Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağolasın karamelcim herşey istediğin doğrultuda gider inşallah bundan sonra asıl iş mutlu,sağlıklı ve huzurlu bi 9 ay geçirmen dileği ile hayırlı bi evlat(evlatlar)olsun annesine babasına ve tüm topluma nazar değmesin.
[/QUOTE]
İnşallah canım, tabi bakalım neler bekliyor bizi bilemiyorsun ki yaşamadan. O yüzden hep buruk bir sevinç yaşıyorum ne olur ne olmaz diye. İnşallah senin de güzel haberlerini duyacağız buradan öyle hissediyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün İnşallah.

[Elsinorecim merhaba,
nasıl gidiyor? Belirti var mı yaşadığın?Kese görmeye ne zaman gideceksin? Ben yarın gideceğim, aslında 23ünde gel dediler ama, dayanamayacağım o kadar başka bir yere sadece kese için gideceğim,kalp atışına daha var tabi. Bu arada ben fitil kullanıyordum Progestan, hala da devam ediyorum sen de bir şey kullanıyor musun?
Bir de çok alakasız olacak ama bu resimdeki fıstık senin mi?Dişi mi erkek mi?Çok tatlı bayıldım. Bende de 2 kedi var biri Chinchilla şu aralar kızgınlık dönemi, benim kızı bir döllemek istiyorum:) Akında bulunsun eş arıyorum benim kıza:bbo:

deneyeceğim canım.ilgin için çok sağol.dualarınıza ihtiyacım var.inşallah haziranda mutlu haberleri buradan paylaşırım sizlerle...kaydirigubbakcemile3

nasıl gitsin canım,biraz yorgunluk mevcut bende...bahar ayları insanı biraz halsiz bırakıyor sanırım...sen de haziranda başlıyorsun tedaviye,hayırlısı olsun inşallah canım...

teşekkürler arkadaşım.bana bol bol dua edin olur mu?hamilelerin duası geçer derler.ben tedavide ananas suyunu içtim ama meyvasını bulamadk.acaba suyu meyvası kadar etkilimi?CADIARZU

kızlar nerelerdesinizzzzzzzzz.bu akşam beni yalnız bıraktınızzzzzzzzzz.

selam budebe,valla ananas kürünü burdan duydum ama uygulamamıştım ben bilmiyordum o zamanlar-çok severim bu arada ananası...istanbula geldiğinde soyulmamış olarak satın al ve götür...bol bol ye canım..

merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir...

hamileler sizler artık uğramaz oldunuz kendinizce haklısınız tabi..

budebe nasılsın kuzu ben yarın bi kaç günlüğüne kafa toplamaya gidiyorum kısmetse gelince görüşürüz.kendine iyi bak...umut topla kendin için.

kızlar nerelerdesinizzzzzzzzz.bu akşam beni yalnız bıraktınızzzzzzzzzz.

Canım merhaba,
transferin yapıldı mı?Biz de dün keseyi görmeye gittik çok şükür bir tanesi tutunmuş. Daha tabi kalp atışına 10 gün var bakalım. Çok güzel bir duygu canım darısı başına,İnşallah buradaki herkes tatsın.

merhaba canım.Allah keseyi de sağlıklı bir şekilde görmek nasip etsin.kalp atışlarnı duyunca daha bi heyecanlanırsın.ben haziranda tedaviye başlayacağım.sağol güzel dileklerin için.:1hug:

merhaba canım.iyiyim.sen nasılsın?sende uğramaz oldun buralara.bol bol gez dinlen canım.kafandakileri atmaya çalış.gittiğin yer deniz kıyısındaysa denizi seyret,rahatlarsın..:içelim:ben daha iyiyim.herşey yolunda inşallah bu sefer olcak diyorum içimden...artık hayırlısı ALLAHTAN...:1hug:

Arkadaşlar Deniz hanım ve Cem bey hakkında yazdıklarınızı okudum ve çok üzüldüm. Bu gün kucağımda 3 aylık kızımı tutabiliyorsam bu Deniz hanım sayesindedir. İsterseniz kısaca hikayemi aktarıyım. 2003 yılında eşim ve ben çoçuk yapmaya karar verdik ve bir arkadaşımızın tavsiye ettiği dr gittik. 6 ay korunmadan denememizi söyledi ve sonuç negatif. 1. aşılama 2. aşılama derken dr değiştirdik ve Türkiye'nin ünlü doktorlarından birine gittik. O da bir aşılama denedi ve tüp bebeğe karar verdik. Yıllar geçiyordu. 1.deneme, 2. deneme derken dondurulmuşlarıda denedik yine negatif. Dr değiştirmeye karar verdik ve arkadaş tavsiyesi ile Deniz hanıma geldik. O da bir takım testler yaptı ve 3. denememizi gerçekleştirdik. (Bu arada bende ve eşimde hiç bir problem yok.) Yumurtalarım öyle güzel geliştiki Embriyoloğun ve Cem beyin aksine Deniz hanım 2 yumurta transfer etmekte karar kıldı. Tam bir yıl önce transferim başarıyla gerçekleşti ve dünyalar güzeli kızımızı Deniz hanım sayesinde şubat ayında(Tüp bebek olmasına rağmen hemde normal doğumla) kucağımıza aldık. Diyeceğim o ki sözün kısası olay inançta bitiyor.Doktorlarınıza sonsuz güvenin. (Her merkezin her dr uygulaması farklı transferden sonra fazla yatmadım ayağa kalktım bunlar gereksiz kuruntular siz pozitif olun yeter.)

üyelik tarihinize ve yazdığınız mesaj sayısına bakılırsa sırf bana mesaj yazmak için üye olmuşsunuz gibi görünüyor..ama keşke daha önce yazdıklarımı da okumuş olsaydınız benim Cem Beyin senelerdir hastası olduğumu, transferlerimin çok zor geçtiğini bu yüzden Cem beyin elinin bana diğer doktorlara göre daha hafif geldiğini söylediğimi de görmüş olurdunuz..bu sadece Deniz hanımla ilgili değil Cem beyin benim tıbbi geçmişimi ve anatomik yapımı bilmesiyle ilgili bir durumdu..yazınızda transferden sonra ayağa kaldırıldım demişsiniz şeklinde yazmışsınız bu da benim yazım değildir alıntı yapmışsınız ama sanki ben yazmışım gibi görünmekte..ben hiçbir transferimde ayağa kaldırılmadım ve bunun da önemli olmayacağını onların işlerini bildiklerini defalarca yazdım..hatta en son transferimde bile sakinleştirici aldığım için sedyeyle odaya getirildim..yani dediğim gibi hiç ayağa kaldırılmadım..bunu yazan arkadaşlarımı da yargılamak adına bir şey diyemem sonuçta zorlu tedavilerden geçiyorlar ve sadece endişelerini samimi bir şekilde dile getiriyorlar..bunu hastaneyi ya da doktorları kötülemek için yazmadıklarına eminim..kaldı ki Cem beyle de bunu rahatça paylaşıp endişelernin gittiğini ben çok iyi biliyorum…ayrıca ben asla Deniz hanımla ilgili kötü bir şey yazmadım sizin bu konuyu bu şekilde algılamanıza ya da çarpıtmanıza bir anlam veremedim..elbetteki Deniz hanım da çok iyi bir doktordur zaten öyle olmasaydı o bölümde işinin olmayacağını düşünüyorum..ben bu sitedeki yazılanların çarpıtılmasından ve insanların yazmadıkları şeyler yüzünden yargılanmasından çok sıkıldım artık..lafları çarpıtmak çok kolay, o zaman bende sizin yazdığınız Cem beyin aksine Deniz hanım 2 tane transfer etmek istedi lafını Cem bey işini bilmiyor demişsiniz gibi algılayıp çarpıtabilirim ama sizin öyle söylemediğinizi biliyorum..sizin yazınızı gören bizim Deniz hanım ve Cem beyi kötüleyip durduğumuzu algılayacak..herhalde bizde sorunlu değiliz sevmediğimiz güvenmediğimiz doktorlara senelerce gidip tedavilerimizi yaptıralım..buna hiçbirimizin ne maddi ne manevi gücü yeter..bu tedavide doktora güvenmenin her şeyden önemli olduğunun hepimiz bilincindeyiz..lütfen yazdıklarımı iyice okuyup, tek bir mesajla ( daha öncesini bilmeden ) beni ve arkadaşlarımı Cem beyi ve Deniz hanımı kötüleyen hastaları olarak göstermeyin...

Son düzenleme:
elsi canım ağzına sağlık bitanem. sonuçta dediğin gibi hiç birimiz aptal değiliz . hepimiz belli eğitimlerden geçmiş tahsil seviyesi olan insanlarız. istanbulda o kadar doktor varken acıbademi cem beyi veya deniz hanımı seçtiysek onlara güvendiğimiz için seçmişizdir. bu şekilde dan diye konuyu anlamadan tüm topiği okumadan yorum yapan arkadaşları kınıyorum...

not özel mesajların dolmuştu canım sana mesaj atamıyorum istersen bi boşalt:)))

Arkadaşlar, benim buraya üye olmak gibi bir niyetim yoktu,ben sadece girip forumlarda yazılanları okuyordum;ancak sizin yazdıklarınızı okurken özellikle 75,76,77.sayfalardakilerde canım çok sıkıldı ve çok üzüldüm,tüp bebek sahibi olmak isteyen veya çocuk özlemi çeken birçok insan sizin bu yazdıklarınızdan sonra tereddüde kapılabilirler diye düşündüm.Hepimiz belli kültür seviyesine sahip okumuş insanlarız demişsiniz;bende iki üniversite bitirmiş kendini kültürlü olarak düşünen bir bayan olarak bu sitede yazdıklarınızı okuyan diğer insanların doğru yönlendirilmesini istedim.Ancak anlıyorumki;sizler 4-5 kişi bir araya toplanmış ve dışarıdan sizlere yapılacak her türlü eleştiriye kapalı bir grup olmuşsunuz.Aranızada maalesef kimseyi almak istemiyorsunuz.Tekrar söylüyorum benim amacım yardımcı olmaktı.
İyi günler dilerim.

arkadaşım bak bahsetmiş olduğun sayfadan alıntı yaptım.asla kötüleme yapmamış artı ne kadar güvendiğinide yazmış.sen sadece elsinoreden bahsetmiyosan niçin ondan alıntı yaptın*biz burada kümelenmedik.sadece dertlerimizi ve mutluluklarımızı paylaşabileceğimiz bir ortam oluşturduk.elsinore hamile ve bence gayette mutludur cem beyin tedavisinden....

selamlar mermaid 77 aslına bakarsanız size cevap yazmak niyetinde değildim,fakat canınızı sıkan şu 75,76 ve 77. sayfalarda benim de mesajım bulunduğu için düşüncelerimi aktarmak istedim...sanırım doktorunuz deniz hanım hakkındaki olumsuz yorumlar sizi rahatsız etmiş...tedavi gördüğünüz bu hekimden memnun kaldıysanız ne mutlu size,ancak şunu da unutmamak gerekir ki her hastanın karşısındaki doktordan beklentileri farklı yönlerde olabilir,sizin beklentilerinizi karşılayan biri benim beklentilerimi karşılamayabilir ve ben o doktordan memnun kalmayabilirim...minnet duyduğunuz hekiminizin adı hoşunuza gitmeyen cümleler içinde geçtiğinde ilk etapta -acaba niçin böyle düşünüyorlar diye-irdelemek yerine hemen bir savunma mekanizması kurmuşsunuz kendinizce... bu arada güle güle büyütün bebeğinizi...allah bağışlasın size ve sevdiklerinize...

bu arada hiç kimsenin bizim yazdıklarımızdan etkileneceğini sanmıyorum...herkesin aklı başı yerinde ve kendi seçimini beklentileri doğrultusunda yapabileceğini düşünüyorum ben...ne istediğini bilen bir hasta kendine uygun hekimi seçme kapasitesine sahiptir....adını vermek istemediğim kendi alanında ünlü bir doktor beni bir hayli yıpratmıştı vakti zamanında,bu kişiyi bazı hastaları bir numara olarak gösteriyor ,ben ve pekçok kişi ise liste sonuna yazıyoruz adını...kim ne derse desin ister iyi ister kötü ,kişi kendi bildiğini okumalı her zaman...

kızlar neler yapıyorsunuz,nasıl gidior gebelikleriniz??bu aralar hiçbirimiz formda değiliz galiba,kimse takılmıyor buralara...

Herkese iyi gunler.....Kizlaar temmuzun 1;de bende Cem beye tedavi olmaya gidiyorum hersey ayarlandi, yurtdisindan geliyorum. bi bakiyim Cem bey hakkinda neler dusunuyor insanlar biraz bilgi alayim dedim,girdim topige ortalik karismis.. Ben yurtdisinda cok iyi seyler duydum hakkinda onun icin ona karar verdik,insallah dogru bi secim yapmisimdir.. Sizler ne dusunuyorsunuz Cem bey hakkinda ??? Sorulari yanitlayan,ilgili bi insanmidir?? Hastane hakkindaki dusunceleriniz nedir? birde transferden sonra ayaga kaldirma diye bi olaydan bahsetmissiniz.? Beni aydinlatirsaniz sevinirim arkadaslar ..Birde taa yurtsindan geliyoruz. Insallah hayirlisi olur.

merhaba mihriban.cem beye tedavi olmakla iyi bir karar vermişsin.bende ilk denememi cem beye yaptırdım,maalesef olmadı.2.deneme için bende temmuzda orada olacağım.uzun protokol olacak bu sefer.daha önceden tüp bebek denedinizmi.problem neydi*hastane de çok iyi,personel güler yüzlü.sorumlu personeller çok şeker.herşy iyi yani.cem bey bence çok bilgili bir doktor.benim negatif haberimi aldığımda beni aramıştı ve üzüntüme ortak olmuştu.bence bu davranışı bile onun iyi olduğunu gösteriyor.inşallah temmuzda acıbademde görüşürüz...:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…