- Konu Sahibi EU2
-
- #1.281
evt evt kesinlikle yap derim..ben tanık oldum çünkü mucizesine söylediğim gibi..valla ben göz kararı yaptım..ufak kahvaltılık kapları olur ya ona bal doldurdum, üstü tamamen kaplanana kadar çörek otu koydum, tarçını da sanırım 1 tatlı kaşığı kadar koymuşumdur çünkü göz kararı koydum..bal bittikçe aynen bu şekilde yapıp ekledim kaba..her sabah kahvaltıdan önce aç karnına yedim...bol şanslar inşallah haziranda güzel haberlerini alırız.
nasıl gitsin canım,biraz yorgunluk mevcut bende...bahar ayları insanı biraz halsiz bırakıyor sanırım...sen de haziranda başlıyorsun tedaviye,hayırlısı olsun inşallah canım...
kızlar nerelerdesinizzzzzzzzz.bu akşam beni yalnız bıraktınızzzzzzzzzz.
Canım merhaba,
transferin yapıldı mı?Biz de dün keseyi görmeye gittik çok şükür bir tanesi tutunmuş. Daha tabi kalp atışına 10 gün var bakalım. Çok güzel bir duygu canım darısı başına,İnşallah buradaki herkes tatsın.
merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir...
hamileler sizler artık uğramaz oldunuz kendinizce haklısınız tabi..
budebe nasılsın kuzu ben yarın bi kaç günlüğüne kafa toplamaya gidiyorum kısmetse gelince görüşürüz.kendine iyi bak...umut topla kendin için.
ya evt nedense bende Deniz hanımın yapmasını istemem ..Allah şükür hiçbirini dEniz hanım yapmadı benim..tabi inşallah buna denk gelmez..ama ben özellikle söylemiştim hemşireye Cem bey yapacak değil mi diye bundan öncekinde..yine söylemeyi düşünüyorum..çünkü benim transferlerim zor oluyo bana çok..onu da bi tek Cem bey biliyo..alıştı artık adam bana :) nedense Deniz'in eli çok ağırmış gibi geliyo bana..bazı kontrollerime o giriyo da bende öyle hissettim ne biliyim..hatta pazartesi de Cem bey yokmuş Deniz bakacak(
Arkadaşlar Deniz hanım ve Cem bey hakkında yazdıklarınızı okudum ve çok üzüldüm. Bu gün kucağımda 3 aylık kızımı tutabiliyorsam bu Deniz hanım sayesindedir. ısterseniz kısaca hikayemi aktarıyım. 2003 yılında eşim ve ben çoçuk yapmaya karar verdik ve bir arkadaşımızın tavsiye ettiği dr gittik. 6 ay korunmadan denememizi söyledi ve sonuç negatif. 1. aşılama 2. aşılama derken dr değiştirdik ve Türkiye'nin ünlü doktorlarından birine gittik. O da bir aşılama denedi ve tüp bebeğe karar verdik. Yıllar geçiyordu. 1.deneme, 2. deneme derken dondurulmuşlarıda denedik yine negatif. Dr değiştirmeye karar verdik ve arkadaş tavsiyesi ile Deniz hanıma geldik. O da bir takım testler yaptı ve 3. denememizi gerçekleştirdik. (Bu arada bende ve eşimde hiç bir problem yok.) Yumurtalarım öyle güzel geliştiki Embriyoloğun ve Cem beyin aksine Deniz hanım 2 yumurta transfer etmekte karar kıldı. Tam bir yıl önce transferim başarıyla gerçekleşti ve dünyalar güzeli kızımızı Deniz hanım sayesinde şubat ayında(Tüp bebek olmasına rağmen hemde normal doğumla) kucağımıza aldık. Diyeceğim o ki sözün kısası olay inançta bitiyor.Doktorlarınıza sonsuz güvenin. (Her merkezin her dr uygulaması farklı transferden sonra fazla yatmadım ayağa kalktım bunlar gereksiz kuruntular siz pozitif olun yeter.)
arkadaşım bak bahsetmiş olduğun sayfadan alıntı yaptım.asla kötüleme yapmamış artı ne kadar güvendiğinide yazmış.sen sadece elsinoreden bahsetmiyosan niçin ondan alıntı yaptın*biz burada kümelenmedik.sadece dertlerimizi ve mutluluklarımızı paylaşabileceğimiz bir ortam oluşturduk.elsinore hamile ve bence gayette mutludur cem beyin tedavisinden....ya yok ben zaten güveniyorum..güvenmemem için bana yanlış bir tedavi falan uygulamış olması lazım..ben ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum..sonuçta onlar yapmaları gerekeni yapıyorlar, ilaçları yazıyorlar, 2-3 günde bir durumu kontrol ediyorlar, toplama transfer vs.hepsini yapılması gerektiği gibi yapıyorlar..gerisi Allaha ve bize kalmış..negatif olmasında onların bir suçlarının olduğunu düşünmüyorum..zaten yeterince yoğunlar..kendilerinden ne gibi bir ilgi beklendiğine de bağlı..ben şahsen tedavimi doğru dürüst yapmalarından başka birşey beklemiyorum ..negatif olduğunda da sonuçta söylenecek pek fazla birşey yok teselli etmekten başka..o yüzden hepimiz olumlu düşünelim negatifi, olumsuzlukları aklımıza getirmeyelim..sadece tedavimize odaklanalım ve başka şeyleri dert etmeyelim bence arkadaşlar..sonuçta kendimizi onlara teslim etmekten başka yapacak birşeyimiz yok..dediğim gibi olumlu düşünmek her zaman pozitif olmak herşeyde olduğu gibi bu işte de çok önemli..
unutmayalım ki yaşamımızı yöneten şey aslında düşünme biçimimizdir..düşünme biçimimiz bizi başarıdan başarıya ya da tam bir başarısızlığa götürebilir, bize sevgi ve mutluluk ya da yalnızlık ve mutsuzluk verebilir..işte bu yüzden tedavilerimiz boyunca lütfen ama lütfen tüm olumsuz düşüncelerimizi kafalarımızdan atıp sadece ve sadece olumluya sabitleyelim kendimizi..
offf çok uzun yazdım ya..kusura bakmayın valla kimseyi umutsuz görmek istemiyorum arkadaşlar..hepiniz çok değerlisiniz ve kendinizi küçük şeylerle mutsuz etmenizi istemiyorum..hepinizi öptüm..
Herkese iyi gunler.....Kizlaar temmuzun 1;de bende Cem beye tedavi olmaya gidiyorum hersey ayarlandi, yurtdisindan geliyorum. bi bakiyim Cem bey hakkinda neler dusunuyor insanlar biraz bilgi alayim dedim,girdim topige ortalik karismis.. Ben yurtdisinda cok iyi seyler duydum hakkinda onun icin ona karar verdik,insallah dogru bi secim yapmisimdir.. Sizler ne dusunuyorsunuz Cem bey hakkinda ??? Sorulari yanitlayan,ilgili bi insanmidir?? Hastane hakkindaki dusunceleriniz nedir? birde transferden sonra ayaga kaldirma diye bi olaydan bahsetmissiniz.? Beni aydinlatirsaniz sevinirim arkadaslar ..Birde taa yurtsindan geliyoruz. Insallah hayirlisi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?