Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:teytey::teytey: hayirli olsun canimmmmmmmm rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallahhh

benimde yarin test gunumm ins guzel sonucla karsilasirim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin

Cem beyi bende aLkisliyorumm :içelim: emegi cok buyuk allah razi olsun

canım çok sevindim.:teytey:allah kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:
merak ettim senin kaç yumurtan vardı ve sorun neydi?

Canım çok teşekkür ederim,amin inşallah kucağıma aldığım günleri de görmeyi nasip eder Allahım :CüvCüv:
Hadi canım inşallah sen de yarın bize müjdeni verirsin,dualarım seninle canım:Saruboceq:

canım çok sevindim.:teytey:allah kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:
merak ettim senin kaç yumurtan vardı ve sorun neydi?

Canım çok teşekkürler,biz sebepsiz infertilite çiftiydik,geçen sene yapılan ilk micro da dış gebelik oldu ve sol tüpüm alındı.Yurtdışında yaşıyoruz,orda yaptırmıştık.Bu sefer annemlerin yanına geldim istanbula.11 yumurta toplandı,6 tane döllendi,3 tane civcivim bana geldi,2 si iyi kalite 1 i daha yaramazdı ama cem bey onuda transfer edelim dedi.Hayırlısıyla pozitif sonucunu gördük,şimdi kalp atışı için gün saymaya başladık.İnşallah herşey yolunda gider ve bebeğim(ya da bebeklerim a.s)sağlıkla bana gelirler.:Saruboceq:

tebrikler!!!!sorunsuz bir gebelik dönemi-nur topu gibi bebiş(ler)dilerim canım...

bende bu cumartesi görüşmeye gidiyorum dondurulmuş ebroyolar hakkında bakalım neler olucak..

cem beyi çok seviyorum onun pozitifliği bize umut veriyor...
canım benim inşallah yüzün gülecek senin de...dua ediyorum sana...olacak mutlaka,inanıyorum ben de...

misi çok tebrik ediyorum Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhhhhh...

doras teşekkürler canım bakalım neler olucak bilgilendiricem sizleride doktorla görüştükten sonra istanbul dışına çıkıyorum gelir gelmez ne dediyse cem bey yazıcam ...

Doras,Serife ikinize de çok teşekkür ederim.Hepimize dua ediyorum,Allahım hepimizin yüzümüzü güldürücek inşallah :)

misi tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah..kendine çok dikkat et..

beyzanur-hh naptın cnm merak ettim sonucunu..umarım güzel bir haber verirsin bize..

beyzanur cuma testi yaparsa sonucu pzt.alcakmış.oyüzden test pzt.yapılcak..
bu arada zigonun değeri 93 olmuş...
inşallah devamı gelir hadi bakalım...
elsinore sen nerelerdesin?görünmüyosun yine...

Şenizkızzlaaarr transferim oldu.3 bebişim benimleeee artıkk.çok mutluyum bedenimde olmaları bile öyle derin bi mutluluk veriyo ki...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
:ecrin_bebek:
canım,tebrik ederim ,rabbim kucağına almayı da nasip etsin.inşallah bizlere de kısmet olur güzel haberler vermek.kaydirigubbakcemile5

onuseviyorum canım yaa merak ediyorum neler yaptın?transferin cumartesi mi oldu?

Oxygen,teşekkür ederim arkadaşım,senin de transferin hayırlı olsun,inşallah güzel haberlerini alırız buradan :)

Onuseviyorum,3 gün kalmış test gününe hadi bakalım bayram müjdesi verirsin bize inşallah :) Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

ekle ekle canım olur tabii.yaaa çok az kalmış sonuç için.cem bey ne dedi sana?başarı oranı olarak kaç verdi?hangi ilaçları kullanıyosun canım...Şeniz

beyzanur cuma testi yaparsa sonucu pzt.alcakmış.oyüzden test pzt.yapılcak..
bu arada zigonun değeri 93 olmuş...
inşallah devamı gelir hadi bakalım...
elsinore sen nerelerdesin?görünmüyosun yine...

hmm anladım tmm..bu arada sen nereden alıyosun bu haberleri yaw dedektif gibisin...
ben buralardayım aslında da bikaç gündür pek evde değildim girdiğimde de kimse online olmuyo görüşemedik bir türlü..
bu arada herkese iyi bayramlar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…