merhaba çok sevindim canım.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip atsin.darısı başımıza inşallah
tebrikler karamel!!sorunsuz bir gebelik döneminin ardından bebeğini kucağına almanı diliyorum canım...
arkadaşlar dün yumurtalarım toplandı 23 tane bugün aradılar 18 işlem görmüş 12 tanesi döllenmiş onlarda iyilermiş yarında arayıp transfer gününü söylicekler.ya perşembe yada cumartesi olacakmış inş cumartesi olurda benim de içim rahat olur çünkü 5. güne gitmelerini istiyorum dilerim öyle olur
karamel canım öncelikle seni tebrik ediyorum dilerim sağlıklı bir gebelik dönemi geçirirsin.
arkadaşlar dün yumurtalarım toplandı 23 tane bugün aradılar 18 işlem görmüş 12 tanesi döllenmiş onlarda iyilermiş yarında arayıp transfer gününü söylicekler.ya perşembe yada cumartesi olacakmış inş cumartesi olurda benim de içim rahat olur çünkü 5. güne gitmelerini istiyorum dilerim öyle olur
mrb arkadaşlar 12 embriyodan 7 tanesi birinci kaliteymiş dğerleri ikinci bugünde söylemediler ne zaman transfer olacanı yarın sabah haber verecekler.herşey yolunda şimdilik çok dua edin benim için. 5. gün transfer olmasını istiyorum. eğer yarın transferim olursa bir süreliğine girmicem. hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın öpüyorum sizi
kuzu nasılsın ..bayadır görüşemedik...ben ordu mesudiyeliyim gidip kendimi dağa verecem dolaşıcam kışın 1 günlüğüne gitmiştim çok iyi gelmişti..valla süper olurdu keşke görüşebilseydikcanım bende giresunluyum.gelince görüşsek ne güzel olur walla bol bol konuşur dertleşiriz.deniz kıyısına gideriz.senin biraz uzaklaşmanda iyi olacak,toparlayacaksın.ordunun neresindensiniz?
hayırlı olsun karamel Allah kucağına aldığın günleride göstersinMerhaba canım,
Çok şükür sonucum 190 çıktı yani hamileyim.Gerçi hala inanamıyorum. Bir iki gündür giremedim forum hata veriyordu. 23 Mayıs'ta kese ve kalp atışı görmeye gideceğiz kısmetse. Benim eğer transfer gününü saymazsak 11.gün değerim 190. Sende kaç çıkmıştı? Hemşireler değeriniz yüksek bir daha bakmaya gerek yok dediler.
Buradan tüm arkadaşlara dileğim İnşallah herkesin mutlu haberini alırız. Herkes en kısa zamanda bebeğine kavuşur İnşallah.
kızlar transferim cumartesi olacak çok şükür. O kadar rahatladım ki anlatam.ebriyoların gelişimi de çok iyi gidiyormuş çok mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaa
kuzu nasılsın ..bayadır görüşemedik...ben ordu mesudiyeliyim gidip kendimi dağa verecem dolaşıcam kışın 1 günlüğüne gitmiştim çok iyi gelmişti..valla süper olurdu keşke görüşebilseydik
hayırlı olsun karamel Allah kucağına aldığın günleride göstersin
hihoyyythihoyyyt süperrrrrrrrr doğacım hayırı olsun tek git çifter çifter gel hee :CüvCüv::CüvCüv:
kızlar transferim cumartesi olacak çok şükür. O kadar rahatladım ki anlatam.ebriyoların gelişimi de çok iyi gidiyormuş çok mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaa
hadi iyi bakalım canım.bebeklerin inşallah sana sımsıkı tutunur.5.gün transferi olcak dimi.buna nasıl karar verdiler.birde sizde problem neydi*kendine iyi bak.
iyiyim kuzum sen nasılsın* çok boşladın buraları.....görüşebiliriz aslında yaa.bugün cem bey de ordudaymış toplantıları varmış.sen neler yapıyosun*kendine iyi bak
yaa süper olurdu da nasıl olcek bilmem kikaydirigubbakcemile2 cem beyin ordu da ne işi var yaa-tatlicadiarzu- ben ne yapim yaa gez toz kendimi vurdum sokaklara kaydirigubbakcemile3 yarında pikniğe gidiorum annem,k.valide,gelin ben 4 kadınkaydirigubbakcemile hazırlıkları bitirdim geldim pc ye ama sen yoksun gece kuşu seni gece giriyon dimiiicokacimcoook
yaa süper olurdu da nasıl olcek bilmem kikaydirigubbakcemile2 cem beyin ordu da ne işi var yaa-tatlicadiarzu- ben ne yapim yaa gez toz kendimi vurdum sokaklara kaydirigubbakcemile3 yarında pikniğe gidiorum annem,k.valide,gelin ben 4 kadınkaydirigubbakcemile hazırlıkları bitirdim geldim pc ye ama sen yoksun gece kuşu seni gece giriyon dimiiicokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?