Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tebrikler karamel!!sorunsuz bir gebelik döneminin ardından bebeğini kucağına almanı diliyorum canım...

merhaba çok sevindim canım.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip atsin.darısı başımıza inşallah

Teşekkürler canım,
Amin İnşallah darısı hepinizin başına. Tabi sağlıklı bir şekilde devam etmesi lazım. Bakalım hayırlısı, o günleri görecek miyiz? Cem Beye zaten minnettardım bu duygu daha da çoğaldı. Tabi Deniz Hn da katkısı çok büyük.

tebrikler karamel!!sorunsuz bir gebelik döneminin ardından bebeğini kucağına almanı diliyorum canım...

Çok teşekkürler canım,
İnşallah dediğin gibi sorunsuz bir hamilelik olur. 23Mayısta keseyi göreceğiz ve kalp atışı tabi o zaman içim daha rahat edecek sanırım.

karamel canım öncelikle seni tebrik ediyorum dilerim sağlıklı bir gebelik dönemi geçirirsin.

arkadaşlar dün yumurtalarım toplandı 23 tane bugün aradılar 18 işlem görmüş 12 tanesi döllenmiş onlarda iyilermiş yarında arayıp transfer gününü söylicekler.ya perşembe yada cumartesi olacakmış inş cumartesi olurda benim de içim rahat olur çünkü 5. güne gitmelerini istiyorum dilerim öyle olur

hadi hayırlısı canım.merak ediyordum seni.inşallah 5.gün transferi olur.kendine dikkat et

karamel canım öncelikle seni tebrik ediyorum dilerim sağlıklı bir gebelik dönemi geçirirsin.

Canım çok teşekkürler bakalım sancılarım oluyor ara ara.Hayırlısıyla tamamlanır inşallah.
Darısı sana ve tabiki buradaki isteyen herkesin başına İnşallah. Bu arada Maşallah bayağı bir döllenme olmuş bu çok güzel. Bende 9 yumurta çıkmıştı onun da 4 tanesi döllendi ama 1i kalitesiz dedi Cem Bey onu bıraktı. Üzülmüştüm az çıktı diye. İnşallah senin de hayırlı haberlerini alacağız buradan. Moralini hep yüksek tut. Ben özellikle transferden sonra hiç olumsuz bir şey düşünmedim. Olmazsa sonunda toptan üzülürüm dedim. Sanki hamileymişim gibi düşündüm ve davrandım. Moralin yüksek olmasının çok önemi var bence. Canım bolşanslar diliyorum, dediğim gibi moralin hep yüksek olsun endişeleri şimdilik bir kenara at.

iyi hadi bakalım 12 tane yeter de artar bile :)) hayırlısı olur inşallah..ne zaman olacağını haber verirsin her zaman giremiyorum online da olamıyorum msn'de.. hala annemde kalıyorum..sen msj atarsın ben görürüm..bol şanslar sana..söylediklerimi sakın unutma ve harfi harfine uy bak ona göre :))

mrb arkadaşlar 12 embriyodan 7 tanesi birinci kaliteymiş dğerleri ikinci bugünde söylemediler ne zaman transfer olacanı yarın sabah haber verecekler.herşey yolunda şimdilik çok dua edin benim için. 5. gün transfer olmasını istiyorum. eğer yarın transferim olursa bir süreliğine girmicem. hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın öpüyorum sizi

inşallah olur canım.bana hep olacakmış gibi geliyo.iyi haberlerini bekliyoruzbide seni çok seviyoruz..dualarm seninle.........:Saruboceq:

kızlar transferim cumartesi olacak çok şükür. O kadar rahatladım ki anlatam.ebriyoların gelişimi de çok iyi gidiyormuş çok mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaa

canım bende giresunluyum.gelince görüşsek ne güzel olur walla bol bol konuşur dertleşiriz.deniz kıyısına gideriz.senin biraz uzaklaşmanda iyi olacak,toparlayacaksın.ordunun neresindensiniz?
kuzu nasılsın ..bayadır görüşemedik...ben ordu mesudiyeliyim gidip kendimi dağa verecem dolaşıcam kışın 1 günlüğüne gitmiştim çok iyi gelmişti..valla süper olurdu keşke görüşebilseydik

hayırlı olsun karamel Allah kucağına aldığın günleride göstersin

kızlar transferim cumartesi olacak çok şükür. O kadar rahatladım ki anlatam.ebriyoların gelişimi de çok iyi gidiyormuş çok mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaa

hihoyyythihoyyyt süperrrrrrrrr doğacım hayırı olsun tek git çifter çifter gel hee :CüvCüv::CüvCüv:

iyiyim kuzum sen nasılsın* çok boşladın buraları.....görüşebiliriz aslında yaa.bugün cem bey de ordudaymış toplantıları varmış.sen neler yapıyosun*kendine iyi bak

hadi iyi bakalım canım.bebeklerin inşallah sana sımsıkı tutunur.5.gün transferi olcak dimi.buna nasıl karar verdiler.birde sizde problem neydi*kendine iyi bak.

hadi iyi bakalım canım.bebeklerin inşallah sana sımsıkı tutunur.5.gün transferi olcak dimi.buna nasıl karar verdiler.birde sizde problem neydi*kendine iyi bak.

evet canım 5. gün transferi olacak.buna embriyoların gelişimine göre karar veriyolar.bende pko var.

iyiyim kuzum sen nasılsın* çok boşladın buraları.....görüşebiliriz aslında yaa.bugün cem bey de ordudaymış toplantıları varmış.sen neler yapıyosun*kendine iyi bak

yaa süper olurdu da nasıl olcek bilmem kikaydirigubbakcemile2 cem beyin ordu da ne işi var yaa-tatlicadiarzu- ben ne yapim yaa gez toz kendimi vurdum sokaklara kaydirigubbakcemile3 yarında pikniğe gidiorum annem,k.valide,gelin ben 4 kadınkaydirigubbakcemile hazırlıkları bitirdim geldim pc ye ama sen yoksun gece kuşu seni gece giriyon dimiiicokacimcoook

doğacım büyük ihtimalle yarın yumuşlarını alıyorsun yuvalarına hayırlı olsun şekerim kendine ii bak dinlenmen bitince yazarsın ayrıntılı bi şekilde.

biz ayarlarsak görüşürüz.ne olsa birkaç günüğüne gelmiyosun dimi*iyi yapıyosun gez canıhavan değişir.benimde misafirlerim vardı,kayınvalidemler.ancak girebildim.ne yptın yarına:uhm:

hoşgeldinn canım maalesef 1 haftalığa gidiorum eşim ve ailemle eşim ilk defa gidior sıkılırsa dönermiş miş neyse çok var daha gene konuşuruz...

valla benim evim piknik alanına 5 dakika yükleneceğim çuvalımı gidicem köfte hazırladım annemde tavuk alıcak çay vs..yayılıcaz çimenlere..sen neler yapıyorsun iyisin dimi

zamanın olursa iyi olur.gez canım kafandakileri at.bende öyle yapıyorum.geziyorum hiç düşünmemeye çalışıyorum.ancak anneler günü geliyor,reklamlar filan.............üzülüyor insan.bi de bilirsin karadeniz hakını şurda şu hoca var hadi gidelim falan.yok filan hocaya gitmezsem çocuğum olmazmış.bunlar yeni saçmalıklar.yine canımı sıktılar anlayacağın.bu sefer annem değil ama eşimin halası.hemde ne kadar ısrarcı...........eee yaına ne yaptın bakalım.:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…