir bizi..dört gözle bekliyoruz.

Merhaba canım,
Çok şükür sonucum 190 çıktı yani hamileyim. Gerçi hala inanamıyorum. Bir iki gündür giremedim forum hata veriyordu. 23 Mayıs'ta kese ve kalp atışı görmeye gideceğiz kısmetse. Benim eğer transfer gününü saymazsak 11.gün değerim 190. Sende kaç çıkmıştı? Hemşireler değeriniz yüksek bir daha bakmaya gerek yok dediler.
Buradan tüm arkadaşlara dileğim ınşallah herkesin mutlu haberini alırız. Herkes en kısa zamanda bebeğine kavuşur ınşallah.

cnm tebrik ederim çok sevindim..transfer gününü de sayıyorsun yani değerin 12.gün değeri oluyor..benim de 220,20 çıkmıştı, tek kese göründü..ama belli olmaz dedi Deniz hanım bazen arkasına saklanabiliyormuş..pazartesi kalp atışları için gittiğimde kesin belli olur artık..hayırlısı..Allah tamamına erdirir de kucağımıza da alırız bebişlerimizi inşallah..kendine çok dikkat et ve sakın yorulma..öptüm.

merhaba çok sevindim canım.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip atsin.darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…