Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende acıbadem kadıköydeyim,cem bey'e gidiyorum.Transferim yapıldı,kan testim var yarın,hayırlısı bakalım artık.Ama ilk deneme başarısız oldu galiba umut yok pek.2.dnemeyi kaç ay sonra yaparlar bilen var mı?

canım dur bakalım niye bu kadar ümitsizsin güzelim. ben kesin tutmadı adet olucam diyordum ve ikizlerimi bekliyorum şimdi.
kıslar transfer gününden test gününe kadar tutacağına inanın hatta karnınızda olduğunu düğnğüp konuşun onlarla. ben ve eşim hep inandık ve öyle yaptık. sadece son günlerde karnım ağrımaya başlayınca adet olucam zannederek umutsuzlanmıştım.
en önemlisi dra güven ve inanç arkadaşlar unutmayın.
allahım hepinize hayırlısıyla bebişlerinize kavuştursun..

dona canım inşallah güzel haberler alıcaz canım . ben burda öyle arkadaşlar gördümki hiç umut olmayan. hatta bir arkadaşıma dru aşılama falan olmaz direkt tüp bebek demişti eşinin spermleri çok kötüydü. onlar kendini ayaralmaya çalıştılar ve karar verdikleri sy kızın adeti gecikti. şuan çok yakışıklı bir oğlu var. oyüzden allahım ol derse olur. herşeyin hayırşısı. inşallah sendende güzel haberler alırız canım benim.ç kendine çok iyi bak.

çok teşekkür ederim canım.
Yarın test sonucunu alınca haber veririm.

inşallah testin olumlu sonuçlanmıştır.
2. tüp bebek tedavisi en erken 2 ay sonra olabiliyormuş.(bana öyle söylenmişti)

inşallah testin olumlu sonuçlanmıştır.
2. tüp bebek tedavisi en erken 2 ay sonra olabiliyormuş.(bana öyle söylenmişti)

maalesef sonucum negatif.Biraz geç cevap verdim ama kafamı toparlamak için 4-5 gün nete girmedim.

Cem beyle henüz tekrar görüşmedim.Bakalım inşallah 2.si olumlu olur.

Arkadaşlar acıbademde tedavi gören başka kimse yok mu hiç??

kızlar bende cem beyin hastasıyım.2.denememde Allaha şükür hamile kaldım.hastane,doktorumuz,çalışanlar çok iyi.benim eşimin sperm sayısında azlık ve hareketsizlik vardı.ben ilkine giderken çok heyecanlıydım ama ikincide kendime güveniyordum.bebeğimle hep konuştum.çok pozitiftim.bence sizde öyle yapın.Allahım herkesi meleklerine kavuştursun inşallah.dualarımız hep sizinle

budebee canım hamilesin inanmıyorum. bilmiyordum canım. ay çok sevindim. sağlıkla al kucsğına canım benim. cem beyin minikleri çoğalaıyoorr

budebee canım hamilesin inanmıyorum. bilmiyordum canım. ay çok sevindim. sağlıkla al kucsğına canım benim. cem beyin minikleri çoğalaıyoorr

Amin .Allaha şükür canım.2.de Allahım beni özlemini en çok duyduğum şeye kavuşturdu.darısı herkesin başına...duam onlarla........senin azalmış canım ne güzel............Allahım hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Canım epeydir girmiyordum, çok sevindim müjdeli haberine. Cem Bey'e gittim geçenlerde teşekküre benim gözümde manevi babaları.Çok şükür yüzümüz güldü İnşallah sonunda da sağlıkla kucağımıza alırız. Nasıl geçiyor hamilelik döneminiz bu arada?

of ben çok stresliyim çok yarın gidiyorum tedaviye başlamak için. çok güveniyorum cem beye de ekibe de ama herkes öyle hikayeler anlattı ki stres oldum.umarım hepimizin emekleri sonuç verir. allah yardımcımız olsun

ıster istemez stres oluyor haklısın Turkuazcım ama çok ta kendini bırakma ve hikayelere de kulaklarını tıka bence.Ayrıca buradaki olumsuz haberlere de bakma derim çünkü insan etkileniyor zaten stresli oluyorsun, pozitif düşün herşey olumlu gitsin. Cem Bey ve ekibine güven gerisini düşünmemeya çalış.Ben de tedaviye başladığım andan itibaren kendime söz vermiştim hep olumlu düşünücem aklıma kötü şeyler getirmicem diye sahiden de işe yaradı.
Bu arada ben Karamel125 yanlışlıkla ablamınkinden girmişim:)Farkında değilim.

merhaba kızlar.allah hepinizin kucağına nur topu gibi evlatlar versin inş.
dularım hep sizlerle inanın.
ben ablam adına araştırma yapıyorum.kendisi daha önce kkya üyeydi,hatta bende onun sayesiyle burada çok güsel bilgiler edindim,şimdi 10aylık bir kızım var.burda çok güsel arkadaşlar kazandım ve bilgilerimizi aynı yola sürdürdük.söz konusu,ablam 5.kez bebeğini kaybetti.kan pıhtılaşması sebebiyle.kendisi hamile kalabiliyor fakat ilerleyen haftalarda taşıyamıyor bebeğini.şimi tüp bebeğe karar verdiler.
ank.da bir dr.tanıdılar ilgisizliği yüzüne başdan vazgeçdi.zaten bu yola büyük morelle başlamak isteyip dün yaşadıkları ilgisizlik umudunu hep çökeltti.hast.ayrıldılar daha doğrusu.tüp bebek konusunda benim çok fazla bilgim yok,araştırmaya çalışıyorum sizler sayesiyle.ve ablama yardımcı olmak istiyorum.bu inanın bana çok acı veriyor.ne duygularla yol aradığımı tahmin edebilirsiniz.maddi durumları iyi,önemli olan güvenilir,çok iyi bir dr.olması.ilk başlıcakları için.
bana bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.allah sizleri bebklerinize kavuştursun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…