hoşgeldinn canım maalesef 1 haftalığa gidiorum eşim ve ailemle eşim ilk defa gidior sıkılırsa dönermiş miş neyse çok var daha gene konuşuruz...
valla benim evim piknik alanına 5 dakika yükleneceğim çuvalımı gidicemköfte hazırladım annemde tavuk alıcak çay vs..yayılıcaz çimenlere..sen neler yapıyorsun iyisin dimi
kuzu nasılsın ..bayadır görüşemedik...ben ordu mesudiyeliyim gidip kendimi dağa verecem dolaşıcam kışın 1 günlüğüne gitmiştim çok iyi gelmişti..valla süper olurdu keşke görüşebilseydik
hayırlı olsun karamel Allah kucağına aldığın günleride göstersin
Çok teşekkürler Şerife darısı senin ve isteyen herkesin başına İnşallah.
valla hoca moca boş ben Allaha sığınıyorum yapacak bişide yok zaten sen temmuzda geleceksin dimi istanbula az kaldı canım sık dişini.valla ne yazdığımı ben hatırlamadım yazmışımdır bişilerbu arada biz bi defa gittik hocayada.ben çok sıkıntılanıyorum,en ufak şeye sinirleniyorum.şu tedavim bir başlasa bir gelsem istanbula uzaklaşsam buralardan daha iyi olacağım.sende üzme kendini geçen gece bir msj yazmıştın ağlattın beni.şu ağlayan kadını da değiştir*HERŞEY GÜZEL OLACAK
evet canım sabah kalkıp gidiordum hastane işleri çok ağırdı bazen akşam dönüyordum eczane kuyruklarında beklemektenküçük olmasına rağmen hayata tutunmaya çalışmış yavrum benim.o sürede hep hastanedeydiniz dimi.ben geçen yıl seneye anneler gününe anne olarak gircem diyodum.bu umudum seneye kaldı: (
kuzu nasılsın ..bayadır görüşemedik...ben ordu mesudiyeliyim gidip kendimi dağa verecem dolaşıcam kışın 1 günlüğüne gitmiştim çok iyi gelmişti..valla süper olurdu keşke görüşebilseydik
hayırlı olsun karamel Allah kucağına aldığın günleride göstersin
Çok teşekkürler Şerife darısı senin ve isteyen herkesin başına İnşallah.
sağolasın karamelcim herşey istediğin doğrultuda gider inşallah bundan sonra asıl iş mutlu,sağlıklı ve huzurlu bi 9 ay geçirmen dileği ile hayırlı bi evlat(evlatlar)olsun annesine babasına ve tüm topluma nazar değmesin.
evet canım kısa protokoldü.buradan takipedebildiğim kadarıyla fazla yumurtası olan çok var.20-30...ama benden sadece 10 yumurta toplanmıştı.bunların 2 tanesi küçüktü işlem yapılamadı.1 tanesinde de genetik bozukluk vardı.geriye kalan 7 taneden 3 tanesi iyiydi,transfer edildi.geriye kalan dondurulacak düzeyde bile değildi.şimdi neden az sorusu ve bahsetmiştimya değerim sonradan yükseldi diye birde doktorum düşük yapmış olabilirsin demişti.acaba bende yumurta rezervimde azlık mı var.düşük olmuşsa neden olmuş olabilir.uzun protokolle mi çağırır diye kafam karıştı.ne çok yazdım dimiiiiiiiii
selam budebe,canım sende yumurta sayısının böyle olması çok doğal,çünkü 20-30 kadar yumurtası toplanan bayanların çoğu polikistik over hastası...bu rahatsızlığı olan kişilerin yumurtalıkları kullanılan ilaçlara karşı fazla yumurta çıkartarak tepki veriyor...ben de pco var ve her seferinde 20-25 yumurta toplanmıştı...kuzenim de micro yaptırıp bir kız çocuğa sahip oldu ancak ondan 11 yumurta elde edilmişti...
teşekkürler doras.bende yumurta rezervim az diyodum.sen nasılsın*nasıl gidiyor*
:1hug:
merhaba..cnm biliyosun yumurtanın sayısı değil de kalitesi daha önemli..bunun içinde sana kesinlikle bal+tarçın+çörek otunu tavsiye ediyorum..ben ilk mikromda bu karışımı yapmamıştım..17 tane yumurta toplanmıştı..çok da iyi olanlar transfer edilmişti ama geriye hiç dondurulacak embriyom kalmamıştı..ikinci mikromda ise bu karışımı adetimin 3.gününden toplama gününe kadar yedim ve şu anda hem hamileyim hem de 12 tane dondurulmuş embriyom var..bence kesinlikle bu karşımın faydası oldu..denemekten bişey çıkmaz faydası var zararı yok..naçizane tavsiyem herkese şiddetle öneriyorum..
merhaba canım.nasılsın?bebeklerin nasıl*canım ben bu karışımı duymuştum ama hangi oranda yapacağımı bilmiyorum.yani ne kadar katacağım.cevap yazarsan sevinirim.2.mikroma benim tahminim haziranın 12si gibi başlayacağım.son 1 ay bunu uygulamak istiyorum.aaa şimdi tekrar okuyunca gördüm adetin 3 gününde başlamışsın.bende öyle yapayım.çok sağol canım.kendine ve bebişlerine iyi baka.s.
teşekkürler doras.bende yumurta rezervim az diyodum.sen nasılsın*nasıl gidiyor*
:1hug:
evet canım kısa protokoldü.buradan takipedebildiğim kadarıyla fazla yumurtası olan çok var.20-30...ama benden sadece 10 yumurta toplanmıştı.bunların 2 tanesi küçüktü işlem yapılamadı.1 tanesinde de genetik bozukluk vardı.geriye kalan 7 taneden 3 tanesi iyiydi,transfer edildi.geriye kalan dondurulacak düzeyde bile değildi.şimdi neden az sorusu ve bahsetmiştimya değerim sonradan yükseldi diye birde doktorum düşük yapmış olabilirsin demişti.acaba bende yumurta rezervimde azlık mı var.düşük olmuşsa neden olmuş olabilir.uzun protokolle mi çağırır diye kafam karıştı.ne çok yazdım dimiiiiiiiii
elsincim meraba inş.iyisindir kalp atışlarnı ne zaman dinleyeceksin.merhaba..cnm biliyosun yumurtanın sayısı değil de kalitesi daha önemli..bunun içinde sana kesinlikle bal+tarçın+çörek otunu tavsiye ediyorum..ben ilk mikromda bu karışımı yapmamıştım..17 tane yumurta toplanmıştı..çok da iyi olanlar transfer edilmişti ama geriye hiç dondurulacak embriyom kalmamıştı..ikinci mikromda ise bu karışımı adetimin 3.gününden toplama gününe kadar yedim ve şu anda hem hamileyim hem de 12 tane dondurulmuş embriyom var..bence kesinlikle bu karşımın faydası oldu..denemekten bişey çıkmaz faydası var zararı yok..naçizane tavsiyem herkese şiddetle öneriyorum..
nasıl gitsin canım,biraz yorgunluk mevcut bende...bahar ayları insanı biraz halsiz bırakıyor sanırım...sen de haziranda başlıyorsun tedaviye,hayırlısı olsun inşallah canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?