- Konu Sahibi EU2
-
- #1.321
bende acıbadem kadıköydeyim,cem bey'e gidiyorum.Transferim yapıldı,kan testim var yarın,hayırlısı bakalım artık.Ama ilk deneme başarısız oldu galiba umut yok pek.2.dnemeyi kaç ay sonra yaparlar bilen var mı?
canım dur bakalım niye bu kadar ümitsizsin güzelim. ben kesin tutmadı adet olucam diyordum ve ikizlerimi bekliyorum şimdi.
kıslar transfer gününden test gününe kadar tutacağına inanın hatta karnınızda olduğunu düğnğüp konuşun onlarla. ben ve eşim hep inandık ve öyle yaptık. sadece son günlerde karnım ağrımaya başlayınca adet olucam zannederek umutsuzlanmıştım.
en önemlisi dra güven ve inanç arkadaşlar unutmayın.
allahım hepinize hayırlısıyla bebişlerinize kavuştursun..[/QUO
senin adına çoook sevindim,bu gerçekten çok güzel bir haber,allah inşallah bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.
Canım bende transferden bugüne kadar hiç bir belirti olmadı ,ara ara nadiren kasıklarımda ağrı olmuştu sadece, adetime 3 gün var bugün artık böyle karnım ağrımaya/kasılmaya başladı bacaklarıma vuruyor genelde benim adet olacağım zaman böyle olduğu için birde embiryolarında kalitesi beklendiği gibi olmadığı için biraz açıkçası umutsuzlandık,eşimde aynı şekilde.Bakalım yarın belli olacak artık.İnşallah dediğin gibi olur.Çok teşekkür ederim.
dona canım inşallah güzel haberler alıcaz canım . ben burda öyle arkadaşlar gördümki hiç umut olmayan. hatta bir arkadaşıma dru aşılama falan olmaz direkt tüp bebek demişti eşinin spermleri çok kötüydü. onlar kendini ayaralmaya çalıştılar ve karar verdikleri sy kızın adeti gecikti. şuan çok yakışıklı bir oğlu var. oyüzden allahım ol derse olur. herşeyin hayırşısı. inşallah sendende güzel haberler alırız canım benim.ç kendine çok iyi bak.
inşallah testin olumlu sonuçlanmıştır.
2. tüp bebek tedavisi en erken 2 ay sonra olabiliyormuş.(bana öyle söylenmişti)
budebee canım hamilesin inanmıyorum. bilmiyordum canım. ay çok sevindim. sağlıkla al kucsğına canım benim. cem beyin minikleri çoğalaıyoorr
kızlar bende cem beyin hastasıyım.2.denememde Allaha şükür hamile kaldım.hastane,doktorumuz,çalışanlar çok iyi.benim eşimin sperm sayısında azlık ve hareketsizlik vardı.ben ilkine giderken çok heyecanlıydım ama ikincide kendime güveniyordum.bebeğimle hep konuştum.çok pozitiftim.bence sizde öyle yapın.Allahım herkesi meleklerine kavuştursun inşallah.dualarımız hep sizinle
of ben çok stresliyim çokyarın gidiyorum tedaviye başlamak için. çok güveniyorum cem beye de ekibe de ama herkes öyle hikayeler anlattı ki stres oldum.umarım hepimizin emekleri sonuç verir. allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?