Kızlar bugün test günümdü;hamileyimmmmmmmmm :CüvCüv::teytey:
Şimdi de 15 gün sonra kalp atışlarını görmek için içim içimi yiyor
Durmadan hepimize dua ediyorum kızlar,Allahım inşallah kucağımıza aldığımız günleride göstersin.(amin)
Durmadan hepimize dua ediyorum kızlar,Allahım inşallah kucağımıza aldığımız günleride göstersin.(amin)
:teytey::teytey: hayirli olsun canimmmmmmmm rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallahhh
benimde yarin test gunumm ins guzel sonucla karsilasirim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
Cem beyi bende aLkisliyorumm :içelim: emegi cok buyuk allah razi olsun
canım çok sevindim.:teytey:allah kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:
merak ettim senin kaç yumurtan vardı ve sorun neydi?
tebrikler!!!!sorunsuz bir gebelik dönemi-nur topu gibi bebiş(ler)dilerim canım...Canım çok teşekkürler,biz sebepsiz infertilite çiftiydik,geçen sene yapılan ilk micro da dış gebelik oldu ve sol tüpüm alındı.Yurtdışında yaşıyoruz,orda yaptırmıştık.Bu sefer annemlerin yanına geldim istanbula.11 yumurta toplandı,6 tane döllendi,3 tane civcivim bana geldi,2 si iyi kalite 1 i daha yaramazdı ama cem bey onuda transfer edelim dedi.Hayırlısıyla pozitif sonucunu gördük,şimdi kalp atışı için gün saymaya başladık.İnşallah herşey yolunda gider ve bebeğim(ya da bebeklerim a.s)sağlıkla bana gelirler.:Saruboceq:
canım benim inşallah yüzün gülecek senin de...dua ediyorum sana...olacak mutlaka,inanıyorum ben de...bende bu cumartesi görüşmeye gidiyorum dondurulmuş ebroyolar hakkında bakalım neler olucak..
cem beyi çok seviyorum onun pozitifliği bize umut veriyor...
beyzanurun testi pazartesiye kalmış kızlaaarrrrr....
inşallah hayırlı haberlerini alırız
onuseviyorum canım yaa merak ediyorum neler yaptın?transferin cumartesi mi oldu?
evet canım ..bugün tam 9 gün olacak..
allaha şükür bir şikayetim yok ama
herşey normal gidiyor bu normalmi bilmiyorum.:bbo:
bendede 3 tane var...
allah hayırlısını nasip etsinn...
11 aralık benim test günüm..
canım seni bu listeye eklememizi istermisin?
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...iyon-tedavisi-gorecekler-257.html#post4496227
beyzanur cuma testi yaparsa sonucu pzt.alcakmış.oyüzden test pzt.yapılcak..
bu arada zigonun değeri 93 olmuş...
inşallah devamı gelir hadi bakalım...
elsinore sen nerelerdesin?görünmüyosun yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?