Merhaba budebe.....
Canim ben daha once tupbebek yaptirmadim hic.. Asilama dahi yaptirmadim,sadece 6 aylik bi ilacli yumurta takibi yaptirdik sonuc alamadik..
Yurtdisinda bu tarz tedaviler biraz daha sarkitliyor,yani bir asilama icin bile baya bi bekletiliyor insanlar,onun icin turkiyede tedavi olmayi uygun gorduk esimle. Uzun arastirmalar sonucundada Acibadem Cem beye karar verdik.. Umarim benimde guzel tecrubelerim olur benimde cem beyle ilgili.. Buna inaniyorum...
Problemime gelince, polikistik over sendromu.. Nerdeyse hic yumurtlama olmuyormus dusun yilda 2 -3 defa adet goruyordum..
Ben temmuzun 1'de hastanede olacagim insallah.. Ilk igneme basliyorum... Ya Allah bismillah :))
Arkadaşlar Deniz hanım ve Cem bey hakkında yazdıklarınızı okudum ve çok üzüldüm. Bu gün kucağımda 3 aylık kızımı tutabiliyorsam bu Deniz hanım sayesindedir. İsterseniz kısaca hikayemi aktarıyım. 2003 yılında eşim ve ben çoçuk yapmaya karar verdik ve bir arkadaşımızın tavsiye ettiği dr gittik. 6 ay korunmadan denememizi söyledi ve sonuç negatif. 1. aşılama 2. aşılama derken dr değiştirdik ve Türkiye'nin ünlü doktorlarından birine gittik. O da bir aşılama denedi ve tüp bebeğe karar verdik. Yıllar geçiyordu. 1.deneme, 2. deneme derken dondurulmuşlarıda denedik yine negatif. Dr değiştirmeye karar verdik ve arkadaş tavsiyesi ile Deniz hanıma geldik. O da bir takım testler yaptı ve 3. denememizi gerçekleştirdik. (Bu arada bende ve eşimde hiç bir problem yok.) Yumurtalarım öyle güzel geliştiki Embriyoloğun ve Cem beyin aksine Deniz hanım 2 yumurta transfer etmekte karar kıldı. Tam bir yıl önce transferim başarıyla gerçekleşti ve dünyalar güzeli kızımızı Deniz hanım sayesinde şubat ayında(Tüp bebek olmasına rağmen hemde normal doğumla) kucağımıza aldık. Diyeceğim o ki sözün kısası olay inançta bitiyor.Doktorlarınıza sonsuz güvenin. (Her merkezin her dr uygulaması farklı transferden sonra fazla yatmadım ayağa kalktım bunlar gereksiz kuruntular siz pozitif olun yeter.)
Arkadaşlar, benim buraya üye olmak gibi bir niyetim yoktu,ben sadece girip forumlarda yazılanları okuyordum;ancak sizin yazdıklarınızı okurken özellikle 75,76,77.sayfalardakilerde canım çok sıkıldı ve çok üzüldüm,tüp bebek sahibi olmak isteyen veya çocuk özlemi çeken birçok insan sizin bu yazdıklarınızdan sonra tereddüde kapılabilirler diye düşündüm.Hepimiz belli kültür seviyesine sahip okumuş insanlarız demişsiniz;bende iki üniversite bitirmiş kendini kültürlü olarak düşünen bir bayan olarak bu sitede yazdıklarınızı okuyan diğer insanların doğru yönlendirilmesini istedim.Ancak anlıyorumki;sizler 4-5 kişi bir araya toplanmış ve dışarıdan sizlere yapılacak her türlü eleştiriye kapalı bir grup olmuşsunuz.Aranızada maalesef kimseyi almak istemiyorsunuz.Tekrar söylüyorum benim amacım yardımcı olmaktı.
İyi günler dilerim.
Merhaba kizlar naber nasilsiniz?? Gunler gecmek bilmiyor,temmuzun 1.ini hem iple cekiyorum hemde korkuyorum beni neler bekliyor diye .. Umarim hepimizin hakkinda hayirlisi olur...
Budebe, kim bilir belkide karsilasiriz orda. Ha bu arada sen kac yasindasin... ben 25 yasindayim.. Ha birde Cem bey kendisimi takip ediyor hastalarini..?? Transferi filan kim yapiyor? kendisimi? Bana cunki doktorumun cem bey olacagi yaziyor,onun ilgilenecegi yaziyo.. Gerci ben eminimki tum ekip basarilidir,cunki hep iyi seyler duydum.. Birde Acibadem hastanesinin kalitesi belli ortada yani..
Neyse gorusuruz.. kendinize iyi bakin.. byee
merhaba mihriban.inşallah görüşürüz acıbademde.bende bir an önce başlamak istiyorum tedaviye.iyi şeyler düşün iyi olsun tedavin.ben 27 yaşındayım.Cem bey ilk muayeneyi kendisi yapıyor.daha sonra deniz hanımla dönüşümlü bakıyorlar.kendine iyi bak.turkbayragi
bende büyük bir ihtimalle haziran sonu acıbademdeyim ama yalnızca kadıköydemi????yoksa tüp bebek merkezi başka yerdede varmı?
budebe kuzu nerdesin profilinede yazdım gelince bakarsın görüşürüz.
kayra memorial dan neden vazgeçtiniz?[/QUOTeşimin sperm sonucu çok kötü çıktı. başka bir yerde daha yaptırmak istedim. burada açıklayamayacağım sebepleride var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?