Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba mihriban.cem beye karar vermekle iyi yapmışsın.hastane iyi,sorumlu hemşirelerde çok iyiler.hiç sıkılmadan anlatıyorlar.cem bey bilgili bir doktor.ben ilk tüp bebek denememi orada yaptırmıştım,maalesef olmadı.2.deneme için temmuzda yine orada olacağım.içime sinmese gitmezdim.belki karşılaşırız orada.ilki kısaydı,şimdi uzun prtokol olacak.sadece yumurta toplatmaya gideceğim.sizin ilk denemenizmi,problem neydi*bence çok iyi bir karar vermişsin.ayağa kaldırmada şöyle transferden sonra ayağa kaldırıp tekerlekli sandalyeye oturtuyorlar.sonrada odaya götürüyorlar dinlenmeye istediğin kadar dinlendikten sonra eve gdiyosun.şimdiden hayırlı olsun tedavin....

benim bilgisayar kafayı yedi ilkini gndermemişti şimdi 2.yi yazdm hepsini birlikte gönderdi

Kızlar Şerıfeden haberı olan varmı?merak ettım ne zamandır gÖemıyorum topıkte onlıne olmuyor

iyi geceler canım bugün geldim ve çok yorgunum selam verip kaçim dedim görüşürüz.

Merhaba budebe.....

Canim ben daha once tupbebek yaptirmadim hic.. Asilama dahi yaptirmadim,sadece 6 aylik bi ilacli yumurta takibi yaptirdik sonuc alamadik..
Yurtdisinda bu tarz tedaviler biraz daha sarkitliyor,yani bir asilama icin bile baya bi bekletiliyor insanlar,onun icin turkiyede tedavi olmayi uygun gorduk esimle. Uzun arastirmalar sonucundada Acibadem Cem beye karar verdik.. Umarim benimde guzel tecrubelerim olur benimde cem beyle ilgili.. Buna inaniyorum...

Problemime gelince, polikistik over sendromu.. Nerdeyse hic yumurtlama olmuyormus dusun yilda 2 -3 defa adet goruyordum..

Ben temmuzun 1'de hastanede olacagim insallah.. Ilk igneme basliyorum... Ya Allah bismillah :))

MERHABA MİHRİBAN.BENDE EN ERKEN 28 HAZİRAN EN GEÇ 1 TEMMUZDA HASTANEDE OLACAĞIM.BEN 1 DEFA DENEDİM KISAYDI,2. UZUN PROTOKOL OLACAK.CANIM BENDE DE POLİKİSTİK OVER VARDI AMA BURADAKİ DOKTORum GİRESUNDAKİ 2 AYLIK BİR TEDAVİYLE PROBLEMİMİ ÇÖZDÜ.TAM BEBEĞE KARAR VERDİK,NORMAL YOLLARDAN DENEDİK.OLMAYINCA EŞİMEDE SEMEN ANALİZİ YAPTIRDIK.MAALESEF SPERM SAYISI DÜŞÜK VE HAREKET AZ ÇIKTI.BÖYLE OLUNCA 1 AŞILAMA DAHA SONRADA DİREKT TÜP BEBEĞE GEÇTİK.HERŞEYİN HAYIRLISI CANIM.MORALİNİ YÜKSEK TUT.İNŞALLAH İLKİNDE GEBE KALIRSIN:CüvCüv:

bune perhiz bune lahana turşusu siz iyi okumadınız herhalde biz aptalmıyız ki güvenmediğimiz bi doktoru seçelim ve tekrar tekrar ona gidelim...ben o sayfaları iyice okumanızı tavsiye ediyorum lise mezunu biri olarak..cem beye kimse kötü bi laf edemez üstüne basa basa insanlığını karakterini nasıl sevdiğimizi yazmışız...

deniz hanıma gelince fazla tanımıyorum biz hastayız belki iyi oluruz bilemem ama sizi asık suratla muayane etse açıklama yapmasa ne düşünürdünüz bilemem...ben hala borçlarla boğuşuyorum herkesin derdi kendine dört duvar arasında yşananları siz bilemezsiniz...benim tek derdim ayağa nie kaldırdılar dı neden neden ? sorgulama hakkımız yokmu? burası paylaşım sitesi değilmi herkes yaşadığını anlatacak elbette...

+++ ilk denememde gebe kaldım cem bey sayesinde o zamanlar ilgi daha güzeldi belki yoğunluğundandır bilemem +++cem bey iyi bi insan iyi bi doktordur kimse bu gerçeği değiştiremez...

Merhaba kizlar naber nasilsiniz?? Gunler gecmek bilmiyor,temmuzun 1.ini hem iple cekiyorum hemde korkuyorum beni neler bekliyor diye .. Umarim hepimizin hakkinda hayirlisi olur...

Budebe, kim bilir belkide karsilasiriz orda. Ha bu arada sen kac yasindasin... ben 25 yasindayim.. Ha birde Cem bey kendisimi takip ediyor hastalarini..?? Transferi filan kim yapiyor? kendisimi? Bana cunki doktorumun cem bey olacagi yaziyor,onun ilgilenecegi yaziyo.. Gerci ben eminimki tum ekip basarilidir,cunki hep iyi seyler duydum.. Birde Acibadem hastanesinin kalitesi belli ortada yani..

Neyse gorusuruz.. kendinize iyi bakin.. byee

merhaba mihriban.inşallah görüşürüz acıbademde.bende bir an önce başlamak istiyorum tedaviye.iyi şeyler düşün iyi olsun tedavin.ben 27 yaşındayım.Cem bey ilk muayeneyi kendisi yapıyor.daha sonra deniz hanımla dönüşümlü bakıyorlar.kendine iyi bak.turkbayragi

Hmm anladim canim.. tsk ederim. Peki genel olarak,nasil basari oranlari acibademin biliyormusun?? zaman gecmek bilmiyor yaa,safak sayiyorum resmen :)) Sanki her gecen gun beni bebislerime dahada yaklastiriyor gibi,insallah oyle olur .. Cok hayal ediyorum cok umitliyim insallah hayal kirikligina ugramam.. Inan sanki onlara kavusacakmisim gibi iple cekiyor ve seviniyorum.. Ayy Insallah Rabbim mujdeli haberleri hayirlisiyla almayi nasip edersin bizlere.. AMINNNN ..

Neyse canim gelismelerden haberdar edelim birbirimizi insallah hadi gorusuruz bgyeee

Nerdesiniz millet yaaa... Ben 2 hafta sonra primolut'a basliyorum (adet sokturucu) ,3 hafta sonrada trdeyim insallah... ee kizzlarr temmuzda acibademde olan yokmu???

bende büyük bir ihtimalle haziran sonu acıbademdeyim ama yalnızca kadıköydemi????yoksa tüp bebek merkezi başka yerdede varmı?

bende büyük bir ihtimalle haziran sonu acıbademdeyim ama yalnızca kadıköydemi????yoksa tüp bebek merkezi başka yerdede varmı?

Merhaba canim,bildigim kadariyla baska yerlerdede var ama ben cem demirele gidecegim icin,kadikoydeyim... Senin doktorun kim ??

Kızlar kimse uzun zamandır birşey yazmamış nasıl gidiyor.
Yeni yapacak olan varmı?cem bey nasıl bir doktor ?fiyat ne kadar tutuyor

canım ben mart ayında yaptırmıştım. benim koç allianze sigortam var. onun biraz indirimi olmuştu.. ilaç ve tedavi 4200 tl tutmuştu. ama indirimsiz ilaçsız fiyatı 3900 tl idi..
bu arada ilk görüşmede muayene parası alıyolar daha sonra tedavi orda yapılırsa muayene ücreti düşülüyor hesaptan. onlar unutursa hatırlatın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…