- 10 Ağustos 2009
- 26.197
- 18.339
- 823
- Konu Sahibi lirik guzel
-
Kadınlar neden birbirini çekemez benimde hiç anlamadığım bişey :sm_confused:
Benimde bu konuyla ilgili yaşadığım çok şey var ama en şaşırdıklarımdan bikaç tanesini yazayım; eski çalıştığım yerde patron beni çok seviyodu o zamanlar bi oğlum olsa Ally'i kaçırmazdım dedi o anda orda çalışan kızın ki oda 37 yaşındaki kız neyse suratı kıpkırmızı oldu o kadar bozuldu ki yemekte bile bana bişey diyen birisine aa sen x beyin gelin adayıyla ne biçim konuşuyosun dedi surat asarak :bbo:
Bi keresindede komşular bizdeydi yemek yiyoduk ben biraz oburum üç tabak yemek yedim komşumuz kadın bana sinirli sinirli baktı neresine yiyo ay dedi bi dövmediği kalmıştı....
yine aynı kadın bana 1-2 kilo vermiştim gebercek gibi olmuşsun dedi :1shok: bu arada kızıyla ikisinin zayıflamak için yapmadığı şey kalmadıgebercek gibi ne demek ya
Neden bu konuyu açtım,çünkü bu kadar çok bayanın olduğu bir yerde yapılan yorumlardan hareketle belki bir sonuca varabileceğimi düşünüyorum.Basit bir örnekle düşüncelerimi dile getirmeye çalışıcam.Birbirlerini hiç tanımayan bayanların anlam veremediğim davranışlarına şahit oluyorum.Diyelim ki yolda yürüyorsunuz karşınızdan ya da arkanızdan ilerleyen bir bayan hiç umursamadan sizin hakkınızda yorum yapıyor üstelik sizin duyduğunuzu bile bile.Zaten amacı da size duyarmak.Ben anlamıyorum insanlar neden bu kadar fesat olmuş.:1no2: Bayan ,bayan hakkında eleştiri yapsa da bu sözlü tacize girer ve ispatladığınız taktirde bu cezası vardır.:mymeka: Şimdi soruyorum sizlere sizin de başınıza bu tür olaylar geliyor mu?Tepkiniz ne oluyor?Hepimiz bayanız birbirimiz hakkında yorum da yaparız ama o kişiye duyurmayacak şekilde .Kaldı ki güzel giyinmiş ,hoş olmuş birine de aa ,güzel durmuş demesini de biliriz.klava: Bu insanlar ne istiyor amaçları ne ben anlamıyorum :sm_confused: Yorumlarınızı ya da başınıza gelen olayları paylaşırsanız sevinirim
kızlar bu konu benimde acaip canımı sıkıyor
eşim bile farketmiş alışveriş merkesinde gezerken kadınlar neden birbirine böyle düşmanca bakıyor diye soruyor
yanımızdan gecen bazı kadınlar öyle fena bakış atıyor ki sanki can düşmanlarıyım
bir de iş yeri meselesi var ben ögretmenim kızlar evliyim ve bir cocugum var
okuldaki hatunlar sürekli yok neden böyle zayıfsın yemiyomusun hiçbişe
deyip duruyor
en tuhafı da kadınlardaki şu sacma anlayış niye bu kadar süsleniyosun ki evlisin sen ne alakası var ya insan bakımı süsü başkaları için mi yapıyor sadece ben aynaya bakınca kendimi iyi hissetmek isterim kendimi önce ben begenmeliyim
ben hergün bu lafları duyuyorum niye makyaj yapıyosun burası köy niye düğüne gider gibi giyiniyorsun ki okulda öyle abartı şeyler giymem sadece onlar gibi umursamaz deglim
saclarımı yapmayı seviyorum bu yüzden uzun ona da laflar nerden zaman buluyosun sacını yapmaya sen cocuga bakmıyosundur allah bilir
böyle iğneler artık hiç umursamıyorum ben
kızlar bu konu benimde acaip canımı sıkıyor
eşim bile farketmiş alışveriş merkesinde gezerken kadınlar neden birbirine böyle düşmanca bakıyor diye soruyor
yanımızdan gecen bazı kadınlar öyle fena bakış atıyor ki sanki can düşmanlarıyım
bir de iş yeri meselesi var ben ögretmenim kızlar evliyim ve bir cocugum var
okuldaki hatunlar sürekli yok neden böyle zayıfsın yemiyomusun hiçbişe
deyip duruyor
en tuhafı da kadınlardaki şu sacma anlayış niye bu kadar süsleniyosun ki evlisin sen ne alakası var ya insan bakımı süsü başkaları için mi yapıyor sadece ben aynaya bakınca kendimi iyi hissetmek isterim kendimi önce ben begenmeliyim
ben hergün bu lafları duyuyorum niye makyaj yapıyosun burası köy niye düğüne gider gibi giyiniyorsun ki okulda öyle abartı şeyler giymem sadece onlar gibi umursamaz deglim
saclarımı yapmayı seviyorum bu yüzden uzun ona da laflar nerden zaman buluyosun sacını yapmaya sen cocuga bakmıyosundur allah bilir
böyle iğneler artık hiç umursamıyorum ben
canım gereken seyleri söylüyorum ama ben öyle cok sinirlenmedikçe cok sert konuşmam söyleiycem en agır lafları bile gülümseyerek söylerim iş ortamında gerginliği kavgayı kaldıramıyorumben de öğretmenim ve öğretmen bayanlar çok geri kafalılar. kendini yetiştirmiş bayan öğretmen çok nadir maalesef. varsa yoksa dedikodu, kaynana görümce davaları...
sana karşı bu şekilde konuşmalarına neden izin veriyorsun ki!
Ona mı dert olmuş bu kaydirigubbakcemile3
Kocam belki löp löp yağ tutmaktan pek hoşlanmıyor demek lazım..:kedi: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?